Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Live for nothing or die for something.
És ez mind igaz arra is, hogy naponta idiótábbnál idiótább politikai faszságokról beszélnek egyesek és szórják a híreket, holott semmi közük nincs az egészrõl, hogy mi folyik a háttérben.
Úgy látszik, itt a bulvár már nem hír, csak orbán, fidesz, mszp gyurcsány, meg többi idióta, aki úgy szopatja a magyar népet, hogy az orrán fojik már a g.ci! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ahhoz képest, hogy elméletileg politizálni tilos! 😄D
A lenti bulvár hírt, egyébként is egy ökörségnek tartom, csak kérdeztem, hogy volt-e már...
What about the forests?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
What about the forests?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sõt, õk továbbviszik a horngyulai "na és?" szállóigét annyiban, hogy túllépve a naésen még bele is piszkálnak a rendszerbe, hogy legközelebb senki se kérdezhesse meg, ezt mégis hogy gondolták.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
amiket most mûvelnek, mintha csak gyorsan meg akarnák magukat szedni, aztán ha kezd borulni a bili akkor még idõben elslisszolni
komolyan nemtom megjósolni perpill
az is lehet hogy tök random ámokfutás zajlik
vajh.. mire emlékeztet engem ez?
köztársasági hazaáruló minisztri mai böfögésére meg..... köpedék világ lesz itt
Félve merem megkérdezni: tessék mondani, mi van, ha véletlenül nem jön össze? Mert mondjuk kanyarodik még egy pindurkát a válság vagy tudomisén? Bevételek egy része már eltûnt az alacsonyabb adókulcsok miatt, különadót nem lehet tovább fenntartani. Mi lenne a B-terv?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Navazz! Majd pont erre a kicsi, szerencsétlen ország, szerencsétlen vezetõjének a véleménye miatt változtatnak bármit is. "Mer' aztat mi, itten a fityisznél, sokkal jobban tudjuk, hogy mi kell a zeunak!"
Vicc ez a csávó!
zakítsunk az adóelkerülés társadalombeli romantikus érzelmi alapokon történõ elfogadásával, és bevezessük az adórendszerbe a jelenleg totál feketén dolgozók minimum félmilliós seregét
Még mindig a multikról van szó, vagy mát áttértünk a magyar vállalkozókra?
Értem hogy a népre hárítja át, de lé az kell a totál sz*rban lévõ államnak(aminek a 20 évébõl 4 a Fideszé menthetetlenül), inkább akkor már a bank is fizessen, mert eddig semmit sem fizetett. A multiknak is csak adókedvezmény járt, tudom õk is áthárítják, logikus. Ha nincs szenvedés, úgy fest nem tanul a hülye magyar nép.
De azért az mégiscsak helyén van hogy most már az eddig csak adókezdeményeket kapó multik is fizessenek. Még ha szerintem nem is 100%osan tökéletes a törvény de valahonnan kell a pénz az államnak. Vagy a durva eladósodás, amit kétszeresen fizetünk majd vissza, vagy az átalakított, hatékony államigazgatás és gazdaságpolitika, kifehérített munkaviszonyok, idevonzott befektetõk, akik munkát adnak. Igenis érdeke mindannyiunknak, hogy szakítsunk az adóelkerülés társadalombeli romantikus érzelmi alapokon történõ elfogadásával, és bevezessük az adórendszerbe a jelenleg totál feketén dolgozók minimum félmilliós seregét. Ennyivel több adóbevétel = ennyivel kevesebb felvett kölcsön = ennyivel több pénz mindenre, ami a modernizációt elõsegítheti az oktatásban, az egészségügyben, az infrastruktúrában. Ez pedig közérdek. Nagyjából így látom én. Az már egy más eset hogy a kormány kommunikációja és egyes szakemberei totál nullák. Kérdés persze hogy valójában a "jó szándék" húzódik meg bizonyos intézkedések mögött. Mert a multi az ár áthárítása után is olcsóbb lesz mint a magyar kiskereskedõ, s multinál továbbra is egy helyen lehet mindent megvenni ... s multinak az elõzõ évi profitot kell túlszárnyalni minden körülmények között.
Összességében azonban ezek a törvények sem a szegény emberen segítenek, pontosabban a szegény még szegényebb a gazdag még gazdagabb lesz. ...s az igazságos hogy másfél millió viszi a hátán az egész országot??
ennyit a nagy" elszámoltatásrol, savanyodik a narancs nagyon
egyébként helyes kis mese😉
noha vannak dolgok amiben egészen jól rávilágítanak a dolgokra, attól még konkrét hosszútávú európai politizálást képtelen vagyok kinézni...
így jobb?
ráadásul az a kétszínû megnyilvánulás ahogy hol benyalnak, hol likudozzák (nem parlamanti színvonal) a fütyeszt
jelenleg én így érzem
aztán persze ahogy szóródik ki közülük a sok kõbalta vérnyilas, úgy lehetnek egyre letisztultabbak átgondoltabbak😉
Szerinted melyik párt az amelyik nem akarja privatizálni a hazai vízkészletet?
Gratulálok jobbik program helyett megint egy idióta népszavás rettegõ cikket olvastál.
csáááért van az hogy más tõlünk nyugatabbra levõ országokban ez pont fordítva van?? az öreg csinálja, az élhetetlen takony meg kritizálja
ha addig nem változnak meg, sztem megint lesz valki aki az elmúlt 4évet hánytorgassa
lmp nálam már a választásokon lejáratta magát... amikor nem volt hajlandó erõs ellenzék jegyében "kompromisszumokra"
ezután pedig akkor amikor az önkormányzati brossúrában az átlagéletkor a 25öt sem ütötte meg és a legégetõbb bajuk az volt hogy legyen wifi a városháza elõtt ((eddig is volt)), meg legyen több binyigli út
megélhetési politikusok... Shiffer meg egy............. áááááhhhh Viktor2 (csak még tanulási szakaszban)
A nagyobb kérdõjel az, hogy amit Orbán négy évg hangoztatott: "foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalomhoz, a pénz fontosabb nekik, mint az ország" - az náluk mennyire lesz majd érezhetõ.
de mégnagyobb kecskére bízni a megmaradt képosztát?
nincs alternatíva jobb oldalon... ez vezetett ide
és ha jövõt nézem😊
lássuk csak... möszöpö és utódjai -> ez totál polgárháború mégx1 -> ergó ellenzék max
lmp? sebalos, sejobbos megélhetési ökó megélhetési takonypóc parádé -> kábé akkora szégyen pepitában mint .... (inkább nem mondom ki)
jobbik? .... én nem akarok jurtában élni áram meg víz nélkül, szóval részemrõl felejtõs
fütyesz? sztem most úgy megszopatják a népet hogy 4évig megint felejtõs lesz
mondhatnám, hogy azért a jobboldali tábor csakazéris kitart... de azért a végtelenségig az õ értelmiségi köreik se hülyék
példa erre a mai atv riport, vitya volt tanácsadójával
én azt vártam hogy isten fia a választás után meghúzza magát, és csendben elkezdenek lopkodni.. (ezüst hajó se volt olyan réééé)
és kihúzza 4évig, majd megint ellejti a vörös veszély címû eposzt
ezzel szemben egyre több mindenkinek lép rá a tyúkszemére a saját táborán belül is...
olyan irónikus, hogy a tuti is milyen hamar ellehet kúrni, ha elõbújuk az igazi teszetoszaság
az meg hogy 4év múlva nem lehet majd mit választani... (magyarán nem kell szavazni) háááát??
sztem ez a nép akkora hendikeppel indul lázadozás témában, hogy ettõl nem félnék
amilyen profin megnyerték a választást... olyan hamar széthullik sztem a trón a seggük alatt
mert hát valljuk be... kormányra jutni egy dolog... (ez bármelyik nyomott diktátornak összejön)
de kormányozni! na oda már koncepció is kéne (s még finomm voltam😊
megszórítás az egy dolog... elhiszem hogy szükséges, de basszus legyenek már olyan gerincesek õszintén megmondják a tutit
ment itt a hülyítés orbaszájba.. pedogógusoknak körlevél, egészségügyben körlevél
mai napig nem kaptak fizetés emelést, ráadásul még el is akarják venni azt amihez öreg korukban joguk lenne
mekkora cumi😊))
gondlom mivel lopott rendesen, így közös megeggyezéssel nem tálal ki vagy próbál meg "hangosan" távozni
Családi háttere azért nem kispályás...
mondjuk ha már ennyi a kábel lopás, s nagy veszteséggel, miért nem ezt ellenõrzik a derék kallerek??? 😄
ui: maradok továbbra is a bliccelésnél a föld felett 😊
De "ejtõernyõsök" a fõvárosból mindig voltak, és lesznek ezek szerint is.
Úgy tudják, a Képviselõi Irodaházban tartott megbeszélésen Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezetõ alelnöke, a párt megítélése szempontjából rombolónak ítélte, hogy a választás óta attól hangos a sajtó: a Fidesz ott tesz keresztbe a polgármesternek, ahol tud.
koki az esztergomiaknak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az agymosás különbözõ szintjein állnak.
Felmérésük szerint szembetûnõ, hogy a hitelek kezelési költsége és a folyósítási díj a bankadó bejelentését követõen közel 10 százalékkal drágult. A számlákhoz kapcsolódó díjak szeptemberben 12 százalékkal nõttek.
A bankadó bejelentése után átlagosan 30 százalékkal drágultak a bankfiókon keresztül bonyolított megbízások díjai, míg az internetes bankolás költségei is jelentõsen drágultak, de ezzel együtt is jóval olcsóbb pénzügyeket az interneten intézni, mint a bankfiókban – olvasható a Bankometer.hu felmérésében.
forrás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.