Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Ijesztõ mértékben emelkedik a HIV-fertõzöttek száma Magyarországon

"A fertõzött nõk nagy része olyan férfiakkal létesített szexuális kapcsolatot, akik járvány sújtotta - afrikai vagy délkelet-ázsiai - országból érkeztek."

Live for nothing or die for something.

a pap aki nem is pap

viszont azt becsülöm benne,hogy nem álszentkedik és felvállalja ki õ mi õ valójában!
polluxware
nagyon egszerû a miért-re a válasz... rájött ,hogy muszáj benyalnia egy cseppet, hogy a sok nyilas buzi itt szegeden ne tudjon mindent szétkúrni...

Dzsini
igaz, szépen összekevertem... 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
bassza a csõrét... vagy csipí a szemét, én így ismerem 😊

egyébként ja, el is hiszem... gondolom USA nem örül neki a legjobban... pláne hogy most megint be akar jelenteni valamit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
sokaknak nagyon csípi a csõrét a wikileaks 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
Mai hír:
Kiadták a nemzetközi elfogató parancsot a wikileaks alapító ellen

Három hónapos hír:
Dobták a nemi erõszak vádját ellene

most megint kiadták ellene az elfogatót nemi erõszakért? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

morleone
ezek a hírek olyan szinten felidegesítenek, hogy legszívesebben kiugranék az ablakon! 😄

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987

A szarvasiak oldják meg, ahogy tudják. Biztos vagyok benne, hogy a polgármester megkapta a zsebbevalót, ha ezt engedélyezte...

Remélem, Salgótarján fõútját is mihamarabb lezárják Gyõzike temetése miatt.

A múltat csak félig szabad eltörölni.
A másik felét meg kell hagyni bûnbaknak, ez legalizálja a kétmilliós fizetést, a nyugdíjak ellopását és a kétharmad szabad rablását is.

Dzsini
"A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidõlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!"

Eugène Pottier - Internacionálé (részlet) Bresztkovsky Ernõ átirata.

Nem, mert tilos emlékezni. Aki emlékezik, az büdös komcsi. 😊

polluxware
senki nem emlékszik a 8évet megelõzõ idõkre?

hungária azt jelenti, hogy a "nép aki csak 4évig emlékszik.."

undorom van..

inkább kussolnának, és csendben rabolnák le az országot......

JA, Pokorni Zoltán

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsõnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"

NOL 2010.03.26

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ha már a KEH-nél vagyunk, azt azért magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi értelme az olyan szervezeti felépítéseknek, amikor egy nagyobb szervezeti egység alatt csak egyetlen egy kisebb másik van? Miért nem tud a kisebb szervezet a nagyobb szervezet részeként mûködni?

Leszámítva az a magyarázatot, hogy kell a vezetõ beosztás és a lóvé a rokonoknak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ja már néztem, bevállalós.Csak akkor félek engem is felhúznak a villanyoszlopra pár éven belül a többi ismerõsével egyetemben....

De kezdd azzal, hogy bejelölöd Facebookon/IWIW-en Nórát, hátha tud segíteni valami jó kis melóban. Most még fentvan mindkettõn.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
házasodj be, az lehet egyszerûbb... vannak ott eladósorba kerülõ gyerekek 😊

Ideje átnéznem a családfát, hátha akad valami vonal Schmitt Parker Pál-hoz....

A személyemet érintõ hamis beszámoló nemcsak légbõlkapott, hanem azt a hamis látszatot kelti, hogy a Fidesz is olyan párt, mint az MSZP, vagyis a rokoni kapcsolatok és nem a szakmai hozzáértés alapján kerülnek felelõs vezetõi posztokra az emberek.

Klikk

NOL hozzászólás:
"A Rákosi idõkben volt ilyen karrier, leszóltak a lakatosüzembe a 25 éves Tóth Pál lakatos-segédhez: Tóth elvtárs, holnap reggel öltönybe gyere, mert te vagy a vezérigazgató."

csak februárra terveztem, de szerintem minnél elõbbre hozom az ország elhagyását...

Dzsini
biztos a Búbos Banka Kör egyik kineveltje 😊

Õ legalább errõl pofázott az elmúlt években, vagyis látott közelrõl autóbuszt, voltak értelmes ötletei. De ez a nõ...?

Dzsini
Vitézy Dávid 25 éves budapesti közlekedési atyaúristen?

Mondjuk azon el lehet gondolkodni, hogy ha kiiktatnak egy ilyen, államháztartáshoz értõ szervezetet, akkor vajon szakmailag mennyire lehet megalapozott az a gazdaságpolitikának csúfolt fércmunka, amit mostanában ûznek.

Megfelelõ ember a megfelelõ posztra

25 évesen osztályvezetõ... na, elmennek az útszélén testét pénzért áruló anyjukba... És így hogyan is várjuk el a szakszerûséget az közigazgatástól, amikor hozzá nem értõ emberek kerülnek a nekik nem való pozíciókba?

Kiegészíteném:

"a legkisebb, szakmailag megalapozott kritika is"

A süketelés nem érdekel, mert ezt már megszoktam, ez megy hónapok óta.

Az viszont felháborít, hogy minden probléma nélkül, pofátlanul leépítik az összes olyan intézményt vagy saját emberüket nevezik ki az élére, amelytõl a legkisebb kritika is érkezhet a tevékenységükkel kapcsolatban.

(kár-)Örömmel nézném, amikor ezeket a csudi_finomra, olivaolajban sült falatkáikat
élvezettel fogyasztják majd el naponta háromszor legalább, azok a 4mancsos állatvédõink.
-csukott szemmel egyébként is,
épp úgy nem látszik, mint a zsírjában, ropogósra lepirított fehérmájú libáink mája.

Dzsini
Meg kell kérdezni egy horgászboltban (10-15 forint maximum darabja), és annál sokkal olcsóbban is biztosan be lehet szerezni - mi onnan vásárolt vándorsáskát ettünk, egy embernek körettel együtt max 10 darab kell. Az elkészítéshez sem kell semmi különleges, sima olaj + fokhagyma.

Danny1987
Biztos olcsóbb?
Mennyibe kerül 1kg tücsök?

Dzsini
Nem lecserélésrõl van szó - de bõvíteni lehet a lehetõségeket - nincs ezzel semmi gond, finom, tápláló, és óriási mennyiségben "elõállítható" olcsó étel.

Parizer és virsli is készül minõségi alapanyagból - az drága is. Sovány húst is kapsz gépi gyártású csirkébõl olcsón, amivel talán rosszabbul jársz, mint egy közepes virslivel.

Ami a képen van, meg nem sokban különbözik pl. ettõl:

Csak nyugat-európában rosszabb a PR-ja.

Láma!
pedig több bennük a fehérje😄

amúgy tényleg érdekes milyen kis toleráns vagy más kultúrákkal szemben😄

Danny1987
aki parizert meg virslit zabál az nem figyel a minõségre.
De nem akarom lecserélni a sovány húsokat erre:

Dzsini
tényleg, nem csak a velõt, a csontot is megesszük 😊

Punker
azt meg hogy a parizer a virsli stb mibõl készül ne is akarjuk tudni 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
Én olyan országról tudok, ahol állatok agyvelejét, csontjának a belsejét, gyomrát, tüdejét, beleit, heréit, és úgy egyáltalán a belsõségeit eszik meg, a vérét összekeverik a húsával és megsütik; ezen kívül a környéken szokás a csigák és kagylók elfogyasztása is... - azon kívül, hogy az egyik itt van a másik pedig ott mi is a különbség?

Danny1987

mflex
Viszont a google keresõmotorjából már valamennyire számûzték, furcsa...
Pontosabban a beírásnál automatikusan nem dobja ki.

What about the forests?

arty
minden reggel ott jövök le a hídról és arra is megyek haza, bele se gondoltam soha, hogy az egy bonyolult keresztezõdés, de a cikk egyik fotoján elégé elképedtem: autós legyen a taplán, aki ott éjjel, esõben "betalál"

Forza.

SHADOWEYES7
Ez nagyon szomorú tragédia amit már nem lehet visszafordítani!

DE útburkolati jelek kopottsága ide vagy oda emberi mulasztás okazta a tragédiát!
Télen szakadó hóban nem fogsz látni felfestett útburkolati jeleket,tehát nagy odafigyelést igényel bárki bármerre közlekedik!!

Egyébként ismerem azt a keresztezõdést ami valóban nem egyszerû...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.