Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Szerintem meg pont fordítva.
Ha kurucos a hír akkor mindig lehet arra hivatkozni hogy szélsõséges, összeesküvés elmélet stb..

Live for nothing or die for something.

arty
az ott élõknek jóformán fingja sincs mi jön 😊 pedig az arab világban könnyen jöhet sokkal rosszabb, mint mubarak...

Forza.

Csak hát amíg a Mazsihisz gerincvelõbõl érkezõ nyilatkozataira az emberek nagy része lemondóan legyint, addig a kuruc.info hazugságait százezrek kajálják be a kritika legkisebb jele nélkül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
az ott élõk szerint nem... nem tudjuk mi lesz.. de ugy tunik az araboknak se jön be a diktátorosdi már...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
A gerincsorvadást okozó önkielégítésrõl nincs barikádos cikk? 😄DD

Forza.

arty
A "nép" mindenhol birka 😊

Forza.

arty
Inkább ez, mint valami iszlámista, drutális rezsim.

nem?

Forza.

Nem jobb a mazsihisz sem a kurucinfónál. Mindenben az antiszemitizmust látják.

Honnan tudod, hogy cigányok voltak?
Láma!
az eset akkor történt amikor másik városban is rongáltak zsidó emlékmûvet, ráadásul a holokauszt világnap környékén, így a meglátás, nem ismerve az elkövetõk valódi kilétét, jogosnak is tekinthetõ.

Nekem Marcali a szülõvárosom, a család ott él, ha kiderül kik voltak, meg tudom majd erõsíteni hogy cigányok-e vagy sem (elõrebocsátom, hogy valszeg igen). Azt viszont ki merem jelenteni, hogy jelen esetben a Mazsihisz elnöke téved, ez szimpla rongálás, nem antiszemita indíttatású.

Danny1987
Három tizenéves rongálta meg a marcali zsidótemetõ sírjait

"Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnökének meglátása szerint a magyarországi szélsõjobboldal gyûlöletkeltése egyre aktívabb, az Országgyûlésben elhangzó szélsõséges, zsidóellenes szólamok pedig "egyes embereket arra indíthatnak, hogy meggyalázzák az izraelita temetõket"."

Már a cigányok is szélsõjobberek.

Danny1987
Danny1987

jhetedikj
ki tudja lehet ez ilyen elõrengés volt és csak most jön a nagyja 😄

én mondjuk semmit nem éreztem belõle

anno 1987

Willenbrock
San Franciscoban 1906-ban volt egy legendásan nagy rengés 8,3-as és 3000 áldozat volt.Itthon még lehetnek utórengések de legfeljebb 4-es erõsségûek állítólag.

birdo
Azt mondta a rádió, hogy a rengési károk bejelentéseit felmérték
" régebbi repedéseket ill, falon lévõ komolytalan hajszálrepedéseket találtak

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

mflex
Egy éve San Francisco-ban voltam a rokonoknál, sikerült kifognom egy 6-os feletti földrengést. Az olyan morgással és robajjal járt, hogy komolyan azt hittem itt a vég, nem beszélve róla, hogy a házban minden mozgott. ledõlt, vagy összetört. Az utcára siettünk, ekkor már sokan kint voltak, de addigra már enyhült, bár még így is imbolyogtunk párszor a kisebb rengéseknél is.

chhh

What about the forests?

Willenbrock
Volt hát.Oroszlányban az utcára menekült számos ember,pár épület megrepedt.4,6-os rengésrõl beszélnek hivatalos helyeken és ott még morajlás is hallatszott a föld alól.Tatabányai ismerõsökkel is beszéltem,a legtöbben azt mondták hogy nagyon ilyesztõ volt az egész és kifutottak a lakásból.

birdo

Láma!
itt is éreztük Pesten, de csak annyit hogy furán hintázott alattam a szék...:o

Tikal
Szokásos kamumaszlag....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
Nem (mostani) hír, de igazi gyöngyszem: A barikád cikke a marihuánáról

néhány mondatot kiemelnék:

"megváltoztatja és károsítja az agysejteket, amelyek kontrollálják a gondolkodást"

"Ugyanakkor sérül az észlelési (percepciós) képesség is, ezért gyakran fellépnek többek között vizuális, audio természetû hallucinációk is. Hosszú távú használata során a marihuána fiziológiás hatására az agy megszünteti azon kémiai anyagok termelését, amelyek a jó közérzetet, a harmónia, kiegyensúlyozottság természetes érzetét okozzák, így a fogyasztónál egy bizonyos rendszeresség nyomán kialakul a lelki (érzelmi) függõség után a kémiai függõség."

"Mindennapjait a széles hangulatingadozás, agresszió és ellenséges viselkedés, valamint a depresszió, szorongás és paranoia teszik pokollá."

"Közvetlenül károsítja a gerincvelõt és a belsõ elválasztású mirigyeket."

" A marihuána és származékai fogyasztásának pedig a legújabb ismereteink szerint károsíthatja a kromoszómákat, amelynek eredményeképpen a sejtek rendellenesen mûködnek, és torzul az örökítõanyag-állomány is"

Ezenkívül több ízben is említést tesz arról, hogy mennyire tele leszünk tõle rákkal, ehhez képest gyógyászati céljának pont az lenne az egyik fõ alkalmazása, hogy a kemóval kezelt betegek közérzetét, étvágyát növelje.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tenkenorman
Tatabányán földrengés volt egy pár órája. Azt hittem meghalok 😮

http://www.tenke.hu

Tikal
óó miért töröltétek? 😄

Tikal
<#banplz><#falbav>

nem kell csinálni semmit, pénz se kell hozzá és milliomos leszek? ááá, kérlek ird ki ide mi ez a melo 😄DD

Láma!
ha szemernyi hasonlóságot látsz a 2006-os itthoni történések és a mostani egyiptomi helyzet között, akkor nézz alaposabban utána dolgoknak.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HöfEE
Ez a legjobb, most nyilatkozott az Aljazeera-nak az egyik szóvivõ Mubarak pártjából. A hallottak kísértetiesen hasonlítanak arra ami nálunk volt 2006-ban azzal a különbséggel, hogy az egyiptomiak nem nyalják be a kormánypárti maszlagot. A lényeg az, hogy a szóvívõ egyszerûen huligánoknak bûnözöknek hívja a tüntetõk tízezreit akik csak a balhé kedvéért vannak kinn és fosztogatnak.

banok
A CNN-en most mutatják, hogy Algériában és Jemenben is tüntetések vannak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hegi90

Ami ennél is bosszantóbb, az, hogy amiért négy éve utcára ment a magyar, most odaadja, mert nem korrupcióról vcan szó, egyszerûen törvénybe foglalták, hogy lophatnak, és aki fellépett ez ellen (Alkotmánybíróság, Költségvetési Tanács), azt egyszerûen elsöpörték az útból.

Török Zsolt, MSZP-s képviselõ a héten kifogásolta az új, zseniális adórendszert, miszerint ismét a kisemberek pénzét nyúlják le (havi 70 ezernél évi 33000 Ft), miközben az államtitkárok milliókkal visznek haza többet évente.

Reakció?
"Ez a farok mit keres még a képernyõn? Szétlopták az országot, miatta van minden... Orbán helyreállítja a gazddaságot, ehhez kell a több pénz, persze, hogy az országomért megteszek ennyit, csak ezeket tüntessék el"

Tudod, az, amikor az ember bosszúból kerül nehezebb helyzetbe, mint az elõzõ kormány idején bármikor, és moindezt élvezi is, akkor jön az a felvetés, miszerint a magyar egy birka nép.

Egyiptom

HöfEE
Várjuk meg a végét mert igazából még ott sem történt semmi a tüntetéseken kívül. Az elnök továbbra is az elnök nem mondott le senki, csak egy új kormányt ÍGÉRNEK.

Tikal
Pofátlan. A lényeg hogy marad, persze megígér fût fát... végülis itthon is ez van mindig, semmi meglepõ..

jhetedikj
Váratlanul megszólalt Mabarak elnök a tv-ben és a tüntetõket arra kérte fejezzék be a rombolást. Holnap feloszlatja az egész kormányt és újat fog kinevezni.

anno 1987

birdo

Én eltudnék. 😊 A Magyar sose volt ennyire buta mint jelenleg, csak tekints vissza a történelemben. Az országunk gazdasági helyzete most se fényes, annak ellenére hogy nincsenek felkapva a hírek a témában.

jhetedikj
Itthon ilyet el se tudnék képzelni

anno 1987

Nálunk mit mondott Gyurcsány annó ? 😄 Majd megunják, hazamennek. Milyen igaza volt. Egyiptomban legalább aki teheti utcára vonul, míg nálunk a fele a TV elõtt rágta a pop cornt. Egyiptom, és Tunézia a jelenlegi példa arra mi van akkor ha egy NEMZET megindul.

Nem csak amerikaiak, többféle nemzetiségû van, papíron. Nevezzük zsidóknak õket. 😊

Továbbá "Made in USA" a könnygázgránátokon...

berlinboy6329
Egyiptomba nem szaroznak a tüntetõk úgy látom 😮

Hol van ehhez egy Tv ostrom? Csak megsimogatták azt,lol...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

HöfEE
Erre van lehetõség de szerintem itt nem teljesen ez a helyzet, ugyanis akkor nem nyilaktoznai ilyet Izrael(ami ugyebár kézenfogva jár az USA-val): link Lényeg, hogy támogatásukat fejezik ki Mubarak felé.. lol

Most pedig egy diktátor zsákmányolja ki az országot. "csöbörbõl-vödörbe"
banok
Én azért Kadhafi helyében be lennék szarva.

Jaja, a kamudemokrácia, ami alatt bejöhetnek az amerikai befektetõk, kizsákmányolni az országot... és menetrend szerint meg is térül az a pár tíz millió dollár, amit az ellenzéknek nyomtak.
Szerintem másik kormány. A másik kormány célja pedig - talán - egy másik rendszer. Reméljük.
A kérdés, hogy a forradalomnak mi a célja. Mert ha csak másik kormány, akkor cseszhetik, csöbörbõl-vödörbe.
banok
Egyiptomban most forradalmi a hangulat.

Vaskereskedés, plusz fekvõrendõr? Csak én röhögtem fel rajta?