Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viper nv. bajtárs<#buck>#buck>
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Gondolom nem is sejted a különbséget a londoni "ingyen iPhone-ért romboljunk" csûrhe, és a Magyar hazafiak között. (igen én nem vagyok az, mielõtt még jön a szokásos szar dumád)
Mindenesetre felvilágosítalak, hogy a részleges memóriádból hiányzik az a mozzanat amikor az mszmp-s haverjaid utolsó cselekedete is az volt, hogy egy nappal az "átadás-átvétel" elõtt még valamelyik aláírt egy olyan mókát, ami által valamilyen zsidó szervezet ingyen jutott hozzá egy félmillárdos ingatlanhoz. Ismétlem még az utolsó másodperceikben is osztogattak, loptak és raboltak. Ez az amit el szerettek volna kerülni a te általad csõcseléknek nevezett hazafiak.
Nem rég láttam a hídfoglalós hozzásszólásodat is ami megint csak a szánalomra sem méltó balib szintedet (ez is személyeskedés) mutatja be. Pl az már nem is zavart, hogy ott nem nagyon volt rombolás csak szándékosan kevered a lapokat, bár volt honnan tanulnod lásd utóbbi pár ATV-s "egyenes beszéd videó".
Itt szeretném jelezni az sg+ bugját aminek köszönhetõen megint sikerült felemelnem a vérnyomásomat egy két szinttel.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ne keverjük már a sz*rt feleslegesen Pollux elvtárs.
Azért hihetetlen, hogy még nem is olyan sokan vannak, mégis mekkora balhét tudnak csinálni, semmibe véve rendet, rendõrt. Az állampolgár meg oda sem mer szólni.
Mi lesz, ha a demográfiai mérleg még jobban hozzájuk billen? Mészárolni kezdenek?
Holnapután melózom újra de az kurvaélet, hogy berakok a táskámba egy 40-es villáskulcsot, ha elém áll egy ilyen 16 éves suttyó akkor megkóstoltatom vele... Remélem bele is döglik.
2.)Ha esetleg tényleg valami értelmes indokuk lenne a tüntetésre akkor ezentúl mindig ugy intézzék el h a tömeg köze lönek? Gratulálok.
Egyébként igen,szerintem is túlzás amit csinálnak,fõleg hogy a többség azt se tudja hogy minek van ott csak keresi az ingyenholmikat,csak csak simán a balhét.
HA bevándorlókról van szó akkor gondolkodás nélkül hazabasznám õket ,,otthon tessék ezt csinálni" alapon.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ha lenne valami konkrét politikai céljuk mely jobbá teszi az országot akkor azt mondanám csinálják. De ezek kizárólag a balhé miatt csinálják, meg talán egy-egy iPhone-ért.
"A fosztogató fiatalok arra a kérdésre, hogy miért csinálják mindezt, többnyire csak annyit válaszoltak, hogy nincs pénzük."
Az Angol rendõrség meg eléggé impotens, pedig tegnap délután amerre mentem (Enfield, Edmonton) minden második sarkon 4-5 rendõr állt.
Csak én vagyok idióta, hogy azt merem gondolni, miért nem lövik agyon az ilyen szarházi idiótákat?! Elégedetlenség? Kilátástalanság? Nincs pénzünk? Bammeg, érdekes módon nem pékségeket meg közérteket, hanem CURRYS DIGITAL-t meg BANG & OLUFSEN boltot fosztogatnak (utóbbit csak próbálják).
Ezeket nem nevezem rendszer ellen lázadónak, hanem sima, egyszerû bûnözõnek! Elõször gumilövedék, ha nem hagyják abba, jöhet az éles lõszer. A kutya nem sajnálná õket!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#wow3>#wow3>

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A munkavállalók kétharmada magyar tulajdonú kkv-knál dolgozik.
Erre írtam anno, hogy a magyarságnak a valódi magyar nemes osztály hiányzik mely magáénak tekinti az országot
Kicsit elkéstél ezzel a parasztromantikával(nagyjából 150 évet). Magyarországnak felelõsen és önállóan gondolkodó, a sorsáért tenni is akaró POLGÁRSÁGRA van szüksége.
Majd ha egyszer a Magyarok képesek lesznek magyar vezetõket választani akkor várható valami változás. Sajnos ami évszázadokon keresztül "nem jött össze" az esélyes, hogy már nem is fog.
Erre írtam anno, hogy a magyarságnak a valódi magyar nemes osztály hiányzik mely magáénak tekinti az országot, így nehezen is adja idegen kézbe. Ez az a hajó ami mér elment.
Írhatnám azt is, hogy elbasztuk.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
No persze senki rettegését nem akarom megzavarni, szóval aki az írásomtól véletlenül kicsit is megnyugodna, az tekintse semmisnek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az én fejemben régen él egy másik hasonlat.
Egy korhadó hajóban utaznak az eu fontosabb államai, mi meg, mivel sokáig könyörögtünk, felmehettünk és amikor nem vagyunk útban, mázolhatjuk a deszkákat és pucolhatjuk a wc-t.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Izraelben durván kioktatták az EU-országok nagyköveteit – eddig azonban elhallgatták...
tovább...
Rajzolnék egy rozoga kunyhót amiben az unió tagországaira jellemzõ viseletben állnak emberek kifordított zsebekkel, szomorúan, a kunyhó mellé pedig egy tipikus arisztokratát, szép öltönyben, svájci órával kezében, ami talán mutathatná azt is, hogy mennyi ideje van hátra az eurónak. Kunyhóra mehet az Európai Unió felirat. Szomorú de ez a helyzet. Túl sokat töketlenkedtek az EU vezetõi, én azt olvastam, hogy Görögországot már meg se lehet menteni, muszáj lesz csõdöt jelenteniük, többieknél pedig rezeg a léc(Írország, Portugália, Spanyolország). USA pedig nem csinált semmit csak megemelte az adósságplafont, elodázva a problémákat.
Lényeg, hogy Svájc meg tudja oldani egymaga is a saját problémáit, biztos vagyok benne, hogy cselekedni fognak, de belépni az EU-ba nekik nem éri meg.
Van neki valami pártja vagy szervezete, erre elõadja, hogy õ civilként egyedül csinálja. <#levele>#levele>
Nurit Peled-ElhananMiközben idehaza az iskolák világát is a rasszizmus és az elõítéletek elleni harc terepének tekintik a cionisták, Izraelben a tankönyvek telítve vannak rasszizmussal és elõítéletekkel. Nurit Peled-Elhanan, izraeli akadémikus szerint, amikor a palesztinokról esik szó a hivatalos iskolai tankönyvekben, a legtöbb esetben a „terrorizmussal” összefüggésben említik õket.
"Az arabok gyakran egy tevével együtt, Ali Baba ruhájába öltözve tûnnek fel (a tankönyvekben). Aljasok, deviánsak, bûnözõk, olyan emberek, akik nem fizetnek adót, az állam nyakán élõsködnek, és nem hajlandók fejlõdni. Más esetekben mint menekültek, tanulatlan parasztok és terroristák szerepelnek. De sohasem mutatnak be a tankönyvekben palesztin gyereket, orvost, tanárt, mérnököt vagy egy a korral lépést tartó mezõgazdasági vállalkozót” – összegzi tapasztalatait az izraeli akadémikus hölgy. (Akit alighanem öngyûlölõ zsidónak minõsítenek.)
tovább... (kuruc info)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mikor dönt úgy Svájc, hogy kinyomtat néhány tonna papírpénzt?
Ki fog csokit, meg órát venni tõlük 60%-kal a versenyképes piaci ár fölött?
Vagy õk lesznek az elsõk, akik nem alulértékelt valutával csatlakoznak az eurozónához(erre a legkisebb az esély).
És akkor mi legyen helyette? Meg ez a nõi kvóta dolog...
Egekben a svájci frank
https://www.facebook.com/ferfiklubb/