Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
meg ugye minek dolgozzunk, ha kényelmesebb üldögélni az irodában
meg ugye kevés a fizu, ezért nem is csinálunk semmit
aztán amikor odamész hogy ellopták a biciklid, azt mondják, lopj te is

ebben az országban, ha valaki egész nap a tökét vakargatja, mindig arra hivatkozik, hogy kevés a fizu

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na meg vicces, hogy sokszor csak 1 járõrautó van egy egész településre
összehasonlították asszem érdet meg egy ugyanolyan lélekszámú amcsi várost, ha nálunk is lenne ennyi rendõr, autó, felszerelés, akkor kicsit másképp állnának a dolgok

Mike
akkor falvellák braziliában

Mike
a politikusaink megélhetési bûnözõk?

Danny1987
Minden nap betörés - 700 lélek félelemben, reszketésben

Hogy is volt a két héttel??

Vagy itt is gárdisták okozzák a rettegést??

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987
Még ezt is tedd hozzá:

http://www.fmh.hu/cimlapon/20110311_tetves_gyerek

Sadist
Most ha demagóg lennék, hozhatnám példának, hogy a télen vagy egy tucat ember fagyott meg a saját lakásában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Narxis
Ja, igaz, csak elkapott a mélymagyaros nosztalgiázás. 😊)

Ez azért durva! :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
az se pont úgy vót, de akkor sem volt annyira aktív földrengéses terület, hogy a nyelv külön kifejezést alkosson/kölcsönözzön/stb. a földrengésbõl származó árhullámra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Hajj, pedig egyszer 3 tengerpartunk is vót!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez igaz, de ez a fajta önbítráskodó magatartás kb. annyira kell nekünk, mint a roma integrációs program.

Mert már rég halott lenne, ha nem vennék körbe a bodyguardok.

a Zemberek nem szoktak vízbõl prédikálni.

Dzsini
Igen, partra szálló (kikötõ) hullámot jelent, legjobban talán a szökõár közelíti. Olyan nyelveken van saját neve, ahol elõfordul (japán, tamil, indonéz, stb.) - nekünk nincs, mert nem élünk földrengéses zónában tengerparton.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Cunami az japán név nem?<#hehe> (de gonosz vagyok)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
nem vezet majd sehova, de oké...

hányan halnak meg naponta a rendszer miatt?
mennyiért számoljam, hogy milliók nyugdiaj uszott el és nincs jövõkép?

ilyenkor fideszezek? igen, amikor kormányon vannak, fideszezek. vagy más képviseli a rendszert jelenleg?

simán általánosithatok, mivel a fideszes képviselõk egyhangulag szavazzák meg a törvényeiket. ergo nyugodtan mondhatom, hogy fidesz képviselõk csinálták ezt vagy azt.

Forza.

Danny1987
Ember életet mennyiért számolsz be??
A terrort mennyiért számolod be???

Plusz ha cigány család költözik a szomszédodba a házad értéke csökken😊

Míg ha fideszes akkor nem.

Amúgy érdekes ilyenkor fideszezel??
Csoportosítunk csoportosítunk??

Kis általánosítással az általánosítás ellen😊

Néha igyál abból a vízbõl amibõl prédikálsz.

Tikal
Példa: angol rendõrök.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Persze, korrupcio az mindenhol van. Én általában beszéltem. Kinn egy rendõrnek tekintélye van. Itthon nincs. Ez nem csak a fegyverhasználaton múlik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
szeretnénk mi azt hinni, hogy arrafelé nincs korrupcio, de ez nem igy van 😞 egyszer nézd meg a Serpicot, az ugyan a hetvenes évek amerikájáról szólt, de vszeg ma sincs nagyon másképp. picit talán finomabban megy, de az ember mindenfelé gyarló.

mivel az ottani helyzet sokkal erõszakosabb, szabad fegyverviselés, stb, igy a törvény is jobban védi õket, nagyobb az elrettentõ erõ: komoly büntetést kap, aki akár csak kezet is emel egy rendõrre

Forza.

arty
te hozol "cigányok elloptak 50 ezer forintot" én hozok egy fideszes cikket, amiben 1 milliárdot loptak el.

sokat kell majd linkelgetned, hogy hasonló kárt felmutass "tõlük"

Forza.

Danny1987
Az AI szerint nálunk csak a cigányokat bántalmazzák

"A jelentés a szokásos formát hozta, ugyanis megállapítja, hogy a cigányságot úton-útfélen sérelem és támadás éri. A tragikomikus és felháborító az egészben, hogy a vizsgált esetek közé soroltak több olyan bûncselekményt is, amelyet a cigányok követtek el"

Tikal
Ez világos.
Épp ezért van a nemzeti kormányunk, hogy kiképezze a rendõröket, "kéthétalattrendlesz" sándort ezért fizetik, nem?

egyébként a tekintélyük elvesztésérõl õk maguk is tehetnek, próbálj meg lefizetni egy amcsi rendõrt, már kattan is a billincs. elég mélyek már ezek a problémák sajnos itthon...

Danny1987
Sadist
De, azért nincs nincs tekintélye, mert nincs meg a képzettsége, szakértelme, oktatása, felszerelése. A bûncselekmények felderítettsége alacsony, helyette mennek trafipaxozni, így szeritned hogy lesz tekintélye a rendõrnek? Sehogy. Érdekes mód most egy rablóbandát füllenyomat alapján el tudtak fogni, szóval tudnak, ha akarnak. Csak ehhez rengeteg pénzre és energiára van szükség, amit nem az államtól kapnak, hanem maguk próbálják bírságokból összeszedni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini

Feltehetõen gázrobbanás történt a fukusimai atomerõmûben. Az erõmûvet üzemeltetõ tokiói villamosmûvek szerint négy dolgozó megsebesült, amikor a hûtési folyamatban használt hidrogén robbant be a Tokiótól 240 kilométerre északra található 1-es számú atomerõmûben.

A fukusimai erõmûbõl radioaktív gõz kerül ki, ezért a szakemberek folyamatosan mérik a környéken a sugárzást. A megsérült reaktor környékén a normálisnál nyolcszor nagyobb értékût regisztráltak, a létesítmény vezérlõtermében pedig a normális sugárzási szintnek az ezerszeresét.

indexen folyamatosan frissül

szakember leírása a reaktorról, az eseményekrõl

Tikal
jaa, bocs, megélhetési bûnözés 😊

Tikal
jaaj, hagyjuk mr ezt a harlemet, lol...

Mike
naja, mert Harlem egyes részeibe a rendõség be mer menni, fõleg a fehér rendõr, hát persze

Mike
úgysem fogjátok megérteni soha, miért nincs cigánybûnözés

Tikal
Bocs, de nem mondtál semmit...ezt én is látom, de épp ezt kéne megoldani a kedves pintér "kéthétalattrendlesz" sándornak meg orbán"kéthamrad" viktornak.
A rendõrnek nincs tekintélye. Ha elõveszi a fegyverét, ha nem, ha gumibotot vesz elõ ha gázspray-t sehogysem... ezen a lõgyakorlat sem segít, nem azért nincs tekintélye mert nem tud lõni. Az okok már mélyebbek ennél.

polluxware
háá fosnak bacod...

magyar zembert is csak egy pontig lehet hülyíteni... aztán ha látja ,hogy annak a pár százaléknak milye van +mibõl..

+ ha már nincs vesztenivalója

lesz itt még zulu lázadás

Danny1987

berlinboy6329
Ez van,fogadd el..Tudod,tolerancia,így olvastad el?

Amúgy linkelgethetsz,minden linkedre hozok másik 100-at,ami cigányos...Aztán összehasonlítjuk kinek van több.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

arty
Megnéztem.

Tartom, ez a fajta primkó cigányozás, ami itt megy: béna.

Forza.

0Fritz0
Esetleg megnézhetnél egy wiki cikket a toleranciáról.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Egy évben gyakorlat címszóval ellõnek kb. 100 lõszert. Egy átlagos lövõ egyetlen versenyen lõ annyit. Akinek van rá igénye, az képezi magát, de saját zsebbõl kell tennie. Lehet, hogy te vakon megbíznál olyanban, aki kb. azt tudja, hogy melyik oldalról nem érdemes a csõbe nézni, de én nem.
Meg mikor olyat lehet olvasni, hogy elvesztette a szolgálati fegyverét az egyik Volán járaton, én ott azt mondom, hogy inkább csak gumibot, ha pedig megtanulták használni a fegyverüket, akkor hordják szolgálatban.

Tikal
Egyébként meg ha épp egy rendõrrel beszélsz, nem is tudom mi okod a hirtelen mozdulatokra 😊

Tikal
Miért tenném hozzá? ... azt hiszem elvárható egy rendõrtõl hogy tudjon bánni a fegyverével és hogy tudja mikor kell elõvenni... mikoir épp vasvillával kergeti 15 roma akkor szerintem elõvehetné és sorba lelõhetné mindet.

arty
az árják se féltek '43-ban, ééérdekes

(elnézést a hangulatkeltésért, tudom, hogy ez nemugyanaz, csak ha már banálisak vagyunk, legyünk durván azok! 😉 )

Forza.

óóó stop.hu szerint terror van.... mitõl van terror? mert a stop.hu azt írja hogy minden egyes cigány személyt elkísérnek mindenhova.... haha ez már vicc kategória.

..érdekes amúgy a nem lopásból élõ gyöngyöspatai magyar állampolgárok nem félnek, mert nincs mitõl félni valójuk, ennyi.

Link
Ráadás link

És ezek?

arty
szerintem nem direkt vagy ... <#lama>

Forza.

DaemoonHunter
Tudjuk hogy nem csak a cigányok ilyenek, de linkelj még pár esetet, mert ez nem volt elég meggyõzõ nekem, és még mindig utálom a c ket, s erõsen rasszista hajlamú vagyok sõt, még hüje is, de az direkt volt úgy<#eplus2>

arty
ironizálj már ezekrõl a férgekrõl is egy kicsit plz

van rá igény? linkeljek még aljadék FEHÉR bõszínû elkövetõket?

esetleg egy wiki cikket a rasszizmuról? 😉

Forza.

arty
ennyi <#eljen>

nem a rendõr a hüje, ha nem mer fellépni. félti az állását, megélhetését, hogy sittre vágják, stb. a törvényi környezet szar, el vannak keményen lehetetlenítve.

ide vezet a rendõrállamozás...

Forza.

arty
és valóban

szal nem kell ironizálni, ez nem bõrszín kérdése

Forza.

Sadist
Ha ismernéd a magyar rendõrség átlagos képzettségét, akkor még lõfegyvert sem adnál a kezükbe.

desigo
Hol kell aláírni,hogy itthon is így legyen?