Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Megint buta vagy, de lásd milyen rendes vagyok: mûvelõdj.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hah! Én etetem õket 😄 De trollkodásból ötös.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
8 millió alatt is van 5 csillagos biztonságú autó. Ez nem miniszterelnök, hanem csak egy polgármester, ráadásul a legeladósodottabb város polgármestere. Neki egy Ford Mondeo vagy egy VW Passat is bõven elég volna.

banok
mert kormánynak, amely vezeti az országot, az arca a szó szoros illetve a szó átvitt értelmében. Érdeke az országnak, hogy a ország vezetésének a külseje kifogástalan legyen.
Nem véletlen, hogy Nagy Anna most a kormányszóvívõ és az sem véletlen, hogy anno a Gyurcsányék a Demcsákot akarták aztán csak kiderült, hogy kicsit túl lõttek a célon (<#ravasz1>). Késõbb meg a Budai Bernadettet rakták erre pozícióra aki, szerintem, eddig a legjobb választás volt.
A mai világ az egyik legrelevánsabb szempont külsõ, lassan a politkában is - lásd Olaszország. <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Narxis
A különbözõ költségek elszámoltatása közpénzen nem kiskapu hanem kiváltság. Ugyanígy a mentelmi jog.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

z99999
vagy csak többet tudnak a kiskapukról mint ti, lévén egész életükben ezt tanulták. van aki karórából laptopot tud csinálni, õk mindent be tudnak sorolni munkaköltség kategóriába.

Pszt.

Narxis
A politikusok kiváltságosok. Olyan ez mint régen a nemesség.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mi a gond a földméréssel? Jó az.
arty
informatikus vagyok, de a cégem nem fizeti a - mittomén - szemüvegemet. neki miért jár a fodrász, ráadásul nem is versenyszférában??

igen, a 30 forintos kifli is gáz lenne közpénzbõl! azért kap fizetést, hogy abból oldja meg!

Forza.

arty
természetesen ez is durva rasszizmus 😞

Forza.

Dzsini
Üdv a bulvársajtóban 😊 (mindegyik az)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

banok
Na jó ez már nevetséges. Lázár kocsija után most a kormányszóvivõ frizurája jön?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike at home
szerintem politikusnál nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

immovable
Ha nálad õk döntik el, hogy élj, akkor...ajjaj.
bertino
<#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
Namost vagy azt nem sikerült eltalálni a cikkírónak, hogy egy negyedév az 3 hónap, vagy a 128-at nem sikerült 3-al elosztani. Pedig úgy még HATALMASABB lenne ez az összeg.
Amúgy pedig rohadjon meg/akasszuk fel/mondjon le az összes, amiért nem nekem fizetik ezt a pénzt. Ez az ország így ÉLHETETLEN!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
Schweitzer környékén volt egy cikk, amelyben azt taglalták, hogy még nem igazán volt rá példa, hogy (társadalmi evolúciót feltételezve) bizonyos lépcsõket átugorva fel- vagy lefele, vagy (társadalmi evolúciót nem feltételezve) egyik kulturális alaprendszerbõl másikba átugorva jól beilleszkedjen és problémamentesen mûködjön egy népcsoport, vagy akár csak egy-egy személy.
Akkoriban ezt az angol birodalomszemlélet és a "támogassuk elmaradott embertársainkat" nézet kritikájaként fogalmazták meg (a törzsi társadalomból a feudalizmust és egyebeket átugorva rögtön polgári társadalomba kerülni), és ma is lehet rá hivatkozni, hiszen a kultúrák között folyamatos a súrlódás és az egyet nem értés, mások az értékrendek, stb.

A társadalmi evolúció egy érdekes alapkérdés, hogy létezik-e egyáltalán társadalmilag (nem technológiában) egy fejlõdési sor? Ha igen, akkor hogy sikerült a görög kor demokráciája (amit ma fejlett társadalmi rendszernek tartunk) után egy feudális (fejletlen) rendszert jobbnak tartani? Ezen társadalomfilozófusok évszázadok óta vitáznak, és mióta Darwin környékén megjelent az evolucionista nézet, azóta azt sokan próbálják ráilleszteni a társadalmi rendszerekre, vallásokra, és mindenre - vitatható sikerrel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mike at home
elvileg nem
de gyakorlatban azért nem könnyü toleránsnak lenni
csak amikor szarok bele a világba
egyébként is annyira nevetségesek néha az emberek. egy pillanat az életük, teszik-veszik megukat mindtha õk olyan kurva fontosak lennének, aztán pár száz év, és már arról sem tud senki, hogy léteztek
amúgy meg úgyis belecsapódunk a Napba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

joebacsi
Ismerek én is olyat, aki itthon nem tudott elhelyezkedni a politológusi diplomájával. Nyilván a négerek miatt, akik összefogtak a cigányokkal ellene. Szörnyû ez a világ, de szerencse, hogy mindig van mire fogni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
Attól függ melyik értelmét használod a szónak - kiválóan el lehet egymás mellett beszélni akkor, ha egy széles értelmû kifejezésnél másról beszél az egyik, és másról a másik.

(lásd még: nacionalizmus és környéke, a másik topicban)

Danny1987
Magyarország én így szeretlek.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Biztos hogy a liberalizmus nem szól bele?

Marci0115
hát azért ez már a nevetségesség határát súrolja, jó hogy nem már a kotont is az adózok pénzéböl veszik meg

Danny1987
Csak nem szaporodnának ennyire és nem lenne nekik kocsijuk internet meg miegymás.
Élni élnének.
Lehet még az európai civilizációt is túlélik(ami a mai demográfia trendeket nézve hamar elmondható lesz).

Mike at home
elkapni, és letolni nullással

Mike at home
mert egy alapjaiban dilettáns, de cezaromán fasz
azért
és lassan tele lesz vele, meg a drága kormánya idétlenkedésével az emberek töke
mert megint volt történelmi esélye, immár másodszor, de semmit nem tanult az elsõ elbaszásából

Mike at home
Igen, ez korrekt. Orsóséknak.
A cigók összefognak - eddig szerencsénkre nem sikerült nekik -grundolnak egy pártot, és meg is van a parlamenti többség

Miert kellene lemondania? Van mas helyette?
Ezeket a gorenyeket mar ismerjuk, ujakat akarsz beengedni a tyukolba?😊

Amugy elzavarva senki nem lesz: a magyarok nem tudnanak ugy osszetartani, mint az egyiptomiak.

http://gaborszantai.co.uk/

Mike at home
A liberalizmus az, hogy hagyod élni a többieket. Ez a liberalizmus. Nem szólok bele más dolgába, nem mondom meg, hogy éljen, DE nem élek más rovására sem. Tehát nem féktelen szabadosság.
Egyébként az, hogy kinek mi elfogadható, nagyon függ hol lakik. Ami nekem szabadság, az lehet, hogy másnak már káosz.

Mike at home
Orbán lemond majd magától, vagy úgy kell majd elzavarni?

Dzsini
Ahogy az elõzõ pártízezer év során?

(lásd még: Albert Schweitzerrel kapcsolatos beszélgetés és az ott linkelt cikkek)

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Marci0115
ez így van, kiváncsi lennék hogyha nem lennének fehérek hogyan tudnák magukat fenntartani a feketék

Danny1987
Ahogy látom te már megzavarodtál.
Ha leölnék a fehéreket a retardált feketék mehetnének vissza kecskét kúrni.

Errõl beszéltem.
A liberalizmus rasszizmus csak itt a célpont a fehérek.

Talan bele kellene kicsit melyedned a RSA tortenelmebe, mielott meg vegkepp megzavarodsz.
Egy igazsagos vilagban, napjainkban a feherek kiloveseert fejpenzt kellene osztania a kormanynak.

Danny1987

Marci0115
Mi az a lézerblokkoló és miért van Lázár János autóján?

Közpénzen luxusautóval járni nem törvénysértés. A közlekedési szabályok megszegése azonban annak számít. Még neki is....

Danny1987
A megyeget és a feketék tolják nem illik össze.
Amit a feketék összehoztak az:
-évi több tízezer gyilkosság
-több százezer erõszakos bûncselekmény
-rengeteg AIDS-es.

Amúgy antirasszista lévén ezen miért nem akadsz ki?:

"„A munkavállalóknak – azonos képzettség esetén - a következõ sorrendben kell elõnyben részesíteniük a jelentkezõket: fekete nõ, fekete férfi, fehér nõ, fehér férfi. Így aztán esélyem sem volt a szakmámban elhelyezkedni” – meséli Lucas, egy fiatal, fehér dél-afrikai, aki politológusi diplomájával földmérõként dolgozik."

Ha európában olyan lenne hogy fehér nõ fehér férfi stb akkor a liberálisok sírnának.

Hogy is van ez?
Ha a megkülönböztetés négert cigányt stb ér rasszizmus ha fehéreket akkor pozitív diszkrimináció?

A liberalizmus eléggé fehérellenes😊

polluxware
és mi lenne ha hívek dobnák össze a lét? ha már megérdemli sztük...

Tikal
😄DDD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

errol jut eszembe egy kis anekdota:

Haverom meghivott volt egy szorakozohely megnyitojara a Citadella kozeleben.
Ferfiak persze elkezdtek jarmuvekrol beszelgetni:
- Mivel jottel?
- Suzuki.
- Milyen?
- Ezres.
- Az mar jol megy, nekem Ducatim van.
- Nekem meg Swiftem...

<#idiota>

arty
amugy... te vagy az, Jani? 😄DD

Forza.

arty
szerintem neked csak valami homályos, tipizált elképzelésed van azokról a "körökrõl"

"ha elmenne egy fontos nemzetközi megbeszélésre egy suzuki swift-el, körberöhögné mindenki és 0 tekintélye lenne"

LOL

"megint sok az irigy"

sok az éhes, az a gond. meg, hogy ezt nem látod...

Forza.

arty
látom nagyon fáj, hogy megyeget az országnak akkor is, ha FEKETÉK "tolják" 😊))

Forza.

Mert 70% ezt akarta õsszel.
Tikal
nem azért. ez a legbiztonságosabb, ja és gyors is. mintha számítana...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
mert ez tetszett neki😊

Tikal
S8-as szintû? na ne már, még jó hogy tõlünk északabbra miniszterek képesek bejárni tömegközlekedéseel vagy bringával. Egyik politikusunk sem érdemel S8ast ( kivéve miniszterelnök, köztársasági elnök )... talán A8-at, de mi a lofasznak az S? ne viccelj már.