Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a *szom jogosítja fel erre?
ez csak egy költõi kérdés
tényleg úgy gondolják néhányan ,hogy rajtuk kívül európában mindenki hülye?
ahogy olvasom csökkent a g.fejlõdés világszerte.. mivan gebasz esetén?
az eu. ezek után hogy viszonyul hozzánk majd ilyen kijelentések után?
apropó, hova tûntél Danny? 6-a óta nem szóltál hozzá.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A medve nem játék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor még õ volt a nép. Sajnos azt hiszi, hogy most is õ az.
Magyarországon gyakorlatilag elfogytak a hiteles közszereplõk, ezek szavára tíz fillért sem adnék. De a külföldi, Uniós visszajelzések eléggé aggasztóak az ország jövõjére nézve.
Össze kellene ollózni egy videót, amelyben a 2009-es és a 2010-es Orbán vitázik egymással.
ez nem komoly 😊))
az Orbán második kormányzása elõtt se volt demokrácia, s most sincs, s Orbánék nem is azon vannak hogy legyen, mert marad minden a régiben. Továbbra is a Csányik, Szélesik, Demjánok, Kapolyik, Leiszintgerek a gorék.
De nép szereti hallani, hogy "demokrácia!!!", egyenlõség meg blablabla, s ez szimpatikus a tömegnek, fõleg e topikban sokszor idézett Miklszáth, ...ha nemzetiszínû az eke😊.
Ezért nem kell ide megfelelõ (pl történelem) oktatás, hogy ne gondolkodjanak a tömegek, s ne legyen normális értékrend.
A kétharmadon nevetni lehet csak (Magyarországon 30% valójában 2/3), mert pl a mszmp-szdsz privatizátor brigád 94ben hozott egy törvényt hogy alkotmányt négyötöddel lehet módosítani, amely törvényt most a kétharmaddal kivették, ergo a kétharmad több mint a négyötöd, persze csak Magyarországon, persze a demokrácia nevében. Innentõl bármilyen gondoltat fals aminek bármilyen köze van a matematikához.
nahjha jön akkor a spanyol mondás, "almafától ne várj körtét!".
"Mennyire voltam szép" kategória.
SOkat beszél a részletekrõl, de kihagyja a lényeget. Bár ebben az országban addig a percig lenne bárminek is az elnöke, amikor leírja...
Nem igaz, hogy a médiatörvény megalkotásába nem vonták bele a médiaszakmát, világosan különváltak viszont a politikai és a szakmai elgondolások. Ennek így is kell lennie, mégsincs rendben minden. Egy hosszú írás arról, hogyan dolgoztunk együtt, milyen erényei vannak a megszületett médiatörvénynek, mi az, ami vitatható benne, mi vezethetett el idáig, és a végén még talán egy tanulságot is le tudunk majd vonni.
(Gerényi Gábor - Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnöke)
ha ti tudnátok ,hogy szétvertek mindent mostanság ilyen szinten ,és még legalább 2-3hónapig megy üresjáratban minden amíg eljutnak odáig, hogy megnézzék mi hova tartozik, és mit mivel lehet kiváltani...
kár hogy ezekrõl nincs szó
aztán most szépen szétverik, és megépítik azt ami nekik demokrati nektek meg kuss...
embör lánya ezt is felismeri? 😉
s ebbõl a szempontból dõl meg minden Magyarországon, leginkább az elmúlt 20 év.
Visszamehetünk a rendszer/módszerváltás idejéig, az egypárt, MSZMP nevezte ki a Nemzeti Kerekasztal tagjait hogy kivel tárgyal, majd a módszerváltás után maradt túl sok minden. Megszálló csapatok is, alkotmány is, azaz alkotmány amire most Orbán azt mondta "hogy egy pontja sincs amit tisztelni lehetne benne", majd felesküdött rá. Eléggé ellentmondásos szituáció. A vagyon szétosztása meg beindult, ez hívjuk privatizációnak.
S ezért Magyarországon nem is volt rendszerváltás, mert pl mikor ült össze az elsõ független országgyûlés? s mikor vonultak ki a megszálló csapatok? Innentõl kezdve csak a maszatolás maradt.
másik oldalon meg 50,60,70,80,90
ez most mi? megzavarodtam<#wow3>#wow3>
anno 1987
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Skype valószínûleg azért nem kerül be a szórásba, mert annak egy része már most is fizetõs.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Kamu az egész! <#nyes>#nyes>
A második sor szól a párhuzamosvilágról
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
abban vikiék nem voltak benne? vagy az párhuzamosvilágbõl jött?
- Azt mondja azért,’ mert’ szélvédett hely volt.
- Hát... Szélvédettnek szélvédett... De megmarad a büdös is!!!
(Hofi: Te, figyelj haver / Tiszta õrültek háza)
õket meg a meggyeske
õket meg az I. orbán
azokat meg a hornbácsiék
akiket az emdéef szopatott
avagy az a kuuuva 40venév...
mindenki hozzátette a magáét, sajnos. nem tudnék senkit kiemelni 😞
Forza.
Én már látom is lelki szemeim elõtt a következõ híreket:
"az X és Y rádiókat 25 millióra bírságolták, mivel nem hangzott el náluk a napi 150 kötelezõ Éljen Viktor király! felkiáltás"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Geotermikus mezõ Gödöllõ alatt
"A geotermikus energiát hasznosító erõmûvel teljes egészében kiváltható a jelenlegi földgázalapú távhõszolgáltatás a 7.500 lakosú Szentlõrincen. A mintegy 1,3 milliárd forintos beruházásnak köszönhetõen január elsejétõl 900 lakást, a jövõ év második felétõl pedig már több közintézményt is geotermikus energiával fognak fûteni. (...) A baranyai kisváros melletti kútból kitermelhetõ víz 87 Celsius fokos, zárt rendszerben elérheti a 90 fokot is, hozama maximálisan 25 liter másodpercenként."