61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Vlala #52575 Vagy arra, hogy senkinek, legfőbbképpen Semmilyen Zsoltikáéknak nincs köze ahhoz, hogy milyen vallású vagyok :) -
ManoNegra #52574 Én például hiszek Istenben, de nem vagyok vallásos. Tehát azokat a rubrikákat én sem töltöm ki. -
ManoNegra #52573 Ha nem töltöd ki, akkor arra engedsz következtetni, hogy ateista vagy. -
#52572 Azt tudom, de itthon nagyon sokan úgy is bejelölik vmelyik egyházat, hogy nem voltak maguktól templomban több mint tíz éve. -
#52571 még nem olvastam bele a népszámlálgatós wc papírjukba, de úgy tudom bizonyos részek kitöltése nem kötelező. -
#52570 Számomra elképesztő, hogy a 21. században még mindig ilyen állam szinten fontos a vallás. -
#52569 hogy érted? -
#52568 ez mióta kötelező jellegű? -
#52567 Lesz olyan lehetőség a felmérés ezen részében, hogy ateista?
Vagy megint csak azt lehet választani, hogy milyen alakú kereszt alatt kereszteltek meg? -
#52566 Kinek fontos a vallási hovatartozás?
<div>"A tízévenkénti felmérés a társadalom mélyebb megismerésén és feltérképezésén túl a gazdasági, az egészségügyi, az oktatási, a szociális és a kulturális fejlesztések tervezésekor is alapul szolgál.
Éppen ezért a társadalom jövője szempontjából is fontos, hogy megvallja a katolikus egyházhoz való tartozását."
"Erdő Péter tisztelendő úr az ide illő intelmeit Máté evangéliumából Jézust idézve közli. „Azokat, akik megvallanak engem az emberek előtt, én is megvallom majd mennyei Atyám előtt.”
[...]
Egyébként érdekes, hogy Erdő Péter úr nem fejezte be a Mátétól származó evangéliumi idézetet, s kihagyta Jézus további ide vágó kemény szavait: „De aki megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom a mennyei Atyám előtt.”"</div> -
ManoNegra #52565 Obamát nem lökdöste volna félre. De ha megpróbálja, lehet hogy golyót kap a fejébe. -
Ironman2 #52564 3.1 milliárd ment el jutalmakra Pécsen,miközben a város eladósodott -
#52563 azt milyen érzés lehet már az őröknek, hogy teszik a dolgukat és még őket basszák meg érte...
ezek a nagy emberek;)
törökök sztem határos időn belül kilépnek, oszt mennek a dinezsád köténye mögé.. -
#52562 úúúú bázze;) -
#52561 lébuktam;) -
#52560 A Törökök hozzáállása tetszik, főleg az Izraeli témában. -
Ironman2 #52559 Januártól táppénz lesz a rokkant nyugdíjból
Hadd terheljük meg az EÜ kasszát. -
#52558 -
#52557 Értem. Kösz. -
#52556 +1.5%, nem vészes annyira :) -
ManoNegra #52555 Tömegverekedés volt az ENSZ-ben
"Az AP hírügynökség videót is készített a múlt pénteki incidensről, amikor Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök testőrei összeverekedtek az ENSZ biztonsági személyzetével. A nyilvánosságra került felvétel után sem bizonyos, mi is váltotta ki az összetűzést, állítólag az iraki elnökkel magánbeszélgetést folytató Erdogan megtudta, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök éppen beszédet intéz a tagországok képviselőihez, ezért a közgyűlés termébe sietett.
A beszámolók szerint azonban a török kormányfő a vendégeknek fenntartott galériának bejáratánál próbált bejutni a terembe, amit a biztonságiak igyekeztek megakadályozni, Erdogan azonban erőszakos volt, ezért az egyik őr félrelökte. Az egyik teremőrt bordasérüléssel kórházba szállították."
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ip9N9fAuWoI -
ManoNegra #52554 Ezzel teles mértékig egyetértek! Sajnos. -
#52553 Egyik se különb.
Nem változik itt semmi csak most más f...át opjuk -
#52552 Százalékosan mekkora az emelkedés? -
ManoNegra #52551 Én ezt még Gyurcsánnyal ismertem. Változik a világ :D -
#52550 Orbán Viktor meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó előtt, majd Szent Péter megkérdezi:
- Na Viktorkám, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?
Orbán gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:
- Tudod mit, Viktorkám?! Nézd meg mind a kettőt! Egy hétig menj le a Pokolba, majd egy hétre menj fel a Mennyekbe! Aztán újra felteszem a kérdést.
Orbán beleegyezik. Lemegy a Pokolba, ahol látja hogy minden tök király. Pia, csajok, buli. Ki sem akar jönni onnan. Letelik az 1 hét, Szent Péter jön érte és felkíséri a Mennyekbe. Ott dögunalom van, se pia, se csajok, se bulik. Alig várja, hogy kijöhessen onnan. Végre letelik az 1 hét. Szent Péter megjelenik előtte és megkérdezi újból:
- Na Viktorkám, most már tudsz dönteni? Hova szeretnél menni?
Orbán rávágja:
- A Pokolba!
Erre Szent Péter:
- Biztos vagy ebben? Jól végig gondoltad?
Orbán bólogat. Szent Péter lekíséri a Pokolba, és gyorsan bezárja utána a kaput. Orbán bemegy, de nem látja sehol a csajokat meg a bulit, csak azt látja, hogy tömött sorokban állnak az emberek egy kályha előtt. Erre megkérdezi Lucifert:
- Egy hete voltam itt és akkor tele volt minden csajokkal, bulizott mindenki, tök király volt minden. Hova tűntek az emberek?
Erre Lucifer így szól:
- Viktorkám az a kampány volt, ez meg most a reform... -
#52549 most? puskát meg töltényt :D
viccet félretéve amúgy, ha tényleg bejön ez a gazdasági apokalipszis, akkor nem igazán érdemes fektetni semmibe, max aranyba... Majd ha beüt a kress, lehet venni a földet meg az ingatlant, ahogy 2008-ban is.
euróba meg nem 'fektetni' volt érdemes, csak jobb, ha az volt a párna alatt, mint a forint.
persze ez szigorúan csak az én fotelvéleményem, ne hibáztass, ha a gatyát is leszedik rólad -
#52548 egyébként egy éve (vagy még régebben?) itt kérdeztem, hogy mibe érdemes pénzt fektetni
végül eurót vettem, most pedig azt is ... öö , cseszhetem :) mert a görög bomba biztos megtépázza az értékét :/
na, most mit tegyek?! :D (hja és ma kaptam a papirt, hogy emelkedett a forint alapu hitelem törlesztője. tudom viktor, a bankadót nemmifizetjükmegbazmeg) -
#52547 tegnap linkeltem, de nem volt reakcio :) -
#52546 akkor nincs humorérzéked.. vagy politikus vagy :) -
#52545 eh.
A sok flém miatt nem láttam meg. -
ManoNegra #52544 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=52508]#52508[/URL] -
#52543 Vírusként terjed Szalay-Berzeviczy Attila volt tőzsdeelnök cikke a világban
A topikból meg kimaradt
Az utóbbi idők legjobb ilyen témán alapuló magyar cikke szerintem.
-
#52542 Az új HIV elleni vakcina 90%-os sikert mutat az embereken végzett kísérletek során -
#52541 Pedig minden nap egy csomót dolgozok, emelkednie kéne... -
ManoNegra #52540 Azt az egyetlen árva pozitív jelzést én adtam neked, most meg nyitogathatom le a kommentjeidet. -
#52539 és ez meg fog történni a mostani 180as törlesztős törvénnyel is, csak a hülye nem látja mennyire jogellenes, amit a magyar állam tesz/tett.
már, ha elismerjük, hogy mi jogállam akarnánk lenni... már. ha. -
#52538 Elmeszelte az EU a telekomadót
A távközlési szolgáltató cégeket sújtó, tavaly októberben bevezetett különadó eltörlésére szólította fel Magyarországot csütörtökön az Európai Bizottság. Ez akár több mint 100 milliárd forintos újabb lyukat üthet a jövő évi költségvetésen
Mi következik most mindebből?
Ha az elmarasztalás hivatalosan is megérkezik Brüsszelből, a magyar államnak a beszedett adóösszeg mellett a büntetést és a kamatokat is meg kell fizetnie, ami jelen pillanatban akár több mint 100 milliárd forintot is elérhet. Amellett, hogy a jövő évi költségvetésben már tervezett bevéteként szerepel az így értelemszeráen be nem szedhető telkóadó, a lyuk a visszafizetési kötlezettséggel és a bírsággal tetézve szinte bizonyosan további megszorításokat von majd maga után. -
#52537 avagy söpredék
hivatalosan ez passzol;) esetleg csőcselék még -
#52536 jól festi le a szitut.. ,de akkor is csak egy köpedék