Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
azért szerintem fû alatt (a fõvárosi vezetést kikerülve) majd szépen meg tudják oldani, hogy mûködjön a város... a közgyûlés tagjai azt szeretnék, a város meg ezt választotta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

polluxware
hát kábé.. tény hogy az utakra ráférne még egy kis felújítás, de ezen kívül elég szétnézni a belvárosban
párt függetlenül mondva jól gazdálkodnak

egyébként most a fidesz mivel többségben van, arra gyúr hogy határozat képtelenség miatt új választást irassanak majd ki..

ennyit a fideszes együttmüködésrõl, az ország érdekében...

Dzsini
biztosan 😊 69 nappal vastagon megdöntötték az eddigi "rekorder" kínai bányászokat, akik 25 napot töltöttek elzárva (õk a vájatokba ékelt fát és szenet ettek)

már 5, kb. 1-1,5 óránként fel tudnak hozni egy bányászt, még 28-an vannak lent plusz ha jól tudom a doki, aki lement hozzájuk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
<#eljen>

jövõre megnézzük moziban.... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Megindult a bányászok felszínre hozása, már négyen fent vannak:

arty
jah, látom már, hogy tárgytalan 😉

Forza.

arty
Hihetetlen számomra, hogy felnõtt emberek önkormányzati választás(!!!) esetén képesek "szocizni" meg "fideszezni", miközben egy helyi nyilván látja, hogy az adott EMBER, SZEMÉLY(ek) képesek e jól végezni a munkájukat. A szegediek szerinte a "szoci" polgármester jó, ezért újraválasztották. Nem azért, mert szoci... hanem mert jó vezetõ.

Gondolom. Mivel nem vagyok szegedi...

Forza.

Dzsini

Dzsini
A térkép alapján értem én, de kárelhárításra valamennyire ott is szükség lenne nem? Az, hogy feléjük se néznek még egy locsolókocsival sem, az azért elég furcsa...

A többi falut csak minimálisan érintette az ár, és ha érintette is, akkor is csak vizes folyamként az utcákon. Szóval nem volt magas iszaplavina...
Somlóvásárhelyen is talán 1 utcát öntött el összesen a vörös víz a megáradt patakból, ott asszem csak pár házat érintett a dolog.
Ehhez képest Kolontárt letarolta az iszap, és még Devecser egyes részein is 2-3 méter magasan jött.
Dzsini
mi van a többi faluval? (5-6 falut érintett az ömlés) - Devecserrõl meg Kolontárról folyamatosan beszélnek, de a hétvégén volt egy másik faluból egy nyilatkozó (talán Somlóvásárhelyrõl), hogy feléjük addig nem is néztek, szépen egyénileg kezdtek neki a takarításnak, mindenki csak Devecserre megy - õ is oda ment át.

desigo
Megható videó nagyon :/
végén egybõl hívtam is a 1749-et
bazza
Elismerésem<#smile>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Egész jól összerakott video.

Amúgy ma voltunk megint lent, vittünk a devecseri központba némi cuccot.

Aki személyesen akar bevinni cuccot, annak tudok adni telszámot privátban, ahol eléri az illetékeseket. Ugyanis a rendõrök mást nem engednek be a területre.
Tudom, nem írtam oda, de most nem speciel az önkormányzati választásokra gondoltam, meg egy adott emberkére. Igen, az teljesen más dolog, ha egy emberre kell szavazni. Remélhetõleg azt a helyiek el tudják dönteni, hogy ez vagy az jó.
Az megint más, hogyha pártokról van szó. Én speciel mindkét pártot nevetségesnek tartom, mármint a Fideszt is meg az MSZP-t is. A Fidesz összefoglalva sok röhejes dolgot csinál, tisztára látszik, hogy arra megy ki a dolog, hogy a saját pozíciójukat megerõsítsék, az MSZP-n meg akkor szoktam röhögni (kínomban), amikor "demokráciából" próbálnak kioktatni mindenki mást, vagy amikor a Szarházyt beszéde közben facepalmozza a saját elvtársa... Annyira szánalmasak tudnak ám lenni.

Na de ez mekkora már! XD

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
errõl vsn szó

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bazza
Õk nem a "szocikra" szavaztak, hanem arra az emberre aki tud irányítani egy várost. Vagy ennyire hihetetlen, hogy vannak olyan emberek akik ésszel élnek és nem csak a "vörös-narancs" színt látják? Személy szerint örülök, hogy Szegeden észnél vannak...

Miért, egy önkormányzati választáson, mely a helyi vezetésrõl szól, miért az országos pártpolitikának kellene döntenie? Mennyivel jobb az a szavazó, aki a helyi vezetõ eddigi teljesítményétõl függetlenül csakazértis a másikra szavaz? Az ilyesfajta elvakultság még rosszabb...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Természetesen a zárójelen belüli rész úgy értendõ, hogy "közelebbrõl" is köze van a párthoz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hihetetlen számomra, hogy van még, aki a szocikra képes szavazni. Egyszerûen elképesztõ... Még azt csak-csak megértem, hogyha a nyugdíjas korosztály, vagy valaki a személyes (anyagi, családi) érdeke miatt szavaz a szocionistákra, de hogy meggyõzõdésbõl...

Nem baj... Isten malmai lassan õrölnek, de biztosan...

Sadist
Nevetni max a Fideszen lehet, hogy alkottak egy jó nagy bullshitet, Botka pedig most belenyomja az orrukat. A szegediek többsége megválasztotta, illene meghajlani a választók akarata elõtt. Vagy azt csak akkor szokás, ha egy narancs lobogós kap több szavazatot?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Semmi, csak újraválasztották Székynét 😊

Sadist
Fulladnának bele egy tartály fosba, hogy egy jól mûködõ várost tönkre akarnak baszni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bazza
Ez görénység. Botka látványosan jól végezte a dolgát eddig is, nem csoda hogy újraválasztották. Az egyik legtehetségesebb politikus, hagyni kéne dolgozni...

Dzsini
Botkát sokadszorra is megválasztották, viszont a közgyûlés Fideszes többségû - hajlottak az együttmûködésre, viszont központilag ezt letiltották. (nagyon túlegyszerûsítve a dolgot)

nem vagyok szegedi, nem látom át az egész ügyet, ez tény

de azon jót röhögtem hogy pont szocik beszélnek a nemzeti összefogásról.

Miért? A FIDESZ népboldogítási szándékkal kitalált valamit, amit most számonkérnek rajta. Hogy az ellenzék nem csípi a kormánypárti bullshitet, az egy dolog, de hogy már a kiagyalói is...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

amúgy
)))))))))) azért ez durván mosolyogtató hogy pont az mszp beszél "a nemzeti együttmûködés"rõl. Ez jó vicc.

Alternatív értelmezés

Az Index információi szerint az együttmûködés nem lesz olyan olajozott, amit Botka elvárna. Úgy tudjuk, bár a helyi fideszeseknek volt megegyezési hajladóságuk, a budapesti pártvezetés nem hagyta jóvá, hogy alpolgármesterrel vegyenek részt a város irányításában. Korábban arról lehetett hallani, hogy a vereség miatt visszavonulót fújó B. Nagy László helyébe lépõ Bohács Zsolt vállalta volna ezt a fideszesek számára ritka helyzetet, az újabb információk szerint azonban a Fidesz nem a kooperációban gondolkodik. Úgy tudjuk, a legutolsó találkozóra már a százhetvenezres város élére egyetlen elpolgármester kinevezését engedélyezõ javaslattal érkezett a párt.

Azért tetszik, hogy ezek a rugalmas gerincû férfiak és nõk pofáján olyan vastag a bõr, hogy még a saját maguk által kitalált bullshitet sem tartják be: innentõl kezdve akár keresztbe is húgyozható a tacepaójuk, egy szavuk nem lehet.

Emlékeztetõül:

A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyôzôdésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövôjét, erôssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erôket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemû, vallású, politikai nézetû, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következô éveit.

Marci0115
cigányság az ember problémája amit gyökerestül kéne megszüntetni, hála istennek már europában is kezdenek rájönni, ez csak egyre rosszabb lesz.
és a végére a kedvenc mondatom:

ha egy népet,népcsoportot az egész világon utálnak, annak vajon az egész világ az oka?

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Narxis
Orbán a hibás.<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tikal
Tudtam én hogy egy csodálatos korban élünk, welcome in 21th century

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

morleone
Ha ezzel probléma lenne akkor, a polgármester-jelöltségnek feltétele kellene legyen ezeknek a dolgoknak az ismerete.

Én arra tippelnék, hogy Vlalánál a szimpla pártszimpátiánál többrõl van szó. Szeretném azt hinni, hogy személyes érdeke fûzõdik hozzá.

Danny1987

Danny1987

Danny1987
http://www.sosinet.hu/2010/10/11/szendroladtol-hencidaig/

"A hírek szerint a jobbikos polgármesternek becsületes szakmája van, géplakatos, az viszont biztos, hogy nem rendelkezik elegendõ szociológiai és történeti ismerettel."

bazza
Egy nem változott: Te tényleg nagyon hülye vagy. 4 éve is és most is. Persze tökéletesen más véleménnyel lennél ha a másik oldal kormányozna ugyan erre a döntésre. (bár ez nyilvánvaló) Egy jó tanács: próbálj elvonatkoztatni a politikai szimpátiádtól és objektíven értékelj. Persze csak akkor ha nem félsz a "birodalom" csúnya gonosz helytartójától meg a "fideszista-faszisata-matyihiszta" pista bosszújától.

Dzsini

azt tudod, hogy a legenda szerint kátrányból készült? 😊

Oké, fû helyett bambi.

Én most hagytam abba. Minden további - ahogy írtad - csak "de igen" és "de nem" lenne.

Privát ment, "béke, fû, reagge".

Dzsini
de akkor ne az én szövegembe köss bele azzal, hogy "õk" mit mondtak mikor (meg ne "állítsunk")... tudom, hogy mániád mindenbe és mindenkibe belerúgni, ahol csak lehet, de egy kicsit lehet, hogy nem árt fékezni az indulataidat és a fröcsögni vágyásodat. Vagy ha nem megy, akkor arra megvan a megfelelõ topic a Gumiszobában.

Nem Rólad beszélek.
Róluk.

Dzsini
"hangoztatták" - engem hol érdekel, hogy ki mit hangoztatott hány éve? nem õk vagyok, legyen bárkirõl is szó.

Ez az, de legalább ne állítsunk olyat, aminek négy éve még az ellenkezõjét hangoztatták. Gondolok itt az igazságra, az összefogásra és a független bíróságra.

Felesleges mosdatni a szerecsent.

Dzsini
ezen kár pörögni, "de nem" - "de igen" -nél úgyse tud bonyolultabb vita keveredni belõle.