Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
az ilyennel az a baj, hogy egy idõ múltán bárki sorra kerülhet, még az is aki az egészet kiagyalta
lásd a drága franciákat
így oszd a halált
semmibõl nem áll téged is halálra ítélni
majd aztán mondjuk, hogy jaja, bocsesz
csak téged az már nem igazán vígazstal majd

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bronx South
Bronx South
II -ik vhra emlékeztet.

Szóljunk egy japánnak, hogy csinálja már meg😊

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> Japánokkal kellene Magyarországon is építettni.

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

desigo
nincs ott gond
ki van rakva a terelõ tábla és kész
probléma megoldva
immovable
Ez a különbség köztünk és egy fejlett nyugati társadalom között. Nem is leszünk soha elõrébb, ez olyan jó magyaros.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
nálunk meg két hónap a kissé felrepedezett út burkolat-cseréje 😞 (konkrétan nálunk ennyi volt)

Forza.

polluxware
ez egy más világ.. és nem magyarok lakják

Danny1987
Mr_no_NaMe
nabazmeg...ott a licensz a ferdeszemûeknek a stalker 2re...a természet úgylátszik velük van.
Ott a lap alján lehetett szavazni. Inkább hiteltelenre szavaztam.
Meg se lepõdök. A 2/3-okun igen. Amikor a szocik kormányoztak pl.: Szíjártó annyit hazudott, hogy akkor eldöntöttem a Fideszre sohasoha nem szavazok.

immovable
polluxware
mondanivaló egy dolog... nem ezért raktam fel

hogy õszinte vagyok ezen oldal kijelentési lényegében nem lepnek meg

inkább arra próbáltam fókuszálni, hogy az ilyen "sikeres" fiatal egyén miképpen tud összetartani egy új politikai nemzedéket irányítani ,és meghatározó központja lenni annak

ez a siralmas része..

arty
versenyképes, egyszerû adórendszer?

tippeljünk: a magyarok hány százaléka érti a szuperbruttót? elmennek a p'csába.

Forza.

Mr_no_NaMe
amúgy csak nekem tûnt fel, hogy a videó negyede körül az operatõrök is röhögnek? Vagy valami kuncogás behallatszik..
A másik észrevételem az volt, hogy az ember végig úgy beszél mint akinek a tökét szorongatják 😄 Szerintem olyan lámpalázas volt, hogy legszívesebben elsüllyedt volna 😄DD
Mr_no_NaMe
én értem mit akart ebbõl a pörkölt nokedlibõl kihozni...barátok, rokonok, esszük a pörkölt nokedlit sörözünk, túrórudizunk, és közben beszélgetünk nosztalgiázunk...de könyörgöm, aki haza akar jönni, biztos hogy nem ezeket az érveket fogja elõtérbe helyezni, hanem amit a riporternõ mondott - nagyon helyesen - lesz-e munka, kenyér, kocsi, lakás, családalapításra elég keret, és környezet?

Még így is nevetségesek ezek az érvek, hogy nem szó szerint a túrórudi miatt hívják õket haza...de így utólag elgondolva lehet csak én próbálok túlságosan a dolgok mögé nézni, és tényleg szó szerint azt akarják, hogy a nokedli miatt jöjjenek haza a külföldön "putriban csövezõ" orvosaink...tessék érezni ezt a csontig hatoló iróniát.
Láma!
a pörkölt nokedlivel tényleg jó <#idiota>

Tikal
én ezt ma láttam egy blogon, de azt hittem fake, kamu, kb mint a hírcsárda hírei 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware
megnéz, sír, röhög, falat kapar

Meg Sztojkáéknak remekbe szabott kis csipatcsapatuk van rendõr és bírófenyegetéshez.
Az a 50 kilós nõ meg kinek árt? mivel? mibõl?

arty
az ilyet??? ugyérted, aki miatt meghalt egy gyerek, ráadásul nem elõször bénázott??

hol a gond? ez egy egyszerû eset, könnyû volt kideríteni, hogy ki követett el mit. sztojkáéknál nem kicsit bonyolult az ügy és õk nem két évet fognak kapni, az fix

ésmég: emlékezz vissza a lincselõ romákra, akik a gyermekei szeme láttára ölték meg az apát, aki "majdnem gázolt" ... ott brutál ítéletek voltak és elég hamar - ez miért nem jut eszedbe? jahogy habzó szájjal cigányozni könnyebb... (tudom, nyugi, én is érzem ám a késztetést 😉 )

Forza.

tviktor91
MINDMEGHALUUUUUUUUUUNK

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Mindmeghalunk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meneküljön az országból ki merre lát. Minden komoly bûnözõ megussza. Lódoktor szülészek tömik a zsebüket százezrekkel. Erre tessék. Bírót elkapni, megverni, vagy kny.

Sztojkaek mikor is gyilkoltak??? Nah khmkhm azota mennyi ido is telt el?

Az ilyen embert 2 perc alatt evekre itelik. De a cigany gyilkost azt nem tudjak. Evek ota targyalnak de csesznek elitelni. Mert hat az mar a rassziiiistasag a gyilkost elitelik...

jhetedikj
Egy 14 éves lány akasztotta fel magát kedden Pannonhalmán

Az a suli ahova járt munkahelyemtõl két sarokra van.

anno 1987

Akkor mégsem az ORÖ fog kétharmaddal nyerni 2014-ben.

Azért ez nem annyira jó hír,a tömjénzsótiék megint túl sokat ittak a misekehelybõl.

immovable
"Követ a nyakukba és a folyóba velük."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyetlen logikus lépés az lenne, ha bevezetnék a halálbüntetést és masszívan elkezdenék a kivégzéseket, mert bizonyos elemek nem összeférhetõek a társadalommal

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én is felszabadítanám az emberi lét minden nyûge alól azt a **cit.<#violent>

22 évesen, a fene nagy szabadság hazájában mi más hobbija is lehetne az embernek?

Freedom isn't free...

Összeforr, ami összetartozik. Nem véletlenül idézget folyton réz(színesfém)bõrûeket.

Bokafogás.

Mike at home
itthon ez nem divat
ezért drágább itthon minden mint nyugaton

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez hagyján

volt olyan eset, amikor a 7 éves ikerpár egyik tagját nem akarta a sofõr elvinni, mert csak az egyiknél volt diákigazolvány, és mindezt télvíz idején

szvsz egy 10 éves gyereket nem szállítunk le a puszta közepén, vagy ha sofõr szerint igen, én bizony kicsit megnevelném a sofõrt vmi hosszúkás eszközzel, ha az én gyerekem lett volna

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

immovable
Nem csak ebbõl gyengék. A számokkal is hadilábon állnak. De szvsz ez sima kettõs beszéd, ami egy populista párttól szinte elvárható. A híveknek meg édes mindegy, megesznek bármit.
arty
gyengék angolból a fidesz-haverok

(dehogy gyengék, a narancsok csak etetik az EU-t)

Forza.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Atomreaktor
😄 illetve inkább 😞

Tikal
😊

Még van 9 évük... nem sietnek, vagy pedig más idõszámítást használnak. pintérnél se járt még le a két hét, szerintem mindennap ugy kel fel hogy van két hete rendet rakni.

óóó ez csak a baloldali vagy a szélsõ jobboldali demagógia, egyszerûen nem látják az egy millió munkahelyet...

amúgy mi volt az ígéret?

összesen lesz egy millió munkahely 10 éven belül Magyarországon
vagy
a 2010 nyarához képest (!) lesz plusz egy millió munkahely 10 éven belül?