Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztán más jön a helyébe, remélhetõleg akkor majd revánsot vehetünk rajtuk.

Azért elõtte hozzátok haza az ifjabb Csigéket😊

kiszivattyúzzam belõlük a pénzt

Ez a bizonyos körökben már szállóigévé vált, de ettõl függetlenül nem sok köze van a valósághoz. Magyarországra 2006-ig bezárólag 64,6 milliárd euró értékben ruháztak be a régi Uniós tagországok

Egyszóval: Az EU is csak egyike azon birodalmaknak, amelyek a történelem során annyiszor megpróbálták elfoglalni Európát, annyi különbséggel, hogy a puskaport pénzre, a hadszínteret meg tõzsdére változtatták. Ez is egy háború, csak most az ellenség maga az európai civilizáció. De amint mindegyik birodalom, ez sem fog örökké tartani, egyszer összeomlik, aztán más jön a helyébe, remélhetõleg akkor majd revánsot vehetünk rajtuk.

<#hehe><#violent>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, bevallom, ha Magyarország érdekeiben állna, én bármelyik másik országot könyörtelenül feláldoznám az ellenség oltárán. Ugyanakkor azt is tudni kell rólam, hogy én legalább nem játszom az álszentet, mint az EU, nem etetem az embereket hazugságokkal, nem próbálom õket az uralmam alá vonni, hogy aztán csak kiszipolyozzam õket, kiszivattyúzzam belõlük a pénzt, aztán amikor elsorvadnak, eldobjam õket mint egy öreg zoknit.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mindezt 7 év alatt sikerült elérniük? Vagy már elõtte sem volt rá pénz? Egyébként lehet százmilliárdokat modernizálásra költeni, de akkor azt a pénzt valakitõl el kell venni(nem, tudósaink még mindig nem jutottak közelebb a pénzfához).

feláldoznák Magyarországot mint járulékos veszteséget...

Egy országnak nincsenek barátai, csak érdekei. Hasonló helyzetben Te is feláldoznád bármelyik környezõ országot.

Tetszik vagy nem tetszik, de hadászati, sõt szerintem minden más szempontból is Magyarország egy elszegényített gyarmatává vált a Brüsszeli Birodalmi Konzuloknak. És ez nem csak Magyarhonra igaz. Katonailag a Kis-Antant legalább olyan szarul áll, mint mi magyarok. Nem lesz ennek jó vége. Ha úgy állna a helyzet, biztosak lehettek abban, hogy az Ultimate Demokrácia képviselõi gondolkodás nélkül feláldoznák Magyarországot mint járulékos veszteséget...

Majd választanak egy újabb szociáldemagóg Fletó-klónt és ha már a korábbi rossz választásaik miatt nagyon tele a tökük, akkor jön valami kefebajszú.

Szerintem meg ezeket gondos válogatás után ültették a nyakunkba! Orbán <- Soros ösztöndíj. Gyurcsány <- Apró klán. Mindenkirõl lehetne találni valamit. Ráadásul a nagyon nagy százalékuk mszmp túlélõ... Ez nem alulról építkezés, hanem az ez-van kategória.

(Bocs a dupla postért)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ez a lelkes közönség egyre kevésbé lelkes...

Senki nem írta, hogy személy szerint felelõs lennél a döntéseikért. Azt viszont látni kell, hogy minden élhetõ társadalom alulról felfelé építkezik és ennek a politikai elitnek tagjait is ez a társadalom nevelte ki, választotta meg(egymás után többször is!). Nincs cirkusz lelkes közönség nélkül.

Én meg nem fogok szégyenkezni miattuk. Szégyeljék magukat õk!

Láma!
és most meg is van a következménye...

Danny1987
Amerika ezt csinálta.
Sõt az egész kapitalista világ erre épült.

Live for nothing or die for something.

Pedig jobb lenne ha végre figyelembe vennénk a valós lehetõségeinket(10 forintból nem lehet 11-et elkölteni) és a minket körülvevõ világot. Akinek ez nem megy az jobb ha még most bepakol a bõröndjébe, mert ennél csak rosszabb lesz.

Kit érdekel a Bux,meg a frank? Én normálisan akarok élni,és dolgozni,és nyugdijba menni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Miért pont mindig az emberek szivnak a sok kapitalista barom miatt?

Orbán:Õsszel komoly döntések jöhetnek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ha arra gondolok, hogy büszke Magyar vagyok, a miértek között legutolsó sorban sem jelennek meg jelen "nagyjaink".

A jelen szempontjából irrelevánsak tartom, hogy milyen "faszagyerekek" voltunk a múltban.

<#eljen>

A kamurokkant tolvajoknak átlagosan 73 ezer forintot visz ki a pénzespostás, miközben a születésüktõl fogva VALÓBAN rokkant emberek szemét kiszúrják sz*ros 28 ezerrel. Nincs pénz a vakvezetõ kutyák kiképzésére, akadálymentesítésre...

Az a hihetetlen, hogy ezt a társadalom nagy része eltûri.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Láma!
az Magyarország lenne, ahol az egészségügytõl vennének el emiatt.
Amerikában nem így csinálják a dolgokat, és a megszorítások idején van néhány terület ahonnan nem vonhatnak el pénzt, mert törvény van rá. (legalábbis a fizetéseket nem csökkenthetik) Ilyen az egészségügy, a rendõrség, a honvédelem, és még néhány.

gracious
Hát konkrétan nem nagyon érdekel, hogy az aki 20-30 évig volt kamu rokkantnyugdíjas, hogy talál vissza a munkába vagy mibõl él meg. Az se érdekel, ha éhen döglik. Sõt én visszafizettetném vele amit felvett.

A nem kamu rokkantnyugdíjasok meg eztán is azok maradnak.

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

gracious
Multikulti part 2

Ezen kereshetitek nagyítóval a fehér embereket.

"Kijárási tilalom fiataloknak

A rendõrség egyelõre tehetetlen. A philadelphiai polgármester kijárási tilalmat vezetett be 18 éven aluliaknak péntek és szombat este kilenc óra után. A kijárási tilalom a város központi zónáját érinti. A megszegõk vagy szüleik jelentõs bírsággal súlythatók.

Cleveland, Chichago és Washington intenzív rendõri jelenléttel válaszolt az új bûnözési módszerre, és számos fiatalt le is tartóztattak. A CNN által megkérdezett rendõrök szerint mindez azonban nem állította meg a trendet, és a flashmob-fosztogatások terjedésére számítanak."

Vajon ezt a sok rendõrt ki fizeti meg? Honnan veszik el a pénzt a bérükre? Jól sejtem, hogy nem az okozóknak a segélyét csökkentik, hanem helyette az egészségügyet és a többit?

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gyüjtheted majd a jelvényeket.<#idiota>

gracious
Óh, pedig már kezdtem örülni, hogy valami libatenyésztõ találta meg, de sajnos csak sport baleset.

tviktor91
Az tök jó

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Narxis
Aki elõrelátó az a kínai mandarint kezdi el tanulni. 😊

Feltámad a Szovjetunió?

Az Európai Unió évtizedek alatt kiizzadt jogrendjére alapozva - sok munkát megspórolva - akarja feltámasztani a néhai Szovjetuniót az orosz vezetés. A végcél az EU-val összefogva egy az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjedõ szabadkereskedelmi övezet kialakítása.
<#wilting>
Hegi90
ez siralmas

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
Látom az oktatásügyben is beütött a butaság forradalma, nem csak a nemzetgazdasági minisztériumban.
berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Olcsóbb lesz a sör?
Végre egy jóhír 😊
immovable

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Narxis
Egy ex-miniszterelnököt váratnának? Szerintem kizárt. 😄 Inkább csak precíz munkát végeztek az orvosok. :p

2.5 órán át varrni egy bõr szétnyílást?
Szerintem abból 2.4 óra várakozással telt el, ahogy a magyar egészségügyet ismerem...
Narxis

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az már értelmetlen lenne.Szegénységi bizonyitvánnyal lenne egyenlõ.Amugy nem gondolták ezek,hogy inkább a szegényebb réteget kellett volna feljebb nyomni anyagilag? Mennyien jól jártak volna,és most talán meglenne az a 3 százalék.Gazdagok meg fizessenek több adót,ha már amugyis jól megy nekik.Ez csak egy tipp.

Aztán kiadják szógyártónak, hogy kommunikálja le, hogy nem õk tévedtek, hanem a világ többi része, õk csak alkalmazkodnak.

0Fritz0
Mégiscsak tudod.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem tudom mit akartak ezzel a 16 százalékos SZJA-val.Van pár tizezer ember aki jól keres,többmillió meg épp hogy megtud élni.

Felülvizsgálja terveit a kormány

Hmmmm.Nagyon rácseszünk jövõre,ahogy nézem.Itt az országban a nagyobb keresetüek is félnek inkább,azért nem mernek költekezni.Szerintem mindenki elkezdett spórolni öregkorára.Ezt meg is lehet érteni valahogy

Hegi90
titokzatos?

Nem pont úgy volt, hogy venni fog Kína?

Kaya Ibrahim, Josip Tot

Orbán-Kína alku? (csak tipp) De mit kapnak õk?
Újra lecsapott a titokzatos befektetõ? Nagyon elvitték a magyar állampapírokat

"...Amint arról a múlt héten beszámoltunk, nagyon agresszív vételi érdeklõdés mutatkozik a magyar állampapírok iránt, piaci pletykák amerikai illetve kínai befektetõt sejtenek a háttérben."