61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #67 Jó nagy paraszt volt. -
a cushlagról hallotatok ?
hehe
ők már nem fáztak
-
-
:DDDDD:D:DD:D -
"Három olasz homoszexuális aktivista tegnap este "rátámadt" Mirko Tremaglia miniszterre, és cuppanós csókot nyomtak az arcára.
A politikus a konzervatív párt képviselője és többször erőteljes hangon ítélkezett a homoszexuálisok felett. Ö adta ki az azóta elhíresült közleményt, amelyben ezt írja: "Szegény Európa! A homokosok többségben vannak".
(X-Press)"
én nem mondok semmit, még a végén lesmárol valaki...
-

Incidens a Terror Háza előtt ;)
én már nem csodálkozok semmin....megbékéltem a világgal. Hülyék közt élek... -
Aki komolyan veszi, az hülye. De természetesen ez PR fogás, senki sem titkolja. -
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27100 -
Radafuk Ernő #59 elájulítás
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[ELÁJULT A RÖHÖGÉSTŐL] -
-
Radafuk Ernő #56 loál :D -
Ma reggel kakiltam. -
Ez a baloldali kormánytalálkozó is fasza...Ha pl. a képviselő "uraknak" úgy támad kedvük, akkor lezárják őmiattuk a fél várost... -
Basszus. Kijelentette:
"Ha John Kerry lesz az elnök, az olyan emberek, mint Christopher Reeve járni fognak. Kelj fel abból a kerekesszékből, és járj újra!"
Utoljára Jézus volt ilyen bátor ...
Szerintem qurva nagy fasz, különösen, hogy PR és kampánycélokat szolgált ez az egész. Szóval undorító. Megalapozatlanul kelt illuziót másokban. -
én tizenhárom éves koromban keztem de akkoriban az is komoly volt az ovi azért már tényleg sok
-
Nem érted? Sajnálatos. A valódi mondanivalója az, hogy több pénzt fordítanak az őssejtkutatásra, azzal, hogy a Reeve féle emberek járni fognak, csak reményt akart kelteni, nem azt mondta, hogy azok már sosem fognak járni, de majd a 20 év múlva élő generációban már az ilyen betegséget tudják gyógyítani. -
Mire? Nyalókára? :DDD -
"Szuperman" kapcsán. Ezek nem normálisak:
"Ha John Kerry lesz az elnök, az olyan emberek, mint Christopher Reeve járni fognak. Kelj fel abból a kerekesszékből, és járj újra!" – mondta egy beszédében John Edwards demokrata alelnökjelölt a színész halála után.
Edward arra utalt, hogy a demokrata elnökjelölt Kerry támogatja az őssejtkutatást, amely hozzájárulhat súlyos betegek gyógyuláshoz, míg ellenfele Bush elnök nem, illetve csak feltételekkel engedélyezné a kísérleteket."
Basszus, ezt kijelenteni! Eddig is utáltam mind Kerryt, mind a bandáját, de ez az Edwars egy BAROM! Ekkora faszt! -
óvoda? az igen, én negyedikes koromban gyújtottam először rá kb :) -
és hanyadik ker 8?:) -
:DDD -
Neaggódj, amilyen társadalomban élünk, nemsokár lesz ez 50 is...
-
LOL most volt a híradóban
100 ovodából 7ben már kipróbálták a dohányzást
-
Olcsóbb telefonálást és internetezést vár az IHM
Mi is... -
:)) -
:DDDDDDDDDD -
betette=betett (Jézus, sorry az elírásért!) -
Szegény.
Ennek ellenére nekem az a Burt Reynolds - Kathleen Turner film jut eszembe tőle, amiben Turner új barátját játszotta, aki mindentől félt, Reynolds meg mindenhol betette neki. Jó kis vígjáték volt. A Superman meg pont az a kategória volt, amilyennek egy képregényadaptációnak lennie kell. Nagyon el lett találva. Richard Kiel, Hackman vs Reeve. Nagyon jó kis karakterek voltak.
Szerintem színésznek is jó volt, nem volt ripacs. Sajnálom, kár érte ... -
r.i.p. :( -
hát ez van
-
rosszul kezdődik a hét ...
-
lehet most már jobb neki. -
nyugodjék békében... rengeteget tett a sorstársai megsegítéséért.
-
Elhunyt Christopher Reeve, azaz a Superman -
legalább 2 "hibás" van az esetben - egyrészt a robbantásvezető, aki a rendszer ellenőrzése nélkül bemutatózott - és vállalja a dolgot nagyon helyesen, és egy másvalaki, aki bekötötte az elsődleges kört fél órával az indítás előtt - ezt viszont nem szabadott volna... miatta indult ismeretlen tettes ellen feljelentés, és róla (róluk?) nem tudjuk még, hogy ki az. (lehet, hogy a vizsgálók már igen) -
Balu san #31 Az épületrobbantással kapcsolatban egy dolgot érdemes figyelembe venni. Valóban nagy gebaszt csináltak és csak a szerencsének köszönhették, hogy nem halt meg senki, de az a faszi tíz nyilatkozatból tízszer őszintén azt mondta, hogy igen, ő b*aszta el a dolgot!
Mondjatok még egy olyan eseményt, amikor Magyarországon, a nagy nyílvánosság előtt valaki felelősséget vállalt hasonló (vagy akár lényegesen kisebb) horderejű baklövésért!
Ezen kívül nincs teljes körű információnk az eseményről - többek között a "minek mutogat ilyeneket" megjegyzésről. Ezeknek az embereknek úgy hiányzik a média a munkájuk mellé, mint púp a hátukra. Illetve benne van a pakliban az az alternatíva is, hogy valamelyik beosztott kúrta el az akciót, bár a felelősség nem az ő vállát nyomja.
Nos, ez egy szubjektív vélemény - de az biztos, hogy az objektív megítéléshez ismernünk kellene a "robbantók" munkarendjét és a "robbantás" fázisait is. Ezek az emberek nem aktákat tologatnak... -
Ja, én is nagyon remélem. -
Na ennek fuss neki mégegyszer :D -
Garfield #27 Tizenhat éves kamaszok gyújtottak fel egy hajléktalant két hete Érsekújváron. A szlovák rendőrség mostanra derítette fel a bűncselekmény elkövetőinek kilétét. A két tizenéves indítékait még vizsgálják.
Az első feltevések szerint a kamaszok "unaloműzésből" gyújtották fel negyvenkilenc éves áldozatukat. A hajléktalan férfi nem is olyan rég még "nyugat-európai szórakozóhelyek megbecsült zenésze volt", de válása során teljes vagyonát elvesztette. Azóta rendszerint az egykori lakása előtti kis ligetben éjszakázott.
http://index.hu/politika/bulvar/flame4630/
Nagyon remélem, hogy letöltendőt (nem ismerem annyira a szlovák jogrendet) kapnak a szemetek.