61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Hegi90
    vagy csak Santorum eddig minden vitában bealázta...
  • Pares
    Az egyetlen ember a jelöltek közt, aki változást hozhat az USA beteg, illogikus, antidemokratikus, alkotmányellenes, romlott kül- és belpolitikájában. Ám mivel nem azon bizonyos körök kiszolgálója, így sajnos esélye sincs az elnöki posztra.
  • ManoNegra
    Az nem jut eszükbe, hogy tiltsák a tonhalak halászatát...
  • Hegi90
    beszartok

A Mitsubishi lefagyasztja a kifogott (kihalásban lévő) tonhalakat, és később adja el őket
  • Hegi90
    8 nagyobb folyót is a kiszáradás fenyegeti
  • Hegi90
    mármint az összes megújuló e.f. teszi ki a 20%-ot...
  • Hegi90
    Over Half of Germany's Renewable Energy Owned By Citizens & Farmers, Not Utility Companies

A megújuló energiaforrások 51%-a egyéni (polgári ill. termelői) beruházás, nem pedig nagyvállalatoké/államé.
    Ez összesen 100 milliárd dollárt ér önmagában.
    Németországban 17GW-nyi fotovoltaikus energiát termelnek összesen, ez 20%-át teszi ki az országban termelt energiának.

Magyarországon 2020-ra terveznek 13%-nyit
  • banok
    Na igen erre próbáltam utalni.
  • [NST]Cifu
    Én nem foglaltam ez ügyben állást. :)

Nekem szimpatikus amúgy az öreg, de az tény, hogy már 77 éves. Ő lenne a legöregebb elnöke az államoknak (Reagen mindössze 69 éves volt az első, és 73 éves a második megválasztásakor), és azért itt már erősen bejátszanak, bejátszhatnak az egészségügyi problémák (emlékezzünk Reagen-re ismét...).
  • banok
    "régi motoros"
    Egyik fő kritika ellen, hogy baromi öreg. Esélye sem lenne Obama ellen, emlékezzünk McCane-re...
  • Vlala #60454
    Így már jobb?

Kicsit későn esett le a Vezírnek, hogy nem járható a Lenini út...
  • Bronx South
    Amit te művelsz már a topikban mostmár, inkább nevezhető trollkodásnak mint fórumozásnak.
  • Vlala #60452
    ...és már a kezdőképernyőn is hibás a mondatszerkezet.
    smitpalik, előre!

[ / troll ]
  • Bronx South
    Feltételeztem hogy vannak még rajtam kívül, akik valamennyire értenek angolul. :)
  • NYUZGA
  • Vlala #60449
    mernincsmás, mercsakazvan, meratöbbiszar, mercsakazazigazimagyar. merturul. merpirosfehérződ.

• [NST]Cifu
    Még nem elnökjelölt.
    A republikánus párt elnökjelöltségéért indult. Majd ha megvállasztja a republikánus párt elnökjelöltnek (ez a verseny, vagyis előválasztás folyik most).

Elnökjelölt kettő (vagy több) lesz, a két hagyományos elnökjelölt a demokrata és republikánus párt elnökjelöltje. Ezen kívül vannak kisebb pártok, akik néha elég támogatást (és pénzt) szereznek egy harmadik (sokadik) indulónak, illetve a nagyon pénzes emberek függetlenként is indulhatnak (anno Ross Perot volt ilyen az 1990-es évek elején). Utoljára 2000-ben volt három induló, akkor a Zöld párt színeiben indult Ralph Nader.
  • [NST]Cifu
    Egy régi motoros, Texasi republikánus képviselő és republikánosi elnökjelöltségért indul 2012-ben. Orvos amúgy, és erős kritikusa az amerikai külpolitikának, valamint a jelenlegi monetáris politika és a pénzügyi rendszer megreformálásának szükségességét hangoztatja. Már indult többször elnökjelöltnek, korábban a liberális párt színeiben, illetve később a Republikánosokhoz csatlakozott.
  • Bronx South
    Egy ember aki már rég óta hallatja hangját arról hogy az Egyesült Államok rossz felé halad, csak kevesekben tudatosul hogy miről is beszél az öreg... jelenleg meg elnökjelölt.

• Hegi90
    egy republikánus elnökjelölt
  • Hegi90
    max két hónapja volt ez igaz
  • Tsol
    Amcsiknál ilyen téren tájékozatlan vagyok. Ki ő?
  • Bronx South
    Azon csodálkozok hogy ezt az embert még nem érte valamiféle "baleset".
  • bertino
    persze, hogy ezert :-)
  • NYUZGA
    Az eredményeket tekintve ez érthetetlen Az ATV meg sem említi.

"A körzetek 49 százalékának összeszámolása után Santorum és Romney 24 százalékkal az élen, Ron Paul kicsit visszaesett, 22 százalékkal követi őket. Egyelőre az állam nyugati, főként kontervatívabb szavazók által lakott részéből nem érkeztek még be egyáltalán szavazatok, ez pedig Santorumnak kedvezhet. Négy éve ugyanakkor több érintett megyét is Romneynak sikerült megnyernie, kérdés, meg tudja-e ismételni most is akkori eredményét"
  • NYUZGA
    Ron Pault nem nagyon mutatják a médiában. Ezért?

• Bronx South
  • who am I 7
    szuperbruttólibajnai minden csak nem szakértő.remlélem nem jön vissza.egyébként a nagy problémám az, hogy nincs olyan párt akire szavazni lehetne.bár ez gondolom nem véletlen..ki szavazna egy olyan pártra, aki a cigókat munkába fogná, fellendítné a mezőg.-t,turizmust, a rokkant nyugdíjasokat átvilágítaná..20 évre visszamenőleg elszámoltatná a hiteleket,uniós pénzeket,titkosításokat feloldaná és csak a dolgozói rétegnek adna szavazati jogot és olyanonak akik min. 5-10 év munkássággal állnak a hátuk mögött.Ilyen nem is lesz eleve, szóval a köv párt is kókler lesz, én ezt mondom meglátjuk melyikünknek a jobb a jövőbelátásahaha :D
  • Freeda Krueger

hír
    hír
  • Garfield
    Igazából még mindig nem mondtad el, hogy miért is kellee a Jobbikra szavazni.
  • pedobear
    Az utolsó utáni esély?

• Garfield
    Aztaqrvaélet...
  • Vlala #60432
    Ők csinálták :)
    Ha az MTVA manipulálhatja a híreket, akkor a másik oldal is, nem?
  • Bronx South
    Látom szarul viseled mikor a fagyi visszanyal. Mikor te, és a díszes haverjaid konteóznak, csak azt nem veszitek számításba, hogy esetleg ti is betévedhettek ugyanabba az utcába. Ez történik most is, attól viszont hogy én egyedül írom azt amit ti heten-nyolcan, nem leszek nagyobb troll mint ti. :)
  • commissioner
    Egy a túlvilággal kapcsolatban álló médium azt mondta, hogy a következő egy szakértői kormány lesz.
    Ez nem vicc, eddig bejöttek a jövendölései.
  • Pluskast
    Nem miattad mondtam csak ilyenkor eszembe jut - ahogy a kommentelőnek is - az újságírok hitelessége, alapossága. Kicsit utánna kellett volna nézniük. Na mindegy:)
  • Ronny
    Sajnos nem csak szóban teszi, ebben a témában I. Nyugdíjvédő Szent Ferenc méltó párja lett.

Inkább mondj el imát a mi Viktorunkért:
    Imádkozzunk Orbán Viktorért! - kéri Csepel polgármestere
  • Vlala #60427
    Tudom ám :)
  • Pluskast
    A kommentek között kicsit lentebb megtalálható az eredeti is....

http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/01/Screen-Shot-2012-01-09-at-10.38.07-PM-300x230.png
  • Garfield
    Ez most olyan köztévés volt.