Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokáig lovagoltok még ezen?

Dzsini
És ha valami neked nem tetszik (vagy valamibe belelátsz valamit, ami nem tetszik), annak nincs helye a világban.

Kellemetlen lesz, ha valamit, ami esetleg neked tetszene, ugyanezzel az indokkal törölnek el - csak mert az épp másnak nem tetszik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
De ez a kép bármely ember számára bajtársiasságot közvetít, és csak te képzelsz bele valami teljesen mást, és pörögsz rajta annyira...
mindenki hülye, csak te vagy helikopter?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
fun fact: tõlünk nyugatabbra még a cipõt se veszik le a házban, csak ha sáros!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jhetedikj
Én ezt mindig rühelltem ez van.

na jóccakát'<#wave>

anno 1987

jhetedikj
csak a véleményemet mondtam el, nem a szavaid kiforgatása volt a célom

némely dolgot jobb ha nem raknak ki fõképernyõre, ha valaki meg akarja nézni az megnézheti a cikkben is

itt van az internet a undorítónál is undorítóbb képekkel, videókkal aki ezeket szórakoztatónak találja az nézegeti is õket, nincs kifogásom ellene viszont ami a nagy tömegeknek szól ott kell valami határt felállítani, ilyen szempontból lehet jobb is, hogy ezt a Médiatanácsot létrehozták

anno 1987

Dzsini
És mi lesz, ha megtudja, hogy például a templomban istentisztelet/mise részeként sokáig szokás volt a melletted levõket csókkal (magyarul puszival) üdvözölni, és csak pár éve terjedt el ehelyett a kézfogás, hogy ne fertõzzék meg egymást a náthásabbak 😊

Sõt, a szovjet típusú diplomáciában is - ahogy a szlávoknál mindenhol - teljesen természetes dolog egymást csókkal köszönteni, még férfiak között is.

Mindemellett a képen csak összehajol két ember, szó sincs nyálcserérõl.

Errõl van szó, Te is a magad ura vagy.
Ettõl eltekintve nem mindenki búza, aki más kultúrában nõtt fel 😊

És hazánk kommunizmussá sorvadásának idején ez a legérdekesebb téma.

Minden bizonnyal látens meleg vagy.

Hegi90
szépen kiforgattad a szavakat.

Gondolom neked az lenne a legtetszõbb, ha mostantól ami nem keresztény kultúra, ott a szokásainktól eltérõ dolgokat kihúzzák fekete csíkkal, elkockásítanák, esetleg ne is lássunk semmilyen más kultúrát...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jhetedikj
jó akkor zárjuk le ezzel a vitát, mert engem nem fogtok úgy se meggyõzni, hogy holnaptól úgy üdvözöljem a férfi ismerõseimet, hogy egy csókot nyomok a szájukra

persze megtehetném mert miért nem max. kapok pár monoklit a szeme alá, de ez akkor sem fogom normális dolognak tartani

más kultúrában azt csinálnak amit akarnak, de ez itt a magyar ahol tudtommal eddig nem volt szokás 😊

anno 1987

Dzsini
köszönöm, ezek a szavak nem jutottak eszembe 😊

Dzsini
Mert egy érzelemdús kép egy katonáról és egy civilrõl (feltételezhetõen tüntetõrõl), és a cikk pont arról szól, hogy (idézem a cikk címét): "Átállhat-e a tüntetõkhöz az egyiptomi hadsereg?"

Ha félsz az érzelmek látványától is, az nem az index hibája.

Hegi90
miért ne, normális embernek a testvériség, bajtársiasság jut róla eszébe.

Hegi90
bazdki mit olyan nehéz felfogni abban, hogy más kultúrában máshogy fejezik ki a köszönetet, hálát?

igen persze a mocskos indexesek, zsidó mind.

Érdekes. Engem nem zavar. Mindenki saját maga ura, ha ehhez van kedve, csinálja, neki is ez az egy élete van.

Az sem zavar, ha valaki a szemem láttára csigát eszik, bár én azt sem tenném soha.

jhetedikj
Nem elképzelhetetlen, nekem azzal van a bajom miért mutogatják ezt a képet az Index fõoldalon?

anno 1987

Dzsini
Ugyanazt látod, mint a #14-ben, vagy ha rákeresel még tízezernyi képen, amin katonákat lehet látni.
Vagy minden katona meleg, vagy csak képesek érzelmeket kimutatni stresszes helyzetben.

Ennyire elképzelhetetlen számodra, hogy két férfi úgy hozzáérjen egymáshoz (vagy esetleg megöleljék egymást), hogy annak ne szexuális töltete legyen?

jhetedikj
kép

na nehogy már megmagyarázd mit látok, itt van ha annyira tetszik nektek nézegessétek egészséggel, mocskos banda 😄

de fogadok az Indexesek is direkt rakták ki ezt, hogy provokálják vele a jó népet

anno 1987

Dzsini
aha, ott jobb oldalt hol is ül az a kislány?! miért is nem látszik a fickónak mind két keze? meg miért is vigyorognak így? meg a kissrácnak már a kezébe adták a puskájukat, ha végre elhúz onnan a fotós ki tudja mi következik...

kb. ugyanígy félre próbálod magyarázni azt a lenti képet.

Hegi90
az indexes képen se.

jhetedikj
ez nem ugyanaz, itt nem történik semmi 😄

anno 1987

Hegi90
mocskos pedofilok, székbe velük!!!!44négy

Dzsini
sikerült pedofilt is találni (ráadásul elsõ világháborús magyar katonák):

figyelitek, hogy vigyorognak?!

ugyan már...

jhetedikj
Akkor homofób vagyok, de nekem ez akkor se tetszett.

anno 1987

Dzsini

Mr_no_NaMe
Haver, sztem veled vmi nincs rendben ott bent.
Dzsini
Hogyne, és ha egy férfi megpuszil egy kisgyereket, azt rögtön le kell tartóztatni pedofíliáért.

Ezen a képen semmi ilyesmi nincs, semmi kultúrarombolásról nincs szó, itt egyszerûen egy katona megölel egy embert - ezerszám láthatsz ugyanilyen képeket magyar katonákkal a háborúk idejérõl. Ha te ilyesmiket látsz bele, akkor az az #506-ban megemlített homofóbia.
Esetlen fel se merül benned, hogy egy hím nemû egyedben úgynevezett érzelmek is létezhetnek (vagy ha igen, akkor nálad ez a szexualitásra szorítkozik).

jhetedikj
Indexre ne rakják ki akkor se, mert akkor az már a mi kultúránk rombolása ezzel.

anno 1987

Dzsini
És ha egy másik kultúrában ez teljesen elfogadott és alapvetõ, valamint az egésznek az ég adta világon semmi köze a szexuális preferenciákhoz, akkor az csak hibás lehet? Csak azért, mert számodra gusztustalan?

jhetedikj
engem aztán nem érdekel ha csinálják, de legalább ne a normális heterók elõtt csinálják, az is elég gusztustalan ha egy férfi puszival akar üdvözölni...

anno 1987

...mert gondolom, az ilyenek, ilyenek és persze az ilyen pofátlan nyilatkozatok eltörpülnek amellett, hogy van hazánktól 2-3000 km-re még egy ország, ahol tüntetnek egy diktátor ellen.

Mr_no_NaMe
Ezzel a szóval akartam kezdeni, csak a szó után erõs személyeskedés lett volna 😊
Nem szeretem ha valaki ennyire egyszerûen gondolkodik.
Homofóbia.

Ésdzrevettétek, hogy egy régebben le sem sajnált ország zavargása mekkora ügy lett, mióta jól túl lehet vele kiabálni az itthoni eseményeket?

Ha ennek tüntetéssorozatnak vége, remélem, elszellenti magát egy vulkán valahol a Mauri-szigeteken, akkor nem a nugdíjeinstandra, a népnyúzó adóra és a szájkosártörvénnyre gondol a tévébirka magyar.

Mr_no_NaMe
Neked mindenki buzi, akinek közel vannak egymáshoz az ajkai? Ráadásul vegyük már figyelembe, hogy a közelkeleti kultúrában a szájra adott puszi is üdvözlés szokott lenni, homoszexualitás nélkül.
Fõleg, hogy ezek szerintem csak örülnek hogy élnek...
Helyettesítsd be a "marihuána" szót a "jobbikos duma" szavakkal, vagy akár a"magyar gárda jelenléte" kifejezéssel is. Úgy viccesebb.

jhetedikj
Miért mutatnak buzikat az Index címlapon?

anno 1987

arty
nemismerem a mostani egyiptomi vezetést, nemtom tényleg szarul csinálták-e amit csináltak - avagy a legjobbat hozták ki a szinte zéró lehetõségbõl <#nemtudom>

(azért végzõdhet jól is, bár sok példa "arrafelé" nincs rá...)

Forza.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987
Nekik mindenképp szar lesz mert túl sokan vannak.
Évente több százezer ha nem millió ember kerül ki a munkaerõpiacra.

Orbán is 10 év alatt igért egy millió munkahelyet. Na vajon ott milyen szar lehet a helyzet ahol évente ennyivel nõ a munkanélküliek száma.

Most annyi a lényeg hogy ne iszlám diktatúra legyen hanem nyugatbarát.

Danny1987
Valóban félre érthettem.
Én arra gondoltam hogy a mai pc világnak a mazsihisz jobban megfelel mint a kuruc.
Utóbbiból pedig azért láthatsz többet a másik topikban mert az átlagember azt olvassa a kettõ közül.
Lehet hogy te is többször voltál a kurucon mint a mazsihisz oldalán (talán még a kurucról is linkeltél).

Tikal
Nyilván a jó meleg lakásunkból ezt könnyen mondjuk, lófasz gondjaink vannak nap mint nap....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
utólag még az is kiderülhet 😊

Forza.

Sadist
A százezres nagyságrend azért erõs túlzás. Ne felejtsük el, hogy a legostobábbak egyben a leghangosabbak is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tikal
Akkor a legjobb megoldás az lett volna, ha tûrnek tovább... az a legjobb mindenkinek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Úgy tûnik, nem értetted meg a mondanivalómat. Nem a legyintésrõl van szó, hanem arról, hogy a két csoport közül hánynak hisznek többen.

Mellesleg pedig érdemes elgondolkodni arty #37491-ben írottakán: vajon ebben vagy pl. a magyar mentalitásos topikban mazsihiszes vagy kuruc.info-s linkbõl lesz több?

Ennyit errõl...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
Mindegy hogy mi lesz ott.
Ha valami folytán demokrácia(bár szerintem az iszlám diktatúra esélyesebb) akkor is éhezni fognak.
Azt meg sem diktatúra sem demokrácia nem tudja megszüntetni.
Túl sokan vannak.
Elsõ célpont a zsidók lesznek bár õk elhúzzák a belüket izraelbe.
A második meg a kopt keresztények.

arty
😮

sok mazsihiszes hírt láttál itt belinkelve? nekem egy se rémlik - szerencsére

Forza.

Danny1987