Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámen.
Ma délután háromkor lesz a gyûlés, ismerõsöm megy, imádja a balhét.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"A hazai és nemzetközi zsidó szervezetek után az Országos Cigány Önkormányzat vezetõi is tiltakoznak a Jobbikhoz köthetõ Magyar Gárda ellen. Azt mondták, ha a társadalomtól nem kapnak védelmet, a köztársasági elnököt arra kérik, mentesítse õket a magyar állampolgárság alól, hogy - idézem - büszkén tudjanak maguknak más hazát keresni."
én úgy tudtam a társadalmat kell védeni a C-ktõl, de ha mennek akkor mindent támogatok 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ebben az egy ügyben már több egymásnak ellentmondó "szak"-vélemény készült, a kifejezés jól hangzik, de azt érezteti, hogy ez is hamisítható, mint a tanú, aki "nem a megbeszélt vallomást tette", és ezért megfenyegették. Tuza Péter Ügyvédúr pedig Tasnádi felmentése, sõt, meghurcoltatásáért követelt kártérítése (utána kellene nézni, ki szakvéleményezte Tasnádit pszichológiai szempontból, mert ha ugyanaz, az már bûzlik) után ne várja, hogy túlzottan megbízható emberként kezeljem...
Ez már csak idõhúzás.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
ráadásul a hírben olyan alapértelmezettként mondták, hogy csak pislogtam, hogy õk ennyire hülyék vagy õk ennyire hülyék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hol élsz te? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha az ország minden pontján ilyen kezdõfizetés lenne bazeg, a magyar ember összetenné a két kezét... sokan meg hülyének nézik az embert, hogy képzelik, hogy Pestre akar menni dolgozni, mikor egyértelmûen többet kereshet
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
BKV-s fizetések
Most ezzel akarják a népet a bkv ellen hangolni?
Azt viszont bírom, hogy ekkora veszteségek mellett is havi milliós fizetést kapnak a vezetõk. Hogy is van ez? Ha ennyi lóvét akasztanak le, akkor a döntéseikért vállalják a felelõsséget. Mint ahogy a politikusoknak is kéne.
dolgozom, haggy44
Most már értem miért tanácsolják a gyerekes szülõk egymásnak hogy még az iskola ELÕTT tanítsák meg õk maguk otthon a gyereket írni és olvasni...
A medve nem játék.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pl az immo-kba van olyan, hogy ha ajtónyitás van, akkor a kapcsolón kapcsolni kell egyet, különben nem fog sokáig menni a kocsi. Természetesen 1-2 km-en keresztül megy simán, mert különben kést szoríthatnak a torkodhoz, hogy "márpedig kikapcsolod bazzeg".
Hogy valamennyire on is legyen a hozzászólás, azért furcsa úgy bekötni egy ilyet, hogy ellophassák a kocsit, de csak kicsit menjen...a gyakoribb, hogy a kapcsoló nélkül be se lehessen indítani, és ha menet közbe van ajtónyitás, akkor menjen még egy ideig.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Maria Sharapova katasztrofális az ágyban
Mondjuk a mérkõzéseit elnézve pont az ellenkezõjére saccoltam volna 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Került vagy 3.000 be és legalább egyedi...
Én spec még nem hallottam olyat, hogy immo-val ellátott kocsit elvittek volna, nem is értem miért kerül egy ilyen be a hírekbe...sztem naponta történik ilyesmi.
Amúgy tényleg nem ártana minden kocsiba, csak tudod, némi + pénzbe kerül, azt meg olyan szar kiadni 😊 (amúgy nem drága egyáltalán, de sok a zsugori ember).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az internetes reklám-szenny-haszonlesõ portálokról nem Õ tehet.
A medve nem játék.
Kb. ilyen volt a hatás:
-Elhugynt Csingacsuku Posztyiponcsi elvtárs, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Ancsiao tartomány traktorgyárnak pártitkára.
(Értik, meghalt ÕÕÕ, a nagy harcos!)
Most meg?!
Itt ez az indexes hír. (De ilyen sok internetes portál is.)
Pl. most is ugye ez a halálhír ...
A hír közepén meg Szõke kapitány, meg az Alexandra híráruház mutogatja magát, kínálja egyes cégek portékáját.
El tudom képzelni a következõ szitut: Atom New Yorkban, 4 millió áldozat, ugyanannyi sebesült, sérült. A közepén meg a Laokón csoport kínálja New Yorkba szóló útjait ...
Azért néha megszüretném mi hová kerül. Mert ehhez hasonló sorok alatt, között, kurvára izléstelen a reklám. "Picit" ezen szigoríthatnának.
A medve nem játék.
A medve nem játék.