Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem véletlen, hogy Nagy Anna most a kormányszóvívõ és az sem véletlen, hogy anno a Gyurcsányék a Demcsákot akarták aztán csak kiderült, hogy kicsit túl lõttek a célon (<#ravasz1>#ravasz1>). Késõbb meg a Budai Bernadettet rakták erre pozícióra aki, szerintem, eddig a legjobb választás volt.
A mai világ az egyik legrelevánsabb szempont külsõ, lassan a politkában is - lásd Olaszország. <#idiota>#idiota>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pszt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
igen, a 30 forintos kifli is gáz lenne közpénzbõl! azért kap fizetést, hogy abból oldja meg!
Forza.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy pedig rohadjon meg/akasszuk fel/mondjon le az összes, amiért nem nekem fizetik ezt a pénzt. Ez az ország így ÉLHETETLEN!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Akkoriban ezt az angol birodalomszemlélet és a "támogassuk elmaradott embertársainkat" nézet kritikájaként fogalmazták meg (a törzsi társadalomból a feudalizmust és egyebeket átugorva rögtön polgári társadalomba kerülni), és ma is lehet rá hivatkozni, hiszen a kultúrák között folyamatos a súrlódás és az egyet nem értés, mások az értékrendek, stb.
A társadalmi evolúció egy érdekes alapkérdés, hogy létezik-e egyáltalán társadalmilag (nem technológiában) egy fejlõdési sor? Ha igen, akkor hogy sikerült a görög kor demokráciája (amit ma fejlett társadalmi rendszernek tartunk) után egy feudális (fejletlen) rendszert jobbnak tartani? Ezen társadalomfilozófusok évszázadok óta vitáznak, és mióta Darwin környékén megjelent az evolucionista nézet, azóta azt sokan próbálják ráilleszteni a társadalmi rendszerekre, vallásokra, és mindenre - vitatható sikerrel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de gyakorlatban azért nem könnyü toleránsnak lenni
csak amikor szarok bele a világba
egyébként is annyira nevetségesek néha az emberek. egy pillanat az életük, teszik-veszik megukat mindtha õk olyan kurva fontosak lennének, aztán pár száz év, és már arról sem tud senki, hogy léteztek
amúgy meg úgyis belecsapódunk a Napba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(lásd még: nacionalizmus és környéke, a másik topicban)
Élni élnének.
Lehet még az európai civilizációt is túlélik(ami a mai demográfia trendeket nézve hamar elmondható lesz).
Live for nothing or die for something.
azért
és lassan tele lesz vele, meg a drága kormánya idétlenkedésével az emberek töke
mert megint volt történelmi esélye, immár másodszor, de semmit nem tanult az elsõ elbaszásából
A cigók összefognak - eddig szerencsénkre nem sikerült nekik -grundolnak egy pártot, és meg is van a parlamenti többség
Ezeket a gorenyeket mar ismerjuk, ujakat akarsz beengedni a tyukolba?😊
Amugy elzavarva senki nem lesz: a magyarok nem tudnanak ugy osszetartani, mint az egyiptomiak.
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként az, hogy kinek mi elfogadható, nagyon függ hol lakik. Ami nekem szabadság, az lehet, hogy másnak már káosz.
(lásd még: Albert Schweitzerrel kapcsolatos beszélgetés és az ott linkelt cikkek)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha leölnék a fehéreket a retardált feketék mehetnének vissza kecskét kúrni.
Errõl beszéltem.
A liberalizmus rasszizmus csak itt a célpont a fehérek.
Egy igazsagos vilagban, napjainkban a feherek kiloveseert fejpenzt kellene osztania a kormanynak.
Közpénzen luxusautóval járni nem törvénysértés. A közlekedési szabályok megszegése azonban annak számít. Még neki is....
Amit a feketék összehoztak az:
-évi több tízezer gyilkosság
-több százezer erõszakos bûncselekmény
-rengeteg AIDS-es.
Amúgy antirasszista lévén ezen miért nem akadsz ki?:
"„A munkavállalóknak – azonos képzettség esetén - a következõ sorrendben kell elõnyben részesíteniük a jelentkezõket: fekete nõ, fekete férfi, fehér nõ, fehér férfi. Így aztán esélyem sem volt a szakmámban elhelyezkedni” – meséli Lucas, egy fiatal, fehér dél-afrikai, aki politológusi diplomájával földmérõként dolgozik."
Ha európában olyan lenne hogy fehér nõ fehér férfi stb akkor a liberálisok sírnának.
Hogy is van ez?
Ha a megkülönböztetés négert cigányt stb ér rasszizmus ha fehéreket akkor pozitív diszkrimináció?
A liberalizmus eléggé fehérellenes😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Haverom meghivott volt egy szorakozohely megnyitojara a Citadella kozeleben.
Ferfiak persze elkezdtek jarmuvekrol beszelgetni:
- Mivel jottel?
- Suzuki.
- Milyen?
- Ezres.
- Az mar jol megy, nekem Ducatim van.
- Nekem meg Swiftem...
<#idiota>#idiota>
"ha elmenne egy fontos nemzetközi megbeszélésre egy suzuki swift-el, körberöhögné mindenki és 0 tekintélye lenne"
LOL
"megint sok az irigy"
sok az éhes, az a gond. meg, hogy ezt nem látod...
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''