Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán nehogy úgy járjunk ezzel, mint a pásztor fiú, aki farkast kiáltott. A fejlemények tényleg aggasztóak, viszont az antiszemita jelzõ miatt nehéz komolyan venni a szöveget.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Führerstaat lett Magyarország a német lapok szerint
Ezek tuti mind szoci bérencek, akik a király ellenségei.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szintén 2009-ben derült ki: az ismert jobboldali publicista cége Szlovákiában van bejegyezve, autójának is szlovák rendszáma van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy mindig van egy felügyelõ az önkiszolgáló térben is.
vagy megszûnik a világegyetem, vagy mindenkinek nagyon jó lesz 😊
olvasd Mong blogját például, vagy akár azt a hírt, amire reagálsz.
Felszólítok minden magyart az azonnali és intenzív seggnyalásra, aki élni akar.
de faszának tunik,de valóban mivan ha az illetõ nem szkenneli be a cuccot? vagy a szkenn felé tartja csak hát ugye a vonalkodos oldalat kihagyja.
ill. mivan ha vesz 10db csokit aztán csak 2õt ir be? 😄
érdekes, fasza lenne ha becsületesek lennének az emberkék...
viszont ha mindenre tolnának lopásgátlót akkor sima ügy lenne
Live for nothing or die for something.
"Ennek egyik oka, hogy ezek kitermelése erõsen megterheli a környezetet. A világ számos országában így például az USA-ban, ahol a világ ilyen elemeinek 13 százaléka van a föld mélyén, rendkívül nehéz bányát nyitni. Ugyanez a helyzet Ausztráliában és Kanadában is. Az ottani nagy bürokrácia - értsd: a zöldek, a környezetvédõk és a nyomásukra hozott törvények - nagyon megdrágítják a bányászatot, nem úgy, mint Kínában."
"A ritka földfémekhez tartozó 17 elem elengedhetetlen az olyan fejlett technológiát tartalmazó termékek gyártásához, mint például: mobil telefonok, LCD képernyõk, szélturbinák, napelemek, az elektromos és hibrid autók. "
"jelenleg a 124 ezer tonna 97 százaléka Kínából származik"
Hiába hívták még a mi ellenõrzõnkben Történelem és állampolgári ismereteknek az órát, mi se láttuk hivatalosan. Viszont aki külföldi, és állampolgár szeretne lenni, annak Alkotmányos alapismeretekbõl vizsgát kell(ett) tennie.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkotmányosalapismeretek-vizsga - szerintem nagyon sokan megbuknánk belõle, ha most kellene letenni (pedig én elovastam).
"A válaszadók döntõ többsége az új alaptörvényben is biztosítaná többek között az olyan - mostanában gyakran emlegetett - alapjogokat, mint a magántulajdon védelme, a sajtószabadság, a gondolat és véleménynyilvánítás szabadsága, valamint ismét alkotmányba foglalná azt, hogy Magyarország jogállam, illetve köztársaság."
"Valóban elgondolkodtató, hogy miközben csaknem az összes válaszadó alkotmányba foglalná az élethez való jogot, a többség (69 százalék) támogatná a halálbüntetés kiszabását egy-egy súlyosabb esetre"
aszódon mobilházat rakott le a telkére a tag és az önkormányzat arra kötelezi h költözzön el mert nem kért építési engedélyt -> csakhogy ehhez nem kell építési engedély 😄
bazzz komolyan nem értem, nem találnak olyat akivel lehetne kötekedni és ilyen apró dologba kell belekötnI? 😞
valaki nem látta a fókuszt?
volt benne gyõrfi pál nevü emberke akik feleségül vett vkit de van egy nagy titka :S felénél kapcsolodtam be de nem tudtam mi volt ez?
vki tudja?
Mong Attila mikroblogja (aki reggel az mr1-en elsütötte az egy perces csendet)
"Az éjszaka az Országgyûlésben elfogadták az új médiatörvényt. Az érvényben lévõ törvény és a rádió szabályzata szerint hírhez véleményt nem fûzhetek, ezért a szerkesztõvel, Bogár Zsolttal egyetértésben ezért most egy percig inkább csendben maradok. Az új médiatörvény miatt tehát a 180 percbõl - egy perc csend."
ma is megtörtént, nem 1x
😞((
Forza.
Szerintem nem kábeltolvaj volt csak lánggal akarta beírni az éjszakába hogy "nincs cigánybûnözés"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
talán az egytelen hasznos dolog a médiatörvénybõl...nagyon kiváncsi vagyok mikortól fog ez müködni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Másrészt e nélkül a klasszikus egyházak jóval kevésbé tudnának versenyképesek lenni és még jobban teret veszítenének az újonnan kitalált, populista, nagy magántõke és médiatámogatást élvezõ hitegyletekkel szemeben (hitgyüli, szci, mindenféle sikerakadémia-mlm szekta), ami nem biztos, hogy jobb lenne, sõt...
Persze a fogyasztás vallásával így sem tud versenyezni egyik sem 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
lehet romantikusan "rádiótörténelmi eseményezni" de sokat nem változtat a dolgon 😊