Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd a drága franciákat
így oszd a halált
semmibõl nem áll téged is halálra ítélni
majd aztán mondjuk, hogy jaja, bocsesz
csak téged az már nem igazán vígazstal majd
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Forza.
Live for nothing or die for something.
Meg se lepõdök. A 2/3-okun igen. Amikor a szocik kormányoztak pl.: Szíjártó annyit hazudott, hogy akkor eldöntöttem a Fideszre sohasoha nem szavazok.
hogy õszinte vagyok ezen oldal kijelentési lényegében nem lepnek meg
inkább arra próbáltam fókuszálni, hogy az ilyen "sikeres" fiatal egyén miképpen tud összetartani egy új politikai nemzedéket irányítani ,és meghatározó központja lenni annak
ez a siralmas része..
tippeljünk: a magyarok hány százaléka érti a szuperbruttót? elmennek a p'csába.
Forza.
A másik észrevételem az volt, hogy az ember végig úgy beszél mint akinek a tökét szorongatják 😄 Szerintem olyan lámpalázas volt, hogy legszívesebben elsüllyedt volna 😄DD
Még így is nevetségesek ezek az érvek, hogy nem szó szerint a túrórudi miatt hívják õket haza...de így utólag elgondolva lehet csak én próbálok túlságosan a dolgok mögé nézni, és tényleg szó szerint azt akarják, hogy a nokedli miatt jöjjenek haza a külföldön "putriban csövezõ" orvosaink...tessék érezni ezt a csontig hatoló iróniát.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az a 50 kilós nõ meg kinek árt? mivel? mibõl?
hol a gond? ez egy egyszerû eset, könnyû volt kideríteni, hogy ki követett el mit. sztojkáéknál nem kicsit bonyolult az ügy és õk nem két évet fognak kapni, az fix
ésmég: emlékezz vissza a lincselõ romákra, akik a gyermekei szeme láttára ölték meg az apát, aki "majdnem gázolt" ... ott brutál ítéletek voltak és elég hamar - ez miért nem jut eszedbe? jahogy habzó szájjal cigányozni könnyebb... (tudom, nyugi, én is érzem ám a késztetést 😉 )
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a suli ahova járt munkahelyemtõl két sarokra van.
anno 1987
Azért ez nem annyira jó hír,a tömjénzsótiék megint túl sokat ittak a misekehelybõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
végre egy jó hír<#idiota>#idiota>
Freedom isn't free...
ezért drágább itthon minden mint nyugaton
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
volt olyan eset, amikor a 7 éves ikerpár egyik tagját nem akarta a sofõr elvinni, mert csak az egyiknél volt diákigazolvány, és mindezt télvíz idején
szvsz egy 10 éves gyereket nem szállítunk le a puszta közepén, vagy ha sofõr szerint igen, én bizony kicsit megnevelném a sofõrt vmi hosszúkás eszközzel, ha az én gyerekem lett volna
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Forza.
Még van 9 évük... nem sietnek, vagy pedig más idõszámítást használnak. pintérnél se járt még le a két hét, szerintem mindennap ugy kel fel hogy van két hete rendet rakni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy mi volt az ígéret?
összesen lesz egy millió munkahely 10 éven belül Magyarországon
vagy
a 2010 nyarához képest (!) lesz plusz egy millió munkahely 10 éven belül?