Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mik azok a "libeláridióták" és hol találhatók? 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey

A medve nem játék.

Egy esetbõl azért nem kell általánosítani.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Hát igen. Európában ilyesmit a közép korban csináltak. Sokszor sajnálom az afrikaiakat, hogy kizsákmányolják õket de az ilyen felvételek mindig meggyõznak arról, hogy ezek még agyilag nagyon elmaradottak...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

arty
Errõl a primkóságodról egy vicc jutott az eszembe:

Tanítónéni: Mondjatok példákat arra, Lenin hogy szerette a
gyerekeket!
Vologya: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy szegény
kisfiút, aki sírt, és hogy megvígasztalja, üveggolyót
ajándékozott neki.
Tanítónéni: Helyes. Ez egy szép példa volt.
Natasa: Lenin egyszer sétált az utcán, látott egy kislányt,
aki elesett, fölemelte, leporolta a ruháját és adott
neki egy vörös szalagot, hogy kösse a hajába.
Tanítónéni: Helyes. Ez is egy szép példa volt.
Iván: Lenin ablaka alatt gyerekek fociztak. Hangosak voltak,
zavarták a munkában. Ezért kijött, és rájuk üvöltött,
hogy azonnal takarodjanak máshová labdázni.
Tanítónéni: Ezt nem értem. Hogy derül ki ebbõl, hogy mennyire
szerette a gyerekeket Lenin?
Iván: Hát... akár közéjük is lövethetett volna!

;-)

Forza.

arty
Szánalom. Pedig feltételezem 5% minuszt EGYSZER mindenki túlélne, ha utána 0-án lennénk, visszaállna a befektetõi bizalom, visszaesne az EUR, a CHF, az USD - ami ujabb kiadáscsökkenést jelentene azonnal az államnak és "még jobb lenne".

Node, ez a 300forintos "adó" ellen népszavazók órszága.
Pont ugyan olyan félmajmok vagyunk, mint a buziégetõ afrikaiak. Csak nekünk a másik felünk a majom.

Forza.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Én kretén, miért néztem végig?!!! <#falbav><#wow3>
Bronx South
"Állatias ösztönök vezérlik õket... Nyugateurópát már elözönlötték, és ott is hasonló módon viselkednek. Nem rég ugye Angliában gyújtogattak a selejtek, mert egyik társuk lelõtték rablás közben a zsaruk. Hát inkább vagyok rasszista, de ebbõl én nem kérek! A buziknak meg joguk van buzulni... csak ne az utcán mutogassák mindenkinek, gyerekeknek is többek közt, hogy õk mekkora büszkeratyik"

Bronx South
Ment a kultúrákkal való dobálózás, hát afrika úgyhiszem mostmár kilõve, nyugat kilõve, maradt még ázsia ? Vagy dél amerika ? Bár az utóbbit erõsen kétlem.

Bronx South
ááá végignéztem a videót... ilyet azért senki nem érdemel <#levele>

De a kuruc jól írja viszont, nyugaton is lehetnének ilyen ellenszenvek, tehát szerintem jobban teszi az összes gay hogyha megelégszik azzal ami van. Éljék csak a magánéletüket, de ne akarjanak gyereket, ne akarjanak házasodni, és nem kell a húrt feszíteni felvonulásokkal. ennyi.

Gondolom ott ahol nem égetik meg õket...

Bronx South
Akkor most mégis melyik kultúrában elfogadott melegnek lenni ?

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

😄D
Van ennél sokkal nagyobb deficitünk is, ott kell keresni a pici fejecskékben😊

Rögtön 3 millió öntudatos nyugdíjas+700 ezer közszférás szavazatot vesztettek volna. Ezért inkább megpróbálják a fletói elkúrás összes elemét(néhány új trükkel színesítve) mielõtt az IMF-hez somfordálva úgyis vágnak minimum 10%-ot ezeken a kiadásokon.

arty
egyébként milenne, ha azt mondták volna 2012-re:

"a kiadási oldal ÖSSZES elemére 5%-al kevesebbet adunk" ?

ergo 5%-al kevesebb bér az állami alkalmazottaknak, 5%-al kevesebb nyugdij, stb stb stb

Forza.

arty
és az micsoda? 😉))

(bocs, de túl régóta élek deficites országban)

Forza.

Halkan kérdezem meg:

Ezt miért nem a miniszterelnök, vagy a személyes szócsöve, akarom mondani szóvivõje jelenti be?

Orbánnak KELL a nyugdíjad. Érted?

Csak azt nem olvasod el, ami nagybetûkkel van a Szent Grafikon fölé írva.

Ez nem az államadósságunk, mrd Ft-ban, hanem a GDP függvényében nézett hányados... akár a sör árának, vagy az egy fõre jutó barázdabillegetõk számának függvényében is meg lehetne adni, a lényeg az, hogy Orbán alatt csökkenjen, a merazanyócévben pedig emelkedjen, hogy a fidiótáknak legyen mit mutogatniuk orrba-szájba. Hajrá Viktor, van még pénz a birkáknál!

Szufficites költségvetéssel.

egyéni cégben közremûködõk esetén, valamint az egyéni vállalkozóknak saját maguk után a minimálbér 112,5 százaléka után kellene megfizetni a 27 százalékos adót.

<#wilting>

Errõl írtam lentebb: az õrült görög döntés hatására a kockázatosabb periféria országok állampapírpiacai egyszerûen be fognak fagyni. Hát itt van...

Átlagosan az elmúlt 30 évben a költségvetés minden alkalommal 4-5%-al többet költött, mint amennyit az ország megtermelt. Ez rövid távon nem tûnik soknak, fõleg ha van gazdasági növekedés, ami ellensúlyozni tudja, de ettõl függetlenül felvettük és ami nagyobb baj, hogy õrültségekre költöttük. A szlovákok a pénzbõség idején államreformot csináltak, mi meg 13. havi nyugdíjat osztogattunk.

Ha nem itt élnék, akkor azt mondanám, hogy aki hülye az haljon meg.

Atomreaktor
😊))

arty
térjünk erre vissza majd 350es EUR-nál is 😄

---

Halál a magánnyugdíjasokra

+köszike az alkotmánybíróságnak

Forza.

jhetedikj
Pluskast
Na akkor végre valamiben gazdaságilag jobbak vagyunk mint az olaszok😄 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Azt valaki tudja, hogy Magyarországnak GDP arányosan hány százalékos az államadóssága?

polluxware
ne téveszd össze MO-val õket<#whatever><#nevetes1>

immovable
Cafeteria: újra megszabják, hol mennyit költhetünk

Csak nem egy fidesz cimbora, állami köntösbe öltöztetett cége nyeri majd? a kérdés költõi persze.

Hogy örülnek majd a szegény családok, hogy ilyen sokat mehetnek majd étterembe. Igaz mosóporra nem jut majd, de étteremben esznek majd.
"A Görögországnak hitelezõ magánbefektetõk beleegyeztek az ötvenszázalékos adósságleírásba, ezzel megnyílt az út az eurózóna stabilizálását célzó átfogó csomag elfogadása elõtt."

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/10/27/igy_mentik_meg_europat/

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
Oaklandben a tüntetõk közé lõttek könnygázgránátot miközben segíteni próbáltak egy súlyosan sérült társukon (videóval)

"Oakland officials say they support the protesters' goals, but had no choice but to act when a small number of them threw rocks, paint and bottles at the police."

Ott is kezd érdekessé válni a helyzet. Kíváncsi vagyok mi lenne ha az egyik város rendõrsége átállna a tüntetõkhöz.

Nagy zajt csapnak a hajtók az egyik oldalon, hogy közben a másik oldalon csendben gyülekezõk zsákmánya biztosítva legyen?

Magyarország ki fog lépni az Európai Unióból (mármint hogy nem fog kilépni)

polluxware
<#eplus2>

immovable

Persze, hogy hazudik. Hisz jár a szája. De nem gond, hétvégén meggyónja majd ezt is a templomban, tömjénnel mellett az elsõ sorban.
arty

Forza.

immovable
Ki és mennyit fizet, ez lesz a kérdés

Az ugyanakkor biztos, hogy a jövõben több diáknak kell majd fizetnie tanulmányaiért, ehhez Navracsics Tibor kedvezményes diákhitelt ajánlott.

Há' pedig a miniduce annó még népszavazást, cociális szavazást is kedvezményezett a zemberek érdekében a tandíj ellen. Ja, hogy akkor ellenzékben voltak. Értem.

Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetni?

Most akkor s kedves vezetõ trollkodik? 😄
Atomreaktor
A rezidensekrõl szóló hír után 😊

immovable
Errõl vajon beszámol majd a hírtv? 😊
Atomreaktor
arty
mivel nettó befizetõ* vagyok, így nyilván engem idegesit a rendszer - ha haszonélvezõje lettem volna, talán örülnék, hogy így mûködik, ahogy 😞

*asszem

---

Feketelistán a haverok cégei? Nosza, húzuk ki õket!

Remélem az a néhány, eddig tisztességes vállalkozó, aki erõfeszítéseket tett és NEM KERÜLT a listára, értette/megkapta az üzenetet.

Forza.

immovable
Már 1903 rezidens adta le felmondólevelét

Jól teszik. Ez egy süllyedõ hajó.