Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Minusz 20 milliárdon áll a város - mégis mit lehet ilyenkor csinálni? Felvenni még tizet és folytatni az eddigieket?
Forza.
ami nyugis, és tiszta...
közben zajlik a fosztogató bandák és a tüntetõk közötti összecsapások is,
az egyiptomi börtönökbõl feltûnõen sok elítéltet engedett el idõ elõtt az elmúlt napokban....
Folytatódik az erõszak
Indavideót nem tudom be lehet e szúrni úgyhogy linkben:
Heves összecsapások egyiptomban
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(mielõtt lehurrognátok: tudom, a gárda jó, a gárda szép, a gárda a harmadik legjobb dolog Magyarországon István királlyá koronázása és Morvai Krisztina EP-képviselõ után. Aki szerint nem, az hazaáruló.)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ezt meg a társait ott helyben fel kellett volna húzni a bíróság elõtti fákra
A tágabb képet nézve már más a helyzet, de odáig kevesen jutnak el, mert elég nekik az, hogy van egy híres név, és egy neki tulajdonított szöveg. Ezt hívják megvezetésnek, és minden média él vele.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(bûnözés, iskola teljesítmény, erõszakosság a fehérekkel szemben stb..)
Live for nothing or die for something.
Szerintem az a bölcsesség egyik alapfeltétele, hogy felismerjük a tévedéseinket, és azt tudjuk mondani: "nem úgy van, ahogy eddig gondoltam".
Schweitzer felülbírálta a nézeteit öregkorára.
Rossz vagy rosszabb megoldások között lehet választani.
Bár nem tudni az islám testvériség a rosszabb vagy a rossz kategoria.
Túl sokan vannak és túl drága az élelmiszer errõl szól ez az egész.
A szabadság meg hasonló dolgok szerintem csak hab a tortán.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Schweitzer pedig öreg korára (50-es évek) a tapasztalatai alapján azt is mondta, hogy a régebbi "nagy testvér - kis testvér" gondolatnak már nincs értelme, sõt a "fejlett modern civilizációt" moralitásában azonosnak vagy visszamaradottabbnak tartotta a korábbi kultúráknál.
forrás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Index
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.