Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább az elsõ,bár annyira nem értek hozzá,de egy bizonyos összeget szivesen befektetnék értékpapirokba.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
A Fidesz is ezt akarta ellenzékben, most végre melléjük álltak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Attól függ mit szeretnél a pénzeddel - biztonságban tudni banki alapkamat környékén vagy esetleg nagyobb hozamot szerezni, kockázatosan.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akkor mi éri meg a legjobban? Bankbetét?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
"azok" se járnak jól, hiszen az ország/forint bedõlésével az õ megtakaritásaik is mennek a levesbe

sõt! õk járnak rosszul: csõd után is lesz "valami", ahol a nyugdijas kap(hat) nyugdijat - de aki a magánt választotta, az "magára vessen", róla semilyen szinten nem kell gondoskodnia az államnak (aki végülis elb*szta az õ megtakaritásaik értékét...)

Forza.

desigo
az önkormányzatok a legnagyobb élõsködõk a rendszerben <#levele>
4 év mulva tényleg nem lesz semmi abból a pénzbõl.Virtuális számlán lesz a nyugdíjunk,ami nem is pénz valójában.Végén még tényleg azok járnak jól,akik bentmaradtak a magánnyugdijpénztárakban.Jön egy másik kormány,azok meg visszacsinálják az egészet,aztán kezdhetjük ujragyüjteni a pénzt.

Kösz<#idiota>

Dzsini
De legalább szavazhatsz, hogy hol legyen Elvis tér 😊

Ja.A BKV 77 milliárdját kihagytam amit most fog kapni.Tarlós is alkalmatlan a feladatára.Igy könnyü várost vezetni.

arty
Meg BKV.

Tanulság: lehet lopni, majd kisegítenek.

Forza.

A Máv adósságálományának csökkentésére forditják az elvett magánnyugdijpénztári befizetéseket.Sõt,még az önkormányzatok is részesülnek belõle.Mi ez ha nem lopás?

arty
"mi történne?"

dzsé kategoriába minõsitenének
világpánik, szabadulás a magyar papiroktol
400 forintos frank
500 forintos euró
30-50%os inflácio
államcsõd
polgáháboru

tetszõlegesen válassz ki hármat-négyet, annyi tuti megtörténne

ehez képest nem jobb most? 😊

Forza.

arty
már nem sokáig

Forza.

Dzsini
"I estimated that the height of the letters would need to be around 5 or 6 microns. When you consider that the thickness of a human hair is measured at 100 microns you begin to see the scale of the project."

Dzsini
Amit én találtam adatot, az 1 ezred inches pengevastagságot ír a biztonsági pengének, ami 2 századmilliméter, ennél ez valószínûleg vékonyabb volt már. A kép (állítás szerint) négyszázszoros nagyításban mutatja a pengét, ahol azért bõségesen látszanak ilyen kopások, ez a nagyítás növényeknél a sejtek szintjét mutatja.
a fickó honlapja

Sadist
A szar finom, több milliárd légy nem tévedhet.

Amúgy eléggé koptatott pengének tûnik. Az igazi borotvapengérõl tudni kell, hogy az élének az átmérõje nanométeres nagyságrendû, és nem vág, mint a kés, hanem hasítja a szõrszálakat. Úgyhogy nekem is kicsit kamu szagúnak tûnik, hogy valaki nanométeres tartományban tudja mozdítani bármely testrészét, pláne egy eszközt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
Én is gyanakodtam, de rengeteg helyen lehozták (külföldi cikkek), és a fickónak már régebbrõl is van pár mikrogravírozós mókája - gombostûfejekre meg hasonló tárgyakra dolgozott már többször. A penge pedig eladó valami 65 ezer fontos áron.

jhetedikj
nagyon kamu szaga van :/

anno 1987

Dzsini
Ámerika ráadásul vállaltan ezt csinálja...

Sadist
<mode=EgyszeruProli>
Az MNB bármikor nyomhatna annyi pénzt, amennyit csak akar, és kifizethetné az egész államadósságot, mégsem teszik, mert kapzsik, és szolgasorban akarják tartani a magyar népet.
</mode>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és a Nemzeti Bank az független valójában, vagy ebbe azért komoly beleszólása van külföldi intézményeknek?

..én mondjuk továbbra sem látom a reális jelenlegi és múltbeli kivezetõ utat az adósságspirálból.

....és azt pedig mindenki tudja, csak a kormányok soha el nem ismerik, hogy Magyarország egy pénzügyi analfabéta állam, vezetõséggel és polgártársakkal, polgárnõkkel, barátokkal, barátnõkkel, Még egyszer mondom analfabéta 😊)

(tudom nyomtatott karakterben nehéz érzelmek kifejezni, félreértések elkerülése végett, nem rád utaltam a sorok végén😛)

Mike at home
tudom hogy fideszes körökben nagy divat, de nem kell az államadósságot túlfetisizálni
az állam nem egy magánszemély
mindig meg tudod finanszíroztatni a hiteleidet másikkal, a lényeg az, hogy lehetõleg olcsóbb hitellel, így a kamatterhek is alacsonyabbak
persze ha faszok vagyunk, beugatunk mindenkinek, akkor a kamatterhek is nõnek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ÉJJEN A PÁRT
ÉJJEN NAFTALIN

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

immovable
Atomreaktor
csak maguknak osztják szét, nem nekünk.... a fejlesztéseket, pályázatokat a rokonok cégei nyerik, stb.

Dzsini
Hát, van egy módszer: az államadósság elinflálásának hívják - tegyük fel, hogy 10 milliárd forint az államadósság: akkor mostantól 1 milliárd egy kiló kenyér, és 10 kiló kenyérbõl meg is vagyunk... kisebb probléma, hogy csak egy pénznemen belül mûködik, és eléggé aláássa a bizalmat. (az elinflálás szakkifejezés, beszélnek róla itt-ott)

az lenne a legjobb, ha nem is kellene többet dógozni.

Punkerwork
azóta sokkal sokkal többet vettünk fel, ennyi erõvel ne fizessük ki azt se 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

immovable
Járai Zsigmond korábbról.

"Egy új gazdaságpolitikai irányvonalnak három feltétele van. Az egyik a társadalmi támogatottság, ez meglesz, hiszen a választások után a jelek szerint többségi támogatást élvezõ párt fog kormányt alakítani – mondta Járai. A másik feltétel, hogy legyen víziója az új kabinetnek, a Fideszben pedig remélem, megvan a vízió. A harmadik feltétel, hogy legyen mindehhez szellemi kapacitás. Elméletileg megvan, de valójában kicsit szkeptikus vagyok ebben."

A Széll Kálmán féle "órarendbõl" - mert nem több - látszik, hogy csak a társadalmi támogatottság van meg. A többi...?
akkor ez most mi....
ergo az ország a lakossága, amíg van ország, vagy amíg van lakosság az adósságot és annak kamatait fogja nyögni... bravó...

vagy az A, verzió #39248
"szal továbbra is azt mondom az 1991 elõtti adósság fennálló részét le kell szarni, nem fizetünk és kész"

Punkerwork
kétlem hogy az unokáink 0-ra tudnák hozni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

b, verzió életed végig fog fizetni még az unokád is
innen tapsolok neked😉 (drukkolok)

polluxware
én láttam olyan levelet, még választások elõtt (körlevél) amiben azt bizonygatta a fityisz hogy megment mindenkit a bolsi kormánytól csak szavazzanak rájuk...

megtörpént

most meg megy a duma, hogy nem tudták hogy ennyire nem lesz pínzmag

gondlom máshol is jártak így....

polluxware
irány mongólia.. innen tapsolok neked😉 (drukkolok)

immovable
fityisz és az egészségügy Széll Kálmán féle lózunghalmaza.

„Betelt a pohár és most nem az anyagiakról beszélek. Az orvosok nagy reményt fûztek az új kormányhoz, azt gondolták, hogy nyolc év alatt volt idejük felkészülni, és az asztalfiókban ott van 6-8 fontos terv, amit meg kell valósítani. Azt gondoltam, hogy nyolc hónap után egy programról tudunk vitázni.

Ehhez szakemberek kellenének, olyanok akik már láttak egy kórházat belülrõl s felismerték annak mûködési mechanizmusát. De itt csak haverok családtagok vannak.
Az egészségügyi menedzserképzõ központ vezetõjébõl államtitkárrrá lett Szócska Miklós

Látszik a fityiszen, hogy õk is csak egy ávh-s rendszerben szocializálódott párt.

Izé...New York, Tel-Aviv, Budapest tengely.

Nem túl okos dolog egy olyan országnak genyóznia, amelyik nem rendelkezik ásványkincsekkel, de legalább minden évben súlyos milliárdnyi devizát kell kitermelnünk az orosz gázért(a fagyhalál nem fasza dolog), az export a GDP 78%-át adja és az államadósság nagy részét(=a mi étvizedes túlköltekezésünk) nem belsõ források, hanem Hans, Francois és Jonathan finanszírozta.

Ez a tipikus a jobbikos/bolsi tempó, amelyik albánia felé vezet.

Emberek!
Jöt ma egy levél, amelyben hosszasan fejtegetik, hogy NEM LISTÁBÓL vették az adataimat, csak ennek a levélnek a küldéséhez hsználták fel, és különben is, hogy gondolhatok én olyat, és miért is kételkednék a Nemzeti Összefogdosás Kormányának a becsületességében.
Mellette volt egykis melléklet néhány kérdéssel az Új Alkotmányról, persze mondanom sem kell, garantálják, hogy figyelembe fogják venni a véleményemet.

Nem is ez a lényeg:

Válaszboríték!!!

Most minden állampolgár ingyen küldhet el bármit abban a borítékban a kormánynak!
(Szerintem küldjük el hazánk hondfoglalás óta legnagyobb pillanatának, a "Forradalom A Szavazófülkékben"-nek a rövidítését!)

Hát igen.Ebben igazad van

s létezik olyan hiteles elemzõ aki szerint ebbõl úgy ki lehet kerülni, hogy simán visszafizetjük, és évrõl évre egyre kevesebbet fizetünk vissza, hogy egyszer csak nem lesz adósságunk?

vagy azért Belgisztán, izé vagy hogy hívják most? Belgiumból irányítják a Nemzeti Bankot, és az inflációnkat?

Ebbõl 1850 milliárdhoz és annak kamataihoz alapból nincs közünk, mert katonai megszállás alatt állt az ország.

Megjegyezem az alkotmány, a törvények nagyja, az elsõ országgyûlés, elsõ köztelnök, elsõ kormány, mind megszállás alatt jött létre.... s ezt a megszállás alatt létrejött állapotot konzerváltuk a mai napig jogtörténelmi szempontból, mert igenis jogtörténelmi szempontból a katonai megszállás fontos tényezõ.

Sadist
Tudom, kurvára rosszul esik ezt hallani, de ha a segédmunkások is el tudják végezni ugyanazt a munkát, akkor fölösleges volt 3 évet tanulnod.
Mi az a plusz, amit tudsz a többiekhez képest? Mert lehet azt mantrázni, hogy én ezt vagy azt tanultam, és verni az asztalt, hogy igenis fizessék meg, ha nincs szükség rá, akkor mibõl, és minek?

Dzsini
1990-ben 1380, 1991-ben 1850 milliárd volt az államadósság, 2009 végén 20 ezer milliárd felett.

Egy évi kamat, amit most ki kell fizetni majdnem annyi, mint az 1991-es.

szal továbbra is azt mondom az 1991 elõtti adósság fennálló részét le kell szarni, nem fizetünk és kész............

mi történne? megsértõdik a McDonalds vagy Tesco és kivonul? nem...
a Moody's rosszabbul sorol be minket? honnan hova...
vagy mindig csak azért veszünk fel kölcsön hogy visszafizessük a kölcsönt...

mikor nem rokkanunk bele?
nincs olyan verzió amibe nem rokkanna bele az országba...

az pedig hogy kifizetjük az adósságot csak egy illúzió semmi több.

Nekem 2004-ben is volt 130 bruttóm,meg most is van 130 bruttóm.Errõl ennyit

bazza
Valamibõl el kell kezdeni 😊 Legyenek rablók, szarháziak, de a qrva életbe minden pénzbe kerül. Vagy te tudsz olyan politikai erõt aki 1 év alatt mást is tudott volna tenni? 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mike
naja, és mennyivel többet kell törleszteni ha szétbasszuk a forintot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray