61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Megéri New York-i patkányokat fotózni lol -
Több ezer embert küld el a kormányzat -
ManoNegra #60582 Miután a piacunk szabad préda... -
szombaton zsírleszabuli :p -
Ronny #60580 Hát persze...
-
Ennyi. Hú milyen botrány lesz... !
-
Kár hogy ez nem egy nyelv óra, hanem leírtam a véleményem. -
150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot -
Eddig is sokra mentünk vele. Kb. mint az ellenzék a fidesz ellen. :) -
Tsol #60575 By vastagbőr:
"A köztársasági elnökeink jók a fordításban. Göncz a Gyűrűk Urát, Schmitt a bolgár csávót fordította ... mi ezzel a baj? :)"
-
Akkor megvonják a szavazati jogunk. -
Így is kb nettó befizetők voltunk. -
Ha nem fizetnek remélem mi sem fogunk nekik ezentúl semmit. -
Nem kell, köszi. -
Tsol #60570 -
Vlala #60569 És még mi mondjuk rá, hogy nem jó nyelv-tanból. -
Lantee #60568 Azért le a kalappal a fickó előtt! Minden rendszerben feljebb tudta magát nyalni, és lám, elérte a csúcsot. Vagy ennyire hosszú a nyelve, vagy esetleg olyan titok birtokában, amit senki sem akar megbolygatni. ;) -
Vlala #60567 A nyolc elemije legalább eredeti, vagy az óvodát is csak kenőpénzzel végezte el? -
who am I 7 #60566 biztos azért másolta át, nehogy túl sok legyen benne a hiba... 
-
Tsol #60565
-
who am I 7 #60564 -
Tsol #60563 Pálgium
-
Lantee #60562 Schmitt Pali nyúlt a doktoriját?
"A cikk szerint a köztársasági elnök 215 oldalas dolgozatából mintegy 180 oldal Nyikolaj Georgijev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti, hivatkozás nélküli fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját."
-
Lantee #60561 "Asszem kifejtettem már neked hogy járnak ide bérfórumozók is, az a műsor amikor engem "megbüntettek" frankón bizonyítja ezt. Az is fura hogy valami jobbikos lánchuszár pont ide irogat, mi oka lenne egy olyan embernek ide irogatni, aki havonta szarásig keresi magát az adónkból ? Felesleges vita, feleslegesen elbaszott idő olyan emberekre akik vagy azért írnak ide mert az a dolguk, akinek meg nem az a dolga az meg annyira sík hogy hozzájuk pártol mert nem látja mivan, azt csak tőmondatra telik neki. Én is hülye vok, mert csak mostanra látom át mennyi időt elbasztam itt feleslegesen."
Ugye-ugye, hogy két szó kicserélésével is van értelme, mégis pont az ellenkezőjéről szól?! -
Lantee #60560 Bukhatjuk az EU-s pénzeket
Ajánlom a linket a "Nem kell nekünk EU" kollégáknak... -
ManoNegra #60559 Mit képzel, hogy beszélgetni mer jobbikosokkal!
-
Schiffer dorgáló levele Schiffernek -
Hová tűnt Pamela Mikulás-csomagja? -
5%-kal több kitoloncolás és 30%-kal kevesebb honosítás -
ha biztosítós lennék nem kötnék életbiztosítást iráni tudósokkal -
remark #60554 Írtam választ. Gondolom megtalálod... -
ManoNegra #60553 Mondjuk Izlanddal kapcsolatban még mindig nem értem, hogy miért kell nekik pár csaló bankár, és mohó ügyfél miatt bűnhődni. Ráadásul volt valami biztosítás is ezzel kapcsolatban, elég kellene legyen nekik annyi, amit az fizet! -
Ja kérem, hogy ez ilyen NWO-s fantazmagória? Akkor tényleg jól tetted, hogy magadban tartottad. -
who am I 7 #60551
-
#60547 -re. -
Asszem kifejtettem már neked hogy járnak ide bérfórumozók is, az a műsor amikor engem kitiltottak frankón bizonyítja ezt. Az is fura hogy valami lmp-s lánchuszár pont ide irogat, mi oka lenne egy olyan embernek ide irogatni, aki havonta szarásig keresi magát az adónkból ? Felesleges vita, feleslegesen elbaszott idő olyan emberekre akik vagy azért írnak ide mert az a dolguk, akinek meg nem az a dolga az meg annyira sík hogy hozzájuk pártol mert nem látja mivan, azt csak tőmondatra telik neki. Én is hülye vok, mert csak mostanra látom át mennyi időt elbasztam itt feleslegesen. -
Ronny #60548 Ne hozzuk ide az egész NWO topikot! -
remark #60547 Minek? Hogy immovable megint a moderátorokhoz menjen? Köszi, nekem elég volt arra rámutatni, hogy a lényeg mindenki számára más. A többit a fantáziátokra bízom. -
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy mire gondolsz. -
remark #60545 Nem, nem erre gondolok.