Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az almát a körtével pedig azért nem szerencsés összehasonlítani, mert nem egyformák... A rendszerváltáskor, egy nyerõ pozícióból dolgoztuk le magunkat a sereghajtó nem éppen dicsõséges helyzetre. Miért pont most változna gyökeresen? A jelek nem erre utalnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Többször is cáfoltam már.A kamatkiadás a GDP 4 és a költségvetés ~8 százalékát teszi ki.
Ha Bulgáriában élnék, valószínüleg jobban tudnám, hogy ott mi újság, így csak ezt a grafikont látom, ami szép ugyan, de nem tudom mi van mögötte...
Az állításod szempontjából teljesen mindegy, hogy mi állt mögötte. Az alapfelvetés az volt, hogy az államadósságot nem lehet visszafizetni. De vissza lehet és wunderwaffe sem kell hozzá, csak vissza kell találni a VALÓSÁG talajára.
Állítom, hogy a magyar emberek 90% teljesen elvesztette a valósággal való kapcsolatát, ezt már a választások után is leírtam és továbbra is ezt tartom a problémák fõ okának.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha Bulgáriában élnék, valószínüleg jobban tudnám, hogy ott mi újság, így csak ezt a grafikont látom, ami szép ugyan, de nem tudom mi van mögötte...
De hogy egy félkegyelmû, az nem járható út.
Ajánlom a figyelmedbe a csóró Bulgáriát:
Persze lehet a piactól is koldulni, ezt hívják államkötvénynek. Csak ott meg az a baj, hogy a piac nem honorálja a kiszámíthatattlan és unortodox pénzpolitikát, márpedig kis hazánk az elmúlt bõ másfél évben ezt mutatta be. Ennek következményeként a piac drágán ad hitelt. Sokkal drágábban, mint az IMF.
Szóval ha sikerült volna úgy politizálni, hogy a piaci szereplõk bizalma ne inogjon meg, akkor lehet, hogy tényleg nem lett volna szükség az IMF-re. De a jelenlegi kormányunk mindent elkövetett és elkövet, hogy hülyének nézze a pénzpiac szereplõit, akik meg cserébe szépen beintenek. Ezért kell most nekünk az IMF és az EU pénze. Akiket most sikerült szépen felpaprikázni azzal, hogy a jegybank függetlenségét megint kikezdik a törvényhozásban.
Szóval röviden egy ország akkor dönthet teljesen szabadon hogy kívánja irányítani a pénzügyeit, ha nem lóg ki a segge a gatyából. Akinek viszont kilóg, és pénzt szeretne koldulni, akkor annak illik úgy viselkednie, ahogy azt a hitelezõ (adott esetben az IMF és az EU) elvárja. Nekik meg nem tetszik, hogy az állam a jegybank függetlenségével játszik, fõleg hogy emiatt már korábban amúgy is megfedték az országot.
98 02 detto, viszont én azóta is kihasználom a 4 évente kapott alkalmat arra, hogy döntsek a jövõm(nk)rõl. Végignézem a listát és kihúzom az alkalmatlannak vélteket, ha nem marad senki, akkor nem és ennek a véleményemnek adok hangot.
(ironman szerintem fidesz szavazó, így vicces a távolmaradóktól számon kérni a 2/3-os eredményt😊
"...és...szerintem...bizony."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Az általános aggodalmunk az, hogy kevés kézben koncentrálódik a hatalom. Aggasztó az is, ahogy ezeket a döntéseket meghozzák. Javaslatok bukkannak elõ néha az utolsó pillanatban, és a parlament gyorsan törvénnyé emeli õket. Nincs megfelelõ mérlegelés, nem vesznek figyelembe más véleményeket, jöjjenek azok elemzõ intézetektõl, civil szervezetektõl, más pártoktól vagy akár a nemzetközi közösségtõl."
A "túlerõ" egyszerûen otthagyta orbánékat, mint kutya a szaharát, mert kormányunk abszolút hiteltelenné vált az IMF szemében.
Meg lehet nézni, hogy hogyan néz ki egy egyesült államokbeli börtön, abban az országban, ahol összesen annyi elítélt van mint Kínában meg az EU-ban együttvéve. Aztán meg lehet nézni, hogy milyen börtönök vannak Norvégiában, milyen lehetõségeik vannak ott a fegyenceknek, és mennyi elítélt van az egész országban. Aztán össze lehet újra hasonlítani azt a pénzt, amit az oktatásra, meg a büntetésvégrehajtásra költenek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Live for nothing or die for something.
Ami a ház alapterületét illeti... nos, a szomszédomban hatan laknak egy cirka 40-45 nm alapterületû, beépített tetõteres házban. A teregetést alapvetõen ha nem esik az esõ, és nincs fagy kint oldják meg, amúgy meg a nappaliban, amennyire tudom.
Komfortos? Én nem mondanám annak, de élhetõ.
Nincs (nem volt) olyan politikai erõ, amelyet támogatni tudnék, amit el tudok képzelni, hogy engem képviseljen. A valami ellen (és nem valamire) való szavazás meg kommunikációs zavar ugyebár, de nem támogatás.
BTW én 1998 óta háromszor adtam le a szavazatomat, adtam le Fideszre (1998), adtam le MSZP-re (2002), majd Centrum párt (2006) -> itt már a második körre nem mentem el, mert mindkét "nagy" párt eljátszotta a bizalmamat.
Most jöhetnek a köpködések...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A 41 nm meg egy vicc a lassan öt tagú családnak.Alig van szekrény,tároló helység.Télen a uhákat egyáltalán hova rakják ki száradni mosás után?
Ami be van építve 8-10 kW körüli pellet kandalló az is több száz ezer Forint.Annyi pénzbõl már vehetett volna egy 10 kW körüli kondenzációs kazánt pár darab radiátorral.pár nm padlófûtéssel.
Mivel megfelelõ a ház szigetelése ezért a gázszámla se lett volna több mint a pellet ára.
Egyáltalán nem korszerû ház ez.
"...és...szerintem...bizony."
sztem ezek ilyen fizetett kubatov káderek.. ÁVH, VVH-s söpik😉
és most itt csak a fidesznyikokról beszélek! jobbik-nál már ideje korán próbálok bevágódni<#beka2>#beka2>
hát tényleg...
azt az önigazoló önhítt eget..
mennyit engedtek ki azóta?
és a fidesznyikok ellen mennyi nyomozás indult, amit a fõügyész lepattintott?
itt van a jó öreg Megyó esete.. a mai napig nem függesztették fel a mentelmi jogát
fáj az egyoldalú látásmódod... ami ráadásul ordít a ferdítésektõl (bár hírtv, és m1 források okán..)
egy tipikus fidesznyik vagy😉
Immovable ez valami konteó lesz, hogy vannak a gonosz NWO-sok akik be akarják záratni a hírtopikot? <#hehe>#hehe>
Én nem mondom, hogy jobb volt az a korszak, egyszerûen csak gondatlan gyerekként nem érdekelt, hogy éppen milyen a politikai helyzet. A családomat is hidegen hagyta, éltük az egyszerû de nagyszerû életünket. Évente mentünk Jugoszláviába kempingezni, télen Csehszlovákiába síelni, ettük a túróhabot, ittuk a Traubit.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11