61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • ManoNegra
    Nem csak a hívek lesznek szegények...
  • immovable
    Matolcsy György kifejtette: a most tapasztalható időszakban, éppen az államadósság csökkentése céljából, a költségvetési bevételek biztosítása érdekében adott esetben adóemelésekre is sort kell keríteni, hiszen a nemzeti adópolitika keretében végrehajtott intézkedések nagymértékben hozzá tudnak járulni nehéz gazdasági helyzetben is ahhoz, hogy a gazdaságpolitikai eszközök segítsék beindítani a gazdaság motorját, fokozzák országaink versenyképességét - áll az NGM közleményében.

"Lassan mondom, hogy mindenki értse, nem lesznek megszorítások."

LOL szegény hívek.
  • banok
    Kamuidézéssel riogatott egy rendőr
  • Ronny
    35%-os ÁFA

Matolcsyné férje ötletelget...:)
  • immovable
    Tovább az úton. fidesz pénzszivattyúk, pont mint a szocik. Az utolsó mondat igen beszédes.
  • Bronx South
    Hát fizessél a kipufogófüstős, 40 fokban - tömegben a büdös és légkondimentes, esőben beázós, télen fűtésnélküli utazásért, és ez csak egy része volt a problémáknak amik a jegyárban csúcsosodnak ki ami talán Európában is a legdrágább. Azt ezek mellett olyan híreket olvasok, olyan végkielégítésekről hogy csak pislogok ?? Hát akkor fizessen akinek két anyja van, majd ha az alap dolgok meglesznek az utazás színvonalában, és a csődben lévő cég a végkielégítésre valót (ami amúgy 99%-ban jogtalan) nem a jegyáremelésből próbálja összekaparni, lesz miről beszélni.
  • Ironman2
    Csodálkoztok hogy veszteséges a BKV,mikor mindenki ingyen utazik trolin,meg villamoson?
  • immovable
    BKV vezérnek prémium jár!
  • Ironman2
    Beindul megint a szesz,és dohánylobbi.Nem fogják tudni megszavazni.
  • Bronx South
  • immovable
    Véleményvezér, Baj van: Matolcsy ráolvasással próbálkozik
  • immovable
    Közmunkás vagyok Magyarországon.
  • arty
    miért?

te hogyan tiltakoztál a rossz alaptörvény ellen? (arra nem merek gondolni, hogy szerinted jó)
  • immovable
    Az, de míg nincs kimondva egyértelműen addig az egybites hívó nem érti.
  • Ironman2
    Hurrá! Győzött az igazságszolgáltatás!
  • 89
    Izlandi példamutatás
  • banok
    Nem értek egyet ezzel az "Alkotmány asztala" projektel de ezért a tettéért Dániel Péter szégyelje magát!
  • 89
    nagyon menő
  • Vlala #51395
    Ketchuppal a Tákolmány ellen
  • arty
    istenem, micsoda erőltetett magyarázkodás :DDD

"hazudtunk reggel... "

• homeless
    Többszörös visszaeső, elhagyta a helyszínt és másra akarta kenni az egészet, és a leggusztustalanabb az egészben, hogy ezt a cselekedetét agyrászkódásra akarták fogni. A 2,4 hónap teljesen jó ítélet volt, egyedül az új ügyvéd "remek" munkájának köszönhető ez a 10(5) hónap.
  • Tsol
    Jah, mert hogy a tettek számítanak. Jah, és a wikileaks a szórakoztatóipar része.
  • arty
    császár előd nem piált, nem drogozott előtte és főleg nem hajtott el a felelőségre vonás elől!

egyértelmüen neki is letöltendőt kellett volna kapnia, de én annak ellenére nem látom sulyosabbnak a tettét, hogy ott valaki belehalt a balesetbe. stohlnak csak nagyobb mákja volt!

ivás vs gyorshajtás, nem ugyan az a kategoria!
  • immovable
    Itt.
  • immovable
    I. szent orbán vazzalus viktor szerint ne figyeljünk arra amit mond, de vajon akkor most erre sem kell figyelni.? :D
  • Pluskast
    Merthogy? Nem ölt meg senkit a 2. fokú bírói ítélet indoklásában az is benne van, hogy nem állapítható meg hogy a sértett maradandó sérülést szenvedett. Ha Császár Előd megúszta úgy hogy az általa okozott balesete következtében megölte a rendört, akkor ez még így is sok. Abban az esetben viszont ha példát akar a bíróság mutatni azzal, hogy a törvény elött mindenki egyenlő akkor pont megfelel. Amúgy meg az ítélet 10 hónapot mond és 5 hónap után lehet feltételesen szabadlábra helyezni. Ergó nem készpénz az 5 hónap. Azonban elhihetitek, hogy még az az 5 hónap is sokkoló egy olyan embernek aki még csak távolról sem látott egy büntetésvégrehajtási intézetet se.
    Nem akarom védeni nem is szeretem és nem is utálom, de sokkal kevesebbet kapott más ember olyan bűnért ami minimum életfogytiglant érdemelne.
  • immovable
    Erre talán a legjobb bizonyíték a való világ meg a hasonló szennyek, ott is milyen emberek kerülnek be. Erre van igény és sajnos nem csak itt, nyugaton sem jobb a helyzet szerintem.
  • immovable
    Ne hidd. A bulvár megy igazán. Nézd a meg a nézettségeket, mi az amit az emberek nézni akarnak. Botrány, bulvár. Gondold el mekkora reklám a következő, megasztár, x-faktor, vagy mit'tudom'én minek, hogy egy börtöntöltelék vezeti majd, mindenki kíváncsi lesz rá. Ennél jobb reklámot nem is lehetne csinálni majd ennek a szarnak.
  • Tikal #51385
    j,a a drog az smafu.. nem is volt...
  • ManoNegra
    Már szeptembertől lepasszolja a Tv2 a Bajnokok Ligáját

"A Tv2-nek a Bajnokok Ligája presztízsszempontból jó volt, hogy legyen fontosabb sportesemény a képernyőn (a rivális csatorna Erdei Zsolt meccseit és a Forma-1-es futamokat adja), de nézettségben kedd esténként rendszeresen kikapott az RTL Klubtól a 18-49-es célcsoportban. A döntés meghozatalát elősegítette, hogy nem jutott be magyar csapat a BL csoportkörébe, így nem várható az érdeklődés jelentős növekedése. A Pro4 (bőven egy százalék alatti) nézettségét viszont megdobhatja a keddi BL-meccs, a magazinműsor."
  • Vlala #51383
    Olyan szinten lejáratta magát, hogy a csatorna nézők százezreit veszíti el, hha tovább alkalmazza.
    KLegalábbis egy normális, birkák helyett emberek lakta országban ezu lenne a helyzet.
  • immovable
    Nem kell. viktorka megteszi helyetted ne félj. :)
  • homeless
    Senki nem várta, hogy 10+ évet kapjon, de 2 év az reális lett volna.
  • immovable
    Én arányosnak tartom a büntetést leszámítva, hogy 5 hónap múlva kijön és ott fojtathatja ahol abbahagyta.
  • Vlala #51379
    aki szembetalálkozik egy fideszessel, vagy egy szimpatizánssal, vágja pofon. Én küldöm.
  • arty
    azt azért nem várhatjátok, hogy 10+ évet kapjon :)

szerintem egy nem-bűnöző, "normális" embernek ez az 5 hónap is elég durva lesz... a lényeg, hogy letöltendőt kapott és elgondolkodhat az egész életén
  • homeless
    Ja mi az az 5 hónap??? Más azzal a tudattal megy börtönbe, hogy tönkremegy tőle az élete/jövője, bucika meg azzal a tudattal megy be, hogy 5 hónap múlva ugyanúgy lesz állása mindenhol(színház,tv). Ez neki nem büntetés.
  • remark #51376
    Legalább majd mindenki megérti, hogy miért jó a GM vetőmag. Még én is. Ilyen hírek után kénytelen leszek.
  • Grenzjager
    amiből 5 hónap a letöltendő

smafu
  • immovable
    Milyen megszorításokból választhatnak Orbánék?