Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Live for nothing or die for something.
Mert ha szerinted csak 1 rassz van akkor nem lehet rasszizmus.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Érdekes, ez a kiváró hozzáállás annyira azért nem volt jellemzõ az elmúlt években...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Arról nem is beszélve, hogy mit is jelent a tolerancia valójában és miben is különbözik a te rasszista (hahó, nem "rassz"-t írtam!!!) és homofób definíciódtól.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy gyilkost, rablót vagy csalót miért kell börtönbe zárni???
szerintem jól bemutatja azt az értékítélelet, ami a kifejezések mögött van - és amit meg lehet találni bármilyen színû, szagú, etnikumú emberek között, csak ott nincs külön kifejezés rá úgy, ahogy a feketéknél van (ugyanúgy van jó meg rossz ember mindenhol). Például a cigányoknál sincs külön kifejezés rájuk, mégis ég és föld a különbség mondjuk Pege Aladár, és egy börtönre ítélt gyilkos között.
Én csak annyit teszek hogy nem fogalmazok politkailag korrektül.
Szóval szerintem nem.
Én személy szerint azért is "tûntem el", mert a munkám miatt nincs túl sok idõm politizálni. Majd pár év múlva megnézem, hogy mi lett az országból, és az alapján értékelem a kormány teljesítményét. Ugyanezt tettem az elõzõ kormányokkal is. Amikor gyurcsány lett a miniszterelnök, akkor még örültem is(annak ellenére, hogy nem rájuk szavaztam), hogy végre egy gazdag, jó üzletember került az ország élére, csak nem fog annyit lopni. Akkor utálta meg mindenki, amikor már kezdett kiderülni, hogy ténylegesen milyen állapotban van az ország. Addig én pl egy rossz szót nem szóltam rá. De ti károghattok nyugodtan, majd ha 2014-ben azt látom, hogy a fidesz hasonló teljesítményt nyújtott, mint az mszp, akkor én is azt fogom tenni.
(zárójelben megint megjegyzem, hogy NEM a fideszre szavaztam)
-akkor lenne az, ha most még el is mondaná, hogy:
Kik, milyen aljas, Elõre megfontolt szándékból alkalmazták pont õt,
a kis tanulatlant, egy piti, trambulinos bûnbaknak.
Ebben az esetben 100 fejlövésbõl egyet biztos túlélsz.
Lõdd fejbe magad.
Na benne vagy? Esetleg ilyenkor nem általánosítasz kivételek alapján?
Maradjunk is ennyiben, váltsunk témát.
Zimány Linda fõz a Vacsicsatiban. 😊
Mellesleg ha az nem háborít fel hogy eszement hazugsággal nyertek mikor tudták hogy szar az egész akkor az már téged jellemezz.
Amúgy õ se csinált mást mint megszorított. Szóval az érdemi munkája a gazdaság megfojtása volt.
Õ sem és a fidesz sem meri megtenni a nagy lépéseket. (a fidesz pedig most elég nagyot vét mert 2/3-ot ezután soha senki nem fog kapni).
b) Ingyen kenyeret és tejet említettem. Nem sört.
c) Az igazság nem egy ténybõl ál, hanem a tények összességébõl.
Egy ténnyel túlharsogni a többit nem visz közelebb az igazsághoz.
d) De Neked mondhatok bármit, akkor is csak a cigányokkl cvan baj, mert szerinted az ember színe fehér, a cigány nem magyar, az oroszlán pedig egy õsi magyar állat.
Denzel Washington, Halle Berry, Michael Jordan, Barack Obama, James Brown. Folytassam?
Ha valaki anno vette a fáradtságot, és azt a bizonyos beszédet az elejétõl a végéig meghallgatta, akkor egyetlen - mellesleg teljesen egyértelmû - konzekvenciát vonhatott le.
Az MSZP 2002 és 2006 között rengeteg hibát, kommunikációs hibát, mutyizást követett el ("hazudtunk éjjel, nappal"). A frissen megválasztott vezetõ, Gyurcsány Ferenc kiállt a párt elé, és kvázi lebaszta õket, hogy EZ ÍGY TOVÁBB NEM MEHET! Végre el kell kezdeni az érdemi munkát, véget kell vetni a párton belüli hatalmi helyezkedéseknek, és egy emberként ki kell állni a JÓ, ELÕRE MUTATÓ DOLGOK MELLETT. AKINEK EZ NEM TETSZIK, NEM EZT AKARJA, ANNAK SEMMI KERESNIVALÓJA A PÁRTBAN! ...stb...stb..stb.
Az okos média - szokásához híven - ebbõl az egy órás szövegbõl kiemelte a "Hazudtunk" és az "Elkúrtuk" mondatrészeket, ami bõven elég volt a népesség ostobábbik felének, hogy elkezdjen randalírozni.
Ha esetleg még nem hallgattad volna meg a felvételd, javaslom tedd meg. Ha már túlvagy rajta, és még mindig úgy gondolod, ahogy, akkor neked súlyos szöveg értési/értelmezési gondjaid vannak, és nyugodtan sorold magad a népesség ostoba felébe.
DE! Akinek nem inge...
A cigányokkal meg komoly gond van. Ez nem hit kérdése hanem tények.
Gondolj bele mi lesz veled ha azt mondod:
-nem volt holokauszt
-a zsidók élõsködnek a gazdaságon
-a cigányok hasztalanok a négerekkel együtt
stb.
Ezeket nem lehet kimondani mert mi a nagy liberalizmusban megkapod a magadét.
Annyi a különbség diktatúra és a pc demokrácia között hogy itt (jobb esetben) nem erõszakkal kussoltatnak el hanem egy hitelbõl felépített viszonylagos jóléttel.
De még így sokan olyat mondanak amit nem kéne még többen pedig kussolnak.
Pfuj.
Hadd kérdezzem már meg:
Te tényleg hiszel abban, amirõl írogatsz, vagy csak a "csakazértis az enyém az utolsó szó" hajt?
Persze ebben a fene nagy demokráciában ilyet nem lehet reklámozni.
Szóval ki a deviáns?
Vagy térdelt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy ha megnézed pont a tolerancia miatt nem lehet szigorú szabályokat hozni. A tolerancia miatt kell eltûrni a lopásokat, korházi erõszakot stb.
(Sarrazin óta a németeknél elég gyakori téma lett a multikultu. Sajnos a hazai média nm igazán foglalkozik vele , de ott felvetõdöt a kérdés ,hogy azt is tolerálni kell amikor a felsõ emeleten a muszlimok a lakásban vágják az állatot és folyik be az alsó szintre a vér.)
Hozzátenném te sem vagy toleránsabb nálam csak te egyenlõre más faszát vered a csalánba.
b) Meg lehet nézni, hogy ezt követõen milyen gazdasági teljesítményt ért el az állam, illetve a manyupok.
http://egyenlito.blog.hu/2010/11/29/fel_abadszalok_selmeczi_gabriellae
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"