Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról meg nem is beszélve hogy milyen médiákban kapnak nyilvánosságot. Akik eddig az szdsz mögött voltak most az lmp mögé álltak.
Lehet hogy az lmpsek valójában naivak és jót akarnak de az erõsebb kutya baszik.
Live for nothing or die for something.
De ez még nem jelenti azt, hogy az LMP az SZDSZ utódpártja lenne...
Ennyi erõvel ugye sokan átpártoltak az MSZP-tõl a FIDESZ támogatásához, akkor most a FIDESZ az MSZP utódpártja? 😄
Ez a párt úgy akarja megoldani a cigánykérdést hogy még több pénzt adna nekik remélve hogy nem bûnõznek majd.
A kérdés az hogy mibõl.
Pl te fideszes mszps lmps vagy mcf-es vagy de egyiknek sem vagy a tagja. Én így értettem az szdsz-es közszereplõt.
Morvai se használ túl sokat a jobbiknak.
Egyébként hajós neve garancia a bukásra😄 Szerintem az lmp ellenfele küldte oda hajóst, hogy még az 1% se legyen meg😊
"A most szolgálatba álló fiatal rendõrök 30-40 %-a le fog szerelni rövid idõn belül.
Megtapasztalják majd azt, milyen is a cigányokkal szemben intézkedni. Milyen is az amikor majd fenyegetik õket és semmit nem tehetnek.
Milyen is az amikor majd, bíróságra kell járni azért mert egy kényszerítõ eszköz alkalmazása miatt a bûnözõ feljelenti a rendõrt.
Milyen is az amikor egy kocsmai verekedés során szó nélkül megtámadják õket mert a tettesek tudják, hogy semmit nem kapnak érte.
Én, voltam rendõr pár évig. Durva. Nagyon durva, le is szereltem.
A parancsnok, nem áll ki a beosztottak mellett mert félti a nyugdíját.
Folyamatos stressz mindenhonnan.
Az állampolgár mindenbe beleköt akár egy rutin igazoltatás során.
Sajnos, semmibe nem nézik a rendõröket.
Fõleg, Heves és Borsodban amikor a putriba kell menni intézkedni tömegverekedés miatt. Amikor a két járõrt körbeállja 30-40 tetves és fenyegetõznek kaszákkal, kapákkal, vasvillákkal. Milyen is az amikor egy körözött személyt el akar fogni és a család 20 tagja megtámadja a rendõrt.
Szóval, sok sikert ifjú rendõrök!
Bízzunk benne, hogy a kormányváltás hoz valami szigorú változást."
Ez TÉNY!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Remélem nem jut be a parlamentbe mert ugyan azt csinálja majd mint az szdsz a farok csóválja a kutyát.
Igaz, hogy csak az amerikai külképviseleteken...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szoci kormányszóvívõség ide vagy oda, én sajnálom. Mindig is nagyra tartottam azokat a cigányokat, akik ki tudtak törni a putri létbõl. Persze az ilyenek hullanak inkább, kár, hogy az a cérna néha nagyon vékony tud lenni 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Van mostanában egy jó kis játékom. Minden párt minden rendezvényére elmegyek, és megígérem, hogy rájuk szavazok. Megkínálnak étellel-itallal, kedvesen mosolyognak, egy percre legalább úgy érzem, tényleg értem vannak.
Aztán persze csakúgy tartom be az ígéreteimet, ahogy õk...
Két, egymással full ellentétes párt 😊
Ha ezt részegen írtad, ne józanodj ki. 😉
A medve nem játék.
Ha egyetértesz akkor MDF
Ha nem értesz egyet akkor LMP.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(Szerintem is igaza van. Azon a meccsen is voltak nagy védései Petrynek, szóval baromság amit állítanak róla.)
A medve nem játék.