61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58702 én teljesen pártfüggetlen vagyok mert egyik se jó, de amíg itt populáris szinten is csak az öklözés megy, és a másik győzködése hogy bezzeg ekkor meg akkor, meg annak az idejében jobb volt stb, amíg egy tüntetésen megkérdezek xy-t hogy "na és orbán után?" és nem tudja a választ, addig itt felesleges hosszútávon gondolkozni. szerintem a magyar az egyetlen nép európában akinek áll a most vagy soha zászló, olyan szinten élen táncolás van hogy egy nemzet felszívódása a tét rövid időn belül... -
#58701 ki a szom beszél itt gyurcsányról?? annyira nem izgat az ürge..
van 2%-uk... és??
komolyan azthiszi valki hogy majd ő lesz vitya helyett
ugyanmáááá
-
#58700 ha 20 év nem volt elég hogy itt legyen valami "nagy", addig én nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egyelőre mindegy hogy mi lesz utána csak orbán ne... de ez felelőtlen gondolkodás nem? az mszp-ben medgyesi után jött gyúrcsán, csak azt nem értem hogy miért nem a takarodj... -
Mauro39 #58699 miért, a jelenlegi döntéseket elnézve mik a hosszútávú alternatívák? -
#58698 új kormányt, és melyikre gondoltál? vagy még mindig a szakértőire? és, megállapodunk az imf-el? és utána? kihúzzúk még pár évig? és utána? ejj de nehéz kérdések ezek.... -
ManoNegra #58697 Ebben az a rossz, hogy gyaníthatóan ennek a 60 milliárd euro-nak egy szelete vette meg a cukorgyárainkat, és az mindenkinek nyilvánvaló, abból mennyi "hasznunk" származott. Ez csak egy példa... -
Pares #58696 Elnézést, csak az SZDSZ valahogy mindig kiborít... -
#58695 na ez az... jaajdejónekünk mert bejön a külföldi tőke, azt meg nem nézi senki hogy magyar vállalatok mennek tönkre emiatt. ez MO nem dél korea, a túlzott külföldi tőke nem minden országnak hasznos, főleg amelyik tudna rendelkezni saját termelői kapacitással, de a külföldi befektetők miatt el van lehetetlenítve... -
#58694 az hogy minden másfél éve kezdődött melyik dimenzió? én eddig azt látom, hogy pár szoci az alkalmat kihasználva nagyra tátja a száját, megtévesztésül viszont megjegyzik, hogy a gyúrcsány is szar volt... -
#58693 ezek a fránya alternatív dimenziók:)) -
#58692 Épp az előbb írtam ezzel kapcsolatban...
Tehát kultúrált fórumozás... Megfelelő hangnem, ha kérhetem. -
Pares #58691 Eszongya hogy"
„A folyamat másfél év ezelőtt kezdődött, amikor a jelenlegi kormány került hatalomra."
Hát egy jó nagy faszt, kedves ezdéesszes barátocskám, nem hogy nem másfél éve, de nem is 8 éve kezdődött... Ez a bizonyos folyamat akkor kezdődött, amikor nem jutottak a komcsik Ceaușescu sorsára, plussz engedtük, hogy Magyarországot a nyugati kapitalizmus gyarmati sorsba taszítsa... -
Pares #58690 Ja, és amikor azt olvastam, hogy "A videóban megszólal Eörsi Mátyás volt SZDSZ-es képviselő", akkor: -
Pares #58689 Látod, ennyire kell figyelembe venni a külföldi lapokat. Egy bűnözőt elvezetnek a rendőrök, akit már réges rég le kellett volna csukni, erre a külföldi lapok a sohasem létező magyar demokráciát siratják. -
Pares #58688 Nem kell elnézned. Tudom, hogy az nem olyan parasztlázadás volt, de én az eltakarítós részére gondoltam a dolognak. -
ManoNegra #58687 Most biztos retteg az egész fejlett világ, az itteni diktatúrától... -
#58686 A vekkert most biztos nem erőltetné:) -
#58685 van egy kis kavar, de ezt elnézem neked;) -
Pares #58684 Ezzel az erővel akkor már lehetne náci is. -
#58683 frankó összeesküvés elmélet hangzik el benne a mal zrt-val kapcsolatban... -
commissioner #58682 Csalódtam a tüntetőkben... egyik sem kiabálta be, hogy "Orbán takarodj, ÉS AZ MTK-T TEGYÉK VISSZA AZ NB1-BE!!!!!!!" -
#58681 Sajnos a magyar büntető joggyakorlatot ismerve annyira nem is meglepő. Bár hozzátenném, hogy nekem azért nem lenne nagy bizodalmam egy olyan ügyvédirodához fordulni, amelyik a "szuperugyved.com" domainen hírdeti magát. :) -
#58680 bocsánat, Zembert;) -
#58679 +t -
#58678 kicsit komcsi szöveg ez nem?
kulákok, burzsoáázia reszkessetek
-
#58677 http://www.ittasvezetes.hu/
"Kattintson ide, és nézzen bele néhány utóbbi esetünkbe, hogyan oldódtak meg más ittas vezetők problémái, a hathatós beavatkozás következtében:"
ilyen van ?!?!?! elnézést, ha annyira nem is hír :/ -
Pares #58676 Egy "Kit dugnál meg?" meg "Szóld le az előtted írót" topik közt? Szerintem pont beleillene a képbe. -
#58675 ahogy elhitetik hogy jól állunk, úgy vitya arra is képes hogy a híveket mozgósítsa
nem az lesz most: hozz még egy embert ,hanem "győzz meg még egy ember" -
Pares #58674 [URL=http://index.hu/belfold/2011/12/23/a_parlamenti_blokad_tortenete/]"Ismét felcsendült az elkúrtad..."[/URL] Csak most Kúrcsány is énekli.
-
#58673 Szerintem ott is hamar kiverné a biztosítékot. :) -
Pares #58672 Mehetne a gumiba... :D -
Pares #58671 Ez hülyeség. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy az emberek közösen fognak elkergetni bizonyos társadalmi csoportokat. -
#58670 Szerintem viszont éppen így is elég a Hír topic, mert más modi nem néz ide, max. ha már ég a ház, illetve az reménytelen, hogy a politikáról kulktúrált vita keveredjen ki.
Ha egy kicsit szigorúbban venném magam, most is lehetne szórni a pontokat, mert burkoltan megy a személyeskedés és provokálás...
A Hír topic megmaradt olyan helynek, ahol a politika módjával megtűrt. Azt azonban szerintem senki (sem St, sem Nyerges Tibi, sem a modik) nem fogják felvállalni, hogy megint a polidili felet őrködjenek. -
Pares #58669 Mer' a szocik tévéjén nem az megy... -
ManoNegra #58668 Én speciel nem tudom elképzelni, hogy azért harcoljak egy másik magyarral, mert az egyszer valahova húzott egy ikszet... -
#58667 vitya fanok(agyhalottak, zombik) + "komcsik" ellenségei=jobbik <-> mindenki más
jelen pillanatban azt mondanám hogy titkos fekete sereg, meg a vitya ávh nyerésre áll -
ManoNegra #58666 Polgárháború? És kik között? -
#58665 mindkettö -
#58663 van egy kormány amelyik 20év után fogja magát és államosítgat, központosítgat -> de ők nem lehetnek komcsi
vannak a komcsik, akik spec azért drukkolnak hogy imperialista kapitalista kutyák adjanak kölcsönt..
szted melyikre illik jobban? ;) -
#58661 Szerinted kik a komcsik és miért?