Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt is leírtam, hogy minden politikus hazudik, ahogy a reklámok is hazudnak - nem ismétlem önmagam, olvasd el újra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
erre bizonyíték, hogy feri a parlamentben ül, miután õ maga ismerte el, hogy hazudott reggel délben meg este.
Ha feri nem lenne ott ahol van, akkor azt mondanám, jól mûködik a demokrácia, de jelenleg azt mondom olyan mint a kommunizmus:
Az alapötlet, jó de rosszul van alkalmazva.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
szégyen? inkább tanuljanak meg tisztességesen törökül
meg lehet FAZ-t is olvasni, az nem ezt fogja írni, nem mindegy hogy a német Népszabi vagy a német MagyarNemzet szemszögébõl nézzük a dolgot.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezért nem különb semmivel a fidesz se az mszptõl
nincs változás
(Magyarország Európa szégyene)
JUHÚÚÚ, végre rájöttek arra, amit mi már tudunk lassan 20 éve.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
2, mi a bajuk a szlovákoknak az új alkotmánnyal? milyen területi revízió?
és nem védem a szlovákokat
csak elegem van abból ,hogy mindig van egy mélymagyar aki alapvetõen szarik a határuntúliakra csak azért csinálja a fesztivált mert trendi kibaszni a VALÓBAN ott élõkkel..
meg kivan azzal is aki innen több ezer kilóméterre ugat meg akar dönteni ,hogy én itt mekkora szarrba éljek
Az Index riportja Tiszavasváriból, az egyetlen városból, ahol Jobbikos a polgármester
A kalapos srác a végén... <#worship>#worship>
Az elmosott részeknél nem Lakatos Attila (a cigányvajda) beszél egyébként?
végre valaki utánanézett ennek, respect a parking kft-nek ezért 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meggyõzõdésem hogy a nem tudomásul vétel és a hallgatás-ráhagyás csak rontja és rontotta a helyzetet határon innen és túl is.Mostmár vérszemet kaptak,az a mókás hogy a múltkor aggodalmukat fejezték ki a hazai szlovákság jogai miatt,miközben nálunk szlovák nyelvû iskolák vannak,talán még óvodák is-itt ahol kis létszámú a szlovák nemzetiség.Náluk ahol nagy létszámú a magyar,iskolák helyett van bizonyítványokkal szarakodás,iskolabezárás,ellehetetlenítés,megbélyegzés és nyelvtörvény.
Amúgy lehet szarozni az új alkotmányt, mert ami az, az az, de szlovákiára és a szlovákságra nézve semmi sincs, csak a magyar nemzetrõl és Magyarországról van benne szó, ugye õk eleve rühellik ha pl egy dunaszerdahelyi kimondja hogy magyar vagyok.
2.)a mélyszlovák bunkó meg beleképzel mindent amivel a saját mélyszlovák bírka nacionalista táborát tudja gyarapítani
kit vernek a végén?
a határontúli magyar embert
és ki ugat ezért a leghevesebben hogy így legyen? az akinek fétise a nagymagyarország
leszarom kinek mi fáj... elmúlt dolgokról van szó
de a francért kell olyan embereket újra és újra atroricátosknak kitenni akik csak élni szeretnék az életüket?
lassan ott tartunk ,hogy külön örülnek annak majd hogy nem ennek az agyament tébojnak a részei
A jelenlegi alkotmányban "nincs semmi, amit az ember a szívével érinthetne meg", az csak egy "technokrata szabályhalmaz", egy "átmeneti papíros", amelyet nehéz tisztelni - mondta Orbán Viktor az 1989-ben elfogadott alkotmányról még 2009-ben egy könyvbemutató után.
Orbán Viktor és Tölgyessy érvelt amellett, hogy nincs szükség az alkotmányban ideológiai címkékre.
Mekkora kárt okozott Steindl Balázs Esztergom városának azzal, hogy nem készített tervet a hitelállomány átcsoportosítására és a likviditás kezelésére?
Sajtóközlemény!
A hónapok óta a Meggyes-csoport, illetve a Hídlap által csak a "Tétényi Éva által elindított csõdeljárásként" emlegetett adósságrendezési eljárással kapcsolatban tájékoztatom Esztergom lakosságát, hogy az - ellentétben a frakció sajtóközleményében, illetve a Hídlapban állítottakkal - az Steindl Balázs döntése nyomán indult el. Miközben as Meggyes-csoport Steindl Balázst ajánlja alpolgármesternek, a kérdés az, mekkora kárt okozott a frakcióvezetõ úr a Pénzügyi Bizottság élén, amikor nem hajtotta végre a tavaly októberi testületi határozatot. A Steindl Balázs vezette bizottság egyértelmûen bizonyította alkalmatlanságát, amikor nem vizsgálta felül a 2010. évi költségvetést és nem javasolt határozatokat a képviselõ-testület részére, melynek alapján egy takarékos 2011-es költségvetést lehetett volna elõkészíteni.
Steindl Balázs, miközben hónapok óta a polgármesterre próbálja hárítani az adósságrendezési eljárás megindítását, arról minden esetben megfeledkezik, hogy Tétényi Évának nem kellett volna törvényi kötelezettségének eleget téve az eljárást kezdeményezni, ha ezt a határozatot a Pénzügyi bizottság és személyesen Steindl Balázs végrehajtja.
A Meggyes-csoport az elõzõ ciklusokban felhalmozott 25 milliárd forint adósságot, a tavalyi választási kampányban letagadták, hogy baj lenne, majd az új polgármester szembesítette õket az adósságrendezési eljárást megkövetelõ helyzet fennállásával. A képviselõ-testület 2010. október 21-én ki is jelölte, hogy kinek a dolga a takarékossági javaslatokat a testület elé terjeszti. Meggyes Tamás, Steindl Balázs és Zoltai Dániel a Pénzügyi, Ellenõrzõ és Ügyrendi Bizottság tagjai. Mivel nem hajtották végre a határozatot a törvény által elõírt 30 napon belül, a polgármesternek nem maradt más választása, mint kérni az adósságrendezési eljárás megkezdését a bíróságtól, a bíróságnak pedig nem volt más választása, mint elrendelni azt.
Tétényi Éva
Esztergom polgármestere
(esetleg angolul is: "Many forms of Government have been tried and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time." Speech in the House of Commons (1947-11-11))
(és ez egyelõre legalább 2500 év tapasztalata, volt idõ próbálgatni Földszerte más módszereket)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem, nem azért, mert nekem nem tetszik az ország helyzete, hanem mert a számok ezt mutatják.
(Ilyenek vezetik, az országot)
Amúgy az elõbb írtam a Hírközlési Hatóságnak, hogy hol tudok panasszal élni a nézõk súlyos és káros félrevezetése ellen. Kíváncsi leszek, hogy egyáltalán válaszolnak-e.
az alap sztori meg egy tragédia (tökmind1 melyik oldalról nézzük)
Egyébként többnyire sofõr voltam, meg egy ideig szerzõdéses katona. Ez azt jelenti, hogy nem minimálbéren tengõdtem, de mivel nulláról kezdtem, albérlet vitt mindent. (majdnem)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
jajjjjjjj öregem... vár a túrórudi idehaza amúgy
vagy csak a primkó kurucz aszondja a primkó mélymagyar agyadnak ->> "nenézd mer zsidóóók"
k-ra nem möszöpörõl volt szó
Az elhajtás törvényes módszerekkel úgy történhet, hogy felkeresi a választópolgár a parlamenti képviselõjét, és felszólítja arra, hogy képviselje az érdekeit - pl. nyújtson be bizalmatlansági indítványt az irányában, vagy valahogy gyõzze meg arról, hogy mondjon le, ha ezt nem teszi meg magától látva azt, hogy megrendült vele szemben a bizalom (ezután pedig törvényes lehet új választások kiírása vagy új jelölt megválasztása az aktuális parlamenttel). Ez a képviseleti demokratikus módszer. Másik módszer lehet a közvetett érdekérvényesítésre, hogy (törvényes) tüntetések sorozatát jelentik be és tartják meg egy cél érdekében. Az agresszív elhajtás nem törvényes, az a hiba a rendszerben.
A törvényes módszerrel egy - igazából a jelenlegi módszerek közt megoldhatatlan - probléma van, amit úgy hívnak, hogy frakciófegyelem. Ez sajnos sokszor lehetetlenné teszi azt, hogy az én képviselõm az én érdekeimet képviselje, még ha rá is szavaztam, és akár egyet is ért velem. Azt teheti, hogy kilép a frakcióból, független lesz, de azzal a saját és választói esélyeit rongálja.
Mint mondtam, a baj nem azzal van ,hogy a magyar lusta vagy ilyesmi, hanem azzal, hogy a magyar nem érti a demokrácia lényegét. Ez az oka annak, hogy ott tart az ország és a nép ahol.
Hiába dolgozol, küzdesz, ha a választott vezetõk hazudnak.
A következõ lehetõségek állnak rendelkezésre:
-Amelyik banda egyszer elhibázta, mindegy hogy szándékosan vagy véletlenül, többet ne kapjon egyetlen szavazatot sem, max a családtagoktól.
-Mandátum lejárta elõtt elhajtani õket a ge*ibe.
A magyar nép ott rontja el, hogy a fentiek közül egyikkel sem él. (aki meg élne vele arra rátámadnak, hogy foci huligán stb).
Ez a hiba a rendszerben.
Jó dolog a demokrácia, ha jól alkalmazza a nép, Magyarországon nem ez történik, amíg ezen nem változtatunk, nem lesz jobb. Lehet fidesz, mszmp, jobbik, tök mind1.
ez az ország ha nem volna, ki kéne találni<#taps>#taps>
szóval... magyar verés "apa kezdõdik"
köszünjük Fasiszták! éljen vitya
Az, hogy a jelenleg a Parlamentben levõ csoportok túlnyomó többsége ott van pontosan azt jelenti, hogy a modern, képviseleti alapú parlamentáris demokrácia mûködik, és mûködött is az elmúlt huszonpár év választásain.
Azzal pedig, hogy egy politikus mit mond az embereknek, azzal önmaga, szülei (családja), és választott vallása vagy hite szerinti istene elõtt kell elszámolnia. Az emberek pedig eldönthetik, hogy kit tartanak megfelelõnek arra, hogy az érdekeit képviselje - valamennyire ismerve jelöltek a múltját, jelenét, eddigi tetteit. Attól hogy nekem valaki nem szimpatikus, számomra esetleg magával az ördöggel egyenlõ, attól még jogilag választható, és aki rá szavaz nem lesz rosszabb ember, mint aki nem szavaz rá, és nem lehet elítélni azért, mert él állampolgári jogával.
Vitázni lehet, értelmesen, érvekkel. Meg lehet próbálni meggyõzni a saját véleményemrõl, látásmódomról értelmesen, érvekkel. Ha sikerül akkor jó, ha nem, akkor ez van. De lehülyézni, birkázni, vagy bármilyen más jelzõvel illetni csak azért, mert másképp gondolkodik mint én, nem kulturált emberhez illõ viselkedés.
És igen, sok ember van, aki mélyebb gondolkodás, az érvek vizsgálata és egyéb nélkül, például szimpátia, vagy megszokás alapján szavaz. Ettõl az õ szavazata vagy választópolgársága sem ér kevesebbet, mert nem szükséges megindokolnia senkinek sem a választólapon azt, hogy miért oda tette a keresztet, ahova. Ezzel - ahogy a politikusoknak is - önmaga és választott felsõbbrendû személye elõtt kell elszámolnia.
Néhány ember/csoport úgy gondolja, hogy jó irányba tudja vezetni a hazáját, ezért elindul a választáson. Leírja a programját és, hogy attól mit vár, mi lesz az eredménye ha azt végigcsinálja.
A nép, aki nem tudja, hogy hogy kell egy országot irányítani vagy nem gondolja, hogy képes lenne rá, választhat azok programjaiból akik önmaguk szerint felfelé ívelõ pályára tudják állítani az országot.
Mi alapján választunk? A programok és eredményeiket vetjük össze, eldöntjük melyik a jobb és behúzzuk azok kiagyalói mellé az X-et.
Ha az ígéretek nem teljesülnek jogunk van elhajtani a mandátum lejárta elõtt a vezetõinket. Jobb helyeken maguktól szoktak távozni, amikor "elba**ák". Nálunk nem így szokott lenni, a birkatürelmû magyar ritkán csap az asztalra, túl ritkán de még ilyenkor is vannak akik az asztalra csapókat kritizálják.
Ki vett fel tonna számra hiteleket és miért? Ki adott rá felhatalmazást? A nép arra adott felhatalmazást, hogy dübörögjön az ország, ezt mondták nem így lett, sõt...
Aki az asztalra csaptak megkapták a köztörvényes bûnözõ jelzõt, és igen a heti-hetesben halottam elõször, majd utána egyre több nagyokostól.
Pedig ezek az emberek a jogukkal éltek, mégis sokan ellenük vannak.
Na ez itt a hiba, hogy nem fogja fel a magyar a demokrácia lényegét. Aki hazudik, nem tartja be amit ígért el kell hajtani a ge*ibe, és többet a parlament közelébe nem engedni. Feri ott ül és arról pofázik, hogy na majd õ megmutatja 3 év múlva, hogy kell ezt csinálni, és a magyar meg is fogja neki engedni!
Ez a hiba, de ku*va nagy!
- "az még nem a mi hibánk, az már inkább az, hogy hagyjuk,"
Nem értesz magyarul?
Annyit hozzátennék, hogy sokaknak az is probléma lehet, hogy dolgozik, de mégsem éri el vele a célját.
Leírom a saját példámat:
Mielõtt kijöttem évekig hittem benne, hogy kemény melóval elérhetem amit szeretnék. Mivel kb a nullából indultam "csak" egy saját lakás/ház lett volna a célom.
Nagyjából 7 évet nyomtam le otthon nagyon keményem, sokan már hülyének is néztek emiatt, hogy nem vagyok normális stb...
A munkám normális volt (nem kubikus vagy ilyesmi) volt , hogy szó szerint éjjel nappal melóztam 4-5 órás alvásokkal.
Eredmény: 0. A legszorosabb értelemben véve. (Na jó aránylag jó számítógépem volt).
Eközben a legjobb barátom (gyerekkorom óta ismerem és cigány) többször mondta menjek angliába, intéz nekem szállást/munkát csak vegyem meg a repjegyem és mondjam meg mikor érkezem. Ezt kb 3-4 évig hallgattam, aztán mikor elveszett a remény beadtam a derekam és most itt vagyok.
Úgy gondolom, hogy jelenleg otthon nem elég a kemény munka, kicsit fifikásnak is kell lenni, kihasználni az ilyen olyan kiskapukat, viszont sok munka mellet az embernek nincs ideje/ereje ezeket kitanulni...
Nyugatra ez másképp van, ha keményen nyomod az meglátszik, látod az értelmét.
Jelenleg az áhított szint több évtizednyi lemondást követelne(lásd: Dél-Korea), de ehelyett mi minden évben többet költünk, mint amennyit megtermelünk. Sajnos a nemzeti tõke létrejöttéhez nem elég az árpádsávos zászló lengetése.
Az elmúlt napok tüntetéseibõl a laikus szemlélõdõ azt vonhatja le, hogy a magyarok legalapvetõbb joga a korai nyugdíjazás.
Az, hogy politikusok átbasznak minket az még nem a mi hibánk, az már inkább az, hogy hagyjuk, aki meg nem hagyná az meg náci jelzõt kap a többitõl.
Semmi sem a mi hibánk, mi csak lebegünk a nagy semmiben. Azt hiszem a dolog magyarázata ott keresendõ, hogy Ti nem is polgárként tekintetek magatokra, hisz egy polgár felelõs a döntéseiért.
Így kezdõdött a mellébeszélés.
Ja és nem én írtam😊
Live for nothing or die for something.
Az pedig, hogy minél kevesebb (de emellett minél értelmesebb, hasznosabb) munkával minél jobban éljen az ember, az alapvetõ vágy, szintén független etnikumtól vagy nemzetiségtõl. A munkamorál Magyarországon azért lehet problémás, mert nagyon sokan azt látják, hogy felesleges, haszontalan az a munka, amit végeznek - egyrészt sokaknak nem illeszkedik a hivatásához, szakmájához (ennek sok oka van, az oktatás visszásságaival kezdve - diplomagyárak, rengeteg szakember nem a tudásának megfelelõ munkahelyen), másrészt aki még olyasmit is végezne, amihez ért és szívesen csinálná, rengeteg ponton akadályozza a környezete (papírtologatás, pályázatok kuszasága, egyebek), így lassacskán átveszi a környezetének tempóját és munkamorálját. Emellett a hírekben is azt látja, hogy azok járnak jól - fõleg anyagilag - akik csalnak, elkerülnek, kihasználnak. Kivételek és más fajta munkahelyek vannak bõségesen, de nagyon sok az ilyen példa, és ez az, ami nagyon látszik. A jól dolgozó ember nem látszik, mert õ nyugalomban, békében próbálja élni az életét. A csaló, problémás ember látszik.
És ez független mindenfajta politikától, etnikumtól, nemzetiségtõl.
"A mi esetünkben inkább annak a vágynak a megtestesülésérõl van szó, ami a ránk és bizonyos etnikumokra különösen jellemzõ: lehetõleg munka nélkül elérni a nyugati jólétet."
Lehet félre értettem?
Szerintem a magyar nem munka nélkül akarja elérni a nyugati jólétet.
Az, hogy politikusok átbasznak minket az még nem a mi hibánk, az már inkább az, hogy hagyjuk, aki meg nem hagyná az meg náci jelzõt kap a többitõl.
Mit mondott feri?
Hóhóóó dübörög az ország, 2 hónap múlva itt az euró, gázár emelés se lesz, még egy kicsit összehúzzuk aztán itt a kánaán!
Mi történt? Mivel ezt ígérte rászavazott a többség. Amikor kiderült, hogy amikor ígérte már akkor tudta, hogy nem lesz betartva, náhányan megpróbálták elhajtani. Na õk most a "ge*ik".
Ez a baj, nem az, hogy lusta a magyar.