Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tanítónéni: Mondjatok példákat arra, Lenin hogy szerette a
gyerekeket!
Vologya: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy szegény
kisfiút, aki sírt, és hogy megvígasztalja, üveggolyót
ajándékozott neki.
Tanítónéni: Helyes. Ez egy szép példa volt.
Natasa: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy kislányt,
aki elesett, fölemelte, leporolta a ruháját és adott
neki egy vörös szalagot, hogy kösse a hajába.
Tanítónéni: Helyes. Ez is egy szép példa volt.
Iván: Lenin ablaka alatt gyerekek fociztak. Hangosak voltak,
zavarták a munkában. Ezért kijött, és rájuk üvöltött,
hogy azonnal takarodjanak máshová labdázni.
Tanítónéni: Ezt nem értem. Hogy derül ki ebbõl, hogy mennyire
szerette a gyerekeket Lenin?
Iván: Hát... akár közéjük is lövethetett volna!
;-)
Forza.
Node, ez a 300forintos "adó" ellen népszavazók órszága.
Pont ugyan olyan félmajmok vagyunk, mint a buziégetõ afrikaiak. Csak nekünk a másik felünk a majom.
Forza.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
De a kuruc jól írja viszont, nyugaton is lehetnének ilyen ellenszenvek, tehát szerintem jobban teszi az összes gay hogyha megelégszik azzal ami van. Éljék csak a magánéletüket, de ne akarjanak gyereket, ne akarjanak házasodni, és nem kell a húrt feszíteni felvonulásokkal. ennyi.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Van ennél sokkal nagyobb deficitünk is, ott kell keresni a pici fejecskékben😊
"a kiadási oldal ÖSSZES elemére 5%-al kevesebbet adunk" ?
ergo 5%-al kevesebb bér az állami alkalmazottaknak, 5%-al kevesebb nyugdij, stb stb stb
Forza.
Ezt miért nem a miniszterelnök, vagy a személyes szócsöve, akarom mondani szóvivõje jelenti be?
Ez nem az államadósságunk, mrd Ft-ban, hanem a GDP függvényében nézett hányados... akár a sör árának, vagy az egy fõre jutó barázdabillegetõk számának függvényében is meg lehetne adni, a lényeg az, hogy Orbán alatt csökkenjen, a merazanyócévben pedig emelkedjen, hogy a fidiótáknak legyen mit mutogatniuk orrba-szájba. Hajrá Viktor, van még pénz a birkáknál!
<#wilting>#wilting>
Ha nem itt élnék, akkor azt mondanám, hogy aki hülye az haljon meg.
---
Halál a magánnyugdíjasokra
+köszike az alkotmánybíróságnak
Forza.
anno 1987
Csak nem egy fidesz cimbora, állami köntösbe öltöztetett cége nyeri majd? a kérdés költõi persze.
Hogy örülnek majd a szegény családok, hogy ilyen sokat mehetnek majd étterembe. Igaz mosóporra nem jut majd, de étteremben esznek majd.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/10/27/igy_mentik_meg_europat/
Live for nothing or die for something.
"Oakland officials say they support the protesters' goals, but had no choice but to act when a small number of them threw rocks, paint and bottles at the police."
Ott is kezd érdekessé válni a helyzet. Kíváncsi vagyok mi lenne ha az egyik város rendõrsége átállna a tüntetõkhöz.
Megszorítás?....(2x mi semjénünket ad meg nekünk ma + 3x viktor, viktor) ....Ja nem!
De.
Persze, hogy hazudik. Hisz jár a szája. De nem gond, hétvégén meggyónja majd ezt is a templomban, tömjénnel mellett az elsõ sorban.
Forza.
Az ugyanakkor biztos, hogy a jövõben több diáknak kell majd fizetnie tanulmányaiért, ehhez Navracsics Tibor kedvezményes diákhitelt ajánlott.
Há' pedig a miniduce annó még népszavazást, cociális szavazást is kedvezményezett a zemberek érdekében a tandíj ellen. Ja, hogy akkor ellenzékben voltak. Értem.
Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetni?
Most akkor s kedves vezetõ trollkodik? 😄
*asszem
---
Feketelistán a haverok cégei? Nosza, húzuk ki õket!
Remélem az a néhány, eddig tisztességes vállalkozó, aki erõfeszítéseket tett és NEM KERÜLT a listára, értette/megkapta az üzenetet.
Forza.