Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DNS-vesztést gátló spray-k
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A hollandok kitalálták, hogy már annyi valóságshow látott napvilágot, hogy lelkiismeret ide, emberség oda, õk belevisznek valami újat: emberi szerveket - egy agydaganatos hölgy veséjét - fognak a gyõztes, donorszervre váró betegnek adományozni a mûsor végén.
Nem lövöm le a poént. 😊
WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO
YEAH!!!!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem fogyunk ki a vidámabb hírekbõl sem. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
macskaegér játék? 😊
Rohadt neonácik!
Ja hogy most (illetve már megint) nem õk voltak, na kíváncsi vagyok hogy pl a grínpíszt hányan fogják a tévében habzószájjal elítélni a zavargások miatt... <#hehe>#hehe>
(fura hogy a német rendõrõk nem használnak ilyenkor pajzsokat)
"This video has been removed due to terms of use violation."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert ugye az nagyon valószínû, hogy Zsani csak most jött rá, hogy "hopp véletlenül pont felvettem az egésszet a telcsimmel!" 😄D
büdös ez az egész még mindig 😊
Ez az "ötezer ember" is elvetemült hc kockaarc volt, akik max röhögtek rajta egyet...meg amúgy is a rendezvény "komolyságát" jellemzi, hogy egyáltalán ilyen hamburgertömõ versenyt rendeztek
Szóval nem kell rögtön állszörnyûlködni, csakazé, mer õ a tomket 😊
Amúgy nekem spec még bajom sincs vele, jó kis polgárpukkasztó figura, kell az ilyen is 😊 (bár tény, hogy vannak tényleg nagy, igazi f@sságai is, pl a hangosreklám szétrugdosás, de pl a buzivonulás leöntése kifejezetten tetszett 😄)
Nagyon nem is értettem és választ se kaptam rá, hogy miért lett az itteni topikja törölve, pedig elég kultúrált és politikamentes volt...
A medve nem játék.
A politikusoknak ehhez semmi köze... a kereskedelmi tévéknek és rádióknak, reklámcégeknek annál inkább. Gondolj bele, ha az országban értelmes emberek élnének, kinek lehetne eladni az intelligens mosóport? 😊
Ismét egy könnyedebb téma. Mindenkitõl elnézést kérek, de én már csak ilyen optimista maradok. (:
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP