61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #60784 Ez mind szép és jó, csak megint felvetődik az, hogy Ha É-Korea mégsem olyan csodálatos ország, és neadjisten mégiscsak vannak a koncentrációs táborok, akkor te milyen bizonyítékoknak fogsz hinni. Mert a régi jó beidegződések alapján a túlélő szava ugyebár nem számít, nyugati hírszerző meg csak a csúnya propagandát nyomja. -
Pares #60783 Nem. Én nem védem ÉK-t, sőt. Le a mocskos vörösökkel. De attól ezekből a képekből még bőven nem látni azt, hogy táborok, főleg nem hogy haláltáborok, és főleg nem azzal a leírással, amivel a cikkben körítik. Semmi forrásmegjelelős, csak a levegőbe kiabálják, hogy "experts say". Meg valami állítólagos menekült mesél valamit. Ja. Jól ismerjük az ún. "Holocaust-túlélők" hihetetlenül pontos, összefüggő és realisztikus, később pedig bebizonyosodottan "igaz" meséit is. Szóval ennyi hitelessége van az egész cikknek.
Ezzel az erővel simán propagandának vagy konteónak nevezhetném én is az egészet, annak ellenére hogy gyűlölöm és rühellem a komcsikat. -
Vlala #60782 Szíjjártó...
Ééééés megint megmagyarázta! -
Ronny #60781 Na még1x:
Járai interjú -
Ronny #60780 Az origós cikkből pont a lényeg maradt ki:
Fontosnak tartom a költségvetés strukturális rendbetételét és a kiadások folyamatos csökkentését a GDP arányában 40 százalék körüli szintre, de úgy, hogy közben még javuljon is az egyensúly. Csak így lesz fenntartható a finanszírozás...
Járai interjú
-
Garfield #60779 Semmi gond, csak akkor miért vársz bizonyítékot olyasmire, amiről jó előre tudod, hogy nem fogod elhinni? -
#60778 Kataklizma. Mert megérdemled. Kikapcs......... -
#60777 világnak, de annak nagyon.
-
#60776 Pedig látod, hogy vége a liberális vilégnak. -
#60775 Te meg ezt nem hiszed el. Ennyi. :) -
#60774 Nem hiszem el. Ennyi. -
Garfield #60773 #60767
Mellesleg mintha terelnél... -
Garfield #60772 Ronny cikkében ottvan néhány példa, szépen ki is lehet őket keresni, jól látszanak
Neked az volt a nyűgöd, hogy miért nem látszanak a Google Earth-ön. Tessék, látszanak. Most te jössz egy kitakarttal. -
#60771 Ezek ITT, egyszerű észérvek, de ha megnézed a világot, akkor...
Tudom NWO topic. :) -
#60770 Rendben, akkor linkelj egyet, ami szerinted egy, bizonyított haláltábor.
-
Garfield #60769 Rendben, akkor linkelj egyet, ami szerinted le van takarva. -
#60768 Persze... :) -
Ronny #60767 #60755 -
#60766 Ne örülj. A főnökök szuper gazdag családok és a zsidókat is csak használják, felhasználják. Lásd 2. világégés. -
Garfield #60765 Mire gondolsz letakarás alatt? Amit én néztem, ott nincs semmi letakarva. -
Garfield #60764 Azért ez aranyos volt...
#60759: mi a gond Észak-Koreával, amikor a egyetlen koncentrációs tábor sem látszódik a fotókon?
#60761: tessék, itt és itt vannak koncentrációs táborok, jól láthatóan a Google Earth-ön is.
#60762: áááá, ez bármi lehet.
Szóval példát kérsz a koncentrációs táborra, amikor meg kapsz, akkor meg kétségbevonod. Végülis, miért ne, mindez lehet, hogy cionista nyugati ármány, hogy ezt a csodálatos országok bemocskolják. De azért visszakérdeznék: a #60759-ben feltett kérdésedet akkor mégis hogy gondoltad? Valami olyasmit vársz, hogy egy telep, amelyen jól láthatóan szanaszét dobálnak emberi testrészeket, pluszban mellé, műholdról jól láthatóan három világnyelven kiírják, hogy "Kedves hírszerzők! Ez itt egy koncentrációs tábor, mely arra szolgál, hogy az észak-koreai hatalom megsemmisítse a rendszerellenes állampolgárokat. A mai napig X ember halt meg ebben a táborban." -
#60763 Az egész világ ilyen lesz. Ezért csinálják a válságokat. -
#60762 Ezek az épületek, akár gyárak, vagy üzemek is lehetnek, de nézd meg, a térkép nagy része le van takarva.
-
Ronny #60761 North Korea: Detailed satellite photos show death camps North Korea still deny even exist -
#60760 És nem látták, hogy atombombát gyárthatnak. Hagyjuk már :) -
#60759 Amúgy a nagy és liberális nyugati Google earth, miért nem mutat semmit Észak Koreából? A műhold térképen sehol egy koncentrációs tábor. Tessék csak megnézni:
Sehol semmi. pedig a műhold mindent lát. -
#60758 Ja ja. Sok dolog igaznak tűnik és nem biztos, hogy igaz és fordítva. :) -
neB #60757 Ja olvastam. Most mondhatnám azt hogy ez tipikus nyugati konteó mert gyakorlatilag semmilyen hiteles forrás (ott élők beszámolói, fényképek, műholdképek, interjúk) nincs. De ha az ember ugyanilyen forrásból hoz bizonyítékokat mondjuk a bankrendszer vagy az USA háborús bűneire akkor egyből konteó lesz.
Ettől függetlenül lehet hogy tényleg kényszermunkára fogják őket. 1 hónapja még azt hittem hogy a 21. században már ott is változott valamit. De hát nem, és tévedtem. Ettől függetlenül kételkedni jó dolog :) -
#60756 Az EMI perli Írországot, mert nem hajlandóak SOPA-szerű cenzúrát beiktatni
basszák meg -
Ronny #60755 NWO topik
-
#60754 "A mi birodalmunk a pénz birodalma. Bocsáss meg, de be kell vallanom, hogy inkább a pénztelenség urai vagyunk. Ebben a kijelentésben látnod kell a humort. Adtunk nektek egy darab papírt vagy számjegyeket a számítógép-képernyőn, aminek azt a nevet adtuk, hogy pénz. Semmilyen fedezete nincs, és semmi nem igazolja, csak az, amit mi mondunk. A semmiből teremtjük, nyomtatjuk, kölcsönadjuk, értéket adunk neki, és vesszük el, ha kell. Minden, aminek köze van a pénzhez, a mi kezünkben van. Gondolkozz, mit tehetsz ellenünk pénz nélkül? Ha ellenállni próbálsz, megvonhatjuk a hitelt tőled, vagy befagyaszthatjuk a számládat. A készpénzedet könnyedén elkobozhatjuk. Oly sok szabályt hoztunk az életben, hogy pénz nélkül egyszerűen nem tudsz létezni." -
Tsol #60753 Hehh, tiszta heti válasz feeling. -
Tsol #60752 Leminősítették Franciaországot -
Pares #60751 Cohn-Bendit, a pedofil. -
Pares #60750 Zanyád, na még egyszer, csak azért is:
Mr. Mao -
#60749 Nem fog összeomlani Magyarország -
Pares #60748 Barroso, a maoista:
-
#60747 -
Pares #60746 Végre. Remélem ezúttal megtanulják a zsidók, hogy nem maradnak válasz nélkül a nyugati média által szándékosan fel nem kapott merényleteik. -
Ronny #60745 Görög testvéreink ismét hozzák a formájukat