Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ha nem tetszik, akkor el kell menni a Microsofthoz nettó háromszázért.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Sima soros porton keresztül terminálból írok neked SMS-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"Gonosz"?
Népmesét játszunk?
Hidd el, a narancssárga varázsló sem annyira makulátlan, vagy Mikolátlan.

A Gyurcsány-korszaknak 2007-ben, a lemondásával vége lett. Orbán viszont a "meg sem történt" botrányai után is ragaszkodik a hatalomhoz.

Totti5
Te meg emlékezz a pinokkió öszödi lebukására. Ne a fidesszel foglalkozz, nem õk a gonosz. Ha a nép tudta volna hogy a kormány 2002-2006 közt semmit nem csinált, csak trükközött, a számokat meghamisította, a népet félrevezette ( amikor a fidesz szólt hogy gond van akkor kinevették õket és leszolták hogy kussoljanak mert hazugság pl a 2006os Orbán fleto vita stb stb... akkor nem lettek volna megválasztva, de mindent beáldoztak a hatalomért és mindenre képesek voltak.

Nem kell félni, szerencsére az mszpbõl csak egy van, az szdsz atomjaira hullott szóval a gonosz felemésztette megát. Innen csak felfele mehet az út, szóval ne rettegj ennyire.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gondolod? Szerintem nem. Emlékezz, mi volt 2006-ban. A vesztes elkezdett hisztizni, hatvannégyszer vszámláltatta újra a szavazatokat, a Kossuth térre csõdítette a híveit, és ötvenkilencszer nyavalygott elõrehozott választásokért, minden népszavazásba, helyi önkormányzati választásba és tüsszentésbe belemagyarázta, hogy a nép, az Istenadta Nép õt akarja.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

berlinboy6329
Akk éjfél elõttig várom a válsazokat a kérdésemre,mer kecire nem értem :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

5c0rp330n
pl az csak ezalatt a 8 ev alatt felgyulemlett, minden egyes magyar (?) emberre juto +masfel millio forint adossagot szerinted megis ki tuntetne el 4 ev alatt? a joisten sem. ennek az adossagnak csak az evi kamata tobbszazezer huf/ev minden egyes allampolgarra, meg azt sem biztos hogy fizetni fogjuk tudni.
akarmilyen part jon, akarmi lesz itt, ebbol 10 ev alatt sem maszunk ki, nemhogy 4 ev alatt, erre merget vehetsz. koszonheto mindez az olyan agymosott balfaszoknak, akik megvalasztottak egymas utan 2szer ezeket az eloskodo parazitakat.

Bandee1987
Szerintem biztos, mert a top 10-be tényleg ritkán kerülünk be 😊

Mindenesetre szólok még1* mindenkinek, hogy éjféltõl kampánycsend van, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve az összes belpolitikai jellegû hozzászólást törölni fogom.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Dehogy, utána négy évig osztjuk egymást a választás miatt. 😊
Neverending story

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
huu, de várom már a választások végét, már nagyon unalmas ez a sok faszom politika itt, remélem utána mindenki megnyugszik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987
Szerintem nem túl magas, ha összevetem azzal, hogy más topikokban mekkora van, de konkrétan mekkorára gondoltál? Feleekkora magasságúra? Háromnegyedére?

Szerintem fog... nem nekem, az országnak. 2014-ben még mindig azt hallgathatjuk, hogy "megpróbáltuk utolérni magunkat a Gyurcsány-korszak után..."

berlinboy6329
Megyénként gondoltam....falukat meg értsük ugy,jó van félreirtam kicsit,hogy választókörzet....AB-ben indul jelölt,A-hoz tartozik x falu,B meg legyen város...Ha AB-ben öszegyülik,akkor hogy lehetne már rájuk CDEF-be szavazni?Ez hülyeség....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szerintem ne legyen ilyen magas a banner. Legalábbis ez a téma ami rajta van nem teszi szükségessé.
Bandee1987
Választókerületenként kell 750 darab, nem? Ha ezt a 750-et AB faluban szedték össze, de CDEF is beletartozik ugyanebbe a kerületbe, akkor CDEF-ben is lehet rájuk szavazni.

berlinboy6329
Kérdés:

LoMPos....Van egy emgye ABCDEF falukkal...A minimum 2 falu...Ha AB faluban összegyüjtik a 750 cédulát,és állithatnak területi listát,akkor CDEF falukban is lehet rájukszavazni?Akkor mi értelme egyáltalán a 176 jelöltnek?

VAgy ha csak arra a kettõ jelöltre lehet,akiknek skerült összegyüjteni,akkor hol reménykednek ezek az 5%ban? 2-3mat tudnak max...Attól,h AB falukban sanyibank meg bélának lesz 6-6%-a,attól a többi 4nek 0%!!!...Az meg 12/6=2%!!!!!

Bandee1987
Közben aki betévedne ide, légyszi írjon véleményt a pár hozzászólással lejjebb lévõ bannerrõl. (Jó -e? Ha nem, akkor mit változtatna rajta, stb.)

Bandee1987

Tikal
Mészpor a lisztben

Mivel Kínában történt, talán még fel is akasztják, amit persze megérdemelne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Misi az ezredes
Rendben.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Bandee1987
Én perpill annyit kérnék még, hogy a hír topic szóban a végén a c helyett legyen k, ha már a topic címe is "Hír topik" 😊

Legyen az, hogy most még megvárjuk, amíg reggel, déelõtt betéved ide a nép, és a javaslataikat megírják ezzel kapcsolatban.

Misi az ezredes
Esetleg így?

Bár elõrébb lehetne jutni, amennyiben megmondanátok mit változtassak (Ötleteitek hasznosak lennének, ugyanis nem lehet 20 féle változat mire megvan a megfelelõ).

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

desigo
Megtagadta a vallomástételt a pécsi buszeladási ügy gyanúsítottja

"1,2 milliárd forintnyi, azaz különösen jelentõs vagyoni hátrányt okozó hûtlen kezelés bûntett"
Bandee1987
Nekem se tetszik, valószínûleg még változni fog...

Tikal
biztosan... de nekem nem tetszik pont ezért, maga az ötlet amúgy jó, legyen egy jó banner.

Bandee1987
direkt csinálta így a kollega.

Tikal
nagyon összeérnek a betûk 😊

Willenbrock
Szerintem teljesen jó,illik ide😊

Bandee1987
Terveztettem egy bannert a bannerkészítõ mûhelyben, nekem a szöveges része nem igazán jön be, ti mit szóltok hozzá?

Willenbrock
Ezt mondom én is hogy a többiekrõl nem tudják a pártállását egyik pártál sem szerintem.Csak annyit tudnak kik és hányan szimpatizálnak velük a kopogtatók alapján,meg ha pártoldalra regel az ember ott is szokott azt hiszem olyan opció lenni hogy elmenthessék az adataidat-mint szimpatizánsét.Ha viszont a bizonytalan kilétûeket eleve potenciális ellenségként tartják nyilván az nem jó.Ilyen esetben azonban az egész lakosságot nyilván kéne tartaniuk jókra és rosszakra felosztva.Még a megfigyelésekig is eljuthatnak egyszer ha ezt továbbgondoljuk.

Willenbrock
Igaz a hozzájárulás akkor is kéne.

Willenbrock
Ebben nem látok kivetnivalót-csak olyanok adatait tartották nyilván akik egyszer már szimpátiát mutattak a pátjuk iránt.Ez nem valami kémtevékenység hanem csak nyilvántartás.Az lenne durva ha pl.az ellenfeleket is nyilvántartanák,pl fórumos vélemények alapján vagy hasonlók.
Ami a videón van majdnem olyan mint egy tagsági nyilvántartás.

Danny1987
http://crm.mszp.hu/index.php

valaki adja már meg a nevet/jelszót meg akarom nézni hogy benne vagyok-e?

Willenbrock
Igen a személyes adatokat könnyen megtalálhatják,de a politikai véleményemet ezekbõl nem ismerhetik.Azt csak az ilyen fórumokból legfeljebb,meg az ajánlószelvény alapján ha idõben leadtam volna😊

joebacsi
Tele van a net az adataiddal.

Sokáig egy email cím alapján elég sok mindent lehetett megtudni valakirõl, ha nem pesti volt, akkor nagy valószínûséggel a pontos lakcímét is.
Ehhez pedig elég volt egy iwiw és egy helyi telefonkönyv.

Akkor ott van még az egészségügyi nyilvántartás, rendõrségi adatbázis és ugye azt tudjuk, hogy mindig van az a pénz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Willenbrock
Megtartottam az ajánlót magamnak-ajánlom magamat😄

Willenbrock
Ha csak az ajánlószelvénybõl derítik ki a pártpreferenciát akkor velem szívtak mert senkinek nem adtam oda véletlenül.Szavazni azért elmegyek.

berlinboy6329
ajánlószelvények...Meg megveszik az adataidat....Meglehet,szabad,monta TV is....

Na megvan az elõnye az öszödi beszédnek. Azóta gyengébb vas kell az adatbázisuk alá😊

Willenbrock
Ezt az adatbázis dolgot nem értem-már honnan is tudhatná bármelyik párt is hogy én hogyan érzek,kikre akarok szavazni?Ellenõrzik a fórumokat aztán IP-címrõl azonosítanak vagy mi?Mert az más mikor egy pártoldalon kommentezek és bejelölöm hogy menthessék az adataimat,szóval homályos a dolog hogy kiknek a pártállását tudják ezek nyilvántartani?

Willenbrock
Vajon miért nem lepõdtem meg?

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Kérlek. A Fidesztõl csak a buta Kubatov szólt baromságokat, de íme, az MSZP adatbázis mûködés közben. 😊

A medve nem játék.

Deal 😄
Bandee1987
"Pedig egyszerû.
Azt mond meg miért szavazzak rájuk, és ne azt, hogy miért ne másra."

Ha adok egy ötezrest meg két malájk*rvát, az elég nyomós érv? <#hehe><#idiota>

Már nem lep meg a félremagyarázás, szóval akár be is fejezheted.
Danny1987
AI: Európa vessen véget a romák diszkriminációjának!

Kommentek:

"Hammada Patrol | 2010. április 8. | 16:12:42

Az AI ne ugráljon. Európában a romák - meg mások se - nincsenek diszkriminálva, esetleg mondjuk a magyarok Szlovákiban. Szerbiában, Erdélyben, a németek egy kicsit Csehszlovákiában, aztán még talán a bretonok meg a normannok Franciaországban, de nagyjából ennyi. Az élet mindenhol és mindenkinek nehéz, a cigányoknak is szabad tenni valamit a saját jólétükért. Kisebb pofával, nagyobb munkakedvvel."

Danny1987
Nem te mindent rehurogtál amit mondtam.
Földtörvény:keverted a tövényt a moratóriummal.
Multi adóztatása. A végén már nem érdekelt az hogy a tesco nem menne el
közbiztonság: mibõl?? azt is leírtam de abba is belekötöttél
szocrendszer átalakítása már esedékes legalább 16 éve

a többirõl nem is kell beszélnem de amúgy gyõzz meg hogy ne a jobbikra szavazzak.