Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Szerinted abban az országban magas a bûnözés és onnan menekülnek át más kontinensre, ahol közel olyan körülmények közt élnek, mint Magyarországon? Gondolkodjál már...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Brazíliában már régen nem a fehérek alkotják a társadalmi többséget.

"de tisztelem RSA-t, mind a kulturajat (ebbe ertem a fotografiat, zenet), mind azert, hogy talpra allt es sok 'fejlettebb' orszagnak peldat mutatva hihetetlen tempoval fejleszti a gazdasagat."

Ez számomra értelmezhetetlen. Ma a lakosság negyede munkanélküli, a bûnözési ráta a legmagasabb a világon, minden harmadik férfi erõszakolt már meg nõt, a fehér lakosságot módszeresen levadásszák...

Az apartheid alatt virágzó országból mára a világ egyik pöcegödre lett.

Dzsini
á, de london a szenny közepe, ott már nem is lakik fehér ember, úgyhogy nem is tudom hogy hozhattál fel ilyen példát, az ott az indiai szubkontinens gyarmata 😄

(vagy hogy is van ez?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Danny1987
Jó állásod van énis figyelni akarom az ilyeneket😊

Érdekes haverom mást mondott mert õ londonban dolgozott pincérként. A kina indiai rész stimmel (mármint mindkettõ jó munkaerõ) . Afrikai munkást is dolgozott vele de õ nem így jellemezte a kelet európaiakat.

Live for nothing or die for something.

eksy
Ne pörögj, olvass, érts. Lassíccsá má.😊

"...és...szerintem...bizony."

joebacsi
Vírusok vagyunk. Te is, én is. Azért állunk itt a tápláléklánc csúcsán, mert mi tudjuk a leghatékonyabban kisajtolni a környezetünket. A légkondis autó és a sok "felhasználói élmény" is ennek köszönhetõ. Hogy a gazdatest meddig bírja és mi lesz ennek a vége, azt a jó ég tudja. Remélem nem egy globális húsvét szigetek...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Láma!
tudod hogy hogyan kezdödött?
ott voltak az arany meg gyémántbányák, fehér ember mivel fizet ezekért? fegyverrel... ójeee

mi volt anno az indiánokkal? csak nem ugyanez? puska meg tüzesvíz, aztán persze amikor akarták ami az övék, akkor ki kellett irtani öket... fehér ember again...

Londonbol jelentem: nincs

A kinai, japan az dolgozik, mint akinek anelkul leallna a szive. Az indiai meg annyit, amennyi megeri neki, de Munkakozvetito iroda elott jellemzoen feketek es feherek allnak sorban segelyert. Angol, magyar, alban, lengyel, roman...

http://gaborszantai.co.uk/

Danny1987
DE azért a két nép között munkamorál és szakképzetség tekintetében van különbség. (mármint fekete kontra fehér)

Nem fogok tudni, azert irtam peldanak😄

Jo nekunk, hogy szarmazasunk ismeretlen, mert barmit bele lehet magyarazni. En mar hallottam Atlantiszrol szarmazo oseinkrol is😄

Danny1987
Nem kell segélyezni õket és akkor nem lesz mit eladni és ha nincs mit eladni nem lesz mibõl háborúzni.

Danny1987
De hogyha annyira sikeresek akkor miért éheznek miért van olyan brutálisan magas bünõzés miért jönnek európába stb ?

Hegi90
sírok már, komolyan 😄
Ilyen világi faszságokat nem tudom mikor olvastam már utoljára.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Danny1987
A fekete nem fog szennyezni. A sárgák meg az indiaiak most szennyeznek mint az állat. De nem tehetnek mást.
Nem várhatód el tölük hogy beáldozzák a gazdaságot csak azért hogy kevesebb co2 jusson a levegõbe. Másrészt jelenleg ez a technologia van.

Amíg van olaj addig eröltetik aztán jön egy ujjabb technika de ott is az lesz a lényeg hogy a függõség megmaradjon.

A fúziós erõmû meg 50-60 év és lesz talán. (bezzeg a fúziós bomba az már van)

Dzsini
mutass kérlek egy görbelábú hunt 😊 (aztán majd szólok, hogy nekik speciel sok közük nem volt a magyar honfoglaló törzsekhez, jó 500 évvel elõttük laktak errefele, majd hazafele tartva keveredtek a többi törökös néppel... bár néhány turbó egyenes leszármazást próbál belemagyarázni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bertino
oregem... <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Láma!
akik törzsi háborúba gyilkolják egymást, és gyerekkatonákat képeznek ki, azok kezébe ki adta a fegyvert, hogy tessék, játszatok?

Sadist
AHAHAHAHAHAHA, annyira tudtam, hogy a végén ide fogsz kilyukadni, hogy azok csakazértsem sikeres országok, mert csak. Azt hiszem fölösleges is tovább vitázni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szerinted itthon a vermagyar, kancatejen nevelkedett gorbelabu hunok porgetik a gazdasagot, vagy akik sabesszel a fejukon imadkoznak a Wall Street-i bikahoz?😄

Ne legy mar ennyire naiv😊))

Dzsini
"zsidó hindú" - nincs több kérdésem 😊))))

Dehogynem, csak talan mar tanultak a feherek hibajabol... legalabbis remelem😊

Amugy kedvenc humoristam, Russell Peters szavaival elve: "Nem kell sokaig aggodni a borszin miatt, meg parszaz ev es mindenki kapucsino lesz..."

(tole szarmazik az is, hogy akinek kicsi a farka, az allandoan kefelni akar, mert bizonyitania kell, nezzuk csak meg a vilag ket legnepesebb orszagat... - Russell Peters indiai szarmazasu😄)

Danny1987
De nemérted. Nem kell sikeres fekete közösség ahhoz hogy magas legyen a gdp. Elég ha gazdag az országuk ásványokban.

Vannak olyan arab országok ahol sok olaj miatt sok mindent tudnak fejleszteni de ezt fehérek vagy sárgák nélkül nem tudnák megtenni.

Hiába a sok olaj vagy ásvány ha elfogy elmennek azok a rétegek is akik kihasználták euzt.

Pl dél afrikai köztársaság.

Ott sem a feketék pögeti a gazdaságot hanem a zsidó hindú meg fehér.

eksy
Hagyd már. Természetesen a sárga, fekete, barna, ha lehetõsége lenne sem tenné ugyanazt mint a fehér.

Danny1987
Valóban.
De ha azt mondjuk hogy a feketék sosem lesznek olyan sikeresek mint a fehérek és mindig a bünõzés és a szegénység lesz jellemzõ rájuk akkor miért obégatnak a liberálisok?

Sadist
A Gross Domestic Product szavakból. Tudod ez azt jelenti, hogy nemzeti össztermék. Az, amit õk állítanak elõ.

Oke, a 34411-et latva mar ertem mire gondoltal😊))

Danny1987
Nézd meg kik kezében vannak az olaj társaságok.
Azért szegény harmadik világbeliek nem panaszkodtak amikor épült dubai.

Sadist
Nem nézem ki belõle, hogy tudja melyek az afrikai országok 😊

Nem tudok nemetul sem es hollandul sem, de tisztelem RSA-t, mind a kulturajat (ebbe ertem a fotografiat, zenet), mind azert, hogy talpra allt es sok 'fejlettebb' orszagnak peldat mutatva hihetetlen tempoval fejleszti a gazdasagat.

A bunozes es AiDS pedig ugyanolyan problema Braziliaban is, aztan a hulye europai meg Paradicsomkent tekint ra.

A franc tudja mi a nagyobb naivsag: elhitetni magunkkal, hogy a betegseget a szuzlany eluzi vagy elhinni, hogy civilizaltak vagyunk...

Sadist
"A liberalizmus szerint minden ember egyenlõ. Baromság."

Úgy bizony, baromság. Az elsõ mondatod. A liberális eszmerendszerben a minden ember egyenlõ nem azt jelenti, hogy ugyanolyan, hanem hogy azonos jogok illetik meg. Elmagyarázzam részletesebben, hogy mi a különbség?

Danny1987
Sadist és ezek a gdp-k mibõl jönnek össze?

Mert szerintem nagy része abból adható össze hogy a leggazdagabb kontinens van alattuk.

Másrészt ha a számok valódi értéket mutatnának akkor nem jönnének európába. Még a népesség szabályozásra sem képesek.
Az éhezéssel mi a helyzet?

Punker
kínai ezer + éves birodalom, az hogy az elmúlt 100 évben lesüllyedt csak a "fejlett" európának köszönhetõ, de a helyzet lassan változik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ne 50 evbol itelj, a feher, kulonosen az europai evszazadok ota pusztitja a termeszetet, mertektelenul hasznalja es hasznaltatja ki harmadik vilagbeli emberekkel a termeszeti kincseket es magukat az embereket.

Sadist
A Föld legnagyobb kártevõi címet már szerintem átvették a mandulaszemûek. Piszkosul fut fölfele a gazdaságuk, egyre többjüknek lesz autója, a gyáraik túlnyomórészt még mindig szénnel üzemelnek, a világon a legtöbb energiát õk fogyasztják és még eszükben sincs alternatív energiaforrásokban, újrahasznosításban, meglévõ energiaigény csökkentésében gondolkodni.

Miért nem Johannesburgot választottad London helyett?

"Egy Afrikában honos hiedelem szerint a betegség - AIDS - egy szûzlánnyal eltöltött éjszaka nyomán elszáll a fertõzött férfiból."

Éljen Afrika...

Hegi90
aztakurva....

Ezekután szerintem ne égesd magad tovább. Legalább tudnád, hogy mirõl beszélsz...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Danny1987
Ez butaság. Már ne haragudj ez a tömény ön és fehér gyûlölet. Pedig itt engem vádolnak depresszióval frusztráltsággal egyesek mert nem a szokosás pc marhaságot nyomom.

1, "ami mellett tisztelik a termeszetet, mert tudjak, hogy az adja a napi betevojuket." Nem tisztelik csak nem tudják kihasználni a természeti adottságaoikat(persze ha tisztelet alatt azt érted hogy éheznek , aidses gyerekek születnek és törzsi háborukban ölük és erõszakolják egymást akkor igazat adhatok de szerintem de egy idilli képet képzeltél el hogy fekszik a fekete a fa alatt aztán ha éhes letép egy gyümölcsöt)

2,"A feher embernel butabb es kartekonyabb leny jelenleg nincs ezen a planetan."

hmm. Itt már mondasz valamit. Butának semmiképp sem mondanám de elkényelmesedettek mindenképp. Ezért a luxusért viszont egyenlõre valóban a környezetünk fizet.

Viszont azzal azért tisztában kéne lenni hogy a 10 legszenyezetebb város közül szerintem a többség nem fehér város hanem inkább kínai vagy indiai.

Másrészt azt hiszed hogy a néger nem szeretne kényelmes fütött szobában forumozni? Faszt nem , nagyon is vágynak arra az életszínvonalra de még a felére is mint amilyenben mi élünk csak nem tudják elérni.
A liberalizmus szerint minden ember egyenlõ. Baromság.
A feketéknek nem az európai út való mert azt ha a leggazdagabb kontinensen nem tudják megvalósítani akkor mihez kezdenének egy japán vagy izland tipusú szigettel.

Másrészt megkérdezhetem hogy hol élnél szívesebben?
Az undorító környezetszennyezõ fehérek vagy a harmonikus feketék között?

eksy
"A feher embernel butabb es kartekonyabb leny jelenleg nincs ezen a planetan."
Hagyd már, most miért kell átbilleni?

Sadist
Tessék, mazsolázgass. Esetleg tedd mellé Magyarországot is összehasonlításképp.

Hegi90
Egyiptom, Dél-Afrika, Marokkó. A többiben pedig még mindig tart a vérfürdõ, amiben elég nehéz normális országot építeni.

Danny1987
😊

Rossz hasonlat de nagyon.
Te a rasszizmust használtad ami ha jól tudom kb azt jelenti hogy egyes népcsoportokat/rasszokat általánosít. Pl a sárgák okosak /a feketék jó sportolók.

Tehet ebben az esetben ismerned kéne a rassz fogalmát amit nem ismertél vagy rosszul ismerted.

Ez kb olyan mint amikor lemész a piacra hogy vegyél egy királykék színû pólót de a zöld ruháknál keresgélsz. Még a kék színt , ami az alap azt sem ismered.

Remélem érted hogy mire gondolok.

berlinboy6329
Tán nem teccik neki a szólásszabaccság?-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987
Nocsak nincs link?
Pedig te mindig mindenre tudtál egy forrást adni.

Itt a lehetõség hogy megmutasd hogy vannak sikeres fekete országok.

Hegi90
Persze az ilyennel meg nem foglalkozik a kormány, mi?

eksy
"Gyurcsány Ferenc kiállt a párt elé (ezidáig gondolom a földön sem járt, nemhogy az mszp-ben😊 és kvázi lebaszta õket, hogy EZ ÍGY TOVÁBB NEM MEHET! Végre el kell kezdeni az érdemi munkát, véget kell vetni a párton belüli hatalmi helyezkedéseknek (mert már jól elhelyezkedtem az elnöki székben😊, és egy emberként ki kell állni (mellettem😊, a JÓ, ELÕRE MUTATÓ DOLGOK MELLETT. AKINEK EZ NEM TETSZIK, NEM EZT AKARJA (és a székemre fáj a foga😊, ANNAK SEMMI KERESNIVALÓJA A PÁRTBAN! ...stb...stb..stb." stb.
Ne istenítsd már, a hatalomért beáldozna téged is és mindent, mindenkit. Orbán dettó (mondat kezdõ nagybetû😊.

Gondolom túl okos és ügyes, csak rosszra használja. (A fidesznek meg pl. az is rossz, ha a komplett fidesznél egymaga okosabb😊

Hegi90

Es az a legdurvabb, hogy ez egy evezredes kultura resze lehet, ami mellett tisztelik a termeszetet, mert tudjak, hogy az adja a napi betevojuket.
A feher ember meg agyatlanul pusztitja, nem tisztelve a kornyezetet, nem foglalkozva tettenek hatasaival... - es meg ott van Dzsini alairasa is...

A feher embernel butabb es kartekonyabb leny jelenleg nincs ezen a planetan. A legszomorubb, hogy onnon korlatoltsaga miatt ezt nem is hajlando eszrevenni, inkabb csak magyarazkodik...

"fókakölykök torkát, és abból isszák a vért."

Sajnos amit most leírtál az nem is áll olyan messze a feketék által lakott országok szokásaitól.

Ahhoz, hogy tudjak kocsit vezetni, ismernem kellene Kocs községet?

Hagyjuk már a süketelést...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."