Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A múltbeli példa felhozása (fõleg ebben a témában) meg külön mókás - õk lettek a mérce, amihez mérik magukat? Ez azért egy kicsit ciki...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jobboldal nem olvas olyan infókat ami nem fidesz csapból folyik
😉
megérdemli ez a nép a sorsát (egész múltját)
((azzal a rengeteg dúrrrbele nemesi kõmagyar hazaárulóval együtt))
már azon is gondolkodtam ,hogy eme putri szellemiséget betelepült szlovák román népekkel keveredve érték, és az igazi mélymagyarok valójában ezek leszármazottaik.. kezdve vikivel, meg a jobbikos táborral
fõleg most ez az új alternatív múltkép keresés is annyira hajaz a szlovákok próbálkozásaira
ebben a sokat megélt magyar népben nem fogalmazódik meg az hogy megint átbasszák?
és mondom azzal van bajom, hogy ilyenkor a jobboldal rögvest valmi múltbéli ellenpéldával jön...
ez okés, és így igaz 😉 de ebben az utcában 20 alatt jópárszor voltunk már..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A tûz meg nincs, mert nem szítja senki, aki az élére tudna állni, és elég karizmatikus lenne hozzá (nálunk pedig enélkül úgy látszik nem megy) - nézd meg Görögországot, a sokadik egész napos általános sztrájkot tartják. Franciaországban ugyanez pepitában, és még lehetne sorolni. Az utolsó komoly megmozdulás a taxissztrájk volt, amit a 100 forintra(!) emelt benzinár miatt csináltak. Azóta csak operett meg balett szinten mennek itt a dolgok, egy kis autóborogatás túrórudilopással megpörgetve, de az se tartott tovább 1 napnál. Még a MÁV sztrájkok se okoztak igazán fennakadást. Fáj, de vagy elviselik, vagy úgy vannak vele, mint az elmúlt közel 40 évben folyamatosan - most pár évig kicsit rosszabb lesz, de utána sokkal jobb. És most éppen a mostani hatalomnak hiszik ezt el, aztán a következõ választás után az akkorinak.
ha annyira egységes, és társadalmilag elfogadott dokumentumot akarnak, és bíznak a 2/3ban... ezt miért nem lehet??
nem fura kérdés?
vagy lehet hogy a közvélemény, és a narancsgestapó által gyüjtött eredmények miatt kiderülne hogy a 2/3 már kevesebb
nem érdekel az sem ha mondjuk 99%os támogatottsága lenne... engem nem érdekel hogy pont Gyurcsány kérte a dolgot
vagy ha vitya aszondja neked nem kell ebben döntened, akkor ez tüzes 56os istenadta nép kész arra hogy kövesse a megmentõt és fel sem merüljön a gondolat ezirányba benne?
miért fél a fityesz kiírni egy ilyen szavazástól? miért próbálnak lebeszélni mindenkit még csak a lehetõségérõl? miért van az ha politikust kérdeznek, minden irányba kitér?
mégx1 mondom számomra nem lenne csalódás ha elsöprõ támogatottsága lenne...
de miért nem adnak rá lehetõséget hogy a nép véleményét kérjék ki?
anno 1987
számodra az teljesen rendben van, hogy a hõn áhított új kormányzás ugyanúgy viselkedik csak azért ,hogy halld sipákolni a ballibsiket?
egyszer valmivel a te tyúkszemedre is ráléphetnek ám.. csak addigra már annyira le lesz bontva a demokratikus államban levõ "megoldások-kiigazítási lehetõségek" tárháza...
nem értem, hogy az eddig a 300ft-ért sipítozó embertömegek HOVA a VÉRERES KÉKégbe tüntek el... most hogy az egészségügy ugyanúgy szar, ráadásul még ki is vesznek belõle
vagy hol nem fáj a prolinak az, hogy a gazdagabbak arányosan sokkal jobban járnak?
nem értem...
hova lett a tûz gyerekek?
A medve nem játék.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_huszonevesek_60_szazaleka_dohanyzik_magyarorszagon/2075578/
Hazugsávizsgáról meg annyit tudok,h az Állítólag egyik részében át akarták verni,1iküknek sikerült is a 3ból,de õk minden segítséget megkaptak 1000féle szakértõtõl,egy mezei bolond gyilkos meg nem,úgyhogy simán le kellene h bukjon.:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
fideszes tanácsadó ...
értjük miért nincsenek szigoru adoszabályok, mint amerikában ...
Forza.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(bántáson kívül, az elmúlt idõben párszor már ráfutottál olyan dolgokra, amikrõl halvány elképzelésed sem volt, csak nekiálltál lendületbõl hülyeséget beszélni róla - nem fog minden alkalommal nekiállni valaki helyesbítgetni)
Forza.
Ha nem õk ölték meg minek akarnák elrejteni a darabokat?tehát félnek vmitõl..Netán attól,h megtalálja vki a holttestet amit õk "csináltak"?
Ennyivel már vinném is õket életfogyt-re,minek bizonyíték,ez nekem elég...Legfeljebb hazugsávizsgálóra kötöm mindet oszt kész,ugyse tudják átverni holmi mezei gyilkosok....Minek ide bzonyíték..Ott van a gép!Nem értem miért nem használják mindig,simán lebukik vele a bünözõk nem is tudom hány százaléka..98?v még több is?
Ez mi?Ki az a fogyi aki azzal játsdzik,h jéé egy halott idõs asszony..Daraboljuk fel!Jó játék!!
hol élnek ezek?Felmentik õket?Ennyi eszük nincs?Minek darabol fel vki vkit?Csak úgy poénból?
Még ha meg is erõsítik a rendõrséget,szart se érnek vele amíg ilyen retardált bírók vannak...
Mert kiötletelte és meg is lépte. Bár, itt a háttérben biztos le voltak osztva a szerepek, már a közös érdek miatt is.
+ már megint azok a cigányok, mi több, az összes
"...és...szerintem...bizony."
Ez miért is fáj neki konkrétan? Ki kell kerülni?<#falbav>#falbav>
"A legfrisebb felmérések szerint a választók 17%-a az FN-t támogatja, s 43%-uk szerint szükség van a szélsõjobboldalra Franciaországban."
Hol van még 2012?
Live for nothing or die for something.