Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van róla egy hír.
A poén az, hogy ezután sem szûnnek meg az ilyen "fantasztikus ajánlatok", hanem kiírják, hogy "ez nem olyan". Pedig pontosan ugyanolyan...
Új hír, új lehetõség
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
#3330: Napi három már sok? Nem akarok gyomorfeküdt lenni. 😊
Azért azt kifelejtették, hogy a túl sok kávé fogyasztás gyomorfekélyhez vezethet.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nomeg õk is aláírták a nyilatkozatot, csak mi vagyunk a kekukktojás
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
minap én is láttam egyet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
(leszámítva az egyetemeket 😄)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez engem most kurvára elszomorított 😞
ideótáék már megint alkottak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Persze, fogjuk csak a reklámokra... Az meg eszünkbe se jusson, hogy esetleg a McDonalds különleges, ízt és állagot egyaránt megõrzõ és fokozó csomagolóanyagai adják a különbséget! <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.