Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedden pedig a sztrájkolók sztrájkolnak. Magyarán abbahagyják a sztrájkot, és munkával fejezik ki a sztrájk hatástalansága iránti elégedetlenségüket,ezzel követelve, hogy ha õk sztrájkolnak, annak igenis legyen következménye, mert nem azért sztrájkolnak, hogy ne történjen semmi.

(egyébként beszarábia, hogy már a busmanok is csak röhögnek rajtunk: "fehér ember nem menni dolgozni, hogy többet keresni, és jobban élni. Vad ezért menni el faluba, megdögleni, megfõzni magát és feltálalni. Gyümölcs leesni fáról, elgurulni faluig és beugrani kosár.")

PíszLávJuniti
<#worship><#worship>
riszpekk

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
Istenem, bárcsak igaz volna 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Scifi magazin ehavi száma? 😄
Exkluzív értesülés szerint határozatlan idejû sztrájkot hirdetnek hétfõre a magyarországi cigányok és cigány érdekképviseleti szervezetek.

Név nélkül nyilatkozó roma honfitársaink elmondták: hétfõtõl nem veszik fel a segélyeket, minden réz, bronz és alumínium a helyén marad, a magányos nyugdíjasokat és erdõket elkerülik, átmeneteileg az autós lincseléseket is felfüggesztik és petícióban köszönik meg az értük dolgozó magyar munkavállalóknak eltartásukat.

😊))

PSN ID: Lord_Mortanius

PíszLávJuniti
pont ezt akartam írni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez a legfelsõbb szinteken is elõfordulhat 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem értem hogy dolgozhat még postásként, amikor már nem egyszer meg akart lépni a pénzzel amit rábíztak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gz8
Lehet, hogy a faszikám még budai müezzinnek is jelentkezne. Vagy janicsárnak 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gz8
A párizsi tartalmaz egyáltalán húst, vagy csak fényképen látott? :/

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ja, kilóján lehet vagy 2ft költsége a gyárnak, és ebbõl 1.75 a cimke nyomtatás...
Bandee1987
a párizsiba amúgy is minden szart, vágóhídi nyesedéket beledarálnak

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gz8
Szeretjük a húsgyártó vállalatot, nagylelkûsége páratlan. <#wilting>

Brolly
jah... <#wilting>
inkább eltûrik ezt a faszságot, csak nehogy megbukjanak...
embeeeer <#falbav><#boxer>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mintha csak kis hazánkat látnám... Exercise-book Ferenc és társai mellett nálunk is akad egy-két meredek szertartás, pl. a közlekedési dugók dudával és mutogatással való elûzése, hogy a többi, nem SG-re való "rituáléról" (na, vajon mire gondolok?) már ne is beszéljünk...

gz8
Az emberi ostobaság nem ismer határokat: ördögûzés Új-Zélandon...

gz8
Ami meg van vele, az fél év múlva megy a reciclekosárba.

Mint a lengyel viccben: Szanáljuk az irattárat. De mielõtt megsemmisítenek egy oldalt, készítsenek róla másolatot! 😊))))))

gz8
Nyilván 😊)
Van, aki az átlagembernél kissé komolyabban veszi a két- és négykerekûeket 😄

Sadist
Legalább nincs vele sok papírmunka.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

prezi
"Ikarus-buziknak, leendõ 55-nördöknek néhány link az elinduláshoz:"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

joebacsi
azé mer ilyen igazán trendcsy sztárfodrászok akartak lenni, ahhoz meg az ilyen hozzátartozik...lásd a médiaszereplõket, tuti, hogy legalább a fél bagázst zaklatták homoerotikusan, amíg a kamera elé tolhatták az aranyos kis pofijukat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nemtom, nekem igazából nincs bajom a buzzancsokkal...kevesebb konkurencia 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"még ha lányokat fogdosott volna..."

Az ugyanolyan szemét dolog lett volna.... -.-

"Igazán retorziókban nem volt részük azonban, hogy ha ezt szóvá tették ezt a magatartást, vagy bármilyen módon tiltakoztak, akkor nem volt hajlandó velük szóba állni, nem segítette a gyakorlati munkájukat, az oktatást."

Brolly
De mi a halálért hagyták hogy ezt csinálja, sok csíra.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

PíszLávJuniti
a buzija.
még ha lányokat fogdosott volna..<#idiota>

Scottt
Szibériába ne börtönbe

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gz8
Jó, azért Dél-Afrika soha nem volt a kesztyûs kéz szinonimája :/

PíszLávJuniti
" havonta átlagosan 50 gyanúsított veszti életét rendõri intézkedés során."
azért ártatlanként nem szeretnék félreértés áldozata lenni.

skinnyman
"Rendõrbácsik az óceán túloldalán nem állnak a helyzet magaslatán"

Mert itt igen? 😊

Regards,

gz8
Dél-Afrikában nem kifizetõdõ bankrablónak lenni.
Egyszerûbb lenne a helyzet, ha itthon se lenne az.

<#eljen>
Az igen! Grat!

gz8
De van rá példa, hogy felújítanak egyet, nem kis anyagi áldozatok árán. <#hawaii>

gz8
Amerikában a legpitibb autós üldözésben is legalább fél tucat járgány vesz részt, egy bankrablás esetén pedig valószínûleg az egész háztömböt körbezárják velük.

Bár jusztifikálható, ha már hosszabb ideje folyik a rablás, és volt idejük szépen odalopakodni a kijárathoz, csak csendben, csak halkan, senki meg ne hallja... ^^

GregSB
Nem ábrándultam ki, mondtam hogy nem voltam biztos abban hogy eredeti. Arra én is felfigyeltem hogy kb 10 méterrõl indulnak a rendõrautók. Ezért írtam hogy ennyire hülyék nem lehetnek 😄

joebacsi
fake (kb 1 házzal odébbról indulnak a rendõrautók, miután beszáltak a "rablók")

amúgy jópofa 😊

gz8
Humoros topicban is szerepelt már párszor.
Ki kell ábrándítsalak: filmforgatásról van szó. <#wow3>

desigo
az igen 😊))))))
lehet leverte õket a víz
GregSB
Rendõrbácsik az óceán túloldalán nem állnak a helyzet magaslatán 😄

Sokáig gondolkodtam rajta hogy megrendezett fake -e. ENNYIRE hülyék nem lehetnek! Vagy mégis? 😊 Mindenesetre ha igazi akkor nem semmi mit élhettek át a rablók 😄

Valahogy éreztem hogy a BKV ellenõrnél is létezik szánalmasabb "szakma" végre tudom hogy melyik az 😊

PíszLávJuniti
mostmég a puniját se mutatta meg.

ajánlom a paparazzi címû filmet 😊

M@TriX
Láttam régebben is pár paparazzi videót hírességekrõl, de azért mennyire durva már, hogy ha kidugod az orrod este akkor simán epilepsziás rohamot kaphatsz...(vakuk)

én inkább maradok hirtelen mint híres....

Britney van valahol, végülis tökmind1

szóval szerintem elég durva, hogy így kell élniük az életüket... mégha esetleg a dollármilliókat is mérlegelem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SHADOWEYES7
Este volt már nagyon <#duma>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Uppssz ezt tényleg nem ide akartam tenni , sorryyyyyyyyyyy <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#taps><#lama>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.