Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"A cikk szerint a köztársasági elnök 215 oldalas dolgozatából mintegy 180 oldal Nyikolaj Georgijev francia nyelvû munkájának többnyire szó szerinti, hivatkozás nélküli fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját."
Ugye-ugye, hogy két szó kicserélésével is van értelme, mégis pont az ellenkezõjérõl szól?!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Live for nothing or die for something.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A háború már elkezdõdött, csak nem vettük észre.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ehhez képest itt egy írás, amely az eseményekkel gyakorlatilag a 2010. évi népszavazásig van tisztában, kérdés csak az, hogy tudatlanságból, vagy pedig szimplán csak manipulálja az erre fogékony olvasókat. Merthogy a 2010-es népszavazás szépen hangzó 93/2-es eredménye után 2011. áprilisában megtartotté már csak 39/58 lett, ami ugyebár messze nem olyan szép. Hogy a tényleges, aktuális történéseknek pedig nem sok köze van egy konteós bejegyzéshez, azon már meg sem lepõdöm.
Tudod, nekem egyre inkább úgy tûnik, hogy a konteós szemlélet messze nem jelent tágabb látókört, egyszerûen csak egy alternatív valósági teremtését, vagy legalábbis aziránti igényt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Százmillió autó Kínában.
Bajban vannak az alaszkai kisvárosok: a novemberi havazások eredményeképpen most már mintegy öt és fél méter magas hótakaró fedte be Cordovát, Nome körül pedig befagyott a tenger, és fogytán vannak az üzemanyag-készletek.
Ejha, ami már ott is betesz, az nem lehet semmi. 😮
Ezek gondolom valami 22 -ik századi helikopterek, vagy helyben manõverezõ vadászgépek, de az is lehet hogy "élmény utasszállító(k)" annak akinek pénze van rá, bár nem lettem volna az utasok helyében mert félek összehánytam volna magam.
Ezzel szemben a Magyar Nemzet szerint: melegházasság, Gyurcsány elleni eljárás megszüntetése. Komolyan, ezeket a szervilis f*szokat tenyésztik valahol?