Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
õ feltöltötte volna gondolom, nem le, õ megvette a jegyet. bár mi csak az online terjedésrõl tudunk de mint hallható offline is terjednek az ilyen cuccok ezerrel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bazze, hagyjuk már ezt a buta bulvárszemléletet. <#wow3><#shakehead>

Nem tudom, hanyadszorra játssza el ezt bármilyen médium, de mindig van, aki ráharap.

8 év a felsõ büntetési határ, melyet 101%, hogy szimpla kamerázásért nem fog megkapni.

(Mellesleg b*ssza meg magát a srác. Lehet itt rinyálni 5000 Ft-os DVD-krõl, de aki már mozijegyet sem hajlandó megvenni, hanem magyar(!!!) mozis felvételt tölt le a netrõl, az csak maradjon csöndben.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

M@TriX
jah, egyet értek , sztem ez a srác is csak nagy(obbnak) akart(látszani) lenni.
ezért 2 év elég húzós lenn és az csak a minimum. persze ilyenkor elsõ kihágásnál inkább felfüggesztett szokott lenni, de lehet tényleg precedens értékû ítéletet akarnak, akkor meg nem lennék a srác helyébe...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Ja, szép.
Mondjuk én eleve úgy lennék, hogy egy ember meggyilkolásáért, illetve ha a látását, hallását, végtagját veszíti el az áldozat, vagy állatkínzásért min. 10 évet adnék, de többet is akár, ezekért a warez szerû dolgokért meg max. 1 évet, ugyanis egy embert, aki csak pénzkeresési célból warezol, 1 év börtén _bõven_ elijeszti ettõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

M@TriX
hmmm, nem rossz...
Kézikamerás filmkalózt fogott egy gyõri mozi jegyszedõje

8 évet is kaphat?
bazz ebbõl is precedens ítéletet akarnak kihozni, hogy midnenki összecsinálja magát. mellékesen meg az embergyilkos 3-5 évet kap, ha hülyének teteti magát akkro meg semmit. Szép is a magyar jog.

M@TriX
utána kötötték volna....

Taranov
Csak egy Smartja volt, amit egy Smart kereskedéstõl kaptak. A Várban használták, de összetört, mikor ütköztek egy szabályosan közlekedõ Taxival.
Én így hallottam anno.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Az volt faszság, amikor Smartokat vettek a rendõrségnek. 2 személyes a Smart, kérdem én, ha elkapnak a rendõrök egy tolvajt, hogy viszik be?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
Nem értem mi a gond egy Astrával, jó kis autó. Aztán szokott lenni néha vmi új Skoda, meg Mondeo is.
Sokan járnak ezeknél sokkal rosszabb autóval 😊

Punkerwork
hát igen motoros rendõr ismerõs mondta hogy szolgálati autóval õ tuti nem indulna el üldözni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

M@TriX
tudom a verdák is megérik a pénzüket, de az a véleméyem, hogy nekeik kellene érezni a verda mit tud. ha nem bírja akkor nem kell hajtani mert ez a vége.

Punkerwork
meg nem ártana ha nem tükör gumikon közlekednének stb

M@TriX
Mellékesen jegyzem meg, hogy ez tegnap este volt, szóval a héten már ez a 2. rendõrbaleset. Nem ártana megtanítani õket vezetni vagy mi a franc...

"Egy rendõr megsérült szerdán késõ este Budapesten, mikor egy járõrkocsi árokba csúszott a XVII. kerületi Pesti úton. A HavariaPress úgy tudja, a baleset este tizenegy óra elõtt történt a 287-es szám magasságában. A rendõrök Opelje eddig tisztázatlan körülmények között az árokba csúszott, és az oldalára borult. Az elsõ információk alapján a rendõrautóban ketten ültek, egyikük könnyû sérüléseket szenvedett. A baleset pontos körülményeit egyelõre vizsgálják."

Bandee1987
Repülõjegyek a Tescóban

Sztem tök jó ötlet, 19900 ft-ban benne van az illeték és az adó, oda-vissza érvényes, és ráadásul 9 városba el lehet repülni vele. Sztem érdemes lenne kipróbálni...

Bandee1987
no, és végeztek már az átvizsgálással?

Punkerwork
"Bombariadó miatt kiürítették a Déli pályaudvart kedden - közölte a Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivõje. Az átvizsgálásig nem indulhat és nem is érkezhet vonat, továbbá a metró sem áll meg az állomáson - mondta Gálik Viktória."

HÍR!! Egy jó kis fórum nyílt a http://www.mlnrtms.fw.hu/forum/ címen legyetek szívesek "lakjátok be"! <#vigyor5><#vigyor5> örülnék neki ha sokan lennénk ott!<#worship><#nyes>

INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum

Punkerwork
"A teljes ügyeleti díjért perelõ orvosnak adott igazat az elsõfokú, úgynevezett közbensõ ítéletében a veszprémi bíróság - írja a Magyar Hírlap. A jelenlegi gyakorlat szerint ugyanis a 16, illetve 24 órányi ügyeleti idõbõl csak 4-6 órát ismernek el munkavégzésként. Az elsõ ítélet perek sokaságát indíthatja el.

Precedensértékû lehet az orvosok túlmunkájával kapcsolatban hozott elsõfokú, úgynevezett közbensõ ítélet, amely a Veszprém Megyei Munkaügyi Bíróságon született tegnap - írja a Magyar Hírlap. A jelenlegi gyakorlat szerint a közalkalmazottként dolgozó orvosoknak 16, illetve 24 órányi ügyeletbõl csak négy-hat órát ismernek el valós munkavégzésként, tehát az ügyeletnek csak a negyedét fizetik ki nekik. Az ügyben született ítélet azonban kimondja: az ügyelet teljes egésze munkaidõnek számít.

Az elsõ jogerõs ítélet - amennyiben az is az orvosnak ad igazat - perek sokaságát indíthatja el. Legalább 25-30 ezer orvos van a perelõ orvoshoz hasonló helyzetben. Becslések szerint több tízmilliárd forintjába került volna az államnak, ha az európai uniós csatlakozás óta kifizeti az összes közalkalmazott orvos teljes ügyeletét, ha késõbb az orvosok perelnek, hasonló összegû kártérítésre tarthatnak majd igényt - írja a Magyar Hírlap."

szép is lenne, de úgyse kapják meg 😞((

Bandee1987
mostmár képek is vannak az oldalon 😊

Taranov
Mindkettõ megéri a pénzét.

Bandee1987

VinylToy
Sokan hiányoljuk azóta is...na mindegy téma lezárva.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Csak akinek az nem érdekes, az nem néz be, és kész.

VinylToy
Igen, az más kérdés kinek mi az érdekes.

Két õz sétált be egy iskolába Békéscsabán

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Az anyázás nem, de a téma legalább érdekes volt.

VinylToy
az anyazás sokkal jobb igaz?

Taranov
Akkor legalább volt valami érdekes, most csak megy a pangás, meg a nyalás a moderátoroknak.

Taranov
Mivan?
Én azt mondom, hogy azzal, hogy eltették innen, kevesebben írnak/olvassák.
Ha itt maradt volna, bizonyára nagyobb lenne a forgalma.

VinylToy
Pont azt magyarázod, hogy kevesebben olvassák ott is mint itt, tehát ha itt maradt volna akkor kevesen olvasták volna, tehát senkit nem érdekel, így mehetett a levesbe. 😄

VinylToy
Szerinted miért lett innét eltüntetve, mert a sok okoska nem bírt magával!

Taranov
Pont ezt magyaráztam el az elõbb, hogy amíg az SG-n volt, nagyobb volt a forgalma. Egyébként ennyi erõvel az is igaz, hogyha itt lenne, nem lenne kötelezõ olvasnod.

VinylToy
#498 lehet menni.

Taranov
Én sajnálom.

VinylToy
De hál'isten el lett innét takarítva!

Taranov
Hát amíg az SG-n volt, nagyobb volt a forgalma 😊

Bandee1987
érdekes egy hely...😊

VinylToy
pff...

Taranov

a.carkey
<#eljen><#hehe>

A medve nem játék.

a.carkey
Nem megy ...

A medve nem játék.

a.carkey
1848. március 15-én még nem is volt Budapest! 😊

A medve nem játék.

Freddy02
MSZP-nél soha nem lehet tudni...

http://www.gamehelp.atw.hu

Taranov
Az már nem fog menni, mert ezalatt a ciklus alatt volt már egy csere.

Freddy02
Szerintem új miniszterelnököt kéne keresni...

http://www.gamehelp.atw.hu

M@TriX
Basszus, ez kész akciófilm, nem semmi:

A tárgyalóteremben lõttek le egy bírót

"A vádlott azonban nem várta meg az ítéletet, hanem elvette a mellette álló rendõrtiszt pisztolyát, és lelõtte a teremben lévõket: a rendõrt, Rowland W. Barnes bírót és egy újságírót."

Taranov
Balfaszok. ÉS az a baj, hogy valaki ezt nem látja.
Eörsit legalább jól kifügyülték Erdélyben, mikor Gyurcsány beszédét akarta elõkészíteni.
Az lenne szép, ha menne Gyurcsány márc. 15-én Erdélybe...
Ott milyen jó buli lenne 😊

mikike
március 15 az budapest nemzeti ünnepe...
istenem...
miééééért??????

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
istenem, hogy már nincs polfórum...
asszondja az ostoba lendvai, hogy a "Fidesz kérje meg a traktorokat, hogy menjenek haza, ne zavarják budapest nemzeti ünnepét"...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

GregSB
Taranov
Azt mondod, hogy te nem lopsz szoftvert.