Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt az egész beteg nemzetet ki kellett volna írtani a faszba.
Japanese war crimes
Erõfitogtatásnak nem lett volna ugyanolyan jó?
tény hogy lett volna jobb megoldás is, és más következményei is lettek, amik kevésbé kellemesek a világra nézve, de ezt sem szabad kihagyni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vszinû az atomot is onnan kapták lásd Dzsini.
Hogy robbanna ki?É-Koreának van egyáltalán szövetségese,aki háború essetén neki segitene és nem hangyafasznyi méretû ország?Egymagában mit tud kezdeni?Lenyomják,mint a szart.
Forza.
Szóval akkoriban napi nyolc órát olvastam az elején, de a szemem nem nagyon bírta ezért mindíg ment a rádió a háttérben. Érdekes én általában a Kossuth-ot hallgattam, egyrészt ahhoz vagyok szokva meg elég sok olyan skill-t kaptam otthonról ami az ilyen típusú szórakozás felé vezet.
Meg kell mondjam nekem egyáltalán nem tetszett, se az hogy a rádiókabarét megvariálták, sem ez a szavakereje baszás amit a petõfin nyomnak reggelenként.Lehet régi stílusú gyerek vagyok /28/, de nekem már gyerekkoromban is érdekes volt a kossuth vagy a petõfin azok a telefonálós riportok.
Nagyon sok tájékoztatást kaptam onnan, morzsákat csipegetsz fel amit késõbb hasznosítasz.
Amugy meg a belem kifordult tõle ahogy elkezdtek a kereskedelmi rádiók mintájára mûködni.Szentségtörés...legalábbis az én szememben.
Valahogy úgy, mintha Petõfi Sándor-nak azt mondták volna, hogy:
-Sanyikám bazeg, nagyon fasza ez a Négy ökrös szekér....de te mostmár csak komoly dolgokról írjál.
A rádió minuszos, mindíg is az lesz, vagy ha nem akkor max nullszaldós.Ha meg esetleg profitál akkor kutyakötelesség visszafordítani a nyereséget a kultúrára.
szerintem....
köszi a cikket, érdekes volt olvasni egy belsõs meglátást.
az alján szereplõ linken a veszteséglista viszont tényleg elgondolkodtató, bár ott is van szerintem pontatlanság.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Maradjunk annyiban, hogy ha a klasszikus BBC lecserélte volna hagyományos szignálját, abba belebukik az angol kormány. Ha a Varsói rádió elhagyta volna szignálját, amely a háború alatt, de utána is a nemzeti önazonosság jelképe volt, forradalom tört volna ki. Nálunk egyszerûen egyik napról a másikra eltûnhetett a Kossuth rádió szignálja az „Éljen a magyar szabadság, éljen a haza” dallama. Elgondolkoztató. Ugyanúgy senkit, de senkit nem érdekelt, ahogy az eltûnt irodalom után sem indult nyomozás."
-`s, 22óra után már,
3x2_körrel_Ver-em ki, Azt_a; Kuk-is-A(r)com!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Live for nothing or die for something.
(meg mondjuk nem is vennék)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Azért elgondolkodtató, hogy az elsõ Orbán-kormány idején az Állami Privatizációs és Vagyonkezelõ Rt. felügyelõbizottsága készített egy jelentést az alumíniumipari privatizációról, eszerint a "társaság értékesítése során a magyar államot jelentõs mértékû veszteség érte", összesen 25 milliárd forint, és fõként abból származott, hogy a cégeket áron alul adták el."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Kambodzsa fõvárosában, helyi idõ szerint este tízkor legalább 339 embert agyontapostak, több százan megsérültek."
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
"Az összes közszolgálati hírmûsort az MTI rakja majd össze – benyújtották az új médiatörvényt."
Tehát csak az lehet hír, amit az MTI és a Fidesz megenged.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
6os korhatárkarika meg rofl...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem