Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
A Jobbik nem hozott központi döntést az árvízkárosultak javára gyûjtött adományok szétosztásának módjáról, mint ahogyan azt sugallja a „Jobbik csak a magyaroknak gyûjtött adományt” címû, az Index.hu-n megjelent írás.

A párt azon helyi szervezetei és aktivistái, akik részt vettek a karitatív akciókban, egyéni belátásuk szerint döntöttek a segítségnyújtás módjáról. Ugyanúgy, ahogyan minden állampolgár saját maga határozza meg, kikhez juttatja el adományait.

Sajnálatos ugyanakkor, hogy sem a TASZ, sem a „hírt” elsõként közlõ Index.hu, diszkriminatív módon nem tartotta fontosnak megemlíteni egyszer sem azt a heteken át zajló akciót, amely keretében a Jobbik tagjai, szimpatizánsai és a gárdisták pénzt, idõt és energiát nem sajnálva – a többi párthoz képest toronymagasan a legtöbbet – segítették az árvízkárosultakat a védekezési munkában és az adományozásban.

A Jobbik viszont kíváncsian várja, vajon a TASZ munkatársai mennyi munkaórát áldoztak az árvíz elleni védekezésre és mekkora adományt gyûjtöttek a rászorulóknak. A Jobbik aktivistái nem minõsülnek jogi személynek, így az egyenlõ bánásmódról szóló törvény hatálya nem vonatkozik rájuk.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Csirke4
Ha Esztergomi vagy honnan tudod, hogy milyen Budapest? 😮
Baze. Tudtam, hogy ezért ment csõdbe a békávé.

arty
monnyon le!

Forza.

FSpofon
mégis letagadod a profilodban h vidéki vagy

Arab money

Salgótarján! Mit vártál?
A fiatalember elég jó baráti viszonyban van Orbán egyik legszorgalmasabb talpnylaójával, Székyné dr. Sztrémi Melinda országgyûlési képviselõjelölttel, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármesterével... nem csoda, hogy õ volt a legalkalmasabb erre a magas kvalitást igénylõ feladatra.

Totti5
Tudom, Esztergomi vagyok😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atomreaktor
budapesthez képest szinte az összes város tiszta és rendezett 😊

Rage47
<#eljen>
0Fritz0
Ne zsidózzunk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezzel csak egy gond van, hogy valójában ennek alapnak kéne lennie minden városnál már... eljössz Sopronba, és még többet is nyújt neked, pedig nem kultúrális fõváros...
Amennyi pénzt Pécs kapott és kaphatott volna erre a kultúrális témára, már mininimum minden odalátogatót maláj szopóskurvák kéne fogadjanak pálmalevéllel, és ingyen sörrel...
Totti5
Mini rivjú.

Hétvégén ( 4 napot ) voltunk Pécset.

+ hangulatos
+ tiszta
+ éjjel nappal programok pl hangversenyek, zenés produkciók, most ilyen vándorcírkusz hetek vannak, illetve szombaton volt Bangditos Übersluff produkció ami zseniális volt😊 ( egy szükõkút kálváriája )
+ rengeteg külföldi és sok látogató
+ több féle kiállítás és múzeumi lehetõségek, 2 nap erre minimum kell hogy mindent végigjárjon az ember
+ a fõ sétáló utca nagyon hangulatos és kultúrált lett illetve a város fõtere is nagyon szép, de az egész belváros pazar, nagyon igényes és nagyon rendben van

- sajnos a "szálloda" ami minden volt csak az nem ( egy puritán apartman féle ), teljesen máskép festett élõbe mint internetrõl rendelve ( át lettünk verve nagyarán ), így másnap távoztunk is és a sétálóutcában egy hasonlóan 3 csillagos, de egy igazán igényes, nagyon profi, gyönyörû, tiszta szállodába tértünt át, ami tényleg hibátlan volt minden téren. Egyszerûen nem értem hogy lehet mind a kettõ 3 csillagos, amikor köszönõ viszonyban sincsenek távolról sem semmilyen téren..... csak egy példa a parkoló az elsõben egy kis sufni udvar volt ahol 2 autó elfért, a másikban egy 3 szintes mélygarázs a szálló alatt.

- a múzeumek 10tõl 4ig voltak csak nyitva, így jó párat nem is tudtunk megnézni mert azonnal elment az idõ, de mi az hogy csak 4ig??? érthetetlen

- belépõk elég borsosak, érdemes napijegyet venni

- csak 1 sétáló utca van, ahol vannak lehetõségek, ami kevés...

- a fõtéren kevés a fa, vagyis nincs, ami meg van az épen növöget így árnyék nem volt és nem is lehetett ott hosszabb ideig tartózkodni, mert odakozmált az ember

- folynak a munkáltok ezerrel pl aszfaltozás, felújátsok stb, bár ez nem volt vészes 2-3 helyet láttunk csak

Összességében remek kis hely és érdemes ellátogatni 2010 EU kultúrális fõvárosába. A megközelítéssel nem volt gond, budapesttõl végig kiváló autópálya kb 3 óra alatt le lehet zakatolni egészen Pécsig, ki hogy nyomja neki😊 a kamu alagutak a puszta közepén azért nem semmi látványosságok voltak...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
egen. ezek a rohatt mûkeresztény nácik mindenhova odatolják a pofájukat, kéretlenül 😞

Forza.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Köszi, de tanultam már eleget, most lehet aratni a gyümölcsét 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Nyugodjon békében!
Bandee1987
Ezt nem hiszem el....

😞(((

RIP, hatalmas színész volt <#sir>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Egyáltalán nem lenne törvényszerû, hogy az állam lenyeli az általad megtermelt javak 70 százalékát.

A munkaszerzõdéseden szereplõ bruttó bérbe nem tartoznak bele a munkáltató által fizetendõ terhek. Értem én, hogy szuperbruttóban gondolkodva jobbak a számok, de...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Atomreaktor
belinkeltem a bruttó-nettó bérkalkulátort...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Danny1987
Beleszámoltad azt is amit a vállalkozó fizet utánad?
A minimálbéresnek 90e Ft értéket kell legalább megtermelnie.

a 113 nettohoz neked kb 200-205 e Ft-ot kell termelned.

Atomreaktor
a minimálbér 73.500. a 160 nettója 113.

Danny1987
Fertõ😞

Danny1987
mondjuk jó lenne ha a ~90e Ft-os minimálbérbõl a paraszt nem csak 60-at látna.

Aki most meg 160-at keres az 90-et kap kézhez.

Danny1987
Japán gazdasági javaslatcsomag a kormánynak

"Túlságosan nagy a munkavállalók adó- és társadalombiztosítási terhe, és figyelembe véve az áfa magas szintjét is, mindez azt eredményezi, hogy a munkavállalóknak a saját kiadásaikra rendelkezésre álló reáljövedelme a bruttó bérnek mindössze 40-60 százalékát teszi ki. Amíg az állam ekkora jövedelmet von el a munkavállalóktól, addig nem várható se a belföldi fogyasztói piac, se a lakossági megtakarítások növekedése. A kamara álláspontja szerint az szja- és áfa-rendszer átalakítása elengedhetetlen a hazai vállalkozók megerõsítése szempontjából is."

arty
Punker
tavaly nyáron vásároltam szlovéniában (talán spar volt) cigi kb 10 forinttal olcsóbb, üdítõ 100 forinttal olcsóbb, chips 100 forinttal olcsóbb, kenyér stb árára nem emlékszek de nem volt drágább amin a legjobban berágtam hogy a kint 70 centes csoki itthon tesco-ban 350 volt

és azért a szlovén fizetések jóval nagyobbak mint a magyar.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
hát jah, de én meg melózom vakulásig, van ismerõs aki meg szívja a rohadt cigit, mégsem látom magamnál azt a plussz fél millát 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SötétBarom
"doboz cigi itt angliában kb. 2.100Ft,"

Ez a legnagyobb vesszõparipám. Én is dohányoztam sokáig, imádtam dohányozni, viszont beláttam, hogy kurva drága (csak marlborot meg dunhillt szívtam), ráadásul értelmetlen, így leszoktam egy éve. Itthon majdnem az emberek fele dohányzik baszki. ÉS SÍRNAK, hogy nincs mibõl félrerakni. Havi cigipénz alsó hangon 20 ezer forint. Az egy év alatt 240 ezer forint. Egy pár mindkét tagja dohányzik, évente simán eldurrantanak fél millát.

Esetleg még érdemes benézni ilyen elektromos kaszinókba, vagy beszélgetni kocsmárosokkal, akik tartanak játékgépet.. Az is megérne egy külön misét..

Szal igen, a magyar nép amellett, hogy valóban nincs túlfizetve, még segg hülye is többnyire.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zerénd
Hát ...., nagyon bízok benne, hogy hamarosan erre a sorsa jutsz.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tapasztalat, nem légbõlkapott hülyeség:

Igen, megkeresed a két-háromszorosát. Csak azt sem szabad elfelejteni, hogy el is költöd. Mert pl. egy doboz cigi itt angliában kb. 2.100Ft, egy mirelit pizza 700ft, és mondjuk egy üveg ásványvíz 350Ft -- Közértben.

Szóval külföldön sincs kolbászból a kerítés.
"Más országban érdekes módon a legalja munkával is megkeresed a hazai, kvalitást igénylõ munka két-háromszorosát."

Lengyelországban? Esetleg Csehország?

Amíg ilyen naiv, ilyen hülyén választ, addig igen.

0Fritz0
Ezt a "hülye vagy, hogy nem vagy képes tervezni" dolgot olyan nagy arccal mondod, mintha a lakosság többségének egyáltalán lehetõsége lenne évtizedekben gondolkozni, illetve tervezni. A munkahely sem biztos hosszútávon (Pláne, hogy már kezd idehaza is beszivárogni az indoklás nélküli felmondás és a végkielégítés eltörlésének gyakorlata), de a legrosszabb az, hogy nincs igaz banki szabályozás arra, hogy az átterhelés helyett a bank is vállaljon kockázatot, fõleg ha még a "válság" idején is rekord bevételeket "termelnek".

Az meg, hogy egy átlagos munkával magában nem lehet érdemben félretenni, hát az bizony a rendszer és az azt kiépítõk szégyene, nem az polgároké.
Más országban érdekes módon a legalja munkával is megkeresed a hazai, kvalitást igénylõ munka két-háromszorosát.
Biztos azért, mert ott még a mosogatók professzorok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Nem is tudom melyik a rosszabb emberi tulajdonság, az irigység, vagy a rosszindulat.

Atomreaktor
remélem egyszer neked is kevesebb fog kijárni, csakhogy megtudd mirõl is van szó, mert a hozzászólásaid alapján semmi empátia nincsen benned.

Atomreaktor
ha mindent annyira megfontolnánk, akkor kenyéren és vízen élnénk. a magyarnak mindig csak szívnia kell, meg robotolnia?

Nem kell kirabolni, csupán az ügyfelek felé kiszellõztetni, hogy így ánnak a pénzükkel.

Sadist
Lehet a hülyeség ellen tenni. Tanulással. Idõbe telik, de bõven megéri.

arty
+a bank megérdemelné h kirabolják ... hátha leesik nekik 😞

Forza.

Azt nem említeetted, hogy csak nemrégtõl dolgozik ennyiért.

De nem hiszem, hogy fegyveres biztonsági õrt sehol nem keresnek...

Zerénd
És csodálkozol ha fogy a népesség? (bár a retkeknél meg éppenséggel így is növekszik)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Lehet hülye, de nem tud ellene tenni. Meló más nemigen van erre felé. Egy nagy kereskedelmi banknál dolgozik mint biztonsági õr egy védelmi cég embereként. Ez a kereskedelmi bank ez év elejétõl nem kér fegyveres védelmet, kapásból ugrott a fegyverviselés után járó pénztõl. Tavasz óta ez a bank nem fizeti ki a védelmis cégnek a túlórát. Tehát 7-tõl 15h-ig van csak, napi 3h minusz. Szombaton sem kér védelmet ez a nagy neves kereskedelmi bank, tehát a szombati nap után járó pénze is ugrott. Számold ki, kb mennyivel több pénzt keresett, mikor megvették hitelre a lakásukat és megszületett a kislányuk!
Ö szégyelli ha segélyért kéne sorban állnia, inkább délutánonként és hétvégén feketén, igen feketén! dolgozik, hogy eltudja tartani a családját. Nem hülye ö, csak nincs más választása!

60 alatt keres + 40-ért törleszt házat = hülye.
Emellett még gyerek és feleség, akiket el kell tartani - nem hasonlít ez egy bizonyos rétegre, akik segélybõl vesznek Mercedest, mert "rá van kényszerítve"?

arty
ez a fityesz akkor a robinhúdpárt, nem? lop a gazdagéktó' és odággya a szegínynek

a békávé kölcségvetésébe is azér' nem lehet majd benézni, mert a fityesz a kisembert akarja megóvni a sokkolódástó

rendes ez a fityesz

---

idén békésen zajlott a primkó-náci-felvonulás

(meg vonultak még arra színes-melegek is)

Forza.

Sadist
Lehet sorolni a példákat, a magyar akkor sem arról híres, hogy nagyon megfontolná mire ad ki pénzt, és hosszú távon annak milyen következményei vannak.