Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Tikal
majd meglátjuk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

berlinboy6329
Fasság....Uszítás az,ha aszondom..Te gyerek,mi jót tettek veled a cigányok?Semmit,csak rabolnak gyilkolnak,mind ahányan vannak...Te kemény gyerek vagy megvannak a képessgeid..NYÍRD KI MINDET AZ UTOLSÓ SZÁLIG!KEMÉNY VAGY!!ÁÁÁÁ ÖLD MEG MIND!!!

Na EZ uszítás...Az h megyek az "uccán",látok vmi cigányt tahóskodni,oszt aszondom félhangoan "bár kinyírná vki az összeset" és vki meghallja és megteszi az a határba' nem uszitás má' nem azé...Szövegértés,tudod.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987

Live for nothing or die for something.

arty
igen, te vagy az uszító/felbujtó

Forza.

banok
ez nem jelent semmit.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

immovable
immovable
Ez sima cenzúra. Hallgassuk el a bajt s már nincs is, az emberek boldogak. Hiába no. Észak-Korea lehet még követendõ példa.
berlinboy6329
Szóval ha egy zsúfolt utcán hangosan gondolkodva felvetem,h "Ki kne vkinke irtani a cigánkat"..És vki gondolja h ez milyen jó ötlet és kiirtja mindet akkor én vagyok a hiábs mer' felvetettem és még véletlenül se az aki elfogadta/megfoadta?rolsdmfksmgskgjmdkfhd,haggyá' má' ilyen idiótaságokkal..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DaemoonHunter
Közel se fail...könnyen megkerülhetõ a dolog, és meg is fogják, egyszerûen nem hírmûsor cím alatt adják majd le ezen dolgokat, + aki akarja nézze a neten.

Így van. A Jobbik teljesen felhígult a "Szentek Eljövetele" óta.
Gyakorlatilag kinyújtott nyelvvel térdeltek be a Fidesz mögé.
Azok után, hogy az elmúlt négy évben minden ellen felszólaltak, most õk a jobboldali SZDSZ.

Ez most jól jön "valakiknek", legalább kevesebb idõ marad az ilyen korrupciós hírekre mint pl ez a helikopterbeszerzés
Mozgolódnak a szentfazekak
Márt csak az hiányzik, hogy Keresztény(?)demokrata(?)nép(?)párt is kettéváljon, mint az OCÖ...

Az egészet a Jobbik vetette fel.
Miért is?
Nem szeretnék, ha sokat foglalkozna velük a tévé?
Hallgassuk el a bûnözést, beszéljünk inkább arról, mennyivel békésebb és biztonságopsabb az ország, mióta ilyen szép kormányunk van?

Tikal
és akkó mi va, hö ...

hogy hogy mi van? leírtam egy tényt. azt kezdesz vele ammit akarsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

berlinboy6329
Miért a Jobbiknak Fail ez?Az egész Parlamentnek az mer' ANNYI ESZE NEM VOLT EGYIKNEK SE AKI IGENNEL SZAVAZOTT H ÁTGONDOLJA..eZ inkább Zsidesz fail,mert nélkülük semmit sem lehet megszavazni...-.-

89
és akkor mivan?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

immovable
Engem sem. Inkább megmosójogtat. Fõleg egy francia autón látni. 😄
Ha tudnám, hogy nézett ki a Szovjetúnió, olyat tennék az öreg vasra.

Dzsini
hadd ragasszon, ha ettõl nyugodtabban alszik... bár ahogy a kabaréban is mondták, egy olasz se ragaszt római birodalom matricát a kocsijára 😊
(ami bõven nem ugyanaz, de aki ezen vitázni akar, az máshol tegye)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én maximum fejjel lefelé. 😊

neevous
Én soha nem ragasztanék a kocsim hátuljára ilyet, de nem is zavar.

Tikal
Nem mondtam hogy ilyen vagy olyan ember, bár számomra sokat elmond valakirõl az, hogy még mindig nagy magyaroszág matricát ragaszt a kocsija hátuljára így 2010 végén...

Dzsini
Azért írtam, hogy lám, ugyanarról az emberrõl is ki lehet válogatni úgy az adatokat, hogy ellenszenves legyen, és úgy is, hogy rokonszenves legyen - igény és cél, valamint olvasóközönség szerint. Ezt mondom el minden hírnél, hogy egy szempont nem szempont, és csak az alapján, hogy milyen motoroscsapat tagja, attól még nem lesz ilyen vagy olyan ember.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Az hát. Az egész politika az.
arty
populista gagyizás - és jól látod, ezen valaki megint keményen meggazdagszik

Forza.

Tikal
és goj, nagy magyarország rajongó stb...

berlinboy6329
Mintha a többi nem az lenne -.-

Palinko
figyelmetelen vagyok. hát valamit tuti kitalálnak megoldásként. majd forgatnak "dokumentumfilmet" aztán délben vetítik 😄 de mondjuk ha igényesen meg lesz csinálva még meg is nézem. pl Napló elég jó szokott lenni, összeszedi a hét eseményét és egy kis mûsorban levetíti érdemesebb nézni mint a híradókat szerintem.
Dzsini
amúgy - hogy lehet válogatni az adatok között ízlés szerint 😊 (mr1 hírbõl)

Koltay Gergely 1952-ben született. Fuvolatanári diplomájának megszerzése után sokáig színházi szakemberként dolgozott. A Sebõ-trió tagjaként a táncház-mozgalom egyik elindítója volt. 1976-ban alapította meg a Kormorán együttest, amely az elmúlt 34 év alatt száznál is több zenealbumot publikált és Európa minden országában koncertezett. 1989-tõl a Magyar Rádió szerkesztõje, majd késõbb a Szórakoztatózenei szerkesztõség vezetõje lett. Az EBU (European Broadcasting Unio) népzenei és világzenei szekciójának magyarországi képviselõje is volt. Fontosabb mûsorai: Világzenei magazin, Sztárkeresõ, Musical magazin, Slágerszínház. Hazai és nemzetközi fesztiválok szervezésében is részt vett. 1997-tõl három évig a Magyar Televízió Zenei Fõszerkesztõjeként dolgozott, többek között a Szombat este és a Zeneszombat címû mûsorok kötõdnek nevéhez. Operatõrként és rendezõként több dokumentumfilmet és werkfilmet jegyez. 2004-tõl 2007-ig a Kossuth Rádió zenei vezetõjeként dolgozott. Dalszövegei, interjúi és versei is napvilágot láttak, valamint rockoperák, oratóriumok és filmek zeneszerzõjeként is ismert. A Keleti Sárkányos Lovagrend és a Történelmi Vitézi Rend is tagjai közé választotta. További díjak és elismerések: „A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje” 2001., Magyar Szabadság Díj, Életfa díj, Díszpolgárság − Székelyudvarhely, Magyar Örökség Díj, Budapestért díj 2010.

immovable
Tegnap néztem a parlamenti közvetítést. A turbómagyar párt legfõbb gondja, hogy még több támogatást kapjon az 56-os bizottság. Ilyen lózungok mentén mozognak.
Dzsini
2010. december 11.
12:22 - Történet, hangszerelve

ez volt az azt hiszem

Dzsini
az elõjogokat nem, de pl. az szerintem nem lenne gond, ha egy Esterházy vagy egy Batthyány (vagy egy ismerõsöm, aki egy kisebb család leszármazottja) használhatná Magyarországon is a grófi/hercegi címét, ahogy ezt teheti Ausztriában, Németországban, és akárhol... csak a szülõhazájában nem.

immovable
Lózung párt, mit vársz tõlük.?
Tikal
van három is, nem emlékszel melyik? 😊

Tikal
Nincs jobb dolguk? gondolom közülük is felvenne náhány egy két címet....

Olvastam, fel is háborodtam rajta.

Az elõzõ ciklus turbóellenzéki pártja, amely minden magyart mindentõl megvéd, a nyugdíjunk ellopásának és az Alkotmányunk összefirkálásának idején ennyire képes?
Morvai Krisztinának már ott kellene döngetni a Parlament kapuit!

Dzsini
elõször klikk a Kossuth logora

Dzsini
http://hangtar.radio.hu/
felül írd be, hogy Koltay Gergely, és egy találat lesz a "történet hangszerelve" mûsorban - hallgasd meg.

immovable
Visszaállítaná a jobbik a nemesi címeket. LOL Nemesi elõjogokat nem kéne? 😄
Tikal
Ja, akkor ezért volt vagy négy kormorán dal a hétvégi próbamüsor alatt? 😊

egyébként mik a céljai?

Dzsini
1-2 hete beszélgettek vele az mr1-en, teljesen normális hapinak tûnik, és értelmes céljai vannak.

Tikal
25%ban biztos, azt hiszem ennyit ir elõ minimumnak az uj médiatörvény...

immovable
Akkor egész nap kárpátia meg egyéb turbómagyar együttesek dalai szólnak majd? 😄
89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal
Temethetjük az MR2-t, most már biztos....

kíváncsi leszek majd a hallgatottsági adatokra pár hónap múlva...

Dzsini
ugyanonnan:
"A korlátozás a jelentõs befolyásoló erõvel rendelkezõ, vagyis átlagosan 15 százaléknál nagyobb közönségarányú mûsorszolgáltatókra, azaz az RTL Klub és a TV2 reggel hét óra és fél kilenc közötti, valamint este hat és kilenc óra között sugárzott hírmûsoraira vonatkozna, és kiterjedne a Neo FM és a Class FM reggel fél hét és fél kilenc közötti hírmûsoraira is. A Tényeket és az RTL Klub Híradóját jelenleg átlagosan együtt napi kétmillió ember nézi, ez a két mûsor éri el a legtöbb embert hírekkel a magyar médiában."