61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • set36dyrf
    FERI GYERE VISSZA SZERETÜNK TÉÉGEEEED !!!!!

ORBÁN TAKAROOOODJ !!!!

de milyen ironikus hogy amíg külföldön a bankrendszer ellen tüntetnek, addig MO -n orbán takarodj van... MO én így szeretlek :D sry a képek minőségéért, megfázott a kütyü

• NYUZGA
    Ámen.
  • Tsol
    "Székely Tamás a Szolidaritás Mozgalom társelnöke arról beszélt, hogy elég volt az Orbán-Simicska korszakból, és azt mondta, hogy összehívják az ellenzéki kerekasztalt. Ide várnak minden demokratikus ellenzéki pártot, hogy egy adott pillanatban együtt váltsák le a kormányt"

Végre kimondták annak a patkánynak a nevét. Bár Puchal lenne egész a kép.
  • Pares
    Még előtte lesz.
  • Garfield
    Keresd meg az összes különbséget:

Szitu 1

Szitu 2
  • NYUZGA
    Ha így folytatódnak a dolgok, akkor nem lesz 2014-ben választás.
  • Garfield
    A rendszerváltás óta hány alkalommal nyert azért választást egy amúgy ellenzékben levő párt, mert olyan überhiperszuperatomfasza programja volt, és hány alkalommal azért, mert az aktuális kormánypárt lenullázta magát és az emberek valami mást akartak? Felesleges az összefogás, a FIDESZ le fogja nullázni magát 2014-re.
  • Tsol
    Visszaüt ez rá. Most Orbáné a rendőrállam. :P
  • Garfield
    Az az igazán szép, hogy Orbánnak sikerült kihoznia a maximumot a szituból: ugyanazon a napon, amikor megszavaztatta a gombnyomogató droidjaival az EU által jó előre kifogásolt törvényeket (berakni Szenteste előttre, hátha nem veszik észre vagy mi?), bevitette az egyik ellenzéki frakció felét és az egyik volt miniszterelnököt.

Nem az eszéért választották meg, az biztos...
  • NYUZGA
    "Márpedig összefogás nélkül nem fogják tudni elkergetni a Fideszt..."

Ugyanezt mondom én is.
  • Tsol
    A jobbik aktivistákra céloztam.

• [NST]Cifu
    Ez Magyarország, elfelejtetted. A Jobbik is ellenzéki párt, és feltehetően ők is alapjaiban egyetértenek azzal a céllal, amit az LMP a demonstrációval el akart, el akar érni.

De ahogy a Jobbik nem fog az LMP-vel összefogni, ugyanúgy az LMP sem akar(t) Gyurcsánnyal közösködni. Mert utána jönni fog az a probléma, hogy egyesek azért maradnak távol (azért nem támogatják) a demonstrációtól, mert abban részt vesz a **** LMP, a ***** MSZP, a ***** DK vagy a ***** Jobbik. A csillagozott részre különféle jelzőket lehet behelyettesíteni, habitustól függően.

Márpedig összefogás nélkül nem fogják tudni elkergetni a Fideszt...
  • Danny1987
    Nincs több púder - publikus a Tesla Model S árlistája
  • NYUZGA
    Sokkal jobban elő kellett volna készíteni a demonstrációt. A három ellenzéki pártot és szimpatizánsait nem lett volna ilyen könnyű eltávolítani a rendőrségnek.
  • Pares
    Szánalmas. Én nem vagyok se Orbán, se Gyurcsány fan, mindkettőt a bitófára küldeném, de amit te csinálsz, az szánalmas. Nem vagy jobb azoknál, akiket kritizálsz, szerinted egyszerűen Orbán meg a bandája a hibás mindenért, az MSZP meg csak szegény elszenvedője az egésznek. Ugyan olyan beszűkült csőlátású anti-fan vagy, mint a fideszes szavazóbarmok, csak te emeszpés kiadásban. Vedd már magad észre.
  • Tsol
    Mo. a téma a világban a tüntetés miatt. Elismerem: megérte :)
  • Lantee
    Nálam ez a nap híre! :)
  • Narxis
    Nem, de én csak bort iszom.
  • ManoNegra
    Amennyiben azt tüntetésnek vesszük, igazad van. Ha nem lenne megosztva a nemzet, és olyan egységet tudna felmutatni mint akkor,...
  • Tsol
    20 éves távlatban sikeres volt, jah.
  • arty
    Vannak, voltak már visszavont, modosult javaslatok.

Honnan tudod, hogy ki és mi alapján változtat, változtatott?

tsol: sehol nem voltak "jobbikosok" (09:00 - 11:00-ig, azaz a lényegi részben nem - a végére kijött pár ember, de a komoly gond, hogy a tüntetők csak pár arcot ismertek és bárkivel leálltak dumálni, aki meghallgatta őket)

Lézerjani is körbe kezelt pár láncolttal, most akkor a fidesz is részt vett a demonstrácion?
  • Garfield
    1848. március 15?
  • desigo
    pedig milyen szép ahogy vezeti egy gyurcsányt a két rendőr
  • Tsol
  • ManoNegra
    Volt már olyan tüntetés a világtörténelemben ami elérte a célját? Legalábbis Magyarországon?
  • Garfield
    Nna, a kurucra pont nem passzol.
  • polluxware
    du 4.kor folytköv!

vért!!!
  • Tsol
    A felháborodás jogos, de számomra hiteltelenné teszi, hogy a Jobbikkal tüntetnek a demokráciáért, ha pedig egy szoci arra jár elküldik a búsba.
  • polluxware
    másnak se..

:))))))

• arty
    Origo képek

nemtom, nekem az index egyáltalán nem megy :(
  • Garfield
    A Barrosonak írt válaszlevél két aspektusból:

Svindli? Mit írt Orbán Barrosónak valójában?

Mit írt alá Orbán Viktor?
  • arty
    Degradálóan beszélsz egy jogos felháborodás köré szerveződött megmozdulásról. Most ilyenre mit mondjak? Hogy jah, jogos, inkább mindenki rohadjon otthon és "várja a halált" ? :)
  • desigo
    200 milliárdért 2020-ra körbeér az M0-ás

vagy drágábban későbbre...
  • csige791
  • arty
    Van olyan ember, párt aki mögé nem mennék ki "tömegnek", akkor se ha viktorék a megtakarításomat céloznák.

Az LMP egyelőre nem ez a kategoria, de nyilván minden fotót, tévés percet megfognak, tehát a céljuk tuti kettős. Én sem örülök neki, hogy ők szervezték, de legalább valaki szervezett valamit. Az önszerveződés egy ennyire fiatal "demokráciában" még nem működik szvsz.

csige: aki bontogat, azt verje szét a "rendőrállam". egyelőre ezt gondolom ;)

• Garfield
    Ugyanúgy fent vagyunk a BBC nyitóoldalán, csak a csőcselék tombolása, illetve a megfékezésük nem kerül pár száz millióba az országnak.
  • Tsol
    De ígérem ahogy lesz egy redvás tüntetés Sopron környékén, elmegyek. De hát csak Pest létezik...
  • Garfield
    Ha kiegészítés alatt a hírcsinálást érted, akkor igazad van. Most például mi az, amit más média nem közölt?

Egyébként amit te bekopiztál, abból az derül ki, hogy szegény elnézett arra, aztán érthetetlen módon a rendőrök egyszercsak bevitték. Szemben az Index írásából kiderül egyértelműen, hogy politikai performance-ról van szó, és szinte csak kérni nem kérte a bevitelét. Persze értem én, hogy kuruc olvasótáborának arra indul be a nyálelválasztása, ha Gyurcsányt egyszerűen csak letartóztatja az elmútnyóc... vagy legalábbis sok év miatt, nem pedig arra, hogy a kedves áldozat mártírt csinál magából. Gondolom, ezért sem található meg a vadradikális jogvédő Gaudi-Nagy Tamás mondata sem a kurucon, amelyből egyértelmű lenne mindenkinek, miről is van szó: három éve várja Gyurcsány letartóztatását, de nem pont így képzelte a dolgot.
  • polluxware
    áhh.. már vége is:(

nem folyt a vér..

a fffenébe
  • Tsol
    "Te bezzeg elégedetten dőlhetsz hátra, ma is megtetted a magadét az országért - a fotelből, ugye?"

Előítélet fail.