Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A patkoltatás nem is, de a takarmányozás és a tisztántartás viszi a kest rendesen. Elsõkézbõl tudom.
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Danny1987
Nem hiszem hogy az állatorvos patkoltatás takarmányozás drágább mint a szervizelés üzemanyag vizsgák biztositás stb.

Live for nothing or die for something.

Dzsini
nem beszélve a parkolási problémákról 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
simán viszi egy autó árát a fenntartása - a biztosításon kívül.

amúgy azt hiszem ha nem kocsi elé fogod nem kell jogsi rá

Danny1987
A lovakra milyen jogsi kell?
Zöld olcsó és keveset fogyaszt😊

arty
majd jöhet a 2014-es is, abban is tutira ígéri a GM, hogy "mindjárt kész" 😄

Forza.

Danny1987

Inkább fura.
z99999
most csak kitérsz a válaszadás alól, nem azért kérdeztem mert nem szorulna magyarázatra. azt viszont leszûrtem hogy hangyafingnyi tényszerû tudásod nincs a témáról.

Pszt.

arty
most mondták az ertéelen, felmentik a tévészékház hõs forradalmárait!

yuhé!

(csusztatok, de vérforraló)

Forza.

tviktor91
Mar megint egy pedo pap MO-n..😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

HöfEE
Ebben mi a vicces?

arty
Danny1987
Használtak volna kotont akkor nem lenne gond.
A nagyobb gáz hogy majd jönnek Európába.

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDD

"Kovács Ahmed Miklós - magyarországi, jobbikos muszlim"

<#wilting>
kuruc link, de szerintem egy objektív muszlim olvasói levél Egyiptomról:
http://kuruc.info/r/20/73680/
"Tegnap óta újból elérhetõ az internet és a Facebook Egyiptomban, így több ismerõsömmel tudtam beszélni. A helyzet már korántsem olyan biztató, mint pár nappal ezelõtt. Úgy néz ki, a kormányzati propaganda az állami csatornákból rengeteg embernek meg tudta kavarni a fejét. Ehhez elég volt annyi, hogy civil ruhás rendõrök tömege, akik magukat Mubárak-párti átlagembereknek próbálták álcázni, bevonult az egyiptomi forradalom jelképévé vált Táhrír térre, ahol brutális támadást indított botokkal, késekkel, kövekkel és egyéb õskori szerszámokkal a napok óta békésen demonstráló emberek ellen.
...
ha Mubárak marad szeptemberig, megvan az esélye, hogy hatalmát átörökítse egy pártjához tartozó emberre
...
Egyiptomban a helyzet egyre bonyolultabbnak tûnik, ám szerintem a pénteken, a muszlimok legfontosabb heti imanapján eldõl a Nílus-parti nagy arab ország további sorsa. "

0Fritz0
Az ottani vérmérséklet alapján a testõrség emberei az elnök elüldözése után már másnap lógni fognak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Az USA 2007-ban volt a legnagyobb környezetszennyezõ ország, de szerintem Kína azóta behozta.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
USA az egyik legnagyobb energia felhasználó és széndioxid-kibocsátó ország.
Nem hiszem,hogy magyarázatra szorul.
jhetedikj
z99999
és ezt mégis milyen alapon nyilatkoztatod ki?

Pszt.

http://felsofokon.hu/blog/horrika/110201-el%C3%A9rkezett-az-id%C5%91-android-az-%C3%A9len
http://felsofokon.hu/blog/attilah88/110131-megj%C3%B6tt-az-%C3%BAj-hordozhat%C3%B3-sony-konzol
desigo
Az USA (persze Kína se nagyon marad le) a legnagyobb élõsködõje a földnek.
Nem baj az ha a természet néha megmutatja az erejét ott.
immovable
Uhh nem figyeltem. 😊 Akár törölhetõ is akkor. Nem láttam a politikus utálatomtól. 😊
Dzsini
4hozzászólással ezelõtt.

immovable
Véleményvezér😮rbán és a Nagy Terv: ezért kár volt.

Továbbá bebizonyosodott az is, hogy menthetetlenül naivak vagy optimisták azok, akik abban reménykedtek, hogy az elmúlt nyolc hónap kiszámíthatatlannak tûnõ és látványosan koncepciótlan gazdaságpolitikája ellenére a háttérben gõzerõvel készült a nagyon alaposan végigszámolt és innovatív megoldásokat tartalmazó Nagy Terv. Ha ugyanis ez a terv nem más, mint aminek a kereteirõl az Index írt, akkor egyszerûbb lett volna Oszkó Pétert átemelni a kormányba, és megspórolhattunk volna nyolc hónapot magunknak.

HöfEE
Biztos nem volt fékje a majomnak...

Egyébként jó látni, hogy a hadsereg ha nem is aktívan de közbelépett és próbálja elzárni a kormánypártiak útját a tüntetõktõl.

Mubarak's Security Run Over Protesters
(Mubarak testõrségé elüt pár tiltakozót...)

Orbán és a Nagy Terv: ezért kár volt

A 400 milliárdos kiadáscsökkentés a várható GDP növekedést figyelembe véve is csak negyede a szükségesnek. Ezért tényleg kár volt szétverni a középosztály megmaradt bizalmát az államban és a demokratikus intézményekben.

Mindennapi rettegésünk😊

arty
az a baj, hogy itt nemcsak az almára van jelentkezõ, de a lombot, az ágakat, a törzset és a gyökeret is elmutyizzák. végül a földet privatizálják alóla, amit utána az állam visszabérel, közbeszerzésen pedig egy haver vállalkozo uj fát ültet és gondoz élete végéig ...

Forza.

Szép lassan eljutunk a "diktatúra" definíciójához.
Lájk.

polluxware
fideszben ki a fõnök? egy ember... többi kitölti a padsorokat..

Megyó meg azt amit Lázárral parancsol neki I.Viktor

immovable
A 10 fõ egy bábszínház. Azt tesznek amit megyó mond.
immovable
Szerintem meg de. Az frankón látszik a mai magyar politikai palettából.
Habár a milliárdok még az elõzõ ciklusban keletkeztek, a nyakig érõ sz*rt jelenleg nem egyedül Meggyes, hanem a 14 fõs képviselõtestületbõl a 10 fõs FIDESZ frakció lötyögteti kollektíve.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ez most konkrétan az egomi dolgokra értettem.

nem egyformák
mert lehet úgy is lopni, hogy közben nem rombolok....

nem mindegy hogy lelopom az almát a fáról, vagy kivágom az almafát és az egész fatörzset az almákkal hazahúzom...

arty
különbség??? forro lett a levegõ körülötte és inkább felveszi majd más jogcimen?

(te gondolom a télapoban is hiszel)

Forza.

immovable
Ezek mind egyformák csak a színûk más. Állaguk megegyezik.
Csak kár, hogy a most 2/3-os fidesz is ilyen szocikkal van tele...
immovable
A meggyes pártiak úgy csinálnak, mint a jó öreg szoci öregek. Jaj de jó volt akkor, mikor kádár/megyó volt, jártunk Balatonra minden nyáron/fürdõ, fõtér épült, most meg csõd. Csakhogy mindkettõ hitelbõl csinált mindent, semmire nem volt fedezet, de ezt az egyszeri pó'gár már nem veszi figyelembe.

Egy kõkemény - most már volt - fideszes egomi haverom mondta, meggyó beledöfte a város combjába a kést, majd a slepjével nem hagyott mást a Tétényinek minthogy kihúzza azt. Így rá hárul majd minden felelõsség.
De nem fog bejönni neki. Nincs már igazi tábora. Nem véletlenül zavarták el 2/3-al, pont mint országos szinten a szocikat.
Mr_no_NaMe
várjuk :]
Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S