Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Persze, és az összes más valuta is miattuk esett, sõt a Wall Street-i indexek is miattuk estek. 😊

A medve nem játék.

Tudom, hogy imádod, elõzõ ciklusban gyakran éltél vele. 😊

polluxware
jobbik mit tenne?

beintene a nyugatnak se perc alatt...

az volna az igazi kiút mindenbõl<#eplus2>

ennyire azért nem lehet hülye az egész magyar nép... egy 10-15%os része még belefér ,de több már nem nagyon akar villany, gáz, mobil nélkül jurtában lakni

Dehogy, itt erõs a gazdaság és nagy a jólét 😊

a.carkey
"Érzékelve az IMF és az EU egyértelmû negatív jelzését, várhatóan mégsem meri bevetni a kormány a jolly jokert, a magánnyugdíjpénztári pénzek költségvetésbe való becsatornázását."

Ma valószínûleg szarni fogok, de ha nem, akkor sem probléma, mert reggel már szartam.

"Imádom" a hírnek álcázott elemzéseket! 😄

Pl.

-Ma esni fog az esõ, így esernyõ kell, ha valószínûleg Orbán Viktor a Parlament és a MEH közötti sétára vállalkozik.

-Meg nem erõsített híreink szerint ma nem esett, és Orbánnál senki sem látott esernyõt. De sebaj, azt gondoltuk, hogy megosztjuk idõjárásjelentésünket másokkal is, hír formájában, mert az jó, holott, abban sem vagyunk biztosak, hogy az asszony ma menstruál, vagy csak a jövõ héten fog.

A medve nem játék.

polluxware
tehát azt mondod hogy nem is zuhant a forint értéke a kijelentésük után

hiszek neked<#nyes>

"meddig szivatják még a magyarokat? mikor leszünk normális ország?"

Amikor végre megtanuljuk egymást tisztelni, politikai hovatartozástól függetlenül.

polluxware
már bocsánat😊 azért az hogy Obama gratulál a libatolvajnak, vityának meg a kilincset se mutatja meg...........

meg ugyebár az összes londoni elemzõ, gazdasági szakember a németeknél az mind hülye... õk még rosszabbul állnak mint mi<#eplus2>

a.carkey
"az õ munkásságát még a hazudós nyugat is elismerte"

Errõl az a kabarészám jut eszembe, amit 1990-ben sütöttek el a parlament megalakulása kapcsán:

-Köszöntöm a jelen lévõ Burda, izé Burma meghívott képviselõjét ...

Na kb. ennyit a Bajnairól és az õ külföldjérõl, meg az elismerésérõl. Ha annyira szuper volt a válságkezelés, akkor az egyszem két balfék (Kósa és Szíjjártó) szavaitól fog bármi is függni. Na ja.

A medve nem játék.

polluxware
nemértem mire az összeesküvés... magyar embör kúrta el perpill a dolgot.. huszár kósa lala király...

az meg magyar mentalitás hogy rögtön másban keressük a hibát

Az a baj, hogy az eddigi hisztirohamaival azokat is hátráltatta, akik megpróbáltak valamit kihozni ebbõl a helyzetbõl. Nem Gyurcsányról, hanem "a libatolvaj" Bajnairól beszélek - az õ munkásságát még a hazudós nyugat is elismerte.

Az adócsökkentésrõl pedig népszavazást kell kiírni.

Atomreaktor
nekem nem is azzal van igazán bajom, hogy ezt a politikát kell fojtatni (azért baj persze), hanem azzal, hogy õk is kõkeményen hazudtak és átvágtak bennünket. elszúrták, nem kicsit... megnyerhették volna hazugság nélkül is a választást, csak nem ilyen arányban. de a számok elvakították õket, hogy most meglehet a 2/3. és ezért beáldozták önmagukat.
tehát az új kormány is hazugságra épül. sajnos. én a jobbikra szavaztam, de drukkoltam a fidesznek, talán még egy kicsit én is elhittem a mesét. most meg koppanunk. minden marad ugyanúgy. meddig szivatják még a magyarokat? mikor leszünk normális ország?
és akkor mondja valaki, hogy semmi alapja nincs az összeesküvés elméleteknek. eddig én is hülyeségnek tartottam, de mi van ha ez az egész tényleg szándékos? hogy nemzetközileg senkinek sem érdeke, hogy felemelkedjünk és mesterségesen tartanak ezen a szinten minket.

polluxware
mi lett volna, ha elõrehozott választás után 2 nappal nyögik be az államcsõdöt?

<#whatever>

Atomreaktor
és a legrosszabb az, hogy nem a fidesz fogja megszívni, ha elbukik, hanem az emberek. mindannyian szívni fogunk.

bazza
A Fidesz rosszkor nyert választást. Az ország még nem keveredett ki abból a szarból amibe került, így nem is lehet egyszercsak virágzó istenkirály helyet teremteni (vagy annak látszatát). Azt hitték megúszhatják, de nem. Kénytelenek folytatni az elmúlt egy év gazd. politikáját. Elég ironikus, hogy mint egy túlpörgött gyerek próbálkozik, csak az anyukája(EU, IMF) rábasz a kis kezére, hogy még nincs kész a házifeladat fiacskám... És megint jön a böszmélkedés, csak térfelet váltottak... Hurrá.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

polluxware
ha neked ennyi jön le..

szted az lenne most az igaz magyar jó mentalitás, hogy :"semmi baj Kósa papa, majd legközelebb ügysebb leszel..."

miért is bántjuk szegénykéket...

utána meg az a nyilatkozat hogy nem az a hibás aki az államcsõdöt benyögte, hanem aki elõidézte ........

okééééééé hogy ez a szitu... ha nektek így jobb, akkor legyen ez az igazság

DE MIÉRT KELLETT EZT ILYEN SUTA MÓDON MEGSZELLÕZTETNI? 😊)

Csirke4
Szerintem ironizált, de majd õ reagál rá. 😄
Mellesleg nagyon helyes, hogy fikázza azt aki már elõrehozott választásokat meg mindent akart, hogy végre kormányozhasson meg adótcsökkenthessen meg mindent mi szem szájnak ingere és most, hogy megkapta a lehetõséget 1 hét alatt mélypontra küldi a forintot, zuhannak a részvények és kilátásban az újabb megszorítások. Menjen az össze politikus a francba. :/
Akkor már inkább...

<#idiota>
Danny1987

Live for nothing or die for something.

Csirke4
Te teljesen el vagy vakulva, szerintem most fejezd be ezt az agyrémet mert lassan kezdik szórni a büntipontokat.
Csirke4
Nem lenne elfogadott egyáltalán.
Danny1987
Itt annak örülnek , hogy rossz mert így fikázhatják viktort meg isteníthetik gyurcsányt

autoszimulator
még mindig tisztán látni, hogy senkit sem érdekel az, mi lesz az átlagemberrel, meg az országgal.

Kósa is csak Debrecen polgármestereként az elég produktív volt, sokak számára szimpatikus, hát a hatalom egyelõre nem segít neki ezen az úton...

.: mobilize.hu :.

Danny1987
ha az lmp nyerne 2014-ben akkor az ilyen elfogadott lenne mert ez a multikulti áldásos tevékenysége.

Inkább a jobbik mint az lmp.

polluxware
a nyugat hazudik... tudod a hozzáértõ bankárokat rögvest le lehet népellenes zsidóknak titulálni sakkor a szavuk már semmit sem ér

valhogy azt veszem észre néhán hozzászólásból hogy nem is baj ha minden rosszabb lesz, csak végre viktor király legyen az úr...

nincs még ilyen ország a világon...

külföldön is megy a széthúzás a felek között, de ott legalább civilizált módon próbálnak "együtt" elõrejutni

hihetetlen

Csirke4
Rövid o-val. :c
Csirke4
És a legjobb, hogy az Unióból is szóltak, hogy egyáltalán nincs csõdközeli állapot tehát még csak nem is volt igaz. Persze nagyon szeretnék, hogy az legyen mert akkor megint lehet a másikra mutogatni.<#wilting>

Nembaj, jön majd még egykis megszórítás, úgyis azt szereti a nép.
polluxware
Ha valaki kárörvendõ szavakat vélt eddig felfedezni, annak annyit mondanák hogy "minden" magyar ember bõrével játszanak a nagyok perpill...

jobboldali érzelmû emberek reakcióját még megértem hogy védik a saját eszméiket (akikre szavaztak), ez teljesen rendben van

ugyanakkor az a tény hogy szimplán brahiból, és odafigyelés nélkül valaki okoz egy olyan kárt amit ki lehetett volna védeni annyival hogy nem szólal meg... még csak hazudni se kellett volna csak kussolni

mindenki tudja az országban hogy nem jó gazdasági helyzet, most miért kellett még plusszban ezt így bedobni hogy mégszarabb legyen pár nap alatt

slussz poén pedig az hogy semmi bocsánat, vagy ilyesmi... csak mosodázás, elkenés egyebek....

tévedés ne essék nem a fideszt teszem felelõssé az elmúlt 8év ért...

de ilyen baromságot mondani csak azért hogy mégjobban feltüzelje a szavazótáborát

másfelöl... programban ott szerepelt a "mindentõl független" adócsökkentés ->>> már hazudtak 2hét leforgása alatt ->>> erre építették a programjukat ->>> hogyan tovább?

hány ilyen bakinak kell még ezután lennie hogy végre felébredjen az igaz magyar ember?

setét jövõnek meg azt tartom, hogyha a fidesz ezalatt a négy év alatt nem épít ki diktatúrát, akkor 4év múlva a jelentõs jobboldali tábor hacsak nem tér észre a jobbik lesz a következõ kormányzó erõ (avagy lmp)

õszintén szólva az még belefér hogy ott vannak a parlamentben... de ettõl több

sztem innentõl egyre szarabb és kilátástalanabb lesz minden

sok occso,
kevess is ocso, de nem anyira

😊

Csirke4
Rosszabb lett az euró. :C
0Fritz0
Szóval marad minden úgy, mint eddig.
Hurrá

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én megmondftam elõre is, hogy Orbán víziói kiszabottul teljesíthetetlenek...
Még talán, ha egy szakértõ is ülne a kormányban, nem csak a talpnyalók, lenne némi esélyünk, de ezekkel...

Danny1987
Szibériában kötnek ki a zûrös német tinik

"A szibériai „deportálás” kifizetõdõ a német államnak, itt egy fiatal napi ellátása kijön 150 euróból, míg Németországban fejenként napi 220 eurót fordítanak a megtévedt ifjakra."

napi 150 euro?? az 1 hónapban 4500 euró. Szerintem ez a német átlagjövedelmek felett van.

Vajon Kínában , hogyan oldanák meg?

Danny1987
Kárörvendõ

Micsoda váratlan és megdöbbentõ fejlemény...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

<#eljen><#eljen><#eljen>

Danny1987

Danny1987

Csirke4
Ha van fegyverviselési engedélyet akkor elõveheted a gázriasztót és figyelmeztetõlövés nélkül lõheted arcon azt aki rád támadt.
Viszont éles fegyver egyáltalán nem lehet nálad.
Egy a valóság, és ezer a ruhája.

Jogosan utcán nem vehetsz elõ sem lõ-, sem lég-, sem gáz-riasztófegyvert. Sõt. Elõbbieket töltve sem tarthatod magadnál.

A légfegyver és a triasztófegyverek elég érdekes masinák, öngyilkosjelölteknek bátran ajánlom. Ugyanis nem tudhatod, kinél van igazi. Elõveszed, fenyegetõzöl vele, valaki hátulról szó nélkül fejbedurranthat, az eredmény jogos önvédelem lesz, mert a gyilkosod nem tudhatta, hogy a nálad lévõ, fegyvernek látszó tárgy alkalmas-e az élet kioltására.

Csirke4
Ez érdekes, mi van ha jogosan küldött el pár embert mert lopni akartak?^^
arty
a teljesítmény mellékes, de ahogy olvasom, az egész koncepció elég blõd és 2009-re sem voltak képesek értelmesen mûködõ prototípust indítani - emellett környezetszennyezõbb is lett volna (közvetve), szal halott ügy

köszönöm a linket 😊

Forza.

Foglaljuk össze:
Gyurcsány azért emelte a benzinárakat, mert egy tolvaj köcsög.
Orbán pedig azért, mert meg szeretné menteni gyermekeink számára a Földet. 😊

Sadist
Ez a feature a rollernél is megvan.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
pl.:
Nem a gyereked pofájába nyomja a kipufogó gázt.

Danny1987
Csak addig sok szabadalmat vesznek még meg és sokan lesznek "öngyilkosok".

Kocka. <#eljen>

Csirke4
"Ráadásul egy feltöltés költsége átszámítva kevesebb mint 500 forint, azaz durván negyed-ötödannyiba kerül vele egy kilométer megtétele, mint a legtakarékosabb dízelmotoros személyautókkal."

Ócsó. 😊
Sadist
Milyen szempontból jobb?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem