Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért elõtte hozzátok haza az ifjabb Csigéket😊
Ez a bizonyos körökben már szállóigévé vált, de ettõl függetlenül nem sok köze van a valósághoz. Magyarországra 2006-ig bezárólag 64,6 milliárd euró értékben ruháztak be a régi Uniós tagországok
<#hehe>#hehe><#violent>#violent>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
feláldoznák Magyarországot mint járulékos veszteséget...
Egy országnak nincsenek barátai, csak érdekei. Hasonló helyzetben Te is feláldoznád bármelyik környezõ országot.
(Bocs a dupla postért)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Sõt az egész kapitalista világ erre épült.
Live for nothing or die for something.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Orbán:Õsszel komoly döntések jöhetnek
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A jelen szempontjából irrelevánsak tartom, hogy milyen "faszagyerekek" voltunk a múltban.
A kamurokkant tolvajoknak átlagosan 73 ezer forintot visz ki a pénzespostás, miközben a születésüktõl fogva VALÓBAN rokkant emberek szemét kiszúrják sz*ros 28 ezerrel. Nincs pénz a vakvezetõ kutyák kiképzésére, akadálymentesítésre...
Az a hihetetlen, hogy ezt a társadalom nagy része eltûri.
Kivéve a jogvédõknek akiknek ugye vinnyogniuk kell mert rend nem lehet.
Live for nothing or die for something.
Amerikában nem így csinálják a dolgokat, és a megszorítások idején van néhány terület ahonnan nem vonhatnak el pénzt, mert törvény van rá. (legalábbis a fizetéseket nem csökkenthetik) Ilyen az egészségügy, a rendõrség, a honvédelem, és még néhány.
A nem kamu rokkantnyugdíjasok meg eztán is azok maradnak.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Ezen kereshetitek nagyítóval a fehér embereket.
"Kijárási tilalom fiataloknak
A rendõrség egyelõre tehetetlen. A philadelphiai polgármester kijárási tilalmat vezetett be 18 éven aluliaknak péntek és szombat este kilenc óra után. A kijárási tilalom a város központi zónáját érinti. A megszegõk vagy szüleik jelentõs bírsággal súlythatók.
Cleveland, Chichago és Washington intenzív rendõri jelenléttel válaszolt az új bûnözési módszerre, és számos fiatalt le is tartóztattak. A CNN által megkérdezett rendõrök szerint mindez azonban nem állította meg a trendet, és a flashmob-fosztogatások terjedésére számítanak."
Vajon ezt a sok rendõrt ki fizeti meg? Honnan veszik el a pénzt a bérükre? Jól sejtem, hogy nem az okozóknak a segélyét csökkentik, hanem helyette az egészségügyet és a többit?
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az Európai Unió évtizedek alatt kiizzadt jogrendjére alapozva - sok munkát megspórolva - akarja feltámasztani a néhai Szovjetuniót az orosz vezetés. A végcél az EU-val összefogva egy az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjedõ szabadkereskedelmi övezet kialakítása.
<#wilting>#wilting>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Végre egy jóhír 😊
(<#zavart2>#zavart2>)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Szerintem abból 2.4 óra várakozással telt el, ahogy a magyar egészségügyet ismerem...
Itt egy keletnémet katona, amint kihasználja az alkalmat a távozásra
És a katonáról készült graffiti a falon, az esemény helyszínén
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hmmmm.Nagyon rácseszünk jövõre,ahogy nézem.Itt az országban a nagyobb keresetüek is félnek inkább,azért nem mernek költekezni.Szerintem mindenki elkezdett spórolni öregkorára.Ezt meg is lehet érteni valahogy
Nem pont úgy volt, hogy venni fog Kína?
"...Amint arról a múlt héten beszámoltunk, nagyon agresszív vételi érdeklõdés mutatkozik a magyar állampapírok iránt, piaci pletykák amerikai illetve kínai befektetõt sejtenek a háttérben."