61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58620 nem vettem fel - én barom - ezt a történelmi jelentőségű "filmet" :((( -
Tsol #58619 képt :D -
gettobuxa #58618 én a nyíregyházi állatkerten vagyok kiakadva, hetente legalább 2x benne van a híradóban :D -
ManoNegra #58617 Képet! :D -
#58616 végül azért leadtak egy egész korrekt spotot :)
+ bennevoltam a tévébe' !!! végre van a topiknak celebje! :DD -
#58615 Akkor nekifutok még egyszer és érthetőbben. Termelés nélkül nem tudjuk az adósságunkat visszafizetni. Rosszul látnám? Világosíts fel, hogy te miből fizetnéd vissza, azt 21 ezer milliárd forintot? -
ManoNegra #58614 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró működőtőke-befektetés érkezett hazánkba.
És ebből mi haszna van az országnak? Esetleg munkahelyek, ha nem olyan területen történt a befektetés, ahol amiatt magyar vállalkozások szűntek meg. -
Ronny #58613 Az a baj, hogy nem a gazdaságba fektették be, hanem az infrastruktúrába, és abból az elosztórendszernek nem sok haszna származik.
Ne haragudj de ez így értelmetlen. -
#58612 "Sajnos én csak az ortodox számokat ismerem. 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró működőtőke-befektetés érkezett hazánkba."
Az a baj, hogy nem a gazdaságba fektették be, hanem az infrastruktúrába, és abból az elosztórendszernek nem sok haszna származik. Nem kellett volna termelőüzemeket is finanszírozni? -
Garfield #58611 Ugyanazért, amiért Gyurcsány a köcsög a felesége nagyapjának tettei miatt. -
Ronny #58610 Nem ismered igazi ellenségeinket: a Brandenburg csoport tagjait, az gaz Atlanti tőkehalakat és a pénztalicskázó szivarozó zsidó manókat.
Az nem számít, hogy a költségvetés több mint 90 százaléka más tételekre megy el. -
#58609 Lol, szponzorált...
-
Ronny #58608 Ha tudnád, hogy az utóbbi egy évben mennyi pénzt vontak ki a rendszerböl és még mennyit fognak, akkor nem mondanál ilyeneket.
Sajnos én csak az ortodox számokat ismerem. 2006-ig bezárólag 60 milliárd euró működőtőke-befektetés érkezett hazánkba.
-
Tsol #58607 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért mossák össze Dániel Pétert és Gyurcsányt? -
#58606 Akit érdekel, hogy megy egy államcsőd, az nézze meg az atv videótárában Békesi Lászlóval készült interjút.
ITT -
Tsol #58605 -
Garfield #58604 Fellegi extévén kormányb*sztatásról tudósítás? Hány éves vagy, királyfi? -
#58603 Ismerős a dolog. :) -
Tsol #58602 Ezres tüntetés a parlament előtt, képviselők és ex-miniszterelnök a rendőrségen, megszakadó parlamenti munka. Retektévén eközben a karácsonyfavásárlás idegtépő fejleményeit láthatjuk. -
Garfield #58601 Én speciel 100%-ban a fizetésemből próbálok megélni, amelynek elég szép hányada pont az ellátórendszer finanszírozására megy el. -
Tsol #58600 Lehet igazad van, de nagyon nem látok erre jelet. Bár az MSZP stagnálásból még lehet lejtmenet (meg is érdemlik), a DK viszont 5%-körül van és a GYF "lelép" akkor már nem fognak tőlük annyian sugárban hányni. -
Garfield #58599 Ez egy jó ötletet adott nekem: legközelebb, amikor egy banyatankos mamóka megáll az ajtóban a buszon és én nem tudok leszállni, feljelentem személyi szabadság korlátozása miatt. -
#58598 "A mai Magyarországon a felnőtt lakosság több mint kétharmada közvetlenül az állami újraelosztásból él, méghozzá nem is rossz színvonalon."
Ha tudnád, hogy az utóbbi egy évben mennyi pénzt vontak ki a rendszerböl és még mennyit fognak, akkor nem mondanál ilyeneket. Lényegben halálra vagyunk ítélve.
-
#58597 jönnek a koncepciós perek?
"Ellentmond a józan észnek, hogy személyi szabadság megsértése miatt eljárást indítottak az LMP-s tiltakozók ellen, hiszen helyváltoztatási szabadságától senkit nem fosztottak meg, és gyalogosan bárki bejuthatott az Országházba"
---
tsol: akkor az mszp hullik ki, kettőhöz nincs elég "szimpátia" :) mennek az mdf mögött a levesbe - megérdemelten -
Tsol #58596 Szerintem bejut. -
#58595 A neoliberalizmus és globalizmus világforradalomhoz vezet, mert a töke egy kézbe kerül és azt nem forgatja vissza. -
neB #58594 Ha nagyon bele akarok menni akkor elkobozhatnák bár szerintem többe kerülne nekik elkobozni mint amennyi haszonnal járna :)
Nekem igazából a két harmaddal van a bajom hogy hogyan lehet egy ilyen törvény (?) a demokráciában. Nem is értem valaki aki egy kicsit otthonosabban mozog felvilágosítana pár sorban. -
#58593 gy. úgykihullik 2014-ben, ahogy kell -
Tsol #58592 Egyébként tejesen egyértelmű, hogy nem Gyurcsányt akarják vissza. Töntő többségük nem. Kár erőlködnöd. -
#58591 dehogyis :)
---
neB: tehét aszondod a kétharmad azt is mondhatná, hogy akinek neB a nickje annak vagyonelkobzás? hivatkozva a demokráciára? ;) -
Tsol #58590 Ahhoz képest rendesen elküldték a pics*ba. -
#58589 persze hogy örülne, mert ö megjósolta a világforradalmat. -
Pares #58588 Ők Ferit akarják. Nem látod, itt a fórumon is, Feri megbánta bűneit, ő jó gyerek, ő kell nekünk, Orbán a hibás mindenért, MINDENÉRT!!!!!!
-
#58587 mivan te vmi képviselő vagy személyesen? -
Ronny #58586 A rendszerváltás óta óta, mindegyik kormány neoliberális politikát folytatott.
A mai Magyarországon a felnőtt lakosság több mint kétharmada közvetlenül az állami újraelosztásból él, méghozzá nem is rossz színvonalon. Ha Marx feltámadna és látná mi folyik itt, akkor örömében talán az egész magyar polelitet lesz*pná.
-
neB #58585 "A több mint ezer fős tömeg demokráciát-demokráciát skandálásba kezdett, miközben felállt a rendőrsorfal"
Most ha a demokráciában benne van az hogy egy pártnak lehet kétharmados többsége így hatalmát szabadon használhatja akkor most miért is tüntetnek? -
#58584 Bankrendszer=aktuális kormány + bankok és vezetőik ;) -
#58583 "külföldön a bankrendszer ellen tüntetnek"
Mert ők tudják, hogy ki a főnök A Fidesz is behúzta a körmeit és nem erőlteti a jegybanktörvényét.
-
Tsol #58582 Milyen vastag borítékot kaptál? -
#58581 A rendszerváltás óta óta, mindegyik kormány neoliberális politikát folytatott. A népek nem tudják, hogy bárki került is hatalomra kénytelen volt neolib. lenni. Ez azzal járt, hogy a pénzkivonás történt a gazdaságból Akárki kerül majd halomra, Neoliberális lesz.