Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
"ogy a hoditasokig igencsak jol eltek azon a kontinensen"

Igan nagyon jól éltek.😊

Az apartheid ideje alatt délafrikában tíz év alatt volt 7000 gyilkosság most minden napra jut 100😊
Tényleg a szabadságba nagyon jól élnek.
Arról nem is beszélve hogy amíg a fehérek ott voltak nem voltak élelmezési gondok.

"a kulturajuk vetekedett szinte barmely mas foldreszevel,"

Hát persze😊 csak irni nem tudtak.

Másrészt ezt már kitárgyaltuk. Akkor a fehérek voltak a jobbak õk hóditottak õk gyõztek. Ha a feketék olyan fejlettek lettek volna mint állítod akkor nem tudták volna õket lenyomni.

Nézd meg indiát kínát.
Ott is hóditott a fehér ember. Mégis sokkal fejlettebek mint a feketék. (pedig afrika mindent megad ahhoz hogy ne kelljen ide jönniük).

Amúgy visszaáll a régi rend.
A nyugati ember jóléte mögött nincs értékteremtés. 10 irodai munkás ugráltat egy szakmunkást. Ráadásul a 10-bõl 9 felesleges.

Live for nothing or die for something.

FrezeR
kb 150 Ft-al emelkedik a nettója, valóban szuper <#eljen>

"Csak elfelejtette, hogy sajnos a négerek erre nem képesek."

Az uj MaunikaShow, tehat a SzentkoronaRIADO meg elfelejtette, hogy a hoditasokig igencsak jol eltek azon a kontinensen, a kulturajuk vetekedett szinte barmely mas foldreszevel, csakhat a sapadtarcu rovidpocsuek betettek a labukat es nyomtak egy STOP gombot, aminek koszonhetoen ezek a szerencsetlenek, mint onalloan fejlodo tarsadalmak, civilizaciok osszesege megszuntek letezni...

http://gaborszantai.co.uk/

Ha a kinai lufi kipukkad, akkor azt a valsagot nem fogja tulelni a bolygo lakossaga. Ahhoz kepest egy zombi apokalipszis csak Disney Vasarnap lenne...

Danny1987
1500 milliárd dolláros beruházás Kínában

"Ennek érdekében hét fõ ipari területet fejlesztenének gõzerõvel, így az alternatív energia ágazatát, a biotechnológiát, az információtechnológiát, a nagy értékû termelõberendezések gyártását, a modern üzemanyagok elõállítását, továbbá az alternatív mûködtetésû autók , illetve az energiatakarékos és környezetbarát technológiák bevezetését "

<#eljen><#eljen><#eljen>

Danny1987

Danny1987
Minden harmadik dél-afrikai néger erõszakolt már nõt

"A megkérdezett 487 néger férfi bõ egyharmada, pontosabban 37 százaléka állította azt, hogy erõszakolt már meg nõt. 7 százalékuk azt is elismerte, hogy vett már részt csoportos nemi erõszakban. A megkérdezett négerek mindössze 22 százaléka mondta azt, hogy még soha semmilyen módon nem bántalmazott nõt."

A gond, hogy Herr Martin Rummel volt (vagy meg az) a vezerigazgato a katasztrofa idejen, nem Bakonyi.
Csakhat az Uralkodohaz es I. Viktator nem szeretne a nemetekkel ujjat huzni😊

..., ha így zajlik:
http://www.origo.hu/itthon/komment/20101203-elarverezik-a-mal-zrt-vezerigazgatojanak-ingatlanjait.html?cmnt_page=1

Tikal
Már alig várom mikor Nigal Farage osztja majd a magyar elnökségnek 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bandee1987
Hmmm ez nekem is tetszik, lehet ki kéne rakni a bannerba. (csak tényleg ritkán frissítik)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
de, de van rá külön topic 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

joebacsi
Ilyenen gondolkodtam én is, be is teszem kezdõlapnak 😊
Az egyedüli gond, hogy kb. 4 naponta van 1 hír, ami mindent elmond 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A gerinctelen fõemlõs?
Nem új.

joebacsi
A sok lokális kis balf*szkodás mellet már nem is érdekel senkit az új életforma? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
pedig nem tudják, amit a jobbik tud, hogy az ország 2/3-a rájuk szavaz(ott).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tudom.
De megszavazták, hogy az õ kétharmaduk az ország kétharmada is legyen. 😊

<#eljen><#eljen><#eljen>
Ment a Kedvencek közé. 😊

Danny1987
http://tamastibi.nolblog.hu/archives/2010/12/01/Gyujtes_Ozd_kornyeki_szegenyeknek_-_december_16/

"akik pedig elhozzák a csomagot, azoknak adok egy dedikált könyvemet , vagy CD-met, ( amelyiket választja), hogy én is adhassak."

Na neee...

Dzsini

Danny1987
Danny1987

Atomreaktor
Dzsini
Azért az ország egyik legprofibb szónokát / tömeg elõtt beszélõjét ne hasonlítsuk már ezekhez a nyeretlen kezdõkhöz 😊 Még Csurka is simán összerántott ennyi embert a Hõsök terére fénykorában, egy pillanat alatt.

polluxware
értelek.. mindentõl függetlenül

de ne az legyen már az egyetlen mondanivalója egy ilyen tüntetésen egy képviselõnek, hogy a 'buzi zsidó meg aki vele egyettért az ki lesz füstölve'

vitya legalább árnyaltabban fogalmaz a pribékjeivel basszus

polluxware
én azért megvárnám a külsõ perek megítélését (mnyp)...

hátha aszondják, hogy bocsi de így nem kéne elnökösködni

várjuk ki a végét sztem

Dzsini
sajnos az "oszd meg és uralkodj" sok éve állandó módszer itthon is, és más szavazati alapú rendszerekben is.

polluxware
a legfájóbb hogy parlamenti képviselõ "lebuziz" egy rakat olyan embert, aki nem õ elõtte tapsol...

teljesen független hogy kinek van igaza... de az embereket ne ugrasszuk már egymásnak

Dzsini
nem a parlament arányairól van szó, szavazatarányokról - 52,73% 😊

Max. egyharmada, ne feledd. 😊

Dzsini
igen, ezért vigyorogtam én is a kijelentésen - és valószínûleg az ország nagyjából fele 😊

Az Unióban nem igazán van 2/3-a 😊
De sajnos azt fogja hinni, hogy van...

immovable
Viccelsz 2/3-al azt is megreformálja a kis komcsija. 😄
Ha Orbánék lesznek az Unio elnökei, akkor tuti, hogy ez lesz a legnehezebb év.

Dzsini
"A kommunizmus bukása óta a legnehezebb éve lehet 2011 az Európai Uniónak, jelentette ki Orbán Viktor"

... amikor Magyarország és Lengyelország lesznek az elnökök 😊

immovable
Ez a neokommunista garnitúra mindent s mindenkit elhallgattat aki megkérdõjelezi a Kedves Vezetõ s elvtársai szavát!

A Költségvetési Tanácsot az a vád éri a kormányzat felõl többek között, hogy túl drága. Az elmúlt tíz napban egy százalékponttal emelkedtek az állampapírhozamok, drágult az állami finanszírozás, amiben szerepe volt a kormány egész pályás letámadásának, a KT megsemmisítési akciójának, a nyugdíjpénztári vagyonok államosításának, a monetáristanács-tagok jelölési szabályainak kormány céljait szolgáló átírási tervének.

Ha csak azt tételezzük fel, hogy a KT kiiktatása miatt a piac szemében kicsit vált kockázatosabbá Magyarország, 0,1 százalékpontos hozamemelkedést tulajdonítunk ennek az akciónak, akkor is éves szinten húszmilliárd forintos pluszkiadást generált saját magának a kabinet, ez az összeg a KT mai formában történõ mûködtetésére huszonöt évre lenne elegendõ, mutatott rá Kopits. A a hozamemelkedés nemcsak az államnak, vagyis az adófizetõknek jelent pluszteher, a magyar cégek és a magyar lakossági devizahitelesek törlesztési terhét is megemeli.
Dzsini
megállapodás a minimálbérrõl - "a gyerektelen minimálbéresek helyzetét a jövõ évi adó- és járulékváltozások lényegében nem befolyásolják. Utóbbiaknak így a nettó bére is nagyjából 6 százalékkal emelkedik – a reálbérük pedig az inflációtól függõen körülbelül 3 százalékkal nõ –, elõbbiek nettója ennél is nagyobb mértékben nõ."

Dzsini
Nem tudni, mekkora az a jéghegy, abban igazad van, hogy igenis az ilyesmit ki kell pucolni.

#34503 immovable

Nagyon jól megfogalmaztad<#eljen>

polluxware
"Fõleg mostanság, hogy a média örömmel harap az ilyesmire, és vadásznak rájuk."

már bocsi, de vadásszanak is! másrészrõl most derülnek ki hogy a fõmufftik miket akartak eltussolni...

szóval a jéghegy csúcsáról beszélünk csak

Dzsini
Góg és demagóg fia vagyok én...

Dzsini
Nem, csak példát hoztam, aki nem került bele a médiába (sok pozitív pap meg igen, de jóval kisebb hangsúllyal, mint a "rosszak" - de ott van a jónéhány szeretetszolgálat, stb., akik azért csak hallhatóak és láthatóak is). De nem milliós a problémás papok száma, amúgy pedig (tíz)milliós, ezért feltételezhetõ, hogy azokról, akikrõl nincs hír, nem azért nincs, mert jól bújkálnak, hanem talán többségben van azoknak a száma, akikrõl nem is lehetne ilyesmit elmondani. Fõleg mostanság, hogy a média örömmel harap az ilyesmire, és vadásznak rájuk.

polluxware
néha én is lehetek demagóg basszus

polluxware
tény hogy vannak még jó emberek... ezt butaság tagadnom

de! a mértékadó körök! akik igazán felül vannak...

és ugyebár a szaharin is lefelé folyik amint azt tudjuk tetves híveim😊

polluxware
általánosítok... ez igaz

túl sokat járok a pogrom fórumba is😉 rászalad az emberre ez a mentalitás<#wink>

immovable
Egyoldalú tájékoztatásnál nehéz másképp ítélkezni - én voltam olyan istentiszteleteken, ahol a lelkészt megismerve egy végtelenül rendes, jó embert volt szerencsém megismerni.

Ebbõl az egy lelkészbõl vontad le a következtetést a többi millióra? Mert akkor az rosszabb mintha polluxware von le pár 100-ból.
polluxware
9hónapig korházba levõ gyereknek mond ezt akivel annyira foglalkozott "rendszer"

és ezt szorozd be