Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
szép - itt olvastam, hogy micsoda munka egy ültetvény kialakítása, gratula nekik!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Negyedkilós szarvasgombát találtak Keszthelyen

Nem kutyaszar ez véletlenül gyerekek? /nem hagyhattam ki..../

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
mindenkinek kell egy hobbi, elég cask itt körülnézni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Te ezt el is hiszed?
Dzsini
I. Árpádházi Daka József 😊

arty
II. Ulászló?

Forza.

Dzsini
kb. 1970 óta csak kölcsönökbõl élünk és fejlesztünk, lásd 33754.

a.carkey
Bõrdönd becsomagolva? 😄

A medve nem játék.

Nem hiszem, hogy 20 évre korlátozódna ez. Sõt.
bertino
"Lófülét.

Õt kellene elküldeni, valahová oda, ahonnan jött, csak kicsit lejjebb."

attol aztan biztos jobb lesz az orszagnak. <#nevetes1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
az elmult 20 év politikusai. jól mondom?

Forza.

Az lehet, de sajna igazam van. Vonáék, a Nagy Magyar Nemzet Lelkiismeretei egyemberként befeküdtek a Fidesznek.

DaemoonHunter
Azért mégiscsak kell nyalni az EU-nak, nehogymár mi legyünk középeu. rászístái.

Danny1987
Akarja a halál

De komolyan ki gondolta volna hogy a cigányokkal egy nap jobban lehet zsarolni a nyugatot mint atomfegyverekkel.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987
Megint hülye vagy...

Punker
tök mindegy hogy 4 vagy 20 évig marad, a gödörbõl sehogy se jutunk ki, azt pedig tudjuk hogy oda kik juttatták az országot...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#unalmas>

Lófülét.

Õt kellene elküldeni, valahová oda, ahonnan jött, csak kicsit lejjebb.
De érdekes módon a fórumról is, az országból is eltûntek a nagyhangú lázadozók, már a nemzetmentõ Jobbik is csk a farkát csóválja lihegve a Fidesz nappalijának szõnyegén...

Mr_no_NaMe
Nemtökmind1 mit mond ki és mit nem? 20 évig övék az ország...ha akarja meg is koronáztathatja magát, mert megteheti.

Valahogy le kéne lépni innen de nagyon gyorsan :/
Mégpedig az a düh, amit 2006 óta õ maga szított az emberekben a könnyelmû kijelentéseivel és ígéreteivel, és persze a lefizetett hangadóival.

Amelybõl természetesen most nem látunk semmit, csak az ellenkezõjét.

immovable
viktorkából kibukott az igazság. 😄

A belpolitikai helyzet elemzése kapcsán a kormányfõ azt mondta, hogy sajnos a Fidesz nem hitegetheti magát azzal, hogy a programja minõsége és a kínált alternatíva nagyszerûsége ragadta magával a magyarokat. "Bár reménykedünk, hogy ilyesmi is történt" - tette hozzá. "Valójában a düh, az elkeseredés, a süllyedés miatti elégedetlenség dobott felszínre bennünket olyan mértékben, hogy ma kétharmados parlamenti többségünk van" - hangsúlyozta Orbán Viktor.
Dzsini
visszakozott
Alföldi Róbert igazgató szerdán este az MTI-n keresztül tudatta, hogy visszavonja megállapodását a Budapesti Román Kulturális Intézettel, jóllehet, a román nagykövet már szétküldte a meghívókat a nemzeti ünnepére.

joebacsi
1080

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Ha sokat utazol, úgy is bérletet veszel, alkalmanként meg azért kibírható ez a méregdrága jegy is.

Másrészt szvsz 1 milliárd is kurva sok olyan eszközökért, ami egy timestamp-el többet NYOMTAT a 21dik században.

A GPS-es jármûveknek pedig szerintem van értelme. A mai folyamatosan netre kötött okostelefonokkal így szinte percre pontosan meg lehet határozni, hogy A-ból B-be hogyan lehet eljutni a leggyorsabban az adott napszakban, az adott körülmények között. Állomásokra kitenni mondjuk szerintem is felesleges.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

arty
Én az 1 milliós padokat várom, amelyeken a 4-es metróra lehet majd várakozni.

de megértem, hogy PONT ez az 1800 millió nincs meg...

Forza.

TommyC
most olvastam ... <#wilting>

dixitque deus fiat lux

Dzsini
el szoktam.

neevous
OLvasd el a kommeneteket is.

Dzsini
én így szeretlek...

BKV (még múlt évben) úgy nyilatkozott, hogy "foglalkozunk az idõarányos jegy bevezetésével, ám elõbb meg kellene vizsgálni, ettõl növekednének vagy csökkennének-e a bevételeink. Ám irdatlan pénzbe kerülne az új rendszer bevezetése, ehhez ugyanis le kellene cserélni az 5400 darab régi lyukasztót a olyanra, amely rányomtatja a jegyre az érvényesítés idõpontját. A készülékeknek darabja 200 ezer forintba kerül."

5400*200 ezer forint = irgalmatlan pénz. 1 milliárd 80 millió forint.

de azért 7 milliárdért minden megálló GPS-es lesz, hogy mutassa hol rohadt le épp a járat...

Láma!
nem vagyok egy hudenagymagyar, nem hiszem hogy valaha is erdélyt visszacsatolják és nem is tartanám sok szempontbol jonak ennyi idö után, de azért ez szerintem is sok....😞

nem semmi

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

morleone
Hihetetlenek ezek. Olyan nehéz elhinni, hogy legalább annyira utálnak õk minket mint ahogy mi is õket?

Danny1987

Danny1987

a.carkey
Bemegy az arab a zsidó boltjába, és fekete melltartót kér. A zsidó, mint afféle jó kereskedõ, mindjárt spekulál, és közli az arabbal, hogy a fekete melltartó ritkaság, nehéz kapni, és a nagykereskedõ nem adja olcsóbban, mint 50 dollár darabja. Az arab kér egy féltucatot, és szó nélkül kiperkálja az árát.
Pár nap múlva visszajön az arab, és rendel egy tucatot. A zsidó közli vele, hogy az ellátója most már csak 60 dollárért hajlandó adni darabját. Az arabot nem rázza meg az ügy, szó nélkül fizet.
Egy hónap múlva a fekete melltartó már 75 dollárba kerül, de az arab így is felvásárolja a zsidó egész készletét.
Szörnyen piszkálja a zsidót, hogy mi a frásznak kell az arabnak ennyi fekete melltartó, ráadásul ilyen sûrûn, és még csak nem is alkuszik. Következõ alkalommal aztán rá is kérdez. Mire az arab:
- Egyszerû. Félbevágom õket, levágom a pántokat, és eladom a zsidóknak, darabját 100 dollárért.

A medve nem játék.

Dzsini

Dzsini
én úgy értettem, hogy logikailag nem ÉS van a pontok között - tehát nem CSAK az összes teljesülése esetén (a ÉS b ÉS c ÉS...) növekszik a büntetés, hanem akár egy is elég hozzá.

Nem, az esettõl függ, hogy ÉS vagy VAGY van a pontok közt, csak hogy az egyik klasszikus esetet említsem: "elõre kitervelten, nyereségvágyból". A logikai kapcsolat értelemszerûen befolyásolja a büntetés mértékét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
logikai "vagy" (tehát nem XOR)

viszont minél több valósul meg, annál valószínûbb, hogy az ítélet a büntetés felsõ határához közelít.

Sadist
És az egyes pontok között "és" vagy "vagy" logikai kapcsolat van?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
Emberölés
Btk. 166.§ Aki mást megöl, bûntettet követ el, és öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

A bûncselekményt szándékosan és gondatlanul is el lehet követni.

A büntetés tíz évtõl húsz évig terjedõ, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha az emberölést
a) elõre kitervelten
b) nyereségvágyból
c) más aljas indokból, illetve célból
d) különös kegyetlenséggel
e) hivatalos személy ellen, hivatalos eljárása alatt, illetõleg emiatt, közfeladatot ellátó személy ellen, e feladatának teljesítése során, továbbá hivatalos vagy közfeladatot ellátó személy támogatására vagy védelmére kélt személy ellen
f) több emberen
g) sok ember életét veszélyeztetve
h) különös visszaesõként
i) tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen
j) védekezésre képtelen személy sérelmére
követik el.

Dzsini
a modern civilizációban - akármennyire is szörnyen hangzik - az emberélet ugyanúgy be van árazva - idõben és pénzben is - mint minden más.
46 millió forint járt Szögi Lajos hozzátartozóinak (az Olaszliszkán agyonvert tanár).
80 millió forintot fizetett ki egy kórház egy szülés utáni agykárosodás miatt, amirõl bebizonyosodott, hogy mûhiba volt.

+ annyit,hogy a pénzt elvileg nem vette el😄DD -persze...
a lány holtestét meg a pincében rejtette el 😞
RIP :'(