61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59743 Meg persze aki a fideszt szidja, az csak mszp-s lehet, ill fordítva:) -
#59742 úgy hívtuk -
#59741 nem lehet elérni az adósság eltörlését
a hitelezőink és a kötvényvásárlóink nem télapóbácsik, ők nem értik miért kellene bebukniuk a pénzüket, ami amikor elkértük tőlük, akkor még jó volt nekünk
nem kell minuszos költségvetést csinálni, vágni kéne durván a kiadási oldalt, csak eddig senki nem merte meglépni
minek ennyi orvos, tanár, minek 3000 önkorményzat egy ekkora országba, ennyi megye? miért kell 12 ezer ember a bkv-ba? és még sorolhatnám
máig nem csinálták meg az államháztartási reformot, ezerrel túladóztat, adócsalásba kergetve mindenkit, soroljam még?
itt volt a lehetőségük, 2/3-mad, megcsinálták? nem, helyette még több bürokrata lett, még több hivatalnok, és ezerrel államosítanak mindent, kezdve a mobil autópályamatrica, szemétszállítás, most a dohányárú
állam, államm, állam
máshol miért van az, hogy 12 misiig csak osztalékadót fizetsz, és nem havi 60k-t az államnak akár 0 bevétel mellett is? miért van az hogy szlovákiában minden olcsóbb, összes illeték? -
Garfield #59740 1. "Nekem semmi bajom a cigányokkal, vannak cigány barátaim, de..."
2. Mégegyszer: akkor ez most a délután fél 6-os Két Perc Gyűlölet volt? Bevillant, hogy így, munkaidő után ideje gyurcsánykormányozni egyet? Vagy mi volt az aktualitás? (Mármint a terelésen túl?)
Ideje lenne kicsit magasabbról nézni, és nem leragadni hozzászólások vagy szavak szintjén. -
who am I 7 #59739 vagyis, hogy sok ilyen van.Egyébként figyelmedbe ajánlom :
"A flamelés, személyeskedés, reklámozás és a pártpropaganda tilos!
Ha nem tetszik egy híroldal, akkor ne olvasd! (pl.: Index, Kuruc)"
-
who am I 7 #59738 Erről beszéltem pont, hogy ilyen primitívek az emberek mint te :) pls ignorálj, ha lehet a kocsmaszintű személyeskedéseidre nem vagyok kiváncsi thx -
Garfield #59737 Boross :-) -
Garfield #59736 A "zsidajbarát baloldal" szöveg. Vajon miért is kell a világot fekete-fehérben látni, és azt gondolni, hogy csak azért, mert valakinek öklendezhetnékje támad a zsidózástól, az rögtön zsidajbarátságot jelent? -
Ironman2 #59735 hóbagoly
ASD?SAA?DADA?S?S?AS? -
#59734 az a problémám, hogy idiótának tartalak :D
de tényleg
bocs :) -
#59733 legyél együttmüködő
add be a közösbe amid van
majd az állam megmondja hogy élj, erre sincs legalább gondod -
who am I 7 #59732 Mert?Az államadósság 25%kal való növelés, a bóvliba beindulás az nem érv vagy mi?Az semmi?bezzeg a zorbán! :D Látod, nem mondtam semmi indulatosat sőt, nem emeltem ki, hogy csak a "deazamocsokgyurcsán" csak beszúrtam a tényeket, erre flegmán válaszolsz.Mi a probléma?Értelmezési gondokkal küzködsz? -
#59731 "Nem tud összefogni."
de ismerős lemez, ezt minden fidesznyik mantrázza
ezt tanítják a pártiskolában? -
Ironman2 #59730 vazze.DDDD -
#59729 ember, imf-et nem lehet felvenni
az egy szervezete
-
#59728 Navracsics Tibor: a forint gyengülése a kormányzat kudarcát és elhibázott gazdaságpolitikáját jelzi. -
#59727 így van
ha más érv nincs még mindig előszedhető deazamocsokgyurcsány, meg merazanyócév
lejárt lemez, de te csak mondogasd -
#59726 de előtte meg ottvolt orbánféreg torgyánzsirdisznővel, szétkúrták a mezőgazdaságot, elépítették a magyar ipart, előtte meg a bolsevista horn kormány, előtte meg hóbagoly, meg antalljózsi, előtte meg kádárjancsi, előtte meg szálasigeci meg horthypmiklós a fehérlovas beszari -
#59725 Gyurcsányfétise van -
#59724 -
who am I 7 #59723 Kik állnak vajon a háttérben?(nem feri vagy ovi-ra gondolok, ők csak bohócok).Mivan ha egyszerűen nem fizetünk?Egy felelős párt, humánus/egyezkedő politikával esetleg, eltudná érni xy mennyiségű adósság eltörlését? -
who am I 7 #59722 Az ilyen emberekkel fölösleges foglalkozni.Ezért tart itt az ország.Nem tud összefogni..1 rohadt felelős párt - alternatíva sincs.Hopp nem most, hanem 1000 év alatt sem volt :D Pedig ezzel a hellyel lehetne mit kezdeni..ezzel csak az a baj, h a magyarságot tükrözi.Ennyire nem vagyunk együttműködők és fejletten gondlkodók...szerintem sosem leszünk azok.Egyébként, ha valakit érdekel van itt egy ilyen :
http://allamadossag.net78.net én kb 100 mrd EUR össz tartozásra tippelek.De azért, biztos, hogy lennének furcsa dolgok, ha kicsit kutatnánk titkos iratok közt.Szomorú, hogy kizsákmányolást kell megélnie egy eleve olyan népnek, aki nem képes összefogni.Megérdemli a sorsát?vagy nem? -
#59721 Nem olyan régen írtam ezt a hsz-t.
Ez a helyzet. Ősi recept. -
#59720 ha visszaolvasol pár oldalt, pár topikmanó hszét, kb jah. a megoldás természetesen az lenne amit gyúrcsányék csináltak, felvenni imf -et, viszont orbán politikája ezzel szakított, lett ami lett, a bal oldalnak viszont ami lett tökéletes a sárdobáláshoz, és a mártir megjátszásához békés" bohóctüntetéseken. a fidesz kirendeltségen megvert nők meg ilyenkor el vannak felejtve, mondván, megérdemelték... lol -
#59719 Ja és még egy dolog, mielőtt megint kombinálni kezdesz: Nem különbek Orbánék sem náluk, sőt az előző "böszméskedés" után ezek még tovább "böszméskednek". Feri szavaival élve... -
#59718 Most komolyan kérdem tőled: te úgy látod, hogy mindent olyan frankón csináltak Orbánék előtt?
Pannon puma, meg dübörgő gazdaság? Meg csökkenő államadósság 2002 és 2010 között?
-
#59717 szerintem az is ciki hogy minden rá van fogva a jelenlegi kormányra. igy megértem hogy a válasz is ciki -
#59716 Aranyos amit írsz, de szokás szerint megint sarkítasz, vagy felületesen olvasol?
"Persze a Zorbá-Nkormány is úgy szar, ahogy van"
Ezzel kezdte a mondókáját, tehát pont a jelenlegiekkel.
-
who am I 7 #59715 Dehogy van elterelve, csak nem kell megfeledkezni a többi böszméről se.Ja bokros is...van aki azt is felemlegeti, csak feri "karakteresebb" volt :D -
#59714 kiemelést légyszíves, én ott pont hogy nektek adtam igazat részben -
Garfield #59713 Szóval akkor minden nap fél 6-kor tartunk Két Perc Gyűlöletet, just for fun? -
Garfield #59712 Miért, melyik kormányt ne lehetne? Hogy mást ne mondjak, kedvenc toposz Bokros "népirtása" az ideológiailag jól képzetteknél. Őt miért nem emlegetik fel újra és újra? Akkor még nem pörgött fel a karaktergyilkosság? -
Tsol #59711 -
#59710 -
Garfield #59709 Jaa, hogy nosztalgiabulit tartunk, hogy a jelenlegiekről eltereljük a figyelmet? Az más. -
who am I 7 #59708 Mivel aktívan részt vett a "kártevésben" ő is, úgy gondolom bármikor fel lehet hozni őt is.Semmi ciki nincs ebben..sőt, elég szépen adtak az államadósságnak 52%-kb80%-ra vagy ez nem akkora bűn? :D ja meg szépen beindították már 2006-ban a leminősítéseket...szerintem ezek a dolgok simán megállják a helyüket még ma is.Az más kérdés, hogy a jelenlegi is balfa*zkodik...de mivel nincs felelős pártunk hát EVVAN :D -
Tsol #59707 De nem érted, hogy irreleváns?! -
Pares #59706 Ciki? Nem vagytok normálisak. Persze a Zorbá-Nkormány is úgy szar, ahogy van, de azét had ne feledjük má' el Kúrcsány-féreg és maffiózó hazaáruló bandájának tetteit! -
Garfield #59705 Így -
Garfield #59704 2012-ben kissé ciki a Gyurcsány-kormányon rugózni tekintve, hogy azóta már a második kormány van hatalmon.