Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"de tisztelem RSA-t, mind a kulturajat (ebbe ertem a fotografiat, zenet), mind azert, hogy talpra allt es sok 'fejlettebb' orszagnak peldat mutatva hihetetlen tempoval fejleszti a gazdasagat."
Ez számomra értelmezhetetlen. Ma a lakosság negyede munkanélküli, a bûnözési ráta a legmagasabb a világon, minden harmadik férfi erõszakolt már meg nõt, a fehér lakosságot módszeresen levadásszák...
Az apartheid alatt virágzó országból mára a világ egyik pöcegödre lett.
(vagy hogy is van ez?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdekes haverom mást mondott mert õ londonban dolgozott pincérként. A kina indiai rész stimmel (mármint mindkettõ jó munkaerõ) . Afrikai munkást is dolgozott vele de õ nem így jellemezte a kelet európaiakat.
Live for nothing or die for something.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ott voltak az arany meg gyémántbányák, fehér ember mivel fizet ezekért? fegyverrel... ójeee
mi volt anno az indiánokkal? csak nem ugyanez? puska meg tüzesvíz, aztán persze amikor akarták ami az övék, akkor ki kellett irtani öket... fehér ember again...
A kinai, japan az dolgozik, mint akinek anelkul leallna a szive. Az indiai meg annyit, amennyi megeri neki, de Munkakozvetito iroda elott jellemzoen feketek es feherek allnak sorban segelyert. Angol, magyar, alban, lengyel, roman...
http://gaborszantai.co.uk/
Jo nekunk, hogy szarmazasunk ismeretlen, mert barmit bele lehet magyarazni. En mar hallottam Atlantiszrol szarmazo oseinkrol is😄
Ilyen világi faszságokat nem tudom mikor olvastam már utoljára.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem várhatód el tölük hogy beáldozzák a gazdaságot csak azért hogy kevesebb co2 jusson a levegõbe. Másrészt jelenleg ez a technologia van.
Amíg van olaj addig eröltetik aztán jön egy ujjabb technika de ott is az lesz a lényeg hogy a függõség megmaradjon.
A fúziós erõmû meg 50-60 év és lesz talán. (bezzeg a fúziós bomba az már van)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne legy mar ennyire naiv😊))
Amugy kedvenc humoristam, Russell Peters szavaival elve: "Nem kell sokaig aggodni a borszin miatt, meg parszaz ev es mindenki kapucsino lesz..."
(tole szarmazik az is, hogy akinek kicsi a farka, az allandoan kefelni akar, mert bizonyitania kell, nezzuk csak meg a vilag ket legnepesebb orszagat... - Russell Peters indiai szarmazasu😄)
Vannak olyan arab országok ahol sok olaj miatt sok mindent tudnak fejleszteni de ezt fehérek vagy sárgák nélkül nem tudnák megtenni.
Hiába a sok olaj vagy ásvány ha elfogy elmennek azok a rétegek is akik kihasználták euzt.
Pl dél afrikai köztársaság.
Ott sem a feketék pögeti a gazdaságot hanem a zsidó hindú meg fehér.
"...és...szerintem...bizony."
De ha azt mondjuk hogy a feketék sosem lesznek olyan sikeresek mint a fehérek és mindig a bünõzés és a szegénység lesz jellemzõ rájuk akkor miért obégatnak a liberálisok?
Azért szegény harmadik világbeliek nem panaszkodtak amikor épült dubai.
A bunozes es AiDS pedig ugyanolyan problema Braziliaban is, aztan a hulye europai meg Paradicsomkent tekint ra.
A franc tudja mi a nagyobb naivsag: elhitetni magunkkal, hogy a betegseget a szuzlany eluzi vagy elhinni, hogy civilizaltak vagyunk...
Úgy bizony, baromság. Az elsõ mondatod. A liberális eszmerendszerben a minden ember egyenlõ nem azt jelenti, hogy ugyanolyan, hanem hogy azonos jogok illetik meg. Elmagyarázzam részletesebben, hogy mi a különbség?
Mert szerintem nagy része abból adható össze hogy a leggazdagabb kontinens van alattuk.
Másrészt ha a számok valódi értéket mutatnának akkor nem jönnének európába. Még a népesség szabályozásra sem képesek.
Az éhezéssel mi a helyzet?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Egy Afrikában honos hiedelem szerint a betegség - AIDS - egy szûzlánnyal eltöltött éjszaka nyomán elszáll a fertõzött férfiból."
Éljen Afrika...
Ezekután szerintem ne égesd magad tovább. Legalább tudnád, hogy mirõl beszélsz...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1, "ami mellett tisztelik a termeszetet, mert tudjak, hogy az adja a napi betevojuket." Nem tisztelik csak nem tudják kihasználni a természeti adottságaoikat(persze ha tisztelet alatt azt érted hogy éheznek , aidses gyerekek születnek és törzsi háborukban ölük és erõszakolják egymást akkor igazat adhatok de szerintem de egy idilli képet képzeltél el hogy fekszik a fekete a fa alatt aztán ha éhes letép egy gyümölcsöt)
2,"A feher embernel butabb es kartekonyabb leny jelenleg nincs ezen a planetan."
hmm. Itt már mondasz valamit. Butának semmiképp sem mondanám de elkényelmesedettek mindenképp. Ezért a luxusért viszont egyenlõre valóban a környezetünk fizet.
Viszont azzal azért tisztában kéne lenni hogy a 10 legszenyezetebb város közül szerintem a többség nem fehér város hanem inkább kínai vagy indiai.
Másrészt azt hiszed hogy a néger nem szeretne kényelmes fütött szobában forumozni? Faszt nem , nagyon is vágynak arra az életszínvonalra de még a felére is mint amilyenben mi élünk csak nem tudják elérni.
A liberalizmus szerint minden ember egyenlõ. Baromság.
A feketéknek nem az európai út való mert azt ha a leggazdagabb kontinensen nem tudják megvalósítani akkor mihez kezdenének egy japán vagy izland tipusú szigettel.
Másrészt megkérdezhetem hogy hol élnél szívesebben?
Az undorító környezetszennyezõ fehérek vagy a harmonikus feketék között?
Hagyd már, most miért kell átbilleni?
Rossz hasonlat de nagyon.
Te a rasszizmust használtad ami ha jól tudom kb azt jelenti hogy egyes népcsoportokat/rasszokat általánosít. Pl a sárgák okosak /a feketék jó sportolók.
Tehet ebben az esetben ismerned kéne a rassz fogalmát amit nem ismertél vagy rosszul ismerted.
Ez kb olyan mint amikor lemész a piacra hogy vegyél egy királykék színû pólót de a zöld ruháknál keresgélsz. Még a kék színt , ami az alap azt sem ismered.
Remélem érted hogy mire gondolok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Pedig te mindig mindenre tudtál egy forrást adni.
Itt a lehetõség hogy megmutasd hogy vannak sikeres fekete országok.
Ne istenítsd már, a hatalomért beáldozna téged is és mindent, mindenkit. Orbán dettó (mondat kezdõ nagybetû😊.
Gondolom túl okos és ügyes, csak rosszra használja. (A fidesznek meg pl. az is rossz, ha a komplett fidesznél egymaga okosabb😊
A feher ember meg agyatlanul pusztitja, nem tisztelve a kornyezetet, nem foglalkozva tettenek hatasaival... - es meg ott van Dzsini alairasa is...
A feher embernel butabb es kartekonyabb leny jelenleg nincs ezen a planetan. A legszomorubb, hogy onnon korlatoltsaga miatt ezt nem is hajlando eszrevenni, inkabb csak magyarazkodik...
Sajnos amit most leírtál az nem is áll olyan messze a feketék által lakott országok szokásaitól.
Hagyjuk már a süketelést...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."