Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordított esetben nácizás itt meg taps és állami pénz lehúzás.
Live for nothing or die for something.
"Vádemelés nélkül három évig börtönben tarthatják a bevándorlókat, akiket akár vagyon elleni bûncselekményekért is életfogytiglani börtönre ítélhetnek egy új törvény alapján Izraelben. Még a bevándorlók segítõire is súlyos büntetéseket szabhatnak ki. Az ellenzõk szerint a jogszabály alkotmányellenes."
A közel kelet egyetlen demokráciája😊
Live for nothing or die for something.
Fúú ezt tudja meg a világ cionista árnyékormánya, meg az IMF, meg Brüsszel, meg Izrael, meg a szabadkömûves rosildék.<#idiota>#idiota>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
<#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ettõl persze nem Obama lesz a megbízható és szavahihetõ politikus mintaképe, de tény, hogy azért pár szinttel közelebb áll hozzá, mint egy magyar politikus. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2,8 millió embertõl elvettek 3200 milliárd forintot, amit beöntöttek a nagy kalapba, viszont az elcseszett gazdaságpolitikájuk eredményeképp ennek nemhogy semmi eredménye, de még szarabb helyzetben vagyunk, azaz nyom nélkül eltûnt ez az irdatlan pénzmennyiség.
Azért a kedves FIDESZ-fanoktól megkérdezném: és akkor ezt így most szerintetek hogy?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Oké, csak két hete ennek az ellenkezõjét mondta. Az elõtt két héttel meg megint. Farok.
"Mint mondta, a 2014-es parlamenti választások után viszont az LMP "akár az ördöggel is hajlandó szövetkezni" annak érdekében, hogy létrejöjjön egy kétharmados többség az alkotmányosság visszaállítása érdekében. Itt partnerként számítunk egyébként a mai kormánypárti szövetséghez tartozó képviselõkre is, mondta."
<#guluszem1>#guluszem1>
Remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel azt mondod: semmi különbség sincs a választók felé irányuló kommunikációban a Jobbik illetve a Fidesz és az MSzP között...
Ez teljesen felesleges, mert semmi értelme nincs
Ez csak amolyan marketing amit késõbb úgyis leszarnának
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Én se és ez itt a baj. Nagyon divatos mostanában a külföldellenesség, de nem csak nálunk, szinte az összes európai országnál lincshangulat van. Ezt lovagolják meg a mostani kormányok, kapóra is jön mert eltereli a figyelmet a belsõ problémákról. Viszont háborúig szerintem nem mennének el, vagy mégis? Mi lenne a NATO-val ha Európában kirobbanna egy komolyabb konfliktus? Mondjuk itt a szerbeknél már játszottak a tûzzel tavaly.
Ha valaki azt akarja, hogy komolyan vegyék, akkor azzal kell kezdeni, hogy lefektet egy életképes programot, nagyottmondás és elõre láthatóan vállalhatattlan ígéretek nélkül.
Amit a Jobbik csinál az lehet, hogy szimpatikus sok kiábrándult embernek, de per pillanat realitás szempontból nincs eltérés egy Fidesz vagy egy MSzP programtól.
Nagyot mondani bárki tud, ha esetleg veszik a fáradtságot, és a populáris frázisok helyett elõállnak, hogy igen, a gazdaságot mi így rakjuk rendbe (nem a választási programjukat most nem tudom így hirtelen elemezni, de rémlik, hogy ott is súlyos csúsztatások voltak), az egészségügyet mi így akarjuk rendberakni, a közigazgatást mi így akarjuk rendberakni, a honvédelmet mi így akarjuk rendberakni és így tovább. Ezek a programok pedig a realitásról és vállalhatóságról fognak szólni, nem pedig a csodavárásról, meg arról, hogy a dolgos magyar nép valamiféle isteni csoda folytán hirtelen képes lesz mindenféle külsõ segítség nélkül az egyik pillanatról a másikra egy gazdasági csodát véghezvinni, akkor majd azt mondom, hogy oké, elmegyek, és a Jobbikra fogok szavazni.
Vagy bárkire, aki egy ilyen programot le tud tenni az asztalra.
Per pillanat viszont a magyar politikai életben én nem nagyon látok ilyen csoportosulást vagy pártot...
Eddig én egyszer sem szavaztam, de látom kénytelen leszek elmenni a következõre, hogy el lehessen zavarni ezeket a *******. Csak hát itt a dilemma, kire szavazzak.? Eddig még a Bajnai-Oszkó duó mutatott valami értelmet, csak ha mögé áll az mszp, akkor nálam kiestek.
Amúgy eszméletlen durva számok. És ne felejtsük el, hogy ez a MANYUP einstand nélkül hol lennénk! Idén vajon honnan fognak lopni (államosítani, vagy éppen hogy nevezik), hogy nem omoljon össze a kis kártyavár, amit Magyarország költségvetésének hívnak? :S
A költségvetési deficit 2006 óta nem volt ekkora.
viktor, viktor, viktor!