Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új reklám, új ban. Az SG közössége nem vevõ az ingyen meggazdagodásra, fõleg nem spamek útján. Tudjuk, hogy átverés.

Itt van róla egy hír.

A poén az, hogy ezután sem szûnnek meg az ilyen "fantasztikus ajánlatok", hanem kiírják, hogy "ez nem olyan". Pedig pontosan ugyanolyan...

http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805

Új hír, új lehetõség

BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)

Ez olyan, mintha azt moindtad volna, hogy engem nem a szépségemért szeretnek... (ami nem megy, ne erõltessük 😊 )

Sadist
Úgyse az eszéért szeretik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
A testét még eladhatja párszor...
Egyéntõl függ szerintem, én kettõt iszom naponta ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ja, még írni sem tud, azt is más keze írja helyette. Bár nem lepõdök meg, manapság ritka az, aki jól is néz ki, és énekelni is tud... az utóbbit könnyebb hamisítani, ezért a jól kinézõkbõl könnyebb énekest kreálni.

#3330: Napi három már sok? Nem akarok gyomorfeküdt lenni. 😊

Kávéval a májrák ellen
Azért azt kifelejtették, hogy a túl sok kávé fogyasztás gyomorfekélyhez vezethet.

A végén kiderül, hogy még meg sem született <#vigyor>

Akkor bulvárkodjunk tovább. Merüljünk még mélyebbre a bélsárban...

a.carkey
Mivel politika kizárva, így a megengedett keretek között mozgunk. 😊

A medve nem játék.

Mike at home
mi ez vmi bulvár pletyitopik?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a lengyelek? a lengyeleken fûgg az EU új alkotmánya, mert nem hajlandóak aláírni. õssze is rúgták a port a német kancellárral ezért. tökös nép, én bírom õket 😊

nomeg õk is aláírták a nyilatkozatot, csak mi vagyunk a kekukktojás

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mike at home
de van ufonk
minap én is láttam egyet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem hiszem hogy annyira nyalnánk, lengyelek pl. sokkal jobban

Nem. Hegy, völgy, síkság, folyó itt is van. Igaz, ufónk nincs, de majd fellövünk valakit, aztán letagadjuk, hogy ismerjük... 😊

Egy szolgalelkû, szerviens vezetéssel megátalkodott ország ez. Régen a ruszkik talpát nyalták, most az USA-ét. A nyelvek közel ugyanazok, csak a segg változott. Mit várhatunk tõlük? 50 év gyakorlatuk van benne 😞

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

bertino
engem sokminden érdekelne, ami ott van azért...
(leszámítva az egyetemeket 😄)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem érdekel az a sok természeti csoda?

Engem valahogy hidegen hagy... Akar a fene odamenni.

bertino
óóóóórrriássii óóórrriiááássii
ez engem most kurvára elszomorított 😞

Teljesen mindegy, mi van kint és mi nem. A lébnyeg, hogy mit mondanak, de már mnegint szirénázik a "nem szerencsés téma"-érzékelõm 😊

Bandee1987
Mondjuk az is igaz, de ha egy horogkereszt lenne ott kinnt, akkor garantálom, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
baloldal és a liberálisok
már sipákolnának.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Na, azt próbálják meg!

a.carkey
guardian hero
Akkor már a Heinekent is betiltották volna 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Az, hogy mi tiltott és mi nem, ma már nagyon homályos. Horogkereszt, ötágú vörös csillag, hatágú sárga vagy négyágú kék - igazodjon el rajta, akinek két anyja van.

PíszLávJuniti
Esetleg a fogamzásgátlásról kéne õket tájékoztani.. :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987

Bandee1987
Viszont ha belegondoltok, ezt az egészet az elõnyére is lehet fordítani, pl. belerakjátok a spenótfõzeléket ilyen mekis dobozba, hátha a gyereknek izleni fog<#idiota>

Obi Wan
pffff

ez kész,ennyire megtéveszthetõk az emberek!

Az erő velem van!!!!

guardian hero
Meg amúgy is, ahogy egy szépen megterített asztalnál is jobban esik az étel, miért ne eshetne jobban igényes csomagolásból is? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
A McDonald's-csomagolású étel ízlik a legjobban a gyerekeknek

Persze, fogjuk csak a reklámokra... Az meg eszünkbe se jusson, hogy esetleg a McDonalds különleges, ízt és állagot egyaránt megõrzõ és fokozó csomagolóanyagai adják a különbséget! <#idiota>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ilyenkor oda kell küldeni néhány ellenõrt. Vagy azt mondani, hogy ott van a baba kezében a pénz, tessék elfogadni tõle... gusztustalan, amit egyesek "vendéglátás" címén mûvelnek.

bertino
1k-ért, ehhez is cak gratulálni lehet

guardian hero
végkielégítés rulz

a.carkey
a.carkey
"soron kívül, és a lehetõ legrövidebb idõn belül lezárja a nyomozást" Ezt várjuk.