Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
jövében kötelezõ kellékek a biometrikus azonosítók lopások kivédésére?
DNS-vesztést gátló spray-k

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Igen, és a cím is... de én akkor sem, én nem leszek gyilkos.

Pedig tegnap este már az összes médiatakony mûsor lelõtte 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Donor-show.

A hollandok kitalálták, hogy már annyi valóságshow látott napvilágot, hogy lelkiismeret ide, emberség oda, õk belevisznek valami újat: emberi szerveket - egy agydaganatos hölgy veséjét - fognak a gyõztes, donorszervre váró betegnek adományozni a mûsor végén.

Nem lövöm le a poént. 😊

Azt nem így kellene. Ezzel kérdõjelet tesznek a végére, ami után jönnek a felkiáltójelek. Ha pontot akarnak, akkor tegyenek pontot, és varrjanak el minden szálat: adják ki, aki benne volt a lincselésben, feleljenek érte, mert ugyebár "bûnösök közt cinkos, aki néma".

PíszLávJuniti
"pontot tegyünk erre a szörnyû tragédiára." <#violent><#vigyor1>

Match
Már a bevezetésnél is csak annyi reakcióm volt, hogy
WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO

YEAH!!!!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nekem ez tetszett: "aláírásgyûjtésbe kezdtek."

bertino
meneküljenek csak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Count Adyn
Nem tudom õket sajnálni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

joebacsi
és diszlexiában is 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jah, amatõrök 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PíszLávJuniti
Náluk nincs T-34 es 😊

Óriási tragédia. Nagy Bandó mondta egykor, hogy "Valaha három tenger mosta Magyarország partjait. Össze is ment a mosásban."

Nem fogyunk ki a vidámabb hírekbõl sem. 😊

Mûtrágyában jók vagyunk <#hehe>

Ez nem új keletû dolog, az animal planeten lehet látni évek óta egy reklámot amiben (valószínûleg) tibeti szerzetesek élnek együtt kölyökkoruk óta egy rakás tigrissel. A titkuk mindössze annyi, hogy a vadászösztönt nem hozzák felszínre, nem kapnak véres húst.

Bandee1987
Attól függetlenül, hogy most ki hogy vélekedik Trianonnal kapcsolatban, szerintem annyiban egyetérthetünk, hogy egy óriási tragédia volt a nemzet számára.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

joebacsi
"majd pedig játszani kezdtek velük interaktívan, azaz a csibék is benne voltak a hancúrozásban"

macskaegér játék? 😊

"A tüntetõk tábora a Greenpeace környezetvédelmi mozgalomból, az Attac nemzetközi globalizációellenes szervezetbõl, valamint különbözõ baloldali, illetve szélsõbaloldali csoportosulásokból állt."

Rohadt neonácik!
Ja hogy most (illetve már megint) nem õk voltak, na kíváncsi vagyok hogy pl a grínpíszt hányan fogják a tévében habzószájjal elítélni a zavargások miatt... <#hehe>

(fura hogy a német rendõrõk nem használnak ilyenkor pajzsokat)

GregSB
PíszLávJuniti
szarból várat..

scorpeeon
Ismét megtekinthetõ, erre:
"This video has been removed due to terms of use violation."

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

a.carkey
Neeem, a hölgy annyira sokkot kapott, hogy csak most jutott eszébe. A hazugságvizsgálat mikor lesz? Kíváncsi vagyok, hogy Zsani vallása megengedi-e, hogy alávesse magát...

GregSB
joebacsi

akyyy
már 3 hete kész kéne lennie annak a dns vizsgálatnak:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

joebacsi
sry, hogy még mindig ez, de elég lassan dolgoztak a stúdióban a fiúk 😄
mert ugye az nagyon valószínû, hogy Zsani csak most jött rá, hogy "hopp véletlenül pont felvettem az egésszet a telcsimmel!" 😄D

büdös ez az egész még mindig 😊

joebacsi
Oktoberfest is nemzetközi rendezvény, és ott is szoktak kamerába böfögni...egy ilyen ándörgránd demoscene party pedig nemsokban különbözik tõle a látottak alapján...sõt 😊

Ez az "ötezer ember" is elvetemült hc kockaarc volt, akik max röhögtek rajta egyet...meg amúgy is a rendezvény "komolyságát" jellemzi, hogy egyáltalán ilyen hamburgertömõ versenyt rendeztek

Szóval nem kell rögtön állszörnyûlködni, csakazé, mer õ a tomket 😊

Amúgy nekem spec még bajom sincs vele, jó kis polgárpukkasztó figura, kell az ilyen is 😊 (bár tény, hogy vannak tényleg nagy, igazi f@sságai is, pl a hangosreklám szétrugdosás, de pl a buzivonulás leöntése kifejezetten tetszett 😄)
Nagyon nem is értettem és választ se kaptam rá, hogy miért lett az itteni topikja törölve, pedig elég kultúrált és politikamentes volt...

Mit vártál tõle?

GregSB
Dzsííí-zásssz. Nemzetközi versenyen beleböfög a mikrofonba és még büszke is rá.

Nem elég rég.
a.carkey
ilyen b... illetve langyikoktélok nálunk is vannak, de pl. ott van az ororszoknál a vodka ízesítésû, alkoholtartalmú fagyi is. 😊

PíszLávJuniti
Érdekesen hangzik ez a japán italos dolog. Hogyan lehet pl citrom izesítésû bort inni? 😊 japánok..

A népet csak akkor lehet hülyíteni, ha a nép hagyja magát hülyíteni. És a magyar nép hagyja magát, lásd az emelt díjas sms-es játékok, a jamba, meg az egyik nagy kedvencem, az Il Ferro "ingyenautói".

A politikusoknak ehhez semmi köze... a kereskedelmi tévéknek és rádióknak, reklámcégeknek annál inkább. Gondolj bele, ha az országban értelmes emberek élnének, kinek lehetne eladni az intelligens mosóport? 😊

Ismét egy könnyedebb téma. Mindenkitõl elnézést kérek, de én már csak ilyen optimista maradok. (:

Bezzeg ha, .... mi is?
scorpeeon
Tetszik ez az "örüljünk, hogy élünk" felfogás. Valóban nagyon jók vagyunk sok sportban és nagyon tehetségesek sok dologban (nagyon sok dolgot magyarok találtak fel), viszont ugyanilyen tehetségesek egyesek a pénz mosásában, elherdálásában, néphülyítésben. Csak rá kell nézni a jelenlegi politikai és gazdasági helyzetre. Ha ez így megy tovább, nemsokára már gyökeret fogunk enni, de azért majd akkor is elmondhatjuk magunkról, hogy milyen jók vagyunk mi, magyarok...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lol.

joebacsi
jajj 😄

Vidám percek címû rovatunk következik. 😊

Ha a "többségiek" engedélyezik.

joebacsi
hmm...pmobil...megyünk? 😄

Te könnyen beszélsz, nekünk õ a "jószolgálati nagykövetünk" itt Tarjánban...