Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Akkor megvonják a szavazati jogunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Willenbrock
Így is kb nettó befizetõk voltunk.

Willenbrock
Ha nem fizetnek remélem mi sem fogunk nekik ezentúl semmit.

Narxis
Nem kell, köszi.

És még mi mondjuk rá, hogy nem jó nyelv-tanból.

Azért le a kalappal a fickó elõtt! Minden rendszerben feljebb tudta magát nyalni, és lám, elérte a csúcsot. Vagy ennyire hosszú a nyelve, vagy esetleg olyan titok birtokában, amit senki sem akar megbolygatni. 😉
A nyolc elemije legalább eredeti, vagy az óvodát is csak kenõpénzzel végezte el?

biztos azért másolta át, nehogy túl sok legyen benne a hiba... <#nyes><#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

<#nevetes1>

Pálgium
Schmitt Pali nyúlt a doktoriját?

"A cikk szerint a köztársasági elnök 215 oldalas dolgozatából mintegy 180 oldal Nyikolaj Georgijev francia nyelvû munkájának többnyire szó szerinti, hivatkozás nélküli fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját."
"Asszem kifejtettem már neked hogy járnak ide bérfórumozók is, az a mûsor amikor engem "megbüntettek" frankón bizonyítja ezt. Az is fura hogy valami jobbikos lánchuszár pont ide irogat, mi oka lenne egy olyan embernek ide irogatni, aki havonta szarásig keresi magát az adónkból ? Felesleges vita, feleslegesen elbaszott idõ olyan emberekre akik vagy azért írnak ide mert az a dolguk, akinek meg nem az a dolga az meg annyira sík hogy hozzájuk pártol mert nem látja mivan, azt csak tõmondatra telik neki. Én is hülye vok, mert csak mostanra látom át mennyi idõt elbasztam itt feleslegesen."

Ugye-ugye, hogy két szó kicserélésével is van értelme, mégis pont az ellenkezõjérõl szól?!
Bukhatjuk az EU-s pénzeket

Ajánlom a linket a "Nem kell nekünk EU" kollégáknak...
Mit képzel, hogy beszélgetni mer jobbikosokkal! <#wilting>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987
Danny1987
ha biztosítós lennék nem kötnék életbiztosítást iráni tudósokkal

Írtam választ. Gondolom megtalálod...

Mondjuk Izlanddal kapcsolatban még mindig nem értem, hogy miért kell nekik pár csaló bankár, és mohó ügyfél miatt bûnhõdni. Ráadásul volt valami biztosítás is ezzel kapcsolatban, elég kellene legyen nekik annyi, amit az fizet!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Ja kérem, hogy ez ilyen NWO-s fantazmagória? Akkor tényleg jól tetted, hogy magadban tartottad.

<#eljen>

Bronx South
#60547 -re.

Bronx South
Asszem kifejtettem már neked hogy járnak ide bérfórumozók is, az a mûsor amikor engem kitiltottak frankón bizonyítja ezt. Az is fura hogy valami lmp-s lánchuszár pont ide irogat, mi oka lenne egy olyan embernek ide irogatni, aki havonta szarásig keresi magát az adónkból ? Felesleges vita, feleslegesen elbaszott idõ olyan emberekre akik vagy azért írnak ide mert az a dolguk, akinek meg nem az a dolga az meg annyira sík hogy hozzájuk pártol mert nem látja mivan, azt csak tõmondatra telik neki. Én is hülye vok, mert csak mostanra látom át mennyi idõt elbasztam itt feleslegesen.

Ne hozzuk ide az egész NWO topikot!

Minek? Hogy immovable megint a moderátorokhoz menjen? Köszi, nekem elég volt arra rámutatni, hogy a lényeg mindenki számára más. A többit a fantáziátokra bízom.

Narxis
Akkor fejtsd ki kérlek, hogy mire gondolsz.

Nem, nem erre gondolok.

Bronx South
Ezt a sunyi mûsort nem most kezdte el az USA.

Hegi90
Iran car explosion kills nuclear scientist in Tehran

A háború már elkezdõdött, csak nem vettük észre.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tudod, a konteósok szoktak annyira büszkék lenni magukra, hogy õk bizony egy kérdés kapcsán több álláspontot is tanulmányoznak, és azalapján alakítják ki a véleményüket.

Ehhez képest itt egy írás, amely az eseményekkel gyakorlatilag a 2010. évi népszavazásig van tisztában, kérdés csak az, hogy tudatlanságból, vagy pedig szimplán csak manipulálja az erre fogékony olvasókat. Merthogy a 2010-es népszavazás szépen hangzó 93/2-es eredménye után 2011. áprilisában megtartotté már csak 39/58 lett, ami ugyebár messze nem olyan szép. Hogy a tényleges, aktuális történéseknek pedig nem sok köze van egy konteós bejegyzéshez, azon már meg sem lepõdöm.

Tudod, nekem egyre inkább úgy tûnik, hogy a konteós szemlélet messze nem jelent tágabb látókört, egyszerûen csak egy alternatív valósági teremtését, vagy legalábbis aziránti igényt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mármint arra gondolsz, hogy vagy nem ismered a tényleges helyzetet, vagy a téma kapcsán megfogalmazott véleményed csorbítatlansága érdekében nem akarsz tudomást venni róla?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
A Tesla, és az Opel az Amperával, meg a Chevi Voltal bemutatott az olajlobbinak, de ez még kevés... :/

Százmillió autó Kínában.

Mindenkinek más a lényeg.

Bronx South
Maj a Haarp kiássa õket a hóból.

<#rinya>
Az élet pofoz, na.

Lassan hozzánk is jöhetne egy kis derecske, mert az valahol vicc, amikor január másodikán 7 fok volt.

Bronx South
Tegnapi cikk errõl.

Ezek gondolom valami 22 -ik századi helikopterek, vagy helyben manõverezõ vadászgépek, de az is lehet hogy "élmény utasszállító(k)" annak akinek pénze van rá, bár nem lettem volna az utasok helyében mert félek összehánytam volna magam.

Bekebelezte õket az EU-IMF. Szörnyû lehet nekik ott...
Tedd hozzá Selmeczi nyilatkozatait és valami olyasmit kapsz, ami már a Rákosi-korszakban is kínos volt.

E három törvény a következõ: jegybanktörvény, a bírák korai nyugdíjazása és az adatvédelmi ombudsman elküldése.

Ezzel szemben a Magyar Nemzet szerint: melegházasság, Gyurcsány elleni eljárás megszüntetése. Komolyan, ezeket a szervilis f*szokat tenyésztik valahol?

Vazze, ezt lassan be kellene tenni e fejlécbe, mert másfél havonta valaki mindig elõrángatja a "bezzeg Izland" témát, megkímélve az olvasókat pár, lényegtelen apróságtól...

Pluskast
nincs<#papakacsint>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”