Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kizárólag objektíven: Esztergomban nem minden fideszes Meggyes párti ...sõt. Tipikus a "Meggyes-ellenes fideszes". Ez van. Szocikat nem akartak a k'gyûlésbe, de Meggyest se a polg'székbe.

Az a helyzet hogy Meggyes nem kevés lovéval tolja a Fideszt (meg nagy cimbije Lázár is), s így a centralizált butapesti vezetés a Fideszen belül is elnéz neki kapitális baromságokat, amelyekkel még a Fidesznek mint egész pártnak is ártottak.

arty
ez de kemény 😞(

Forza.

arty
csak én legalább odairtam, hogy általában...

Forza.

Danny1987
Talán ezért védi õ is a cigókat?

Live for nothing or die for something.

Akik a Fideszre szavaztak tavaly azok........

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Bronx South
Szóval az elõzõ kormány leváltva, a nyugat által támogatott emberke a helyét elfoglalta, (mint ahogy az eddigi összes országban ahol gyõztek a felkelõk) felszámoltak egy elvileg sok civíl megkínzásáért felelõs szervezetet amit egy terrorelhárító(!) szervezet váltott fel, most meg bevezettek egy törvényt ami alaposan megcsorbítja az emberi jogokat. A kavicsrugdosók miért is harcolnak Líbiában ?
Azt lehetek troll, idióta, akármi, vannak akik teljesen megvannak gyõzõdve arról hogy a Líbiai nép bajba került, a nyugat mint hõs lovag megérkezik, és megverekszik az "elnyomó" hatalommal. 😄D Gyerekek, mesék már nincsenek, tények vannak.

Fabio Capello
Meghalt Elizabeth Taylor.
RIP 😞

jhetedikj
bele se néztem, csak egy másik oldalon láttam pár napja

elfelejtettem, hogy ti ilyen bölcsek vagytok 😄

anno 1987

Nyilván végignézte.
<#ejnye1>flémelsz?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Sadist
Ugye nyomozónak készülsz?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
komolyan? mibõl jöttél rá?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A helyedben nem adnék tanácsokat a viktátornak.

jhetedikj
ez csak egy médiahack, a figura valójában nem maffiózó

anno 1987

lúzer orvosok...

Sokat gondolkodtam vajon a humoros vicces topicba tegyem-e, vagy ide.

desigo
Megégett a mellplasztikára váró beteg a mûtõasztalon
"A plasztikai sebész az égési sérüléseket allergiás reakciónak hazudta"

elsõ nap a melóban <#idiota>
immovable
<#eljen>
desigo
Ha tudnád,hogy egyesek ingyen fûtik a szabadtéri medencéjüket is...
DaemoonHunter
fel se kéne engedni...

Danny1987

Danny1987
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Danny1987
És természetesen az én hibám hogy õk a kultúrájukhoz híven lopnak.

Danny1987
Általánosítással az általánosítás ellen😊

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#nevetes1>

Marci0115

Szerintem ne kísértsd a sorsot, mert ha ezt elolvassa, rögtön kapunk tõle két tucat hírt, amelyben a cigók lopják.

arty
hacsak a cigók lopnák ... 😞 gáz általában nem a nyomortanyákba van bevezetve...

Forza.

arty
páratlan év van, héló! 😄

Forza.

...ezért emelik a tarifát, és még többen lopnak majd, majd ezért megint emelnek, és még többen...

miért nem csökkentik inkább? annál többen vennék legálisan igénybe a szolgáltatást?

Tikal
Leszállítottak egy jegy nélkül utazó gyereket a volán buszról

mondjuk elképzelhetõnek tartom, hogy a gyerek nem véletlen utazott jegy nélkül... ráadásul ha az ombudsman komolyan gondolja amit mondott akkor a gyerek utasok számának drasztikus emelkedésére lehet számitani 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit írtam?

Áhhhh, öregszem.

Láma!
nem HirTV? nagyot néznék ha megint balos lenne😄

Épeszû embernél már rég mögöttünk, de sajnos vannak kevésbé épeszûek, ún. fidióták is.
Nézz bele Csintalan Sándor mûsorába az ATV-n, én másfél percig bírtam hallgatni a felvilágosult birkát, aki a napokban az MSZP-t kezdte hibáztatni a mostani események miatt is.

Orbán pedig ismét levelezget.

Danny1987
Strasbourgban döntenek egy kényszersterilizált roma nõrõl

"Az AP amerikai hírügynökség kommentárja szerint a magyar és csehszlovák kommunista kormányzatok idején félhivatalos politika volt a romák kényszersterilizálása, hogy korlátozzák e népcsoport létszámát. Ez a gyakorlat az AP szerint csak az elmúlt években ért véget, jóval az érintett rendszerek bukása után."

Bár így lenne.

Danny1987

Danny1987

polluxware
gondlom hírtv-be ez se kerül be...

zsolt176
<#eljen>

Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.

Dzsini
játék a szavakkal
"Érvénytelen a 49-es alkotmány, de a Fidesz az érvényes 49-es alkotmány alapján, álló választáson 2010-ben felhatalmazást kapott arra, hogy új alkotmányt hozzon létre a 49-es alkotmány szabályozásai szerint az érvénytelen 49-es alkotmány helyére."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hatás: Érezhetõbben csökkenni fog a túljelentkezés a rendõrszakközepekben és hígul az amúgy se daliás-kackiás állomány<#crazya>

Tikal
Mondjuk ez tényleg elég érdekes lesz.. tulajdonképpen arra kiváncsi az állam hogy meg lehet e élni 90-100e forintból? A rendõrök meg érthetõ hogy miért paráznak, hisz tudjuk hogy lopnak csalnak sikkasztanak, még jó hogy fosnak... mondjuk szerintem senki nem örülne ha nagyítoval vizsgálnák a pénzügyeit.

polluxware
<#pardon1>

Bandee1987
Nem várom ki a végét. Lábbal is lehet szavazni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

polluxware
várd ki a végét...

amúgy...

hol van az a határ amikor már éppeszû ember nem tud hogy érvelni az általa oly kedvesnek tartott párt mellett?

Bandee1987
Ha az lenne, akkor most a topikba írók 90%-a éppen börtönben ülne államellenes izgatás miatt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!