Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, akkor beszéljünk arról, hogy te mit tartanál jó megoldásnak a cigányokkal szemben.
Danny1987
Nem csak ezért mondják hanem õk is akár csak az szdsz elmegy a cigány védelem irányba.
Arról meg nem is beszélve hogy milyen médiákban kapnak nyilvánosságot. Akik eddig az szdsz mögött voltak most az lmp mögé álltak.
Lehet hogy az lmpsek valójában naivak és jót akarnak de az erõsebb kutya baszik.

Live for nothing or die for something.

Namost miután SZDSZ nincs már, nyilván keresnek maguknak másik pártot, ami relative közel áll az õ elképzeléseikhez.
De ez még nem jelenti azt, hogy az LMP az SZDSZ utódpártja lenne...
Ennyi erõvel ugye sokan átpártoltak az MSZP-tõl a FIDESZ támogatásához, akkor most a FIDESZ az MSZP utódpártja? 😄
Danny1987
Remélem nem kerülnek be.
Ez a párt úgy akarja megoldani a cigánykérdést hogy még több pénzt adna nekik remélve hogy nem bûnõznek majd.
A kérdés az hogy mibõl.

Danny1987
Nem õk szdszesek voltak.
Pl te fideszes mszps lmps vagy mcf-es vagy de egyiknek sem vagy a tagja. Én így értettem az szdsz-es közszereplõt.

Ja kb. olyan.
Morvai se használ túl sokat a jobbiknak.

Szal Hajós olyan az LMP-nek, mint Morvai a Jobbiknak? 😄 Meg vannak áldva velük.. 😄
Morvai Krisztina párttag a jobbikban?

Egyébként hajós neve garancia a bukásra😄 Szerintem az lmp ellenfele küldte oda hajóst, hogy még az 1% se legyen meg😊

Mert õk párttagok voltak az SZDSZ-ben, vagy most azok az LMP-ben?
Danny1987
Egy hozzászólás:

"A most szolgálatba álló fiatal rendõrök 30-40 %-a le fog szerelni rövid idõn belül.
Megtapasztalják majd azt, milyen is a cigányokkal szemben intézkedni. Milyen is az amikor majd fenyegetik õket és semmit nem tehetnek.
Milyen is az amikor majd, bíróságra kell járni azért mert egy kényszerítõ eszköz alkalmazása miatt a bûnözõ feljelenti a rendõrt.
Milyen is az amikor egy kocsmai verekedés során szó nélkül megtámadják õket mert a tettesek tudják, hogy semmit nem kapnak érte.
Én, voltam rendõr pár évig. Durva. Nagyon durva, le is szereltem.
A parancsnok, nem áll ki a beosztottak mellett mert félti a nyugdíját.
Folyamatos stressz mindenhonnan.
Az állampolgár mindenbe beleköt akár egy rutin igazoltatás során.
Sajnos, semmibe nem nézik a rendõröket.
Fõleg, Heves és Borsodban amikor a putriba kell menni intézkedni tömegverekedés miatt. Amikor a két járõrt körbeállja 30-40 tetves és fenyegetõznek kaszákkal, kapákkal, vasvillákkal. Milyen is az amikor egy körözött személyt el akar fogni és a család 20 tagja megtámadja a rendõrt.

Szóval, sok sikert ifjú rendõrök!
Bízzunk benne, hogy a kormányváltás hoz valami szigorú változást."

Danny1987

Danny1987
Hajós andrás
Soma

banok
legalább buzi nem vagyok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

joebacsi
Akkor egyértelmû, hogy egy büdös rasszista cigány náci zsidó kommunista vagy...ja, meg hazaáruló is!

Ez TÉNY!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
egyik oldalon sem állok.

Willenbrock
Csak nem akarsz te is az árulók oldalára állni?😄

banok
ez a hazaárulózás olyan unalmas...

Sadist
Jaj ugyan, ne tegyél már fel kérdéseket, egyértelmû, hogy hazaáruló liberális banda az egész.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Konkrétan kicsoda?
Danny1987
Talán mert õk is ráhajtanak a cigánykérdésre úgy mint az szdsz. Ezenkívül régi szdsz-es közszereplõk ma az lmp mellett állnak.
Remélem nem jut be a parlamentbe mert ugyan azt csinálja majd mint az szdsz a farok csóválja a kutyát.

Bandee1987
Megkezdõdött a 2010-es országgyûlési képviselõválasztás

Igaz, hogy csak az amerikai külképviseleteken...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Hát utóbbi idõkben már inkább csak a bulvárlapok oldalain lehetett róla hallani.

Ezt sokan mondják, de vajon mire alapozzák?
Hát benne tuti van annyi temperamentum, hogy haza tudjon vágni bárkit, ha akar 😊
banok
R.I.P. <#shakehead> érthetetlen

joebacsi
Ez azért kemény, akárhogy is nézzük...rip.

Szoci kormányszóvívõség ide vagy oda, én sajnálom. Mindig is nagyra tartottam azokat a cigányokat, akik ki tudtak törni a putri létbõl. Persze az ilyenek hullanak inkább, kár, hogy az a cérna néha nagyon vékony tud lenni 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danny1987
Azt se hagyd ki hogy szdsz utódpárt.

a.carkey
No igen. Szép életút: cigánysor, Népszava, kormányszóvívõség, Fleto jóbarátja, Fleto bukik, õ is megy, jön Klaudia, házasság felbomlása, lassan jön Orbán és az õ esetleges 2/3-ja, stb., stb. Mit is mondott Kövér - a ballib féle verzió alapján? Szomorú.

A medve nem játék.

Punker
lehet a kis husi asszony miatt akadt ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
WTF, nem most akart összejönni a Liptaival?

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Attól, hogy egy éve még nem léteztek, most pedig okosabbnak akarnak látszani mindenkinél. Átlátható pártkassza (kivéve az övék), zöldebb belváros (újabb adók az autósokra), erõsebb vidék (erre befizetek). Csak egy hajszál választja el az MKKP "Ingyen sör, örök élet" programjától.

Van mostanában egy jó kis játékom. Minden párt minden rendezvényére elmegyek, és megígérem, hogy rájuk szavazok. Megkínálnak étellel-itallal, kedvesen mosolyognak, egy percre legalább úgy érzem, tényleg értem vannak.

Aztán persze csakúgy tartom be az ígéreteimet, ahogy õk...

Willenbrock
LMP cáfolat arról hogy egy nagy párt bábjai lennének.

Willenbrock
Miért idegesít az LMP? A programjuk elejét elolvastam de 200 oldalhoz nem volt türelmem.LMP program

Bandee1987
Kicsit vicces, hogy az mdf mögött a második a jobbik 😊
Két, egymással full ellentétes párt 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Danny1987

Ez eddig a leghihetõbb Fidesz-program.
Ha ezt részegen írtad, ne józanodj ki. 😉

a.carkey
*összefolyik

A medve nem játék.

a.carkey
Aztán jön a patás, árnyék titkosszolgálata segítségével megnézeti, hogy a választásokat megelõzõen egyes tesztek mit dobtak ki, hogy ki nem a Fideszre szavazna, aztán pár héttel a választások után felhúzza az elsõ gulágot, majd úgy levadász titeket, hogy még a Debreczeni és az Orosz Józsi szájában is összefojik majd a nyál, és a patás (vagy az apja) valamelyik szõlõ vagy kõbányájában végzitek. <#hehe>

A medve nem játék.

Danny1987

Danny1987
Bár lehet ha variálod a tanulmányt kort akkor más lesz az eredmény😊

Danny1987
Ha közömbös vagy akkor civil mozgalom😊
Ha egyetértesz akkor MDF
Ha nem értesz egyet akkor LMP.

0Fritz0
Milyen meglepõ. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tudod, mi jött ki elsõre? LMP! Ettõl voltam ideges!

a.carkey
Lehet, hogy Mészöly Kálmán egyszer tökönszúrja magát?

(Szerintem is igaza van. Azon a meccsen is voltak nagy védései Petrynek, szóval baromság amit állítanak róla.)

A medve nem játék.

Willenbrock
Amúgy a 2.ra akarok szavazni,mert ezek elqrták.

Willenbrock
Nálam az 1 MSZP
A 2 LMP és utolsó lett a Jobbik.Úgy látszik tényleg "balos" vagyok.

0Fritz0
Ez jó, ha mindenre közömbös vagy, akkor a Civil Mozgalom a nyerõ. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.