Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

betûs<#lookaround>

piros napos ünnepként tekintünk majd arra a napra

büszkén tudjanak maguknak más hazát keresni
Ámen.

Ma délután háromkor lesz a gyûlés, ismerõsöm megy, imádja a balhét.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
Idézet a Hír tv honlapjáról:

"A hazai és nemzetközi zsidó szervezetek után az Országos Cigány Önkormányzat vezetõi is tiltakoznak a Jobbikhoz köthetõ Magyar Gárda ellen. Azt mondták, ha a társadalomtól nem kapnak védelmet, a köztársasági elnököt arra kérik, mentesítse õket a magyar állampolgárság alól, hogy - idézem - büszkén tudjanak maguknak más hazát keresni."

én úgy tudtam a társadalmat kell védeni a C-ktõl, de ha mennek akkor mindent támogatok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Éljen. Elértük, hogy a "pszichológiai szakvélemény" kifejezés teljesen hitelét vesztette. Én is írhatok, csak vennem kell egy diplomát, és meg kell beszélnem az ügyvéd úrral, hogy mit kell beleírnom.

Ebben az egy ügyben már több egymásnak ellentmondó "szak"-vélemény készült, a kifejezés jól hangzik, de azt érezteti, hogy ez is hamisítható, mint a tanú, aki "nem a megbeszélt vallomást tette", és ezért megfenyegették. Tuza Péter Ügyvédúr pedig Tasnádi felmentése, sõt, meghurcoltatásáért követelt kártérítése (utána kellene nézni, ki szakvéleményezte Tasnádit pszichológiai szempontból, mert ha ugyanaz, az már bûzlik) után ne várja, hogy túlzottan megbízható emberként kezeljem...

Ez már csak idõhúzás.

Zsanett... 😊

lehet, hogy a "lopáscasco" lehetõségeit aknázta ki az emberünk és a kocsi alkatrészeibõl is profitált.

Sebaj, majd betelefonál egy tévés nyereménysóba, hogy visszanyerje az autója árát. 😊

desigo
Mekkora lúzer...

Már várom ugyanezt SG-vel. 😊 Néha olyan dolgokat reklámoznak itt is, ami lazán 10-12 év szigorított fejlövést érne...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

M@TriX
ez sem rossz, de errõl jut eszembe egy nem túl régi hír, miszerint a diplomások 435ezret keresnek bruttóba. Nekem a diplomás ismerõseim örülnének ha 100at hazavinnének... de nem visznek.

ráadásul a hírben olyan alapértelmezettként mondták, hogy csak pislogtam, hogy õk ennyire hülyék vagy õk ennyire hülyék.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
"Ha ennyi lóvét akasztanak le, akkor a döntéseikért vállalják a felelõsséget."

Hol élsz te? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
"Információink szerint legrosszabbul a kezdõ sofõrök keresnek, közülük is a troli- és villamosvezetõk állnak rosszul bruttó 160 ezer forintos bérükkel"

ha az ország minden pontján ilyen kezdõfizetés lenne bazeg, a magyar ember összetenné a két kezét... sokan meg hülyének nézik az embert, hogy képzelik, hogy Pestre akar menni dolgozni, mikor egyértelmûen többet kereshet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

http://www.fn.hu/belfold/0708/oriasfizetesek_bkv_nal_170069.php
BKV-s fizetések

Most ezzel akarják a népet a bkv ellen hangolni?
Azt viszont bírom, hogy ekkora veszteségek mellett is havi milliós fizetést kapnak a vezetõk. Hogy is van ez? Ha ennyi lóvét akasztanak le, akkor a döntéseikért vállalják a felelõsséget. Mint ahogy a politikusoknak is kéne.

dolgozom, haggy44

Hasonló. Bátyám néhány évvel idõsebb, és amikor tanult, én is odamentem neki "segíteni". ELkzedtem másolni, amit csinál, és megkérdeztem tõle, hogy most milyen betût is rajzoltam? 😊

Ügyesen kell idõzítenie a szülõnek is: én például már iskolakezdés elõtt(5 évesen) megtanultam olvasni. Ennek az volt a nagy hátránya, hogy az elsõ két iskolaévem alatt egyszerûen nem tudtak velem foglalkozni, csak írás órán.. Ennek a viselkedésformának a nyomait a mai napig viselem :/

Hozzátenném, hogy a PISA rengeteg olyan országot szintén átlag alattinak sorolt be, amelyek tõlünk nyugatabbra fejlettebbnek mondják magukat. Ausztriában pl folyamatos téma, hogy szinte minden téren szarul teljesítenek a diákjaik. Szóval ez nem egyedi eset.
Régi hír, teljesen véletlenül botlottam bele és rohadtul ledöbbentett.

Most már értem miért tanácsolják a gyerekes szülõk egymásnak hogy még az iskola ELÕTT tanítsák meg õk maguk otthon a gyereket írni és olvasni...

desigo
Ez aztán a jó megoldás.
Betiltották az összes gyorsulást.

Sebaj majd mennek ki az utcára...
a.carkey

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
multhéten már hallottam a sztorit, csak akkor idõelõtt érkeztek a rendõrök és "megbékélt" a két család, gondolom ez most másik két család<#idiota>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
csak azzal nem megy még egy métert sem 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987
nem hiszek neki, amíg magam meg nem tapasztalom, hogy tényleg igaz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Match
😄 jah, van rengeteg "sufni" módszer is, sõt, az immo-t is lehet egyedien megcsinálni, csak azért írtam le, hogy annyira ne legyen hi-tech szagú valakinek.
Pl az immo-kba van olyan, hogy ha ajtónyitás van, akkor a kapcsolón kapcsolni kell egyet, különben nem fog sokáig menni a kocsi. Természetesen 1-2 km-en keresztül megy simán, mert különben kést szoríthatnak a torkodhoz, hogy "márpedig kikapcsolod bazzeg".

Hogy valamennyire on is legyen a hozzászólás, azért furcsa úgy bekötni egy ilyet, hogy ellophassák a kocsit, de csak kicsit menjen...a gyakoribb, hogy a kapcsoló nélkül be se lehessen indítani, és ha menet közbe van ajtónyitás, akkor menjen még egy ideig.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

egy kis bulvár

Maria Sharapova katasztrofális az ágyban

Mondjuk a mérkõzéseit elnézve pont az ellenkezõjére saccoltam volna 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fel ne találjátok már a spanyolviaszt, ez Ladában is mûködött, csak le kellett húzni a gyerttyapipát. 😊

utorrent, de ezt inkább a torrent topikban intézd

bertino
eltévedtél kicsit báttya...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Jah utólag én is rakattam mikrokapcsolót ami tilt pár dolgot.
Került vagy 3.000 be és legalább egyedi...
Nem tud valaki végre egy NORMÁLIS torrent klienset? BitTottent, TorrentSoftwer máris kizárva!
Match
Immobilizer-nek hívják, jó cucc...egy rejtett kapcsolót kell aktiválni (pl mágneskapcsoló, és akkor nem láttni semmit....csak valahol a mûszerfal alatt tudni kell hogy hol van), és akkor vihetik a kocsit 😊
Én spec még nem hallottam olyat, hogy immo-val ellátott kocsit elvittek volna, nem is értem miért kerül egy ilyen be a hírekbe...sztem naponta történik ilyesmi.
Amúgy tényleg nem ártana minden kocsiba, csak tudod, némi + pénzbe kerül, azt meg olyan szar kiadni 😊 (amúgy nem drága egyáltalán, de sok a zsugori ember).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Azt írja: "Az autótolvajokat még keresi a rendõrség". Maximum a hullájukat, vagy azok darabjait keressék. A Q7-esek tulajdonosai nem arról híresek, hogy hosszú évek kemény munkájából veszik aterepjárót, hogy legyen mivel meglátogatni a nagymamát a távoli faluban.

desigo
desigo
Minden kocsiban alapnak kellene lenni ilyen riasztónak...

Na jó, akkor jöjjenek a napi infók 😊

Nincs más hátra, tömegpusztító fegyvereket kell találniuk olyan országokban, ahol elegendõ vas van. Pl. Németország jó célpont lehet, azok úgyis csak söröznek.

desigo
Béke poraira!
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nyugodjék békében. Sokat tett a magyar kultúráért.
Az internetes reklám-szenny-haszonlesõ portálokról nem Õ tehet.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Emlékszem az öreg Pálffyra (a fiatal apjára) a komcsi híradóban. Mikor meghalt anno egy elvtárs, a faszi szinte mindig olyan volt, mint aki mindjárt elsírja magát, mintha saját halottját vesztette volna el. Még ha valahol Ázsiában is halt meg az illetõ, õ akkor is szipogott.

Kb. ilyen volt a hatás:
-Elhugynt Csingacsuku Posztyiponcsi elvtárs, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Ancsiao tartomány traktorgyárnak pártitkára.
(Értik, meghalt ÕÕÕ, a nagy harcos!)

Most meg?!

Itt ez az indexes hír. (De ilyen sok internetes portál is.)
Pl. most is ugye ez a halálhír ...

A hír közepén meg Szõke kapitány, meg az Alexandra híráruház mutogatja magát, kínálja egyes cégek portékáját.

El tudom képzelni a következõ szitut: Atom New Yorkban, 4 millió áldozat, ugyanannyi sebesült, sérült. A közepén meg a Laokón csoport kínálja New Yorkba szóló útjait ...

Azért néha megszüretném mi hová kerül. Mert ehhez hasonló sorok alatt, között, kurvára izléstelen a reklám. "Picit" ezen szigoríthatnának.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.