Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Magyarország, Eu tagország, a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Harctudományi karán végzett hivatásos katonák, hadnagyok X évig a Honvédség kötelékében kell hogy dolgozzon. Kimehet a légióba, vagy lehet kocsmáros Debrecenbe, de vissza kell csengetni komoly lét.
A diplomás egészségügyieknek a kezdõ bérük is csírán fika... Káosz rendszer. Magyar adófizetõk pénzébõl képezzük a fejlett nyugat egészségügyi alkalmazottait most? Akkor jön képbe az új Bokros csomag (ez volt bajszi terve) "elég 15 felsõ oktatási kar ma Magyarországon, nem diplomagyárak kellenek".
Mindenesetre a mostani helyzet abszurd.
Az orvosok egyértelmûen nyugatra mennek...
... s nekem is bécsi doki után kell néznem, mert lóf** ami Magyarországon van, emberileg és technikailag is a beteg szempontjából.
Fizessek TB-t? 😄😄😄 Majd kint Ausztriának, egy magán egészségügyi pénztárnak és csókolom. Most ez tûnik jó megoldásnak pl.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Akkor már ajánlok egy jobb alternatívát: aki államilag támogatott képzésben vesz részt, annak alá kell irnia egy papírt, hogy az elvégzés utáni 10 éven belül nem megy külföldre, ellenkezõ esetben ki kell fizetnie.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"A képernyõrõl leparancsolták ugyan, de korábbi gázsijának egy része havonta befut a számlájára."
Igen, de te is tudod, hogy ez ütközik abba az alapelvbe, hogy az EU-n belül szabad a mozgás és a munkavállalás.
Egy kezdõ orvosnak a reális fizetés nettó 250000-nél kezdõdne, túlóra, ügyelet és egyebek nélkül.
fog az még többet is csúszni még több pénzért...
Egy új hidat kellett volna építeni mellé ezt meg felrobbantani.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Live for nothing or die for something.
Naaa, multinál melózok, ugy kib*sszák a kintieket, hogy "öröm nézni". Ez szerintem mindenhol így megy, ahol kapitalizmus van.
Forza.
- Angliában az utolsó senkiházi munkakerülõ is Mallorcára meg Kanári-szigetekre jár nyaralni, mert megteheti. Igaz, nincs 10-20 millás autója, de nem is kell neki, mert mindenki leszarja. Nem lakik újépítésû lakóparknak csúfolt telepeken, mert senkit nem érdekel, és leszarja. Nem költ többet ruházkodásra, mint amennyi feltétlen szükséges, mert senkit nem érdekel, leszarja. Kétségtelen, hogy arányaiban drágább minden, mint otthon, de itt az értékek teljesen mások. A közértek, pubok, kávézók, éttermek rogyásig tele vannak, sosincs pangás. A repülõgépek állandó teltházzal repkednek a kedvelt üdülõhelyekre, stb. Én kb. 450-500e forintot keresek - nem Londonban - és sajnos egy drága házban élek. DE! Még így sincs okom a panaszra. Igaz, nincs is milliós autóm, meg csupa márkás holmim, de jobban élek - ÉLEK - mint otthon bármikor az elmúlt 30 évben.
- Kanadában mindenki jól él, csak van aki direkt szúrja el. Mivel mindenük megvan (olaj, energia, stb.) gondtalan életet élnek. Ott sem érdekel senkit, hogy mekkora kocsid/házad/órád van. Az ember érték, nem a tárgy amit birtokol.
- Hollandia kicsit európaibb, tehát ott már érezhetõ a státuszszimbólumok jelenléte, de még mindig nem vészes arányban.
Természetesen a felsõ tízezerrõl nem beszélek, mert az mindegyik országban megtalálható. A különbség csak annyi, hogy az átlagember nem akar úgy tûnni, mintha közéjük tartozna. Volt aneszteizológus ismerõsöm, aki azért jött ki Angliába, mert ugyanazért a munkáért négyszer annyi pénzt kap, mint otthon. A családja természetesen otthon van (feleség, gyerek), de inkább bevállalta a 2 hónap munka/1 hét otthon életet, mert így magasabb szinvonalon tudja tartani a családját. Arról nem is beszélve, hogy ha van egy Angol/Holland/Kanadai munkahelyed, akkor nem kell állandóan attól rettegned, hogy mikor teszik ki a szûrödet. A jó munkát megbecsülik, és szerencsére nekünk Magyaroknak igencsak jó hírünk van. Nem azért, mert szeretünk dolgozni, hanem eszesek vagyunk, és nem csak azt az egy dolgot tudjuk elvégezni, amire kérnek minket, hanem vannak önálló gondolataink is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utolsó nap arra lettem figyelmes hogy a nõvér épp egy cigányt kérdezget hogy mit csinál az osztályon, valami szatyor volt a kezében... hát csak hebegett habogott, aztán a nõvér rászólt hogy na huzzon a francba mert hívja a biztonságiakat, a csávó kaját lopott a betegektõl!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
Forza.
Fizetésnyi benzinpénz, hatalmas végkielégítés és titoktartási pénz is jár az MTV vezetõinek
Könnyebben beazonosítható leszel, és? Alap internet etikai dolog, hogy olyat ne írj nick mögül se, amit ne vállalnál IRL.
Pártok adatbázisában már úgyis benne vagy 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tudod mennyit keres kinn egy ápolo vagy fodrász? Nem hiszem. Leszarom itthon mennyit kap egy manager ha kinn háromszor annyit plusz jobb munkakörülményeket.
Aki nõvérnek ment annak itthon is jó gyomor kell hozzá, de ha már kinn háromszor annyit kereshet vele akkor miért csinálja itthon? A fodrászat meg kinn nagyon megy, kb minden sarkon van egy fodrász üzlet, szeretnek fodrászhoz járni, sokat költenek ilyen szarokra, kinn a szolgáltató ipar nagyon megy...
Ha tudsz olvasni akkor láttad volna hogy a manager stb állás felsorolás után tettem egy plusz szocskát, ezzel probáltam utalni hogy még ezekre is szükség van, nem arra céloztam hogy ezek vezetõ beosztások, nem kéne kötekedni mindenáron.
Hát persze és a föld is lapos.
Ami itt is igaz.Szóval hülyeség hasonlítgatni,a jó szakembert mindenhol megfizetik és mindenhol kap munkát ennyi
Az aztán sokat bizonyít nem mondom azok szerint akkor bõséggel van mindenhova munka itt magyarországon is 😄
"ÉS igenis nagyon sok külföldi munkás kell vezetõ beosztásokba is, IT, manager, orvos stb, plusz nõvér ápoló fodrász meg hasonló helyekre,"
-manager(ahol multi van) az ide is kell és itt is megfizetik(persze nem tudnak milliókat adni érte mint ott)
nõvér,ápoló,fodrász (ez neked vezetõ beosztások? 😄DD) a nõvér és ápoló elég alja munka,jó gyomor kell hozzá ahogy hallom
Akkor a 100e brutto kb reális a magyar átlagkereset feléhez nem? (ezért írtam 100 bruttót)
Olyan adatot hozzatok ami azt mutatja , hogy mondjuk 100 és 150e brutto között hány ember keres.
szerintem ez is sarkítás, hogy külföldre csak a piszkos munkákra várják az embereket. de sokan mindenféle végzettség és nyelvtudás nélkül mennek ki, õk nem tudom, hogy igazából mit is várnak, nekik tényleg a piszkos melók jutnak csak. de ha valaki nagyon akar, akkor ott is viheti valamire. ha nagyon-nagyon akar, akkor itt is viheti valamire.
kemény munka és elszántság nélkül nyugaton sincs eredmény és remény.