Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatmillióért készült tanulmány a kormány egyéves teljesítményérõl – írja a Népszabadság.
Van itt píz kérem szépem.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Végre valamiben egyetértünk.
(Nem, nem fogunk talpra állni hitelek nélkül.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tõled különösen bájos a megjegyzés, vered más f*szával a csalánt 😊) (mert ugye nem a te fizetésedbõl megy a devizahiteles fideszképviselõk megsegítése, hanem az enyémbõl)
megjegyegyezném, mellesleg, hogy a 1752 sikkasztotta el anno a vörösiszaposoknak összeszedett másfél milliárdot is, szal nekik SOHA AZ ÉLETBEN nem fogok adományozni (anno is a 1749et hivtam, szerencsére)
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Annyira jó látni, hogy a FIDESZ-nek a saját arcvesztése fontosabb, mint az ország gazdasági helyzete.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A jelenlegi kormányoldalon közkeletû, és fõként ellenzékben hangoztatott vélemény volt az, hogy az IMF a megszorítással egyenlõ, a nemzetközi szervezet olyan követelményeket támaszt, amelyek visszavágják a magyar növekedési kilátásokat. Mostanra azonban, miután a 2012-es költségvetés az elmúlt évek egyik legkomolyabb megszorításait vetíti elõre, gazdaságpolitikai indokai nemigen maradtak a Valutaalap elutasításának.
?
Eddig sem tettek mást, csak megszorítást megszorításra halmoztak, bebetonozták az embereiket mindenhova, eltüntettek minden olyan szervezetet ami megvétózhatta volna a szavukat, lépéseket tettek a tekintélyelvû rendszer felé. Ezen kívül? Ja, igen készültek 20 millióért festmények.
Az IMF ugyan úgy adóemelést kért volna, csak ott kértek volna rendszerszintû módosítást is, hogy fenntartható legyen a rendszer, amihez ugye az elvtársak nem mernek nyúlni, mert akkor tovább csökken az amúgy sem nagy tetszési index. Bár a fidesz-trolloknak adnak mindig zabot, azok pedig jámboran kérõdznek rajta.
Egy másik, a gazdaságpolitika alakítására rálátó szakértõ szintén neve elhallgatását kérve azt mondta: „Az IMF-hez az megy, aki gazdaságpolitikából megbukott. Ha visszamegyünk, miután tavaly kirúgtuk õket, ennek a beismerését jelentené, ami nagyon drasztikus gazdaságpolitikai váltás lenne, ezért egy ilyen lépéssel nyilván az utolsó pillanatig várunk”.
Ez a jellemzõ mentalitás. Ha szar addig tartjuk amíg lehet, mert mi nem tévedünk. (hivatalosan)
Bár az biztató, hogy nem erõlködnek a betartatásán. Jól jellemzi ez a törvény a Fidesz kormányzását, látszatintézkedések, emelkedõ adók, új adónemek, 0 új munkahely, 0 közbiztonság. Kb. semmi sem változott az elmúlt 8 évhez képest. Hömpölygünk a szarban továbbra is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem õ tökéletes lenne az USA elnöki posztjára, egész szimpatikus nyilatkozatai vannak.
és szinte _minden_ megy keletre 😊
ott viszont éhbérért melóznak a munkások, nem vszinü hogy a 100k-s okos nokiát fogják vásárolgatni...
Forza.
az biztos, hogy mindkettõ NAGYON rossz
Forza.
Az új líbiai "kormány" fel akarja bontani a Kadhafi által kötött szerzõdéseket Oroszországgal... Azért ez nem semmi hogy ennyire nyíltan kimutatják hogy a Nyugat bábjai.
Oroszország segíthet Európának de annak ára van
Putyin az én emberem.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Így van. Nálunk is van eva-s, aki most majd minden szart felvesz a tevékenységi körébe, hogy még a nagyi lepedõjét is leírhassa költségként, valamint amit csak lehet átteszik a fekete gazdaságba.
Persze amikor jól érezték magukat egyiptomban akkor én dógoztam, most akkor egyék meg amit fõztek. (ha a devizahiteleseknél látható libsi reakciókból indulok ki)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A Nemzeti Segélyvonal gyûjtést indított az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve sérültjei számára. Az adakozók a 1752-es telefonszám felhívásával 250 forint pénzadományt ajánlhatnak fel az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül.
én már hívom is a számot
Összejátszottak ellene mind, - mondotta Mikesné, aki közeli rokona volt gróf Tisza Istvánnak és ragyogásában és tévedéseiben is hûséges és önzetlen barátja. - Mikor odamentem, még láttam a vérét a hall kövezetén. Egy golyónak a nyoma is ott volt... Temérdek vér. Elvérzett, azért lett a halálban olyan borzasztóan fehér az arca.
És a felesége?...
- Egészen mozdulatlanul ült mellette és fogta a kezét... Szegény István, jóformán még ki se hûlt, mikor már jelentkezett egy tiszt Felmutatott valaminõ nyílt parancsot, hogy Linder szárnysegéde és mondta: megbízása van, meg kell nézze: tényleg meghalt-e Tisza? Aztán nem ment el addig, míg saját szemével meg nem gyõzõdött. Egy közkatona is volt a kíséretében, azt meg a katonatanács küldte oda. A tiszt benézett az ajtón a halottas szobába. Mikor látta, hogy István igazán meghalt, akkor volt benne annyi cinikus merészség, hogy az egész kormány részvétét tolmácsolja a családnak. Radvánszky Béla mondta neki: nem kérünk belõle. Késõbb odajött a rendõrség részérõl valaki, egy rendõrorvossal.
A látszat kedvéért történt. Hiszen nem kereshetik a tetteseket... Egy táviratot is hoztak Károlyitól és a beszentelés elõtt egy koszorút. Kidobták...
- De hát miért is nem ment el Tisza?
- Azt mondta, nem bujkál...: - és, vendégem aztán elbeszélte úgy, ahogy Radvánszky Bélától hallotta, a gyilkosság részleteit.
A végzetes napnak már a reggelén emberek õdöngtek a villa tájékán. Almássy Denise korán érkezett oda és kérte Tiszát, menjen el a villából valamelyik ismerõséhez, mert nincs biztonságban az élete. Tisza azt felelte: senki házába hívatlanul nem megy. Közben kinn a Hermina úton egyre nagyobb csoportosulás támadt. A csõcselék, mely mindig kész, hogy megcsúfolja a nagyságot és a szerencsétlenséget, fenyegetõen átkozta Tiszát. Nõtt, zúgott a tolongás. Benyomták a kert kapuját. Nagy lármával katonák tódultak befelé. Egy zsidó vezette õket, aki esõköpenyeget viselt és részegnek látszott. Mikor a villába értek, a vezetõ könyörögni kezdett, hogy négy szem közt szeretne Tiszával beszélni. A katonák a hallban maradtak. Tisza fogadta az idegent. Észrevette, hogy revolver van nála, és egy mozdulattal jelezte, hogy az õ zsebében is van fegyver. Az ember erre meghunyászkodva csak azt kérdezte tõle, nem rejteget-e valami hadbírót, aki neki ellensége s akivel végezni akar. Azért hord magánál revolvert. Tisza mondta, hogy nála senki elrejtõzve nincs. Azután az ember és a katonák elmentek. Helyszíni szemlét tartottak vagy meg akarták-e ölni már akkor? Lehetséges...
<#wilting>#wilting>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Forza.
Más.
Egyiptomi buszbaleset.
Mi a döglött hering pikkelyéért kell minden lehetséges csatornán óránként bemondani, hogy !!!ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYESEN!!! hozatta haza a sérülteket és az elhunytakat?
És vajon mikor lesz Gyurcsány a hibás a felborult buszért?
Viktor! Viktor!
Telik a kassza.
Gratulálok az idiótáknak.
Minden termelést vigyenek csak keletre.
Live for nothing or die for something.
baszki, belédjön egy ilyen és b*szhatod, mire fizetnek 😞(((
Az egy dolog, hogy mikor fizetnek, de mondjuk játsszunk el a gondolattal, hogy a minisztérium kevésbé lenne motivált a fizetésre. Nekiállsz pereskedni egy minisztériummal? Aztán 3 nap múlva kapsz egy levelet a NAV-tól, hogy történetesen éppen most akarnak nálad vagyonvizsgálatot tartani. Szééép dolog lesz...
U.i.: Még van másfél évük, van egy olyan érzésem, hogy lesznek még ennél is pofátlanabbak.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .