Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Látom te se nagyon értesz a mezõgazdasághoz, de még csak piacra se jársz. Bocs a személyeskedésért, de olyan dolgokat hordasz össze ami távol áll a valóságtól, vagy legalábbis nem ennyire kétségbeejtõ, mint ahogy azt te hiszed.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Willenbrock
Sok választás már nincs.Legfeljebb az otthoni biogazdaság mentesít a sok adaléktól,már a zöldség-gyümölcs is genetikalag manipulált meg gázokkal érlelt stb.Minap ettem egy szép félkilós paradicsomot de az íze alig emlékeztetett rá.Az emberek nagy többsége nem teheti meg hogy önellátó legyen,bolti alapanyagokra szorulunak rá.A mezõgazdaság jórészt kinyírva-jöhetnek a világot etetõ mamutvállalatok.

Hegi90
mondjuk kajából mindig van szabad választási lehetõséged, amivel nem ártasz senkinek sem.

"Egyébként szerintem csak azt tesztelgetik ezzel az egésszel hogy itthon mennyire hajlandó feláldozni a társadalom az egyén szabadságát a "közjó" oltárán."
wow.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Willenbrock
Nem dohányzom de meglepõnek tartom ezeket a felkapott divatintézkedéseket.Nemegyszer ültem már pl. vonaton dohányos kocsiba mert ott több hely volt,semmi bajom nem lett tõle-a szabad levegõs dohányzásról nem is beszélve (buszmegálló pl.)A legtöbben azért állnak csak a dohányellenes kampány mellé mert már nem olyan sikkes a cigi mint pár éve és jó dolog a többség oldalán támadni.Sokkal többet árt a szervezetnek a sok szar táp amivel a marketek etetik a zembereket (E-bombák)-azok ellen miért nincs lázadás?
Egyébként szerintem csak azt tesztelgetik ezzel az egésszel hogy itthon mennyire hajlandó feláldozni a társadalom az egyén szabadságát a "közjó" oltárán.Ha jól idomíthatók majd legközelebb valami meredekebbel is elõállhatnak.

Hegi90

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én a gyártását is betiltatnám.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

bertino
jogos biza, itt is legtobben tartjak hozza magukat.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt elismerem. Ugyanez vonatkozik pl. terhes nõkre is. Bár ez evidens,hogy akkor nem füstölök.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ha nem tudom lehúzni az ablakot,vagy ül mellettem olyan,akit zavar,ha rágyújtok,akkor nem gyújtok rá,meg az sem,aki még a kocsiban ül. (Pl. megy autóval a család,akkor senki nem gyújt rá,mert apám ott van,aki nem dohányzik és utálja is.)

Szóval marha ritkán gyújtok rá a kocsiban. Amúgy tudom,hogy nem kéne rágyújtani az autóban,mert az elõzõ autónkat mikor eladtuk,akkor a vevõ érezte,hogy ebben bagózva volt. (Bár az 12évig volt nálunk).
Mostaniban már figyelünk rá vagyis mérsékeljük.

Hegi90
Csak akkor, ha kiskorú is tartózkodik benne...
Ami azért k.rvára jogos szerintem.

Totti5
Mondjuk józan ember nem bagózza szét a kocsiját, hacsak nem egy ócska roncs amibe bele is szarik..., annak mindegy, de egy normál autót átitatni bagóval az aztán no comment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"A lendület már ott tartott, hogy a javaslat a szórakozóhelyeken és a zárt tereken kívül az autókban is betiltotta volna a dohányzást."

Na ne ba**za már meg,hogy a saját autómban nem gyújthatok rá..<#zavart2>

Hegi90
<#wilting>

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

polluxware
van nektek más témátok a cigányokon kívül? zemberek?

értem én ,hogy fontos meg hogy annak akinek nem kéne kábé szarik rá...

írtsad õket bánom is én szapulás helyett..

berlinboy6329
Meddig lesznek még ott?Kíváncsi vagyok mi lesz,ha elmennek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987
Horváth: a cigányok jelesre vizsgáztak méltóságból

Egy komment:

"Nem fair ezektõl az úrhölgyektõl és uraságoktól, hogy csak vendégségbe jönnek Gyöngyöspatára ünnepelni (ünnepet rontani)! Lakjanak itt õk is huzamosabb ideig, mert az úgy nem ér, hogy most adják a lovat a "csínytevõk" alá, meg is dicsérik õket, aztán meg elmennek, de a falu lakosságának a becsületes többsége itt marad, és még a saját házában sem hajthatja nyugodtan álomra a fejét! (Ja, és ha szót mer emelni a jogaiért, akkor még le is van rasszistázva!)"

Live for nothing or die for something.

mire azt a sok romot eltakarítják amit a hullám maga után hagyott... belegondolni is rossz:-D az biztos hogy lesz munkájuk a japánoknak.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Mike

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Miért van olyan érzésem, hogy Orsós mostanában ungarische Robert Ficot játszik?
Szóljon be nyugodtan mindenkinek, attól biztosan javul az ország megítélése...

Mike
naja, minden szentnek maga felé hajlik a keze

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
A *-hoz: igazából így van ahogy leírod...sokkal lényegesebb most az elején a nagyobb keresetû nagycsaládosok felemelése.

Sadist
Akkor miért nem rakod össze magadtól a dolgokat?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

89
tárgytalan 😄

Tikal
Hát igen, azért az elég komoly volt ahogy a nagy toronyházak billegtek, de nem dõltek össze...

89
minden március 15-ei ünnepségen voltak és lesznek statiszták...most ennyi volt a dolguk, hogy álljanak a lépcsõn a mikrofon elõtt...teszem hozzá: közel nem volt ott ötszáz ember a lépcsõkön

Dzsini
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy minden évben és minden ünnepen vannak és voltak fizetett tapsolók, nem õk találták ezzel fel a spanyolviaszt 😊 A statisztakölcsönzõ cégeknek ezek jó bevételt hoznak, mert kevés filmhez kell egyszerre többezer ember.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

késõ bánat..

amúgy olcsóbb lett volna ha rendõröket, katonákat vezényeltek volna oda civilben tapsolni, de az összefogás* kormányának van pénze.

*=aki bruttó 300e/hó alatt keres, neki köze sincs az összefogáshoz. Mert a jövõt azok a több gyermekes családok építik ahol a felnõtt keresõk 300e HUF bruttó/hó felett keresnek, kizárólag õk építhetik a jövõt.

Dzsini
Összehasonlításképpen, az utolsó "nagy", 1923-as földrengés Japánból (7,9-es). Akkor nem járt szökõárral a rengés, így a pusztítást szinte kizárólag a rengés és a tüzek okozták - a múlt héten pedig szinte csak a szökõár okozott problémát, a rengésre már felkészültek az építészek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
valahogy a kommunista idõk jutnak errõl eszembe.. a lényeg hogy meg legyen a látszat!

Mike
naja, mert nem hisztiztek a hívei

Dzsini
Ha tudom, hogy kapok érte 1500-2000 forintot, akkor én is megyek örömmel és szabadon ünnepelni 😊

Tikal
viktor azt is mondta hogy idén örömmel és szabadon lehetett ünnepelni!!!
😊

Dzsini
Bocsánat, nekem - fõleg a belinkelt cikk alapján - úgy tûnt, hogy ez az alapgondolat, és emiatt (is) próbáltunk többen is megmagyarázni olyasmit, amit úgy látszott nem értesz. Még egyszer elnézést, remélem másnak legalább hasznos lesz, amit itt összebeszélgettünk 😊

(bárcsak ott tartanánk, hogy tudunk hatékonyan hatalmas mennyiségû áramot tárolni (és továbbítani) valamilyen formában, hogy az ilyen hullámzó kimenetû forrásoknak feljavuljon a használhatósága)

Tikal
Ilyen technologiákat használnak jelenleg, de még akármi lehet 2020ra, 2030 ra stb:

Heat Storage

Mike
"Orbán még erre is ráemelt, amikor azt mondta, a kommunizmus és a fasizmus kiagyalói között egyetlen magyar sincs, így azok a nemzetek igazán ne kritizáljanak minket, akikrõl ez nem mondható el. Kaptak tehát egy nagyot a németek is, "

ehehe, üssed a nácikat, ehhee
majd a gazdaság szop helyetted is, te fasz

Tikal
sorry 😊

Mike
mondjuk szerintem Mesterházi is egy idióta

Mike
azért röhejes Drága Vezérünk:

szerinte a nyomi mszp konspiratíva irányítja az EU-t
ezek szerint mégsem akkora impotens az mszp?

érdekes hogy nem volt hiszti sem, meg nem dobált senki sem
milyen furcsa, nem?

„Elbúcsúztunk a Nemzetközi Valutaalaptól”, „kivezettük az országot a válságból”, „az árvíz és a vörösiszap idején helytálltunk”, kezdte, de az igazán erõs húzásokat a végére hagyta: „megmentették a nyugdíjrendszert a tõzsdecápáktól", és „megvédték az EU-ban Magyarországot az alantas támadásoktól".

(forrás: index.hu)

Hegi90
Tek
Fenebe.

Tikal
bocs, de errõl nem is beszéltem. Lehetõségekrõl beszéltem és nem akartam leáldozott az atomerõmüveknek topikot nyitni.

Tikal
Képzeld hallotam már errõl, kárvolt ennyit gépelned ezért 😄

elmesélnéd ezt a mérnököknek meg a befektetõknek is? ... lol,
-héé, állítsátok le a 400 milliárd euros befektetést, mert ugyse fog müködni, az sg-n megmondták!

( ne haragudj, de én nem illettelek semmilyen jelzõvel, ezt a vonalat ne is erõltessük. remélem látod hogy nem a 100% energiaigényt akarják napenergiával fedezni, és remélem elhiszed hogy a mérnökök tisztában vannak azzal amit leírtál és tudják mit miért csinálnak )

Dzsini
Azt soha nem írtam, hogy nem lesz lehetséges megoldás, hanem azt, hogy jelenleg nem tartunk ott, hogy az EU energiaigényét ilyesmivel ki lehetne hatékonyan váltani - az általad linkelt oldal is ezt megerõsíteni látszik.

Az, hogy 15%-os energiatermelést ilyen befektetéssel remélhetõleg összehoznak az dicséretes, de azért még nem áldozott le az atomenergiának (fõleg a mostanában felfutó új generációs erõmûvekkel már a hulladékot is hasznosítják).