Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2009-ig az övék volt, addig a Fidez fennhangon ócsárolta az akkori kormányt, hogy hagyja békén az emberek nyugdíját.

Sokat változott azóta világ.

Megszavazva: £9000/ev lehet ezentul a tandij maximuma a brit felsooktatasban...

Lehet az a cel, hogy kevesebb oltonyos legyen es tobb szakmunkas?

http://gaborszantai.co.uk/

Willenbrock
A nyögdíj összegének megállapítása az utolsó 5 éves adónk alapján kerül kiszámításra?A korábbi befizetések mértéke nem számít?

Semmi-semmi, csak pont ment ez a vacak a TV-ben, és feljött a kérdés, hogy a 4 közül melyik NEM szigetország: Új-Zéland, Sri Lanka, Sierra Leone vagy Szingapúr. És tudtam, hogy Sierra Leone egy afrikai ország, de Szingapúrban nem voltam 100%-os. Gyorsan megnéztem Google Maps-en, és elsõre úgy tûnt, hogy a félsziget végén van....aztán jobban rázoomoltam, és tényleg sziget. Ennyi. Kár, hogy nem lehet törölni a hozzászólást. 😞
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
minden oke veled ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LANTEE MEGA FAIL!!!
Szingapúr tényleg szigeten van...de Google Maps-en igencsak rá kell zoomolni, hogy kiderüljön. Na mindegy, ezt beszoppintottam! 😄
TV2 MEGA FAIL!!!
Szingapúr mióta szigetország?!?!?!!
Punker
"ha az állami vagyon csak felét nem lopnák szét közvetve vagy közvetlenül a rogánfélék, az embereknek nem kellene ennyi adót fizetni. ez miért nem opció, anti?"

a kincstárban csak adós cetliekt találtak, a számlák meg jönnek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

arty
ez most magától lett ostoba vagy odaszoltak, hogy "anti, benned még lát valamit pár nem csonthülye, mond már el te is, hogy semmi rosszat nem teszünk" ?

hátha olvassa ez a félbolond az esgét, kijavítanék pár pontatlanságot:

"még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az õ saját megtakarításuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezt a pénzt az emberek nem használhatták fel bármikor, bármire."

ÉN fizettem be, a SAJÁT nevem alatt futo számlámra és ugy volt, hogy ebbõl csak ÉN nekem lesz jobb, nem a szomszéd néninek. akkor ez most az enyém vagy a szomszéd nénié?

nem használhattuk (volna) bármire, csak nyugdijként, örökségként - ez igy is volt jol, hiszen az sok 60as iqs birka már most elkártyázná, elinná, ha tehetné.

"felhívta a figyelmet arra, hogy éppen ez a tény mutatta meg a rendszer makrogazdasági mûködésképtelenségét."

rövidtávon minuszos, mert drága az állam. tán ez utóbbin kéne változtatni, csak a akkor mibõl épülne a rogánvilla, mi?

"ha a nyugdíjvagyonnak csak egy részét arra fordíthatjuk, hogy csökkentsük vele az államadósságot, akkor azt már az embereknek nem kell törleszteniük, például adók által."

ha az állami vagyon csak felét nem lopnák szét közvetve vagy közvetlenül a rogánfélék, az embereknek nem kellene ennyi adót fizetni. ez miért nem opció, anti?

"mostantól kezdve a nyugdíjrendszer úgy mûködik, hogy az adójellegû 24 százalékon felül a munkáltatón keresztül folyósított 10 százalékos egyéni befizetést az állam folyamatosan nyilvántartja, az elmúlt 12 évre visszamenõleg és a jövõben is."

és mi a szart érek vele? NEKEM köszönhetõen az állam a bruttóm 34%-nak megfelelõ bevételhez jut - de ezt nyugdijként már SOHA nem kapom vissza, pedig arra "adom"! ugyanis a jelen törvények alapján az utolsó 5 éves munkaviszonyom határozza meg a nyugdijam.

baszhatom, hogy 40 évig fizetek 400e brutto után adót, ha az utolsó 5 évet minimálbéren töltöttem, akkor megrohadhatok kisnyugdijasként.

köszönöm antinak és a fiatal kommunisták szövetségének

😞

Forza.

Sadist
A Rogánt ennél értelmesebbnek gondoltam. Jónéhány éve már, hogy a kis idomított Harry Potterbõl kinõtte magát egy önálló polgármesterré, erre most õ is beáll a bólogató jancsik közé.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
nézd meg itt az SG-n a top 10 témát

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Én annyira nem röhögnék, mert amit mi viccnek gondolunk, abból ezek képesek valóságot csinálni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
A nyugdíjvagyon nem az embereké

"A magán-nyugdíjpénztári vagyon ügyérõl Rogán Antal úgy nyilatkozott: még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az õ saját megtakarításuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezt a pénzt az emberek nem használhatták fel bármikor, bármire."

Az igaz hogy nem lehet egyszerre kivenni de legalább arra elég lett volna hogy valamilyen állati szinten vegetáljanak a nyugdíjasok.

jhetedikj
Akadozik a T-mobile szolgáltatása
Ez is biztos a fránya különadó miatt van ami elveszi azt a minimális profitot amivel eddig is el-elvegetáltak a szolgáltatók 😞
Figyelem!! A jövõben a hasonló üzemzavarok mindennapossá válhatnak, a mindennapi élet megbénulását okozva és a kommunikáció szabadságát korlátozva, ami egyébként a kormány tényleges célja volt a különadóval!!
arty
mért, addigra senkinek nem már lesz pluszos bankszámlája? azt is el lehet venni... meg a kocsit, második ingatlant, 300ezer összvagyon feletti ingoságot...

ötleteljek még? 😄

Forza.

Sadist
Értsd pl. amit kiírsz az üzenõfaladra, vagy megosztasz, az kb. olyan, mintha a kocsmában dumálnál a barátaiddal. Ott pedig még talán nem tartunk, hogy minden kocsmában legyen egy cenzor.

Sadist
Médiának nem, médiumnak talán. Mivel csak személyes vélemények illetve más oldalakról származó megosztások találhatók rajta, ezért nem hiszem, hogy pl. a blogokkal vagy az újsággal egy kalap alá vehetõ.

Sadist
"miért kellene azt gondolni, hogy 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben vagy 2016-ban nem tudjuk teljesíteni e célokat".

AHAHAHAHA, talán azért, mert addigra nem tudnak már SENKITÕL elvenni. Ennyi erõvel Fekete Pákó is nyilatkozhatott volna a BBC-nek, õ se rontotta volna jobban az ország hírnevét.

A magyar mésdiatörvény? Az a Bibliára is vonatkozik, nem tudtad? Már folynak is az elõkészületek, hogyvisszamenõleg bepereljék a készítõjét, amiért nem a Fideszt helyezi minden teremtés középpontjába.

Dzsini
most van tervezetben és kialakulóban az új médiatörvény, ami megpróbálja talán az elektronikus dolgokat valamilyen módon szabályozni vagy felügyelni - keress rá, mert ezer helyen ezerfélét írnak róla.
válogass

A blogok és az ilyesmi közösségi felületek igazából kontrollálhatlanok, és nem sok mindent lehet velük kezdeni törvényi oldalról (hacsak nem konkrét Btk. törvénysértés történik rajtuk, akkor a rendõrség bemozdulhat).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Láma!
szerintem egy közösségi oldal nem számít/nem számíthat médiának.

de ez csak saját meglátás, és lehet hogy rám céloztál amikor mûveltet írtál😄

Hegi90
Úgy látom ide értelmes, mûvelt emberek sokat járnak, úgyhogy itt teszem fel a kérdést:

A Facebook médiának számít a magyar törvények alapján? Vonatkoznak rá a médiatörvények?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
a Fitch is rámozdult Írországra

A legnagyobb európai hitelminõsítõ csütörtökön Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A plusz"-ról - a köztes "A" és "A mínusz" fokozatok kihagyásával - a már csak közepes befektetési ajánlású "BBB plusz" szintre rontotta Írország hosszú futamidejû szuverén hazai és küladósságainak besorolását, stabil kilátással.

Írország ezzel ugyanabba a "BBB" osztályzati sávba került, amelyet a Fitch - és a többi nagy nemzetközi hitelminõsítõ - Magyarországra is érvényben tart. A magyar államadósi osztályzat a Fitch Ratings listáján jelenleg "BBB", egy fokozattal a most megadott új ír besorolás alatt.
(tehát õk BBB+, mi BBB, ez alatt a BB a "bóvli" kategória náluk is)

Martonyi mosdatja a kormányt

"Magyarországnak hatalmas tartalékai vannak" - ez igaz. Most még a mi zsebünkben.

Valaki dekódolja nekem, nem beszélem a nyelvet.

Addig, semmi gond, amíg az "Áradozása";
Csak a Te_bucidban durran !

Akkor védjen meg attól, hogy saját zsebbõl tankoljam tele a vasat.

immovable
Ugyan kérem. Azóta történt egy forradalom, ahol megválasztotta az istenadta nép kedves vezetõnket, aki a határon kívül tartja a negatív dolgokat. Ez csak valami kisebbségi szoci propaganda, liberális gúnnyal fûszerezve, pedig a nemzeti pátosz megvéd minket mindentõl.
Pontosan. Ugyanazt mûvelik, mint a patás gonoszok, akik ellen tûzzel-vassal harcoltak.

Nem megmondta a Feri, hogy nem lehet másképp?

Dzsini

Danny1987
Ez a stílus ismerõs az mszp-s korszakból.
Jól megy minden csak rosszul kommunikáljuk.

Mert az államtól, az adófizetõktõl lopni kell, nem beleadni a közösbe.

Sadist
Mert akkor csak néhány képviselõs pártok lennének, apró helyi társulások.

miért az állam tartja el a pártokat és miért nem a párttagok tartják el a pártokat?

eksy
"A kormányfõ kezdeményezésére júniusban 15 százalékkal csökkentették a pártok állami támogatását, egy a költségvetéshez az utolsó pillantaban benyújtott módosító indítvány azonban visszaállítja ez eredeti állapotot. Az információi szerint a döntésben mind az öt (5)párt benne volt."

"...és...szerintem...bizony."

A felügyelõ bizottságén van, csak fogalmazásgátlót szedek. 😊

joebacsi
Járai nincs a jegybank élén.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Golyót neki, ez hülye.

Ha szerinte semmi gond nincs a nyugdíjak ellopásával, a diktátori hatalommal és az Alkotmány szabad akarat szerinti átírogatásával, akkor nincs helye a Jegybank éllén.

Danny1987

Danny1987
Danny1987

Danny1987

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

arty
lehet elemezgetni, hogy az elmúlt 20 évben mikor süllyedt meredekebben magyarország, de annak szvsz kisebb jelentõsége van, hogy egy betörõ a tévém mellett a dvd lejátszót is elviszi-e, avagy mondjuk az egész betetõzésére a szõnyegemre is szarik.

Forza.