61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Totti5
    "A pápa pedig csak veri a nyálát" nem kommentálom.
  • tviktor91
    Jó,de az államfők valami értelmes dolgon vitáznak..többnyire...
    A pápa pedig csak veri a nyálát..legalábbis én még nem vettem észre hogy bármivel is jobb lett most Spanyolország..

Egyébként elég merész kijelentés az hogy ettől nem fog semmi se összeomlani miközben x milliárdos hiányuk van..
    Olyan ez mint nálunk a fél milliárdba kerülő parlamenti kivilágítás..arra is nagy szükség van..meg az utcák átnevezése is létszükséglet.
  • Totti5
    "A Világnap szervezői ezt tagadták, mondván: az 50 milliós eurós költséget a résztvevők és adományok segítségével finanszírozzák. Ugyanakkor a spanyol kormány azt nyilatkozta, hogy az ország többet nyer a pápalátogatásból, mint amennyibe kerül, a szervezők szerint is mintegy 100 millió eurót hoz."

Bár mindegy... azért a Pápát nem kellene leugatni. Gondolom ebben benne van a szervezés, a biztosítás és minden egyéb ami ilyenkor kötelező dolog. Ebben nincs semmi meglepő. Amikor az államfők csúcstalálkoznak 2 havonta akkor is elmegy csomó pénz. Nem ettől fog bármi is összeomlnai.
  • tviktor91
    Már megint?
    Hozzánk is jönni fog valamikor és nekünk kell kifizetni azért mert ő utazgatni szeretne...aki kíváncsi rá majd elmegy a Vatikánba...
  • Ronny
    Már megint más zsebében turkálsz?
  • tviktor91
    50 millió euróért nézi meg a pápa Spanyolországot

A pápa miért nem saját magának fizeti a látogatását? Ne más pénzén látogasson már bsszameg.
  • tviktor91
    Lefiztte őket a fityisz.
  • Totti5
    Azt hittem fikavideót látok majd, ahogy pár kommentben olvasom itt ott az elégedetlenséget, de csak boldog emberek voltak rajta... szar.
  • Lantee
    Mivel a magyar nép butítása még nem 100%-ban sikeres, ezért I. viktor nagyvezír bejelentette, hogy szeptember elsejétől megkezdődnek magyarország első Gladiátor Játékai. A helszint még keresik, de az oroszlánok és tigrisek közelsége miatt a Hősök tere az egyik lehetséges befutó.

"Extra Hungariam non est vita, si est vita, non est ita."
  • polluxware
    magyarán a faszt semérdekli..
  • Pares
    Nem értem, hogy abban a szövegben mi a náci. Egyszerűen azért náci, mert ők is játszották? Faszom ki van már a sok ütődött tajliberális ultra anti-nácival, aki még a szomszéd öreg nénit is képes lenne leütni, ha piros fehér csíkokat látna a ruháján.
  • Danny1987
    Kerékpárúton gázolta halálra a lányt az ittas autós

:(
  • Danny1987
    A brit nép elvesztette identitását, a fehérek feketékké váltak

Vigyázat tiltott oldal!
    „káros és erőszakos gengszterkultúra”, mely a feketéktől ered, de azóta más bőrszínűeket is megfertőzött – ilyen tekintetben érvényes, hogy a „fehérek feketékké váltak”
    "A létra alján azonban fordítottan működik az integráció: a fehér lumpenproletariátus a fekete gyökerű gengszterdivatot követi, úgy öltözik, beszél és ír, mint ők. A történész szerint mindez a liberális elit által a nemzeti identitás ellen folytatott háború eredménye, mely a patriotizmust, a zászlót, sőt még az „Anglia”-fogalmat is megtagadja az emberektől. Ennek eredményeképp a fehérekből kiveszett mindenféle közös identitástudat, a keletkezett űr helyére pedig benyomult a már sokat emlegetett „gangszta”-identitás.

Figyelemreméltó, hol nem történtek zavargások: Yorkshire-ben, Walesben, Skóciában. Pedig a munkanélküliség és más szociális problémák itt is léteznek, egyes helyeken még inkább, mint Londonban. Viszont erős helyi identitással rendelkeznek” – támasztja alá vélekedését Starkey. Épp ezért az ország nem létezhet tovább „angol nacionalizmus” nélkül"

• tviktor91
    Jáj dejó volt ez a Pösti tüzijáték
  • tviktor91
    Ticcsuk be augusztus 20-át..veszélyes napnak kell nyilvánítani.
  • arty
    stólandrások országa :(

de nem para, itt mindenki max egy felfüggöt kap :((
  • Narxis
    Szeretett vezérünk fia a zöld gyepre lépett!
  • jhetedikj
    Augusztus 20. : Tragikus balesetek és értelmetlen gyilkosságok
  • Lateralus
    Sőt olyan is van, aki itt él, hivatásos énekes, és nem tud megbirkózni a hatalmas feladattal:

LINK
  • Willenbrock
    A Luftwaffe induló is jó:
  • Willenbrock
    Tényleg nem náci himnusz mert annak "Horst Wessel Lied" a címe.
  • Willenbrock
    Jó volt az,legalább mégsem idegen himnuszt kaptak :)
    (én is mindíg azt hittem hogy ez a "Deutscland Über Alles"-es versszak a hivatalos.)
  • desigo
    Talán ha nem az lenne az elsődleges egy ilyen eseménynél,hogy mennyit lehet számlázni érte és mennyit lehet okosban zsebbe vissza kapni akkor még ki is nézhetne valahogy...
  • Ironman2

Van olyan aki a saját anyaországa Himnuszát se tudja(független attól hogy Amerikában él)
  • tviktor91
    ,,Oh, my God!!!!!Very nice anthem!!!!FUCK YOU TRIANON!!!:(((FROM HUNGARY"
  • polluxware
    kíváncsi voltam másnak is feltűnik e...

hát mondjuk meg..

őszintén;)

ez megint valmelyik aktuális félisten seggevégének a zenei izlése, valamint szervezési képességének a perverz kiélése

kriminálisan banális, és felfoghatatlanul mégis megtörtént
  • Hegi90
    Nem is tudtam egyébként, hogy a Monarchia himnuszát is a német himnusz dallamára írták :o
  • Bandee1987
    Hát ez a tüzijáték olyan közepesen fostos volt. Maga a vizuális része elment, de a zene valami irtózatos volt, sztem kb. fél óra alatt hozhatták össze szintin ezeket a "zenéket".
  • ManoNegra
    Izlések és pofonok Viktor elvtárs.
  • tviktor91
  • polluxware
  • polluxware
    én spec értékelem az orosz katonai kórus munkásságát.. van más is akinek tetszik sztem (szövegtől, egyebektől függetlenül)

és van úgy hogy néha rákeresek a német kriegsmarine indulójára is..

• polluxware
    is
  • tviktor91
    Félig orosz vagyok úgyhogy nekem tetszhet.
  • polluxware
    linkeld be a magyar mentalitásba is... hátha másnak itt tetszik ott
  • tviktor91
    Egyik legszebb himnusz még mindig ez...van mikor csak úgy élvezetből hallgatom.:)
  • Narxis
    Szerintem ha tényleg ellenőriztették a németekkel a himnuszukat akkor aki rábólintott vagy tévedett vagy bizonyos okok miatt direkt rábólintott. :) Ha meg nem ellenőriztették vagy eredetileg jó himnuszt mutattak nekik, aztán véletlen elcserélték a szervezők akkor fel kellene vállalniuk. Akármi is történt, az igazság szokás szerint nem fog kiderülni, de asszem nálunk is lenne hőbörgés ha egy másik ország mondjuk véletlenül valami ilyesmit játszana le.

A németek is szégyellnek egy korszakot, mi is szégyenlünk egy másikat, van ilyen. Ezt tiszteletben kell tartani, nem kell belemagyarázni semmi mást.
  • Hegi90
    loool :A_:DS-ads
  • Hegi90
    teljesen korrekt a pali
  • tviktor91
    Értem én,csak a kommenteket nem lehet nem észrevenni..és nem tudom h sírjak vagy nevessek.