Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Orbánék milliókért szembesültek magukkal

Hatmillióért készült tanulmány a kormány egyéves teljesítményérõl – írja a Népszabadság.

Van itt píz kérem szépem.
Szép...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
terjed a rüh, és a szifilisz.. (igen drágáim, hazai hír)<#eljen>

2011

polluxware
polluxware

<#eljen>
Végre valamiben egyetértünk.

Nem, nem kell IMF. Mindössze csak annyit kellene csinálni, hogy addig nyújtozkodunk, ameddig a takarónk ér, azaz annyit költünk, amennyi bevételünk van.

(Nem, nem fogunk talpra állni hitelek nélkül.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Mert ha így haladunk csõdbe megy az ország, mert a piacról nem tudja magát finanszírozni. Többet költünk mint ami bejön, ergó hitel kell. Az IMF olcsóbban ad hitel, mint a piac, de cserébe kér strukturális átalakítást.
Bronx South
Itt voltak 40 évig õk is, de ezt félre téve tisztelem az oroszokat. <#eljen>

arty
😄DDDDDDD

Forza.

arty
devizahitel és a buszbaleset TÉÉÉÉNYLEG ugyanaz... <#taps>
tõled különösen bájos a megjegyzés, vered más f*szával a csalánt 😊) (mert ugye nem a te fizetésedbõl megy a devizahiteles fideszképviselõk megsegítése, hanem az enyémbõl)

megjegyegyezném, mellesleg, hogy a 1752 sikkasztotta el anno a vörösiszaposoknak összeszedett másfél milliárdot is, szal nekik SOHA AZ ÉLETBEN nem fogok adományozni (anno is a 1749et hivtam, szerencsére)

Forza.

De miért kell egyáltalán az ájemef? Örökké hitelbõl éljen az ország.Menjenek már a búsba azok is a pénzükkel együtt.Nem kell nekünk,majd talpraállunk magunktól

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Nekik mindig is az volt. Mikor ellenzékben voltak és kiderült gyurcsány hazugságbeszéde, onnan a "minél rosszabb, nekünk annál jobb" elv mentén haladt minden.
„Az IMF-hez az megy, aki gazdaságpolitikából megbukott. Ha visszamegyünk, miután tavaly kirúgtuk õket, ennek a beismerését jelentené, ami nagyon drasztikus gazdaságpolitikai váltás lenne, ezért egy ilyen lépéssel nyilván az utolsó pillanatig várunk”.

Annyira jó látni, hogy a FIDESZ-nek a saját arcvesztése fontosabb, mint az ország gazdasági helyzete.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Amíg van Matolcsy, addig nincs IMF

A jelenlegi kormányoldalon közkeletû, és fõként ellenzékben hangoztatott vélemény volt az, hogy az IMF a megszorítással egyenlõ, a nemzetközi szervezet olyan követelményeket támaszt, amelyek visszavágják a magyar növekedési kilátásokat. Mostanra azonban, miután a 2012-es költségvetés az elmúlt évek egyik legkomolyabb megszorításait vetíti elõre, gazdaságpolitikai indokai nemigen maradtak a Valutaalap elutasításának.

?

Eddig sem tettek mást, csak megszorítást megszorításra halmoztak, bebetonozták az embereiket mindenhova, eltüntettek minden olyan szervezetet ami megvétózhatta volna a szavukat, lépéseket tettek a tekintélyelvû rendszer felé. Ezen kívül? Ja, igen készültek 20 millióért festmények.

Az IMF ugyan úgy adóemelést kért volna, csak ott kértek volna rendszerszintû módosítást is, hogy fenntartható legyen a rendszer, amihez ugye az elvtársak nem mernek nyúlni, mert akkor tovább csökken az amúgy sem nagy tetszési index. Bár a fidesz-trolloknak adnak mindig zabot, azok pedig jámboran kérõdznek rajta.

Egy másik, a gazdaságpolitika alakítására rálátó szakértõ szintén neve elhallgatását kérve azt mondta: „Az IMF-hez az megy, aki gazdaságpolitikából megbukott. Ha visszamegyünk, miután tavaly kirúgtuk õket, ennek a beismerését jelentené, ami nagyon drasztikus gazdaságpolitikai váltás lenne, ezért egy ilyen lépéssel nyilván az utolsó pillanatig várunk”.

Ez a jellemzõ mentalitás. Ha szar addig tartjuk amíg lehet, mert mi nem tévedünk. (hivatalosan)
Az vajon bennelesz, hogy a szülõknek etetniük kell a gyereket, míg a gyerek nem rúghatja át a labdát a szomszéd kertjébe? Vagy ez esetleg már túlzás lenne jogszabályban rögzíteni?

Narxis
Ezeknek elgurult a gyógyszerük!

Bár az biztató, hogy nem erõlködnek a betartatásán. Jól jellemzi ez a törvény a Fidesz kormányzását, látszatintézkedések, emelkedõ adók, új adónemek, 0 új munkahely, 0 közbiztonság. Kb. semmi sem változott az elmúlt 8 évhez képest. Hömpölygünk a szarban továbbra is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ron Paulról egy rövid cikk a Kitekintõn

Szerintem õ tökéletes lenne az USA elnöki posztjára, egész szimpatikus nyilatkozatai vannak.

arty
õk <> összes

és szinte _minden_ megy keletre 😊
ott viszont éhbérért melóznak a munkások, nem vszinü hogy a 100k-s okos nokiát fogják vásárolgatni...

Forza.

arty
reálisabban majd visszatekintve lehet ezt eldönteni, ilyenkor ugye mindig az aktuális intézkedés fáj a legjobban 😊

az biztos, hogy mindkettõ NAGYON rossz

Forza.

A líbiai kormány a másik felét mutatja Oroszországnak

Az új líbiai "kormány" fel akarja bontani a Kadhafi által kötött szerzõdéseket Oroszországgal... Azért ez nem semmi hogy ennyire nyíltan kimutatják hogy a Nyugat bábjai.

Oroszország segíthet Európának de annak ára van

Putyin az én emberem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Evajelenség - A trükközés miatt fog kevesebb befolyni a költségvetésbe - Az, hogy nem elõször történik kísérlet a megmagyarázhatatlan megmagyarázására, csak azért, hogy elfedjék a tényleges célt.

Így van. Nálunk is van eva-s, aki most majd minden szart felvesz a tevékenységi körébe, hogy még a nagyi lepedõjét is leírhassa költségként, valamint amit csak lehet átteszik a fekete gazdaságba.
immovable
Különben én is így vagyok vele. Rühellem a ferkót és nem gondoltam, hogy lehet nála alpáribb, sunyibb és gennyebb politikus, politikai formáció. A fidesz már túltett rajta.
Bronx South
Ne írj ilyet hogy libsi, mert olyat én írtam tegnap v tegnapelött. Garfieldot meg gárfildnak szólítottam pár hete, utána egybõl az volt a reakció hogy én vagyok csige, lol.

csige791
Erre a következõ libsi válasznak kéne elvileg érkeznie, amennyiben a libsik következetesen állnak ki az értékrendjük mellet:

Persze amikor jól érezték magukat egyiptomban akkor én dógoztam, most akkor egyék meg amit fõztek. (ha a devizahiteleseknél látható libsi reakciókból indulok ki)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Gyûjtés a sérülteknek és az áldozatok családjainak

A Nemzeti Segélyvonal gyûjtést indított az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve sérültjei számára. Az adakozók a 1752-es telefonszám felhívásával 250 forint pénzadományt ajánlhatnak fel az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül.

én már hívom is a számot

...Elhallgattunk és egy darabig olyan csend volt: a szobában, hogy a kályha irányából tisztán hallatszott a kihûlõ parázs finom repedése.
Összejátszottak ellene mind, - mondotta Mikesné, aki közeli rokona volt gróf Tisza Istvánnak és ragyogásában és tévedéseiben is hûséges és önzetlen barátja. - Mikor odamentem, még láttam a vérét a hall kövezetén. Egy golyónak a nyoma is ott volt... Temérdek vér. Elvérzett, azért lett a halálban olyan borzasztóan fehér az arca.
És a felesége?...
- Egészen mozdulatlanul ült mellette és fogta a kezét... Szegény István, jóformán még ki se hûlt, mikor már jelentkezett egy tiszt Felmutatott valaminõ nyílt parancsot, hogy Linder szárnysegéde és mondta: megbízása van, meg kell nézze: tényleg meghalt-e Tisza? Aztán nem ment el addig, míg saját szemével meg nem gyõzõdött. Egy közkatona is volt a kíséretében, azt meg a katonatanács küldte oda. A tiszt benézett az ajtón a halottas szobába. Mikor látta, hogy István igazán meghalt, akkor volt benne annyi cinikus merészség, hogy az egész kormány részvétét tolmácsolja a családnak. Radvánszky Béla mondta neki: nem kérünk belõle. Késõbb odajött a rendõrség részérõl valaki, egy rendõrorvossal.

A látszat kedvéért történt. Hiszen nem kereshetik a tetteseket... Egy táviratot is hoztak Károlyitól és a beszentelés elõtt egy koszorút. Kidobták...
- De hát miért is nem ment el Tisza?
- Azt mondta, nem bujkál...: - és, vendégem aztán elbeszélte úgy, ahogy Radvánszky Bélától hallotta, a gyilkosság részleteit.
A végzetes napnak már a reggelén emberek õdöngtek a villa tájékán. Almássy Denise korán érkezett oda és kérte Tiszát, menjen el a villából valamelyik ismerõséhez, mert nincs biztonságban az élete. Tisza azt felelte: senki házába hívatlanul nem megy. Közben kinn a Hermina úton egyre nagyobb csoportosulás támadt. A csõcselék, mely mindig kész, hogy megcsúfolja a nagyságot és a szerencsétlenséget, fenyegetõen átkozta Tiszát. Nõtt, zúgott a tolongás. Benyomták a kert kapuját. Nagy lármával katonák tódultak befelé. Egy zsidó vezette õket, aki esõköpenyeget viselt és részegnek látszott. Mikor a villába értek, a vezetõ könyörögni kezdett, hogy négy szem közt szeretne Tiszával beszélni. A katonák a hallban maradtak. Tisza fogadta az idegent. Észrevette, hogy revolver van nála, és egy mozdulattal jelezte, hogy az õ zsebében is van fegyver. Az ember erre meghunyászkodva csak azt kérdezte tõle, nem rejteget-e valami hadbírót, aki neki ellensége s akivel végezni akar. Azért hord magánál revolvert. Tisza mondta, hogy nála senki elrejtõzve nincs. Azután az ember és a katonák elmentek. Helyszíni szemlét tartottak vagy meg akarták-e ölni már akkor? Lehetséges...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

„Szomorú, hogy itt tart még Magyarország 2011-ben..."
„Szomorú, hogy itt tart még Magyarország 2011-ben, hogy vannak olyan szervezetek, például a rejtélyes nevû First President First Democratic Republic of Hungary”

<#wilting>

Majd a Hagyõ és társainál.DDDD

banok
*Oderától nyugatra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Attól, hogy õk kirúgtak mindekit az Odeártól nyugatra attól még lehet fizetõ képes keresletük beleérve, hogy nem csak az Unión belül mobiltelefonálnak az emberek.

banok

Narxis
Leszarják azt, annyira nem gondolkodnak elõre. Am. láttunk már példát mikor a Kelet és Nyugat helyet cserélt gazdaságilag. Megismétlõdhet simán. Jönnek majd ide a gyárak és termeljük a kínaiaknak a telefonokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
és amikor az utolso cég is lelépett keletre gyártani, kirugtak mindenkit, akkor a honnan lesz fizetõképes kereslete a nokiának?

Forza.

banok
Az ilyen nagy vállalatok mindig azt keresik, hogy hol és hogyan tudják minél olcsóbban elõállítani a terméküket. Ez a profitmaximalizálás.

banok
Elõbb utóbb bukni fog ahogy az olasz gazdaság is. Nagy szarban van Európa... 😞

banok
Inkább ne legyen.

arty
ennyi

Forza.

És aki szerint még ez sem személyi kultusz, az tényleg menthetetlen. Egyenes út vissza az átkosba.

Más.
Egyiptomi buszbaleset.
Mi a döglött hering pikkelyéért kell minden lehetséges csatornán óránként bemondani, hogy !!!ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYESEN!!! hozatta haza a sérülteket és az elhunytakat?
És vajon mikor lesz Gyurcsány a hibás a felborult buszért?
Viktor! Viktor!

A tenger fenekén nem is lehet gyorsan evezni...

Ójesssz. Még több ember, akinek új lakcímkártya igénylése miatt ocsmánybélyeget kell vásárolnia.
Telik a kassza.

Danny1987
Átlag 26 milliós végkielégítés a Nokiánál

Gratulálok az idiótáknak.
Minden termelést vigyenek csak keletre.

Live for nothing or die for something.

Kedves kormánypárti politikusaink megragadták az ország legsürgetõbb, halasztást nem tûrõ problémáját.

<#eljen>

Javaslatom nekem is volna. Svéd mintára BKV meg vonatbérlet a képviselõknek, ezzel mindjárt megspóroltuk a biztosítási díjat...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Egyébként Ágh javaslata még egész civilizált, mivel a legtakarékosabb megoldás az lenne, ha károkozás esetén egy fityinget sem fizetnének. Szóval igazából örülhetünk...

baszki, belédjön egy ilyen és b*szhatod, mire fizetnek 😞(((

Az egy dolog, hogy mikor fizetnek, de mondjuk játsszunk el a gondolattal, hogy a minisztérium kevésbé lenne motivált a fizetésre. Nekiállsz pereskedni egy minisztériummal? Aztán 3 nap múlva kapsz egy levelet a NAV-tól, hogy történetesen éppen most akarnak nálad vagyonvizsgálatot tartani. Szééép dolog lesz...

U.i.: Még van másfél évük, van egy olyan érzésem, hogy lesznek még ennél is pofátlanabbak.

csige791
Hát baszki én nagyon nem komálom ferit, de lassan azt mondom jobb volt a ferkó. Persze ez nem azt jelenti hogy jó volt, hanem ahogy írtam jobb volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .