Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Van ám bõr a pofán.

Ingyen netet s telefont akarnak a csõdben lévõ esztergomi fideszesek.
Narxis
Majd lesz az jövõre vagy utána, de nem emlékszem, hogy 2003-ban vagy 2004-ben komoly tüntetések lettek volna. Itt se lesz majd csak a ciklus közepe, vége fele. Így van ez az embereknél, új kormány, új remények, majd kiábrándulás végül tüntetések, azt megint új kormány és kezdõdik elölrõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
végre elkezdtek gondolkodni, így jó hatvan év hazugság után már ideje volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Az igazi mélymagyarok (ahogy nagyjából mindenki a régi határokon belül) német-szláv keverék, több-kevesebb egyébbel, de szerintem nem lehetne olyat találni, akiben még túlteng az orizsinál török-mongol vér, és nyereg alatt puhítja máig az internetet (én tudom magamról hogy kb. 3/4 részben dunai sváb vagyok, anyai nagypapámnak volt olyan testvére, aki kevésbé beszélt magyarul, mint svábul) 😊

A múltbeli példa felhozása (fõleg ebben a témában) meg külön mókás - õk lettek a mérce, amihez mérik magukat? Ez azért egy kicsit ciki...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

polluxware
mondjuk költõi a kérdés...

jobboldal nem olvas olyan infókat ami nem fidesz csapból folyik

😉

megérdemli ez a nép a sorsát (egész múltját)

((azzal a rengeteg dúrrrbele nemesi kõmagyar hazaárulóval együtt))

már azon is gondolkodtam ,hogy eme putri szellemiséget betelepült szlovák román népekkel keveredve érték, és az igazi mélymagyarok valójában ezek leszármazottaik.. kezdve vikivel, meg a jobbikos táborral
fõleg most ez az új alternatív múltkép keresés is annyira hajaz a szlovákok próbálkozásaira

arty
navégre, valaki meglépi.

Forza.

polluxware
értelek.. de a kérdés számomra az miatt fogalmazódott meg ,hogy viktor nem akar "nem elõre közölt" kérdésre válaszolni...

ebben a sokat megélt magyar népben nem fogalmazódik meg az hogy megint átbasszák?

és mondom azzal van bajom, hogy ilyenkor a jobboldal rögvest valmi múltbéli ellenpéldával jön...

ez okés, és így igaz 😉 de ebben az utcában 20 alatt jópárszor voltunk már..

Dzsini
<irónia>mert a nép (állításuk szerint) áprilisban odaadta nekik a gyeplõt, méghozzá elsöprõ támogatottsággal (Bokroséknak koalícióban 70% felett volt a többségük), innentõl minek kérdezni, úgyis az a jó, ahogy õk csinálják.</irónia>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

polluxware
The Wire 3.-4.évad (Hamsterdam)

Dzsini
Pont ez az, hogy láthatod: nincs új világ. Eddig se volt rendben, most sincs rendben.

A tûz meg nincs, mert nem szítja senki, aki az élére tudna állni, és elég karizmatikus lenne hozzá (nálunk pedig enélkül úgy látszik nem megy) - nézd meg Görögországot, a sokadik egész napos általános sztrájkot tartják. Franciaországban ugyanez pepitában, és még lehetne sorolni. Az utolsó komoly megmozdulás a taxissztrájk volt, amit a 100 forintra(!) emelt benzinár miatt csináltak. Azóta csak operett meg balett szinten mennek itt a dolgok, egy kis autóborogatás túrórudilopással megpörgetve, de az se tartott tovább 1 napnál. Még a MÁV sztrájkok se okoztak igazán fennakadást. Fáj, de vagy elviselik, vagy úgy vannak vele, mint az elmúlt közel 40 évben folyamatosan - most pár évig kicsit rosszabb lesz, de utána sokkal jobb. És most éppen a mostani hatalomnak hiszik ezt el, aztán a következõ választás után az akkorinak.

immovable
Az emberek buták. Aki pedig felfogja s mégsem ágál megválasztott pártja ellen azok a hívek.
polluxware
vagy hogy van az hogy Piri néni tyúkszeme miatt kiírt népszavazás után, az emberek vélemnyét már nem AKARJÁK kikérni az alkotmányról..

ha annyira egységes, és társadalmilag elfogadott dokumentumot akarnak, és bíznak a 2/3ban... ezt miért nem lehet??

nem fura kérdés?

vagy lehet hogy a közvélemény, és a narancsgestapó által gyüjtött eredmények miatt kiderülne hogy a 2/3 már kevesebb

nem érdekel az sem ha mondjuk 99%os támogatottsága lenne... engem nem érdekel hogy pont Gyurcsány kérte a dolgot

vagy ha vitya aszondja neked nem kell ebben döntened, akkor ez tüzes 56os istenadta nép kész arra hogy kövesse a megmentõt és fel sem merüljön a gondolat ezirányba benne?

miért fél a fityesz kiírni egy ilyen szavazástól? miért próbálnak lebeszélni mindenkit még csak a lehetõségérõl? miért van az ha politikust kérdeznek, minden irányba kitér?

mégx1 mondom számomra nem lenne csalódás ha elsöprõ támogatottsága lenne...

de miért nem adnak rá lehetõséget hogy a nép véleményét kérjék ki?

jhetedikj
polluxware
már bocsánat ,hogy reagálok.. azóta új világ van

számodra az teljesen rendben van, hogy a hõn áhított új kormányzás ugyanúgy viselkedik csak azért ,hogy halld sipákolni a ballibsiket?

egyszer valmivel a te tyúkszemedre is ráléphetnek ám.. csak addigra már annyira le lesz bontva a demokratikus államban levõ "megoldások-kiigazítási lehetõségek" tárháza...

nem értem, hogy az eddig a 300ft-ért sipítozó embertömegek HOVA a VÉRERES KÉKégbe tüntek el... most hogy az egészségügy ugyanúgy szar, ráadásul még ki is vesznek belõle

vagy hol nem fáj a prolinak az, hogy a gazdagabbak arányosan sokkal jobban járnak?

nem értem...

hova lett a tûz gyerekek?

Dzsini
Ugyanaz, mint amit az elõzõ kör csinált - ott a Hír TV-nek nem nyilatkoztak meg nem engedték be a sajtótájékoztatókra. Bárki azt hitte, hogy legalább ilyen téren változni fognak a dolgok... ?

immovable
Kb mint mikor a kis ügyeletes meteorológus lett a bûnbak az augusztusi viharnál pár éve. Nem változik soha semmi max a pártlogók.
a.carkey

A medve nem játék.

immovable
immovable
Nem baj ez. I. viktor király az anyaszentegyház (aka. pedobear) segítségével kézrágyógyítással leveszi a nagytõke által fenntartott rontást. Mindenki meggyógyul. Aki hívõ persze.<#idiota>
Nem valószínû, hogy meglépik. A Fidesz számára a nyugdíjasok szent tehénnek számítanak.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
Fidesz. Ennyi legyen elég.
Azért milyen már, amikor egy miniszterelnök bújkál az újságíró elõl, aki esetleg kellemetlen kérdést tenne fel? Beszariság?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hegi90
Azért a pubok meg a közterület nem ugyanaz...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sadist
Angliában és Írországban is elképzelhetetlennek tartották, hogy a pubokból kitiltsák a dohányzást. Láthatod az eredményt, néhány hónapig ment hisztizés meg a kiskapuk keresgélése, aztán hozzászoktak, hogy cigizni csak kint a kocsma elõtt szabad.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
Tudom, nekem nem kell magyarázni. De szerintem ez Mo-n megvalósíthatatlan 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sadist
Miért, nem lehet betiltani valamit közterületen, amit sok ember szeret? Alkoholt pl. tilos közterületen fogyasztani, pedig sok ember szeret meginni munka után egy korsó sört. Azzal ráadásul nem is másnak ártasz. Ha a haverom megiszik fél óra alatt 5 sört, akkor nem én és a körülötte állók lesznek részegek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
Akár még kivitelezhetõ is lenne, ha a huszonévesek 60%-a, vagy a felnõtt lakosság 30%-a nem dohányozna.

http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_huszonevesek_60_szazaleka_dohanyzik_magyarorszagon/2075578/

Hegi90
😄DDDDDDDDD

Sadist
Elsõ éjszaka joga stipistopi.

Sadist
Még egyszerûbb lenne, ha hoznának egy rendeletet vagy törvényt, hogy közterületen tilos dohányozni, kivéve kijelölt helyen. Aztán a vendéglátósok elkerítenének valahol egy részt, ahol nyugodtan lehet dohányozni, és csak ott lenne kirakva egy tábla, hogy dohányzásra kijelölt hely.

berlinboy6329
Nem is nézek utána semminek,csak amit eddig tudok,meg ahogy tudom benyögöm,oszt vki v kimagyarázza v nem és tolom tovább a saját cuccomat...

Hazugsávizsgáról meg annyit tudok,h az Állítólag egyik részében át akarták verni,1iküknek sikerült is a 3ból,de õk minden segítséget megkaptak 1000féle szakértõtõl,egy mezei bolond gyilkos meg nem,úgyhogy simán le kellene h bukjon.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

arty
ülnél 3 évet 3 milliárdért?

fideszes tanácsadó ...

értjük miért nincsenek szigoru adoszabályok, mint amerikában ...

Forza.

berlinboy6329
Hm,hullagyalázás?Erre nem is gondoltam...Akkor még érthetetlenebb😮 ...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dzsini
Azért ennek olvass utána egy kicsit, ne a tévéfilmek/mozi alapján képzelj el egy hazugságvizsgálót.

(bántáson kívül, az elmúlt idõben párszor már ráfutottál olyan dolgokra, amikrõl halvány elképzelésed sem volt, csak nekiálltál lendületbõl hülyeséget beszélni róla - nem fog minden alkalommal nekiállni valaki helyesbítgetni)

arty
ez durva. érthetetlen, hogy hullagyalázásért nem kaptak semmit 😞 (ha a gyilkosság épp nem bizonyitható - bár közvetetten azis megáll, lásd inditék)

Forza.

89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

berlinboy6329
És még az sem volt gyanús senkinek,h elrejtik a darabokat?Még véletlenül se hivnák fel a rendõröket,h hé itt egy halott reg vigyétek már el!

Ha nem õk ölték meg minek akarnák elrejteni a darabokat?tehát félnek vmitõl..Netán attól,h megtalálja vki a holttestet amit õk "csináltak"?

Ennyivel már vinném is õket életfogyt-re,minek bizonyíték,ez nekem elég...Legfeljebb hazugsávizsgálóra kötöm mindet oszt kész,ugyse tudják átverni holmi mezei gyilkosok....Minek ide bzonyíték..Ott van a gép!Nem értem miért nem használják mindig,simán lebukik vele a bünözõk nem is tudom hány százaléka..98?v még több is?

berlinboy6329
Mivan?

Ez mi?Ki az a fogyi aki azzal játsdzik,h jéé egy halott idõs asszony..Daraboljuk fel!Jó játék!!

hol élnek ezek?Felmentik õket?Ennyi eszük nincs?Minek darabol fel vki vkit?Csak úgy poénból?

Még ha meg is erõsítik a rendõrséget,szart se érnek vele amíg ilyen retardált bírók vannak...

arty
én csak valamiféle jogi cetlit próbáltam ráragasztani a helyzetre 😊

Forza.

eksy
Ez most rossz példa volt.
Mert kiötletelte és meg is lépte. Bár, itt a háttérben biztos le voltak osztva a szerepek, már a közös érdek miatt is.
+ már megint azok a cigányok, mi több, az összes

"...és...szerintem...bizony."

Dzsini
reggelente biztos a parkokban taichi-zõ ázsiaiakat se szereti 😊

Hegi90
az utcán imádkozó muzulmánokra utalva kijelentette: "újabban tíz-tizenöt helyszínen egyesek rendszeresen kisajátítják a területet. Ez területi megszállás, néhány kerületben a vallási jog uralkodik!"

Ez miért is fáj neki konkrétan? Ki kell kerülni?<#falbav>

Willenbrock
A bankároknak és tõzsdéseknek csak az számít hogy éhbérér dolgozzon a sok kis hangya aztán a sok pénzt meg õk lefölözhessék és ne más.Nekik úgy jó ha semmit nem kell csinálni-öltönyös értékelgetéseken és szájkoptató meetingeken kívül-a kisátlagemberek meg húzzák helyettük az igát-ha a nyugdíjat már nem érik meg annál jobb-a nyugdíjuknak megvan a jó helye a jó zsebekben.Jó lenne mások pénzével játszadozni,még több bõrt lehúzni a melósról,félelemben tartani hogy örüljön neki hogy egyáltalán túlórázhat...dehát nem lesz ez örökké így.Persze kívülrõl is támogatják õket-nemzetközileg összetartanak mert a karvalytõke nagyban játszik.Ha a nemzeti büszkeség vagy a hosszú távú nemzeti célok ellentétben állnak a mikrogazdasági elvárásaiknak-vagy ha ne adj'Isten még adózni is kell-meg járulékokat fizetni a büdös melós után akkor egybõl "aggódik a piac" meg "anakronisztikus" a gazdaságmodell.Ha nem úgy tervezünk költségvetést ahogy õk szeretnék látni akkor majd jól leminõsítenek "bóvliba"(ettõl a szótól harsog 2 hete a net)aztán magunkra vessünk.Számukra a nemzetet nem alázta meg a tótok nyílt támadása-amit sokan kussban elviseltek az õ várakozásaiknak megfelelõen-de a leminõsítésük az nagyon devalválja a nemzet presztízsét.Ezekbõl a magasan kvalifikált körökbõl már nekem is elegem van.

Danny1987
Marine Le Pen: a muzulmánok jelenléte a német megszállásra emlékeztet

"A legfrisebb felmérések szerint a választók 17%-a az FN-t támogatja, s 43%-uk szerint szükség van a szélsõjobboldalra Franciaországban."

Hol van még 2012?

Live for nothing or die for something.

immovable
Utálom a cigányokat, ez nem zavar. Csak nem vagyok nemzeti érzelmû - ahogy ti mondjátok - s így a többi duma "csípi" a szemem.<#smile>
Danny1987
Csak a szokásos cigányoznak.

Live for nothing or die for something.

immovable
Ezt speciel nem láttam.